Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
aυτη τη στιγμη παντως μην παει βολτα κανενας γιατι βρεχει γαμιωντας κ ειναι επικινδυνο :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
ναι τη σελιδα περιμενα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

κ δεν μου λες ολοι αυτοι εδω μεσα με σχεσεις που κερατωνουν κιολας κυπραιοι ειναι? οχι ελλαδιτες? :2funny:

ρε φιλε να σε πω... ποσο σοβαρη νομιζεις θεωρειται η αποψη σου οταν το μονο που κανεις ειναι να την εκφραζεις τσουβαλιαζοντας κ κατατασσοντας σε ομαδες τους ανθρωπους αναλογως της καταγωγης τους κ του φυλου τους? ποιος νομιζεις θα σου δωσει σημασια στα σοβαρα κ θα σ απαντησει χωρις δουλεμα?
δεν πας καμια βολτα καλυτερα? να παρεις τον αερα σου?

Νευράκια, νευράκια?? Σας ξέρω πολύ καλά κι εσάς, μη στεναχωριέσαι. Μιλάει η πείρα εδώ μέσα. Είστε ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ. Γι αυτό ΜΩΚΟ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λοιπόν κοίτα να δεις πως έχει το πράμα, με απλή λογική.
Άνδρες-Γυναίκες σε κάθε τόπο είναι 50-50.
Οπότε αν θεωρείς ότι υπάρχει ένα οποιοδήποτε ποσοστό σεξουαλικά πεινασμένων ανδρών, η ύπαρξή του οφείλεται στην ύπαρξη ενός ιδίου ποσοστού αγάμητων μπουρουχών.

Δηλ. αν κατηγορείς ότι ένα 20% των νέων ελλήνων είναι αγάμητοι, τότε υπάρχει ένα 20% τουλάχιστον νέων ελληνίδων, που δεν γαμιούνται και το μουνί τους έχει πιάσει αράχνες. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι πουτάνες κάνουν τζίρο κάτι δις € ετησίως σε αυτόν τον τόπο, ένας αριθμός ανδρών που δεν γαμάει ελληνίδες γκόμενες, αλλά γαμάει πουτάνες, φεύγει από την κατηγορία των σεξουαλικα στερημένων αν και δεν του αντιστοιχεί ίσος αριθμός ελληνίδων. Οι αγάμητες παρθένες δηλ. είναι περισσότερες από τους αντίστοιχα στερημένους άνδρες, επειδη ένα μέρος του συνόλου των ελλήνων που δεν γαμάει ελληνίδες εκτονώνεται σε πουτάνες και ξένες.

ΑΛήθεια, γιατί δεν ξεκουμπίστηκαν ακόμη οι γυναίκες από το φόρουμ;
Γιατί δεν τις διώχνουν οι υπέυθυνοι έστω;

Λακη........καθολου δε μου ελλειψες :) εν μερει εχεις δικιο αλλα επειδη παραμενεις ο κλασικος φλυαρος κενολογος που δε μου ελλειψε δε μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω :)

καλα θα σου κοψω τα ποδαρια μπαιτ....ακομα με το αμεα μιλας??????

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Λακη........καθολου δε μου ελλειψες :) εν μερει εχεις δικιο αλλα επειδη παραμενεις ο κλασικος φλυαρος κενολογος που δε μου ελλειψε δε μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω :)

καλα θα σου κοψω τα ποδαρια μπαιτ....ακομα με το αμεα μιλας??????

Να κι η δικηγόρος. Μη μας πεις τώρα εσύ πως οι Ελληνίδες πουτάνες είναι καλύτερες από τις Ανατολικοευρωπαίες. Ε?? Γιατί και κει ΥΣΤΕΡΕΙΤΕ.

Επισκέπτης
παραμενεις ο κλασικος φλυαρος κενολογος που δε μου ελλειψε δε μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω :)

Είμαι "φλύαρος κενολόγος" εγώ που έκανα ΕΝΑ ΠΟΣΤ μετά από έξι μήνες ενώ εσύ με 4200 πόστ με τρίχες προσφέρεις ουσία και περιεχόμενο στο φόρουμ ...

Κάτι που είναι γνωστό ότι απουσιάζει από τους Έλληνες και από τις ελληνίδες ακόμη περισσότερο είναι η αίσθηση του γελοίου ...

Σε ένα φόρουμ τέτοιας θεματολογίας οι Ελληνίδες δεν έχετε να πείτε τίποτε.
Το ίδιο λέω και στη γυναίκα μου και σε όλες τις γνωστές μου όταν καμιά φορά ανοίγουμε κουβέντα για παρόμοια θέματα.

Βγάλτε το σκασμό λοιπόν και φύγετε από το φόρουμ .
Αν θέλετε να σας την πέσουν ληγούρια, υπάρχουν δεκάδες άλλα .
Στα τσακίδια ...

Επισκέπτης
Ενας ειναι ο Λακις33 . Οσο θυμαμαι την Σουλα την πωλητρια του κυλοταδικου που θελει να παει στη Βισσοβανδη   :2funny: :2funny:

Και βέβαια με ζανταρισμένη bmw με ... δερμάτινα καθίσματα. Κι ας μην είχε βάλει ο πάτερας της δερμάτινα παππούτσια ούτε γαμπρός!

Επισκέπτης
αλλα δεν ειμαι ελλαδιτισσα

Τώρα να πω ότι αυτό μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένους Έλληνες αλλά ... "μη-Ελλαδίτες" λαπάδες μπινέδες του Λονδίνου , που καμαρώνουν για τα διαμερίσματα στο Κένσιγκτον και τη jag-3o-χέρι;

Σεφταλό-μπινέδες για την ακρίβεια ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πας ερχεσαι τα ιδια μας λες
δεν αλλαξες τροπαριο? κολλησε η βελονα στο δισκο?
δεν φευγουμε βρε παιδακι μου... αποδεξου το... κ μη βασανιζεσαι πια...

υγ: την αποψη ενος ανθρωπου λαικ γιου με τις φασιστοαντιληψεις σου, περι ελληνων ελλαδιτων κ κυπραιων προφανως κ γυναικων κ γενικοτερα περι οποιουδηποτε, ξερεις που θα μπορουσαμε ευκολα να την γραφαμε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Είμαι "φλύαρος κενολόγος" εγώ που έκανα ΕΝΑ ΠΟΣΤ μετά από έξι μήνες ενώ εσύ με 4200 πόστ με τρίχες προσφέρεις ουσία και περιεχόμενο στο φόρουμ ...

Κάτι που είναι γνωστό ότι απουσιάζει από τους Έλληνες και από τις ελληνίδες ακόμη περισσότερο είναι η αίσθηση του γελοίου ...

Το ίδιο λέω και στη γυναίκα μου και σε όλες τις γνωστές μου όταν καμιά φορά ανοίγουμε κουβέντα για παρόμοια θέματα.

Στα τσακίδια ...

δεν ξερω τι πρεπει να κανω......να λυπηθω για την καημενη που την παντρευτηκες τελικα ή να γελασω με τα χαιρια σας? εσυ και κανα δυο εδω μεσα εισαστε τοσο γραφικοι που απλα πρεπει να σας αφηνουμε να ζωγραφιζετε.......αντε ωρα ειναι να επιστρεψει και ο τοντοκ να δεσει το γλυκο...... :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λες να επιστρεψει ο αγαπημενος μας?
μην μου δινεις ψευτικες ελπιδες..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
λες να επιστρεψει ο αγαπημενος μας?
μην μου δινεις ψευτικες ελπιδες..

ειναι ο μονος που μου χει λειψει :(
σωστα τα λεγε απλα με λαθος τροπο :(
ε ενταξει ηταν λιγο υπερβολικος καμια φορα......

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι διαμαρτυρεστε κοριτσια!απαραδεκτεσ ψωνια ολεσ κολονακι μενετε κ ασ εχοθν τα νυχια σασ τυρι απο το σουπερ μαρκετ που δουλευετε!ολεσ σε μεζονετα μενετε αλα τελικα 3 παροδο ιωνιασ!κ η μπουγαδα να κρεμετε στο δρομο! :2funny:

Επισκέπτης

Στα τσακίδια ...

Χαίρετε κ. Lakis33.

Μᾶς λείψατε.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
υγ: την αποψη ενος ανθρωπου λαικ γιου με τις φασιστοαντιληψεις σου, περι ελληνων ελλαδιτων κ κυπραιων προφανως κ γυναικων κ γενικοτερα περι οποιουδηποτε, ξερεις που θα μπορουσαμε ευκολα να την γραφαμε...

Ναι, ναι. Εσύ για πες μας τελικά είσαι Κύπρια, Ελληνίδα ή απλώς μη Ελλαδίτισα?? Γιατί αν είσαι Κύπρια και αριστερή, γάμισέ τα. Εσύ κάνεις τις διακρίσεις. ΟΧΙ εμείς.

Επισκέπτης
πας ερχεσαι τα ιδια μας λες
δεν αλλαξες τροπαριο? κολλησε η βελονα στο δισκο?
δεν φευγουμε βρε παιδακι μου... αποδεξου το... κ μη βασανιζεσαι πια...

Προφανώς δεν διαθέτεις κι εσύ, όπως πολλοί σε αυτόν τον τόπο αίσθηση του γελοίου.Αν και αυτή μάλλον είναι η πρώτη , πιο αισιόδοξη εντύπωση που προκαλείς. Γιατί αν το δει κανείς λιγότερο επιφανειακά , δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει από τα χιλιάδες post τα δικά σου και άλλων γυναικών που μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ (αλλά και άλλα φόρουμ αποκλειστικά ανδρικής θεματολογίας) ότι εδώ αποζητάς αυτό που δεν είχες, δεν έχεις και δεν θα έχεις ποτέ σου στην πραγματική ζωή και που δεν το έχεις φανταστεί καν. Την προσοχή των ανδρών δηλαδή , οι οποίοι έξω αγνοούν και την ίδια σου την ύπαρξη.

Καλύτερο για σένα , αντί της εύκολης λύσης , να μαγνητίζεις ποστ , όπως κάνει κάθε χρήστης με γυναικείο ψευδώνυμο σε ένα τέτοιο φόρουμ και ολίγη πρόκληση , να συνειδητοποιήσεις που μπορείς να παίξεις , να αρπάξεις κανεναν άνδρα από αυτούς που σου αξίζουν , τους τελευταίους δηλαδή των τελευταίων και να αφήσεις το φόρουμ ήσυχο να εκτελέσει την αποστολή του, δηλαδή να ενημερώνει για μπουρδέλα, βίζιτες, μασατζίδικα , ct κτλ.

Μην χαίρεσαι τσάμπα για τα χιλιάδες post & pm που μαζεύεις. Αν οι αποστολείς τους έβλεπαν μια πραγματική φωτογραφία σου, όπως και των περισσοτέρων γυναικών που ξημεροβραδιάζονται στα φόρουμ, δεν θα σου έλεγαν ούτε ΟΥΣΤ .

Υ.Γ. Έχω δηλώσει χιλιάδες φορές ότι είμαι αντίθετος με τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν αυτό οδηγεί ανιστόρητους και αγράμματους (σαν εσένα) να με βαπτίζουν "φασίστα" οπαδό δηλαδή του Μουσσολίνι της Ιταλίας του Μεσοπολέμου , καθεστώτος που ανατράπηκε 30 χρόνια πριν γεννηθώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν με προσβάλλει ο χαρακτηρισμός, οπότε δεν έχει νόημα να τον εκτοξεύεις εναντίον μου.Θα με πρόσβαλλε αν με αποκαλούσαν πούστη, ρουφιάνο ή κομματόσκυλο (αλλά κι αυτό από άτομα που εκτιμώ , όχι τον οποιοδήποτε).

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Προφανώς δεν διαθέτεις κι εσύ, όπως πολλοί σε αυτόν τον τόπο αίσθηση του γελοίου.Αν και αυτή μάλλον είναι η πρώτη , πιο αισιόδοξη εντύπωση που προκαλείς. Γιατί αν το δει κανείς λιγότερο επιφανειακά , δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει από τα χιλιάδες post τα δικά σου και άλλων γυναικών που μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ (αλλά και άλλα φόρουμ αποκλειστικά ανδρικής θεματολογίας) ότι εδώ αποζητάς αυτό που δεν είχες, δεν έχεις και δεν θα έχεις ποτέ σου στην πραγματική ζωή και που δεν το έχεις φανταστεί καν. Την προσοχή των ανδρών δηλαδή , οι οποίοι έξω αγνοούν και την ίδια σου την ύπαρξη.

Μην χαίρεσαι τσάμπα για τα χιλιάδες post & pm που μαζεύεις. Αν οι αποστολείς τους έβλεπαν μια πραγματική φωτογραφία σου, όπως και των περισσοτέρων γυναικών που ξημεροβραδιάζονται στα φόρουμ, δεν θα σου έλεγαν ούτε ΟΥΣΤ .

παρά τις κατά καιρούς ακραίες θέσεις του χρήστη, η συγκεκριμένη προσέγγιση με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Καλύτερο για σένα , αντί της εύκολης λύσης , να μαγνητίζεις ποστ , όπως κάνει κάθε χρήστης με γυναικείο ψευδώνυμο σε ένα τέτοιο φόρουμ και ολίγη πρόκληση , να συνειδητοποιήσεις που μπορείς να παίξεις , να αρπάξεις κανεναν άνδρα από αυτούς που σου αξίζουν , τους τελευταίους δηλαδή των τελευταίων και να αφήσεις το φόρουμ ήσυχο να εκτελέσει την αποστολή του, δηλαδή να ενημερώνει για μπουρδέλα, βίζιτες, μασατζίδικα , ct κτλ.

Υ.Γ. Έχω δηλώσει χιλιάδες φορές ότι είμαι αντίθετος με τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν αυτό οδηγεί ανιστόρητους και αγράμματους (σαν εσένα) να με βαπτίζουν "φασίστα" οπαδό δηλαδή του Μουσσολίνι της Ιταλίας του Μεσοπολέμου , καθεστώτος που ανατράπηκε 30 χρόνια πριν γεννηθώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν με προσβάλλει ο χαρακτηρισμός, οπότε δεν έχει νόημα να τον εκτοξεύεις εναντίον μου.Θα με πρόσβαλλε αν με αποκαλούσαν πούστη, ρουφιάνο ή κομματόσκυλο (αλλά κι αυτό από άτομα που εκτιμώ , όχι τον οποιοδήποτε).
Κι ομως συμφωνω μαζι σου στο οτι η θεματολογια ειναι καθαρα αντρικη,τι δουλεια εχει εδω μια κοπελα αν δεν ειναι επαγγελματιας και αν ειναι οντως κοπελα?
Μια επαγελλματιας μπενει για δ/ση η οτιδηποτε αλλο.

εγω απο τισ 2-3 ημερες που μπενω βλεπω 4-5 ατομα τα οποια περιφερονται για 5-6 ωρες σε threads και απλα σχολιαζουν λες και ειναι chat.
Τελος χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν θεωρω πως μια συγκροτημενη ψυχολογικα κοπελα ειδικα αν δεν ειναι επαγγελματιας δεν εχει κανενα νοημα να ειναι εδω μεσα.
Εκτος αν καποιος-οι μας δουλευουν,λεω εγω τωρα με το φτωχο μυαλο μου(ναι μερικες εχουμε κι απο αυτο)
Καλα να περνατε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom