wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Η γυναικολογος σου πολυ καλα στα ειπε για να προσεχεις!!!δε ξερω τι λετε αλλα εμενα η γυναικολογος μου μ ειπε οτι στην ηλικια μου καθε μερα ειμαι γονιμη! sorryy
Η γυναικολογος σου πολυ καλα στα ειπε για να προσεχεις!!!δε ξερω τι λετε αλλα εμενα η γυναικολογος μου μ ειπε οτι στην ηλικια μου καθε μερα ειμαι γονιμη! sorryy
Οταν κατι ερχεται με κοπο, τοτε εχει περισσοτερη αξιαΝαι ,μετά από 2-3 ώρες...κάτι είναι και αυτό όμως : -D
οι γονιμες μερεςς ειναι μουφα...ολες οι μερες ειναι γονιμε κ οχι μερικεςς...
το κρεσεντο ομως γινεται πριν την περιοδο! γτ το ωαριο ψαχνει να γονιμοποιηθει κ αν δεν βρει τοτε ερχεται η περιοδοςς!!
το πιασατε αγορακια γιαυτο κομενες οι μουφες με τα χυσια στο μουνι!
Θα την εκοψε υπερσεξουαλικη και θα της ειπε προσεχε καθε μερα γιατι εισαι ασυγκρατητη....Η γυναικολογος σου πολυ καλα στα ειπε για να προσεχεις!!!
Εμένα η μαμά μου μου είπε ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός κι ότι αυτή είναι παρθένα...Λές να μου λέει ψέμματα;;;
Και το γεγονός ότι έχω γενέθλια 25 Δεκεμβρίου ....τυχαίο;;;;
Προβληματίστηκα τώρα.....
εδω ξετρυπωσαμε εσενα ρε τραβελε απο τα χειλη σου...δεν θα ξεραμε τι ειναι οι γονιμες μερες
τυπε εκι οι γυναικολογοι κανουν καλη πρακτικηη γυναικολογος εχει παρει πτυχιο στο Κισινέφ της Μολδαβιας?
δεν την πηδαω αυτη με τιποτα ρε γιατι δεν μαρεσει ο χαρακτηρας της.
εγω θελω η γυναικα να εχει ηθος . αυτη ειναι καραπουταναριο .
Υπερσεξουαλικη, αν δεν εχει και σταθερο κυκλο, ειναι και μικρη οποτε σαφως και ειναι πιο γονιμη...Θα την εκοψε υπερσεξουαλικη και θα της ειπε προσεχε καθε μερα γιατι εισαι ασυγκρατητη....
wtf φοροτεχνικος? αν ναι να σε πληρωσω!
Πού την βρηκες την φωτο τύπε?
Δεν δεχεται πμ το μυστικο.μου την εστειλε σε πμ το mystiko και μου ειπε οτι θελει να πηδηχτουμε παθιασμενα διχως αυριο και αρνηθηκα
δε ξερω τι λετε αλλα εμενα η γυναικολογος μου μ ειπε οτι στην ηλικια μου καθε μερα ειμαι γονιμη! sorryy
Υπερσεξουαλικη, αν δεν εχει και σταθερο κυκλο, ειναι και μικρη οποτε σαφως και ειναι πιο γονιμη...
Ρε Κωστακη σβησε τη φωτο, μη μαλακιζεσαιμου την εστειλε σε πμ το mystiko και μου ειπε οτι θελει να πηδηχτουμε παθιασμενα διχως αυριο και αρνηθηκα
Δεν χρεώνουμε σε τέτοια χείλη κούκλα μου!!!! :-* :-* :-* :-*
Ρε Κωστακη σβησε τη φωτο, μη μαλακιζεσαι