Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
κι εγω που ειμαι διδυμαρααα να δεις!
Σε σκίζω ,κάβλα !
κι εγω που ειμαι διδυμαρααα να δεις!
Θυμηθηκα τωρα κατι που διαβαζα σε ενα μπλογκ.
Κάνει καποιος μια ερωτηση "Ρε παιδια, αφου εχυσα σκουπιστηκα με μια πετσετα, και δυστυχως μετα πηρε την πετσετα η δικια μου και σκουπιστηκε και η ιδια και εμεινε εγκυος απο τα χυσια της πετσετας. Τι να κανω"?
Απαντηση απο κατω.
"Το κακο δεν ειναι οτι εισαι κερατας. Ειναι οτι εισαι ηλιθιος".
εγω λατρευω τα ζουμακια που βγαινουν πριν ττην εκσπερματωση!! χωνω γλωσσιτσα στη τρυπουλα ! κι αυτα περιεχουν στοιχειωδη ποσοτητα γκαστρωτικου σπερματοςςς
Δεν ειναι τραβελι η μυστικουλαπου να βλεπες δηλαδη και την τραβελιαρα το mystiko . εκει θα εμενες αυπνος για ολο τον χρονο.και χωρις καφεδες.
Ναι αλλά να το ξυρίζεις τακτικά μην αρπάξει καμια φωτιά η γούνα του και τρέχεις!!! :-* :-* :-* :-*
Εσυ γιατι με αφησες να ξεκινησω χωρις προφυλακτικο, τη γονιμη μερα σου? Παιρνεις ρισκο ετσι ναι ή οχι?Για να γίνει γονιμοποίηση με προσπερματικά πρέπει το σπέρμα να είναι του superman ,μη μου αρχίσεις και τη βιολογία τώρα γιατί τη γνωρίζω πολύ καλύτερα.
Τι πάει να πει δεν πρόλαβε να τραβηχτεί; φόρα το ρημάδι το προφυλακτικό τότε.Μην κοιτάς μόνο τη κ@υλα σου.
Ειμαστε πολλοι τελικα!!!
βγηκε πορισμα οτι εχει παργαλατσο η νεαρα;που να βλεπες δηλαδη και την τραβελιαρα το mystiko . εκει θα εμενες αυπνος για ολο τον χρονο.και χωρις καφεδες.
εδώ ο τύπος δεν ξέρει να ξεχωρίσει γυναικεία χείλη.......φαντάζομαι έχει και συνέχεια.....Δεν ειναι τραβελι η μυστικουλα
Καλα θα σου στειλει μπουμπουνιερα μην σκας!!!Εσυ γιατι με αφησες να ξεκινησω χωρις προφυλακτικο, τη γονιμη μερα σου? Παιρνεις ρισκο ετσι ναι ή οχι?
Ειμαστε πολλοι τελικα!!!
Εχω φροντισει μην ανησυχεις
Πο ρε δεν βλέπω να συμφωνούμε σήμερα.Φταίνε και οι 2 έγινεε;;;;;;;;;;Εσυ γιατι με αφησες να ξεκινησω χωρις προφυλακτικο, τη γονιμη μερα σου? Παιρνεις ρισκο ετσι ναι ή οχι?
κατι ηξερα π σε συμπαθησα απτη πρωτη στιγμη! ομοιος τω ομοιω!
τρελα & καυλα μαζι!! ολεε ολαα
Η συζητηση ξεκινησε με την αποψη οτι "αν δεν θελει η γυναικα να μεινει εγκυος δεν μενει με τιποτα". Αυτο δεν το απερριψες, προτιμησες να το πας αλλου στο αοριστο "φταινε και οι δυο". Φυσικα συμβαλλουν και οι δυο, αλλά εγω ΔΕΝ ειπα αυτο εξ αρχης. Ειπα οτι η γυναικα αν θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το αποφυγει, μπορει 100% να το αποφυγει. Εκτος αν μιλαμε πια για βιασμο.Πο ρε δεν βλέπω να συμφωνούμε σήμερα.Φταίνε και οι 2 έγινεε;;;;;;;;;;
άσε που άμα δεν έχεις σταθε΄ρη περίοδο ΔΕΝ γίνεται να γνωρίζεις τη γόνιμη μέρα
Οχι δεν μ αρεσει, θελω κατι διακοσμητικο!!!Δώσε μας εικόνα, φτιάξε μας βραδιάτικα λέμε!!!!
Brazillian;
Εσυ γιατι με αφησες να ξεκινησω χωρις προφυλακτικο, τη γονιμη μερα σου? Παιρνεις ρισκο ετσι ναι ή οχι?
Ερχεται το τριοκατι ηξερα π σε συμπαθησα απτη πρωτη στιγμη! ομοιος τω ομοιω!
τρελα & καυλα μαζι!! ολεε ολαα
εδώ ο τύπος δεν ξέρει να ξεχωρίσει γυναικεία χείλη.......φαντάζομαι έχει και συνέχεια.....
βγηκε πορισμα οτι εχει παργαλατσο η νεαρα;