wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μονο μιαΔεν θα εχεις γαμησει πολλες μαλλον
Μονο μιαΔεν θα εχεις γαμησει πολλες μαλλον
Τα νευρα μου....Κάποιες είναι στο κόσμο τους και ούτε τους περνάει από το μυαλό τι θα γίνει στη περίπτωση που μείνουν έγκυες.
Με το να λες όμως ότι φταίνε αποκλειστικά αυτές,βγάζεις χαζούς τους άντρες οι οποίοι δεν ξέρουν πως γίνεται τα μωρά και χ#νουν καταλάθος μέσα.
Δεν ξερω ουτε μια που να χει βαλει σπιραλ
Aλλαξε κουβεντα,εκανα να κοιμηθω 3 μερες απο το σοκ. :Sπερίμενες τη τζολί και σου εμφανίστηκε ο μπάμπης ο μανάβης;
Μου θυμισες μια ατακα απο ελληνικο σηριαλ.λολ κ γω δεσμευμενη ειμαι!
Aλλαξε κουβεντα,εκανα να κοιμηθω 3 μερες απο το σοκ. :S
θα βαλουμε στο τζακι το μνι μου σε μεγενθυνσηΓίνε πρωτοπόρος...Θα σε γράψουν με χρυσά γράμματα πάνω από το τζάκι στην οικογένειά σου!!!
Εμπρός στο δρόμο του τάδε που χάραξε ο έτσι!!!!
Σου εχω πει οτι εισαι μαλακας?????????????????Aλλαξε κουβεντα,εκανα να κοιμηθω 3 μερες απο το σοκ. :S
Για να γίνει γονιμοποίηση με προσπερματικά πρέπει το σπέρμα να είναι του superman ,μη μου αρχίσεις και τη βιολογία τώρα γιατί τη γνωρίζω πολύ καλύτερα.Τα νευρα μου....
Τι παει να πει ειναι στον κοσμο τους? Δεν ξερουν πώς γινονται τα παιδια δηλαδη? Απο που κατεβηκανε? Απο καμια στανη?
Εισαι αντρας καλη μου? Ξερεις πώς γινεται η εκσπερματωση? Ξερεις αν μπορεις να την ελεγξεις απολυτα πριν ξεκινησει? Ξερεις αν μπορει να γινει κατι και με τα προσπερματικά? Ξερεις αν μπορει να νομιζεις οτι προλαβαινεις να τραβηχτεις αλλά να μην τα καταφερεις εγκαιρως???
Τα νευρα μου....
Τι παει να πει ειναι στον κοσμο τους? Δεν ξερουν πώς γινονται τα παιδια δηλαδη? Απο που κατεβηκανε? Απο καμια στανη?
Εισαι αντρας καλη μου? Ξερεις πώς γινεται η εκσπερματωση? Ξερεις αν μπορεις να την ελεγξεις απολυτα πριν ξεκινησει? Ξερεις αν μπορει να γινει κατι και με τα προσπερματικά? Ξερεις αν μπορει να νομιζεις οτι προλαβαινεις να τραβηχτεις αλλά να μην τα καταφερεις εγκαιρως???
Μου θυμισες μια ατακα απο ελληνικο σηριαλ.
"Μη σε παρακαλω, ειμαι παντρεμενη"
"Κι εγω υδροχόος".
αυτό για σέναAλλαξε κουβεντα,εκανα να κοιμηθω 3 μερες απο το σοκ. :S
Ειμαστε πολλοι τελικα!!!κι εγω που ειμαι διδυμαρααα να δεις!
Φυσικα και μπορεις να την ελεγξεις την εκσπερματωση.Και να τραβηχτεις εγκαιρα εννοειται.Τι διαολο 15 χρονια ειμαστε ρε;Τα νευρα μου....
Θυμηθηκα τωρα κατι που διαβαζα σε ενα μπλογκ.εγω λατρευω τα ζουμακια που βγαινουν πριν ττην εκσπερματωση!! χωνω γλωσσιτσα στη τρυπουλα ! κι αυτα περιεχουν στοιχειωδη ποσοτητα γκαστρωτικου σπερματοςςς
Aλλαξε κουβεντα,εκανα να κοιμηθω 3 μερες απο το σοκ. :S
θα βαλουμε στο τζακι το μνι μου σε μεγενθυνση
Διδυμος εισαι κι εσυ???????κι εγω που ειμαι διδυμαρααα να δεις!