Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κάποιες είναι στο κόσμο τους και ούτε τους περνάει από το μυαλό τι θα γίνει στη περίπτωση που μείνουν έγκυες.
Με το να λες όμως ότι φταίνε αποκλειστικά αυτές,βγάζεις χαζούς τους άντρες οι οποίοι δεν ξέρουν πως γίνεται τα μωρά και χ#νουν καταλάθος μέσα.
Τα νευρα μου....

Τι παει να πει ειναι στον κοσμο τους? Δεν ξερουν πώς γινονται τα παιδια δηλαδη? Απο που κατεβηκανε? Απο καμια στανη?
Εισαι αντρας καλη μου? Ξερεις πώς γινεται η εκσπερματωση? Ξερεις αν μπορεις να την ελεγξεις απολυτα πριν ξεκινησει? Ξερεις αν μπορει να γινει κατι και με τα προσπερματικά? Ξερεις αν μπορει να νομιζεις οτι προλαβαινεις να τραβηχτεις αλλά να μην τα καταφερεις εγκαιρως???

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δεν ξερω ουτε μια που να χει βαλει σπιραλ

Γίνε πρωτοπόρος...Θα σε γράψουν με χρυσά γράμματα πάνω από το τζάκι στην οικογένειά σου!!!

Εμπρός στο δρόμο του τάδε που χάραξε ο έτσι!!!!

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
και αυτην την στιγμη που μιλαμε καποιος χυνει μεσα στην μουναρα καποιας και την αφηνει εγκυο χαχα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Γίνε πρωτοπόρος...Θα σε γράψουν με χρυσά γράμματα πάνω από το τζάκι στην οικογένειά σου!!!

Εμπρός στο δρόμο του τάδε που χάραξε ο έτσι!!!!
θα βαλουμε στο τζακι το μνι μου σε μεγενθυνση

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
εγω λατρευω τα ζουμακια που βγαινουν πριν ττην εκσπερματωση!! χωνω γλωσσιτσα στη τρυπουλα ! κι αυτα περιεχουν στοιχειωδη ποσοτητα γκαστρωτικου σπερματοςςς

Επισκέπτης
Τα νευρα μου....

Τι παει να πει ειναι στον κοσμο τους? Δεν ξερουν πώς γινονται τα παιδια δηλαδη? Απο που κατεβηκανε? Απο καμια στανη?
Εισαι αντρας καλη μου? Ξερεις πώς γινεται η εκσπερματωση? Ξερεις αν μπορεις να την ελεγξεις απολυτα πριν ξεκινησει? Ξερεις αν μπορει να γινει κατι και με τα προσπερματικά? Ξερεις αν μπορει να νομιζεις οτι προλαβαινεις να τραβηχτεις αλλά να μην τα καταφερεις εγκαιρως???
Για να γίνει γονιμοποίηση με προσπερματικά πρέπει το σπέρμα να είναι του superman ,μη μου αρχίσεις και τη βιολογία τώρα γιατί τη γνωρίζω πολύ καλύτερα.
Τι πάει να πει δεν πρόλαβε να τραβηχτεί; φόρα το ρημάδι το προφυλακτικό τότε.Μην κοιτάς μόνο τη κ@υλα σου.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τα νευρα μου....

Καλά ρε ξεφτίλα...ακόμα δεν της έδειξες πως γίνονται τα παιδιά; Τότε τι σκατά συστήθηκες;;; Σουτο ξαναλέω..... μας εκθέτεις!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τα νευρα μου....

Φυσικα και μπορεις να την ελεγξεις την εκσπερματωση.Και να τραβηχτεις εγκαιρα εννοειται.Τι διαολο 15 χρονια ειμαστε ρε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγω λατρευω τα ζουμακια που βγαινουν πριν ττην εκσπερματωση!! χωνω γλωσσιτσα στη τρυπουλα ! κι αυτα περιεχουν στοιχειωδη ποσοτητα γκαστρωτικου σπερματοςςς
Θυμηθηκα τωρα κατι που διαβαζα σε ενα μπλογκ.
Κάνει καποιος μια ερωτηση "Ρε παιδια, αφου εχυσα σκουπιστηκα με μια πετσετα, και δυστυχως μετα πηρε την πετσετα η δικια μου και σκουπιστηκε και η ιδια και εμεινε εγκυος απο τα χυσια της πετσετας. Τι να κανω"?
Απαντηση απο κατω.
"Το κακο δεν ειναι οτι εισαι κερατας. Ειναι οτι εισαι ηλιθιος".

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Aλλαξε κουβεντα,εκανα να κοιμηθω 3 μερες απο το σοκ. :S

που να βλεπες δηλαδη και την τραβελιαρα το mystiko . εκει θα εμενες αυπνος για ολο τον χρονο.και χωρις καφεδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom