alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κι εγω εχω μεινει στην Αθηνα ενα διαστημα...εχω μεινει ενεα...
Κι εγω εχω μεινει στην Αθηνα ενα διαστημα...εχω μεινει ενεα...
Οταν μενει δηλαδη μια 17χρονη εγγυος απο εναν 30χρονο,φταιει αυτη :STι ηταν επιλογη του?
Να αφησει εγκυο μια 22χρονη στα 19 του? Σαν να μην μας τα λες καλα...
Εννοειται οτι οταν μενει εγκυος μια γυναικα, φταιει ΜΟΝΟ εκεινη, μην λεμε τα ιδια.
Αν μια γυναικα δεν θελει με τιποτα να μεινει εγκυος, ΔΕΝ μενει.
Αλλά ας μην σταθουμε σε αυτό.
Πού θα την εβρισκε τη γκομενα δηλαδη αν ηθελε? Δεν βγαινει γκομενα απο το ιντερνετ δηλαδη?
Για πες μας, γιατι βλεπω στα 19 εχεις αποψη για ολα...
εχω μεινει ενεα...
Ε μα με επιβεβαιωνεις λοιπον!!! Αν μου πει η αλλη να τελειωσω μεσα, δεν ειναι προφανες οτι κατι επιδιωκει??? Για δικη της ευχαριστηση το κανει? Αυτο δεν ειναι καν αμελεια, ειναι δολος!!!Όχι δεν ήταν...μετά παντρεύτηκαν!
Αυτό που έχεις αυτονόητο το θεωρώ χαζό,άμα σου πει η άλλη τέλειωσε μέσα εσύ θα το κάνεις;; πως στον ... θα μείνει έγκυος άμα εσύ δεν τελειώσεις εκει που πρέπει;
Να βαζετε σπιραλ.Δεν θα μας στερησετε το χυσομουνι
Ναι.Οταν μενει δηλαδη μια 17χρονη εγγυος απο εναν 30χρονο,φταιει αυτη :S
Ναι αλλα εγκυος μενει ο ενας. Κι αυτος οφειλει να διαφυλαξει τον εαυτο του.
Προφανως αν παιζεις με ενα περιστροφο και αυτο εκπυρσοκροτησει επειδη εχεις βγαλει την ασφαλεια, το οπλο ειναι αυτο που σκοτωνει. Αλλά ΕΣΥ φταις που πηρες το ρισκο.
επειδη εσυ δε γουσταρεις προφυλακτικο ειμαι υποχρεωμενη εγω να κυκλοφορω με το σπιραλ στο μουνι? ωπα ρε φιλε..που τα δες αυτα?
Δεν σας εχω εκθεσει καθολου, μην ανησυχεις...Επιτελους!!! Εδώ είσαι..Και λέω κι εγώ δε συστήθηκε ακόμα αυτός;;;!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το ξέρεις ότι μας εκθέτεις;;;;!!!! > > > > >
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=235420.msg6746481#msg6746481]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=235420.msg6746481#msg6746481[/url]
Ναι,αμα γουσταρω εγω,θα βαλεις σπιραλ.επειδη εσυ δε γουσταρεις προφυλακτικο ειμαι υποχρεωμενη εγω να κυκλοφορω με το σπιραλ στο μουνι? ωπα ρε φιλε..που τα δες αυτα?
επειδη εσυ δε γουσταρεις προφυλακτικο ειμαι υποχρεωμενη εγω να κυκλοφορω με το σπιραλ στο μουνι? ωπα ρε φιλε..που τα δες αυτα?
Ποσες το κανανε μεχρι τωρα?Ναι,αμα γουσταρω εγω,θα βαλεις σπιραλ.
Ε τωρα λες μαλακια,υποτιθεται ο 30χρονος ειναι ο εμπειρος,αυτος οφειλει να ξερει τι θα κανει σε αυτες τις περιπτωσεις.
Παλι λαθος με κοβεις.Αμάν ρε αλεξ.ενα καλό λόγο θέλω από σένα για τις γυναίκες
Αμάν ρε αλεξ.ενα καλό λόγο θέλω από σένα για τις γυναίκες
Ναι,αμα γουσταρω εγω,θα βαλεις σπιραλ.
Με μενα 2,και 1 ειχε ηδη.Ποσες το κανανε μεχρι τωρα?
Μπούρδες ρε φιλε, μπούρδες καμαρωτες.Ε τωρα λες μαλακια,υποτιθεται ο 30χρονος ειναι ο εμπειρος,αυτος οφειλει να ξερει τι θα κανει σε αυτες τις περιπτωσεις.