Επισκέπτης
Με ένα παράξενο τρόπο θα έλεγαΠαλι λαθος με κοβεις.
Εγω τις γυναικες τις λατρευω.
Με ένα παράξενο τρόπο θα έλεγαΠαλι λαθος με κοβεις.
Εγω τις γυναικες τις λατρευω.
Τι να κανεις μαζι σου;Αν κανεις κατι μονη σου δεν χρειαζεσαι σπιραλ,αποκλειεται να μεινεις εγγυος απο τον εαυτο σου.μην ανησυχειςς θα φροντισω να μη φτασω σαυτο το δίλημμα αποφευγοντας να κανω κατι μαζι μου!
ετων?Με μενα 2,και 1 ειχε ηδη.
http://[URL unfurl="true"]www.johnart.gr/Catalogue/images/201012/aspor_34570_a.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα ρεε ενα τετοιο ψαχνω αλλα με πουτσοκεφαλο για να κανω enema! μου το δανειζειςς? :P
Μπούρδες ρε φιλε, μπούρδες καμαρωτες.
Βλεπεις την μια κοπελα στα 25 να εχει κανει 6 εκτρωσεις και την αλλη καμια.
Τι δηλαδη, μονο η μια γαμιεται και η αλλη οχι?
Ή περασε απο κανενα πανεπιστημιο του γαμησιου η δευτερη πριν πρωτοπηδηχτει και τα ηξερε καλυτερα?
Απλώς καποιες συμπεριφερονται ως βόδια, ανεξαρτητως ηλικιας.
Τι να κανεις μαζι σου;Αν κανεις κατι μονη σου δεν χρειαζεσαι σπιραλ,αποκλειεται να μεινεις εγγυος απο τον εαυτο σου.
Απλα η κοπελα στα 25 γαμιονταν με οτι μαλακα εβρισκε.Η αλλη ειχε σταθερο δεσμο που φροντιζαν για μεθοδους αντισυλληψηςΜπούρδες ρε φιλε, μπούρδες καμαρωτες.
Βλεπεις την μια κοπελα στα 25 να εχει κανει 6 εκτρωσεις και την αλλη καμια.
Τι δηλαδη, μονο η μια γαμιεται και η αλλη οχι?
Ή περασε απο κανενα πανεπιστημιο του γαμησιου η δευτερη πριν πρωτοπηδηχτει και τα ηξερε καλυτερα?
Απλώς καποιες συμπεριφερονται ως βόδια, ανεξαρτητως ηλικιας.
τυπισσα στο ελλαντα το λεμε γκαζοζαελα ρεε ενα τετοιο ψαχνω αλλα με πουτσοκεφαλο για να κανω enema! μου το δανειζειςς?
Ειμαι δεσμευμενος λυπαμαι.Ασε που ειχα τραυματικη εμπειρια γνωριμιας απο εδω. :Sμαζι σου τυπε!
Με εναν τροπο που τις κανει να με λατρευουν κι αυτες...Με ένα παράξενο τρόπο θα έλεγα
Κάποιες είναι στο κόσμο τους και ούτε τους περνάει από το μυαλό τι θα γίνει στη περίπτωση που μείνουν έγκυες.
Με το να λες όμως ότι φταίνε αποκλειστικά αυτές,βγάζεις χαζούς τους άντρες οι οποίοι δεν ξέρουν πως γίνεται τα μωρά και χ#νουν καταλάθος μέσα.
ο αντρας τα κρισιμα δευτερολεπτα ειναι στην κοσμαρα τουΚάποιες είναι στο κόσμο τους και ούτε τους περνάει από το μυαλό τι θα γίνει στη περίπτωση που μείνουν έγκυες.
Με το να λες όμως ότι φταίνε αποκλειστικά αυτές,βγάζεις χαζούς τους άντρες οι οποίοι δεν ξέρουν πως γίνεται τα μωρά και χ#νουν καταλάθος μέσα.
Δεν ηταν μεγαλες,23 η μικροτερη 26 η μεγαλυτερη.
Δεν ηταν μεγαλες,23 η μικροτερη 26 η μεγαλυτερη.
Ειμαι δεσμευμενος λυπαμαι.Ασε που ειχα τραυματικη εμπειρια γνωριμιας απο εδω. :S
Δεν ξερω ουτε μια που να χει βαλει σπιραλΔεν ηταν μεγαλες,23 η μικροτερη 26 η μεγαλυτερη.
περίμενες τη τζολί και σου εμφανίστηκε ο μπάμπης ο μανάβης;Ειμαι δεσμευμενος λυπαμαι.Ασε που ειχα τραυματικη εμπειρια γνωριμιας απο εδω. :S
Θα σου το πω αλλά μη σοκαριστείς...Δε χύνουμε κατα λάθος!!! Μας αρέσει!!!!
Δεν θα εχεις γαμησει πολλες μαλλονΔεν ξερω ουτε μια που να χει βαλει σπιραλ