το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπισσα sometimes it's hard to tellεδώ ο τύπος δεν ξέρει να ξεχωρίσει γυναικεία χείλη.......φαντάζομαι έχει και συνέχεια.....
τυπισσα sometimes it's hard to tellεδώ ο τύπος δεν ξέρει να ξεχωρίσει γυναικεία χείλη.......φαντάζομαι έχει και συνέχεια.....
Ε βάλε κι εσύ λίγο κραγιονάκι να ξέρει που να φιλήσει το παιδί...Μπερδέυεται και βρίσκει...μύτη!!! :-* :-* :-*
Η μαλακία τυγχάνει αφορολόγητη ακόμα!!!!
Πο ρε δεν βλέπω να συμφωνούμε σήμερα.Φταίνε και οι 2 έγινεε;;;;;;;;;;
άσε που άμα δεν έχεις σταθε΄ρη περίοδο ΔΕΝ γίνεται να γνωρίζεις τη γόνιμη μέρα
Καθολου μουφα δεν ειναι.οι γονιμες μερεςς ειναι μουφα...ολες οι μερες ειναι γονιμε κ οχι μερικεςς...
το κρεσεντο ομως γινεται πριν την περιοδο! γτ το ωαριο ψαχνει να γονιμοποιηθει κ αν δεν βρει τοτε ερχεται η περιοδοςς!!
το πιασατε αγορακια γιαυτο κομενες οι μουφες με τα χυσια στο μουνι!
Τι λες χριστιανη μου...οι γονιμες μερεςς ειναι μουφα...ολες οι μερες ειναι γονιμε κ οχι μερικεςς...
το κρεσεντο ομως γινεται πριν την περιοδο! γτ το ωαριο ψαχνει να γονιμοποιηθει κ αν δεν βρει τοτε ερχεται η περιοδοςς!!
Τώρα είπες βλακεία και μου φαίνεται παράξενο μια γυναίκα να μην γνωρίζει για τις γόνιμες μέρες.οι γονιμες μερεςς ειναι μουφα...ολες οι μερες ειναι γονιμε κ οχι μερικεςς...
Μην παραιτείσαι!!!
αν του πεις ναι από τώρα θα σε περάσει για εύκολη!!!
Το νού σου!!!
εγω λατρευω τα ζουμακια που βγαινουν πριν ττην εκσπερματωση!! χωνω γλωσσιτσα στη τρυπουλα ! κι αυτα περιεχουν στοιχειωδη ποσοτητα γκαστρωτικου σπερματοςςς
Οχι δεν μ αρεσει, θελω κατι διακοσμητικο!!!
Τραγικό να μην γνωρίζει μία γυναίκα , ενώ από ότι βλέπω οι άντρες είστε πλήρως ενημερωμένοι.
Ειδες που ηρθε η ωρα να συμφωνησουμε?Τραγικό να μην γνωρίζει μία γυναίκα , ενώ από ότι βλέπω οι άντρες είστε πλήρως ενημερωμένοι.
Τώρα είπες βλακεία και μου φαίνεται παράξενο μια γυναίκα να μην γνωρίζει για τις γόνιμες μέρες.
Εάν ήταν έτσι και δεν υπήρχαν,τότε θα εμεναν έγκυες όλες στο πιτσ φιτίλι !
όταν κάποια προσπαθεί καιρό για εγκυμοσύνη και πάει σε γυναικολόγο για να δει πότε το 'αυγουλάκι' θα πέσει για να προσπαθήσει εκείνη τη μερα και τις προηγούμενες (η λεγόμενη ωορρηξία και γόνιμες μέρες)
Σωστα το θετεις ;)Βελάκι για να μη χάνονται οι ταξιδιώτες;;;
Όσο πάειγίνεται και καλύτερο!!!!
Ναι ,μετά από 2-3 ώρες...κάτι είναι και αυτό όμως : -DΕιδες που ηρθε η ωρα να συμφωνησουμε?
Τραγικό να μην γνωρίζει μία γυναίκα , ενώ από ότι βλέπω οι άντρες είστε πλήρως ενημερωμένοι.
ΧΑΧΑΑΧ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ όποια στο είπε αυτό...να πεις όνομα..να ξέρουμε που να ΜΗΝ πάμε οι υπόλοιπεςδε ξερω τι λετε αλλα εμενα η γυναικολογος μου μ ειπε οτι στην ηλικια μου καθε μερα ειμαι γονιμη! sorryy
η γυναικολογος εχει παρει πτυχιο στο Κισινέφ της Μολδαβιας?δε ξερω τι λετε αλλα εμενα η γυναικολογος μου μ ειπε οτι στην ηλικια μου καθε μερα ειμαι γονιμη! sorryy