Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
Αγόρια που ποστάρετε τη φώτο συνέχεια με τ χείλη και όπου και να σχολιάσω έρχεστε και εσείς σαν μανιακοί..τι θέλετε ακριβώς ;;
γίατι δεν βάζετε καμιά φωτό με το πουλάκι σας να γελάσουμε ακόμα περισσότερο;;; :grin:

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Αγόρια που ποστάρετε τη φώτο συνέχεια με τ χείλη και όπου και να σχολιάσω έρχεστε και εσείς σαν μανιακοί..τι θέλετε ακριβώς ;;
γίατι δεν βάζετε καμιά φωτό με το πουλάκι σας να γελάσουμε ακόμα περισσότερο;;; :grin:

ελα αντε θα κανω το ψυχικο να ποσταρω το πουλι μου...τι να κανω ....ε δεν γινεται να κοροιδευουμε μονο εσενα...ντροπη ειναι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
δειξε ρε συ αυτην την φωτο στην γυναικολογο σου να αποφανθει αν προκειται περι τραβελου η οχι

WP_20160121_003.jpg

Το γραπτό σημείωμα , είναι γραφικός χαρακτήρας
ομοφυλόφιλου .

51gQv1N-smL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο κάτω λινκ

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Ειχε πει να σβησετε τις παραθεσεις, αυτη που ανεβασε η ιδια την εσβησε

α δεν το ειδα σορρυ. νομιζα ειπε να την βαλετε σε ολα τα thread να δουνε τι τραβελακι ωραιο ειμαι χααχ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γι αυτο δεν επρεπε να κλειδωσεις τα πμ. Επρεπε να θητευσεις κοντα μου λιγες μερες με πμ να σε ενημερωσω τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις εδω μεσα. Αντ' αυτου το επαιξες Μαρκησία που δεν δεχεται προσωπικα μηνυματα και εκανες του κεφαλιου σου. Λούσου τα τωρα παρεα με την ακαταδεξιά σου.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

ετσι!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
σε ενδειξη διαμαρτυριας και επειδη κοροιδευετε το mystiko αποφασισα και εγω με την σειρα μου να σας δειξω το πουλι μου και να βαλω ενα τελος πια σε αυτην την κοροιδια

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 12

Επισκέπτης
Γι αυτο δεν επρεπε να κλειδωσεις τα πμ. Επρεπε να θητευσεις κοντα μου λιγες μερες με πμ να σε ενημερωσω τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις εδω μεσα. Αντ' αυτου το επαιξες Μαρκησία που δεν δεχεται προσωπικα μηνυματα και εκανες του κεφαλιου σου. Λούσου τα τωρα παρεα με την ακαταδεξιά σου.
Τέτοια λύσσα με τα τρανς πρώτη  φορά βλέπω.
Μπας και έχουν απωθημένα με τους εν λόγω κυρίους;;; δεν έχω καταλάβει χαχαχαχα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Πες της τα...Όλο του κέφαλιού της κάνει δεν ακούει!!!! Απο μικρή έτσι ήταν αγύριστο κεφάλι!!! Θα με σκάσει αυτό το παιδί!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
σε ενδειξη διαμαρτυριας και επειδη κοροιδευετε το mystiko αποφασισα και εγω με την σειρα μου να σας δειξω το πουλι μου και να βαλω ενα τελος πια σε αυτην την κοροιδια
αυτό είναι που μπαίνει στο κώλο σου;;; ε;; γιατί το δικό σου δεν ξεπερνάει τα 4,5 εκατοστα σε στύση

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εστι τυπε βαλτης χερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom