kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ειχε πει να σβησετε τις παραθεσεις, αυτη που ανεβασε η ιδια την εσβησετι να σβησω ρε μαλακες στο αλλο thread ειναι ποσταρισμενη ξυπνατε
Ε κι επειδη???τι να σβησω ρε μαλακες στο αλλο thread ειναι ποσταρισμενη ξυπνατε
Αγόρια που ποστάρετε τη φώτο συνέχεια με τ χείλη και όπου και να σχολιάσω έρχεστε και εσείς σαν μανιακοί..τι θέλετε ακριβώς ;;
γίατι δεν βάζετε καμιά φωτό με το πουλάκι σας να γελάσουμε ακόμα περισσότερο;;;
δειξε ρε συ αυτην την φωτο στην γυναικολογο σου να αποφανθει αν προκειται περι τραβελου η οχι
Ειχε πει να σβησετε τις παραθεσεις, αυτη που ανεβασε η ιδια την εσβησε
Γι αυτο δεν επρεπε να κλειδωσεις τα πμ. Επρεπε να θητευσεις κοντα μου λιγες μερες με πμ να σε ενημερωσω τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις εδω μεσα. Αντ' αυτου το επαιξες Μαρκησία που δεν δεχεται προσωπικα μηνυματα και εκανες του κεφαλιου σου. Λούσου τα τωρα παρεα με την ακαταδεξιά σου.Αγόρια που ποστάρετε τη φώτο συνέχεια με τ χείλη και όπου και να σχολιάσω έρχεστε και εσείς σαν μανιακοί..τι θέλετε ακριβώς ;;
Αγόρια που ποστάρετε τη φώτο συνέχεια με τ χείλη και όπου και να σχολιάσω έρχεστε και εσείς σαν μανιακοί..τι θέλετε ακριβώς ;;
τυποι λετε αμα ανοιξει το πλανο με τις χειλαρες να δουμε κανα τετοιο;
http://[URL unfurl="true"]www.backstage24.gr/wp-content/uploads/2015/08/trifonas-out.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τέτοια λύσσα με τα τρανς πρώτη φορά βλέπω.Γι αυτο δεν επρεπε να κλειδωσεις τα πμ. Επρεπε να θητευσεις κοντα μου λιγες μερες με πμ να σε ενημερωσω τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις εδω μεσα. Αντ' αυτου το επαιξες Μαρκησία που δεν δεχεται προσωπικα μηνυματα και εκανες του κεφαλιου σου. Λούσου τα τωρα παρεα με την ακαταδεξιά σου.
Μπανιο εκανες???ελα αντε θα κανω το ψυχικο να ποσταρω το πουλι μου...τι να κανω ....ε δεν γινεται να κοροιδευουμε μονο εσενα...ντροπη ειναι
Τι ετσι μωρε κι εσυ, πουλάκι θελεις να δεις? Μπας και μας ποσταρατε το μουνι σας και δεν το ξερω????ετσι!!
Γι αυτο δεν επρεπε να κλειδωσεις τα πμ. Επρεπε να θητευσεις κοντα μου λιγες μερες με πμ να σε ενημερωσω τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις εδω μεσα. Αντ' αυτου το επαιξες Μαρκησία που δεν δεχεται προσωπικα μηνυματα και εκανες του κεφαλιου σου. Λούσου τα τωρα παρεα με την ακαταδεξιά σου.
τυποι λετε αμα ανοιξει το πλανο με τις χειλαρες να δουμε κανα τετοιο;
http://[URL unfurl="true"]www.backstage24.gr/wp-content/uploads/2015/08/trifonas-out.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[MEDIA=youtube]zfQ4tonQw9o[/MEDIA]
ο 38χρονος μπαμπας της εισαι???Πες της τα...Όλο του κέφαλιού της κάνει δεν ακούει!!!! Απο μικρή έτσι ήταν αγύριστο κεφάλι!!! Θα με σκάσει αυτό το παιδί!!!!
αυτό είναι που μπαίνει στο κώλο σου;;; ε;; γιατί το δικό σου δεν ξεπερνάει τα 4,5 εκατοστα σε στύσησε ενδειξη διαμαρτυριας και επειδη κοροιδευετε το mystiko αποφασισα και εγω με την σειρα μου να σας δειξω το πουλι μου και να βαλω ενα τελος πια σε αυτην την κοροιδια
εστι τυπε βαλτης χεριΓι αυτο δεν επρεπε να κλειδωσεις τα πμ. Επρεπε να θητευσεις κοντα μου λιγες μερες με πμ να σε ενημερωσω τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις εδω μεσα. Αντ' αυτου το επαιξες Μαρκησία που δεν δεχεται προσωπικα μηνυματα και εκανες του κεφαλιου σου. Λούσου τα τωρα παρεα με την ακαταδεξιά σου.