alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑ! αν ανακάλυπτε ότι έχω λογαριασμό εδώ..θα έμπαινε στάνταρο 38χρονος μπαμπας της εισαι???
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑ! αν ανακάλυπτε ότι έχω λογαριασμό εδώ..θα έμπαινε στάνταρ
Kαλα μην αποκλειεις να μπαινειΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑ! αν ανακάλυπτε ότι έχω λογαριασμό εδώ..θα έμπαινε στάνταρ
Αποκλειεται να ειναι μελος???ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑ! αν ανακάλυπτε ότι έχω λογαριασμό εδώ..θα έμπαινε στάνταρ
Αγόρια που ποστάρετε τη φώτο συνέχεια με τ χείλη και όπου και να σχολιάσω έρχεστε και εσείς σαν μανιακοί..τι θέλετε ακριβώς ;;
γίατι δεν βάζετε καμιά φωτό με το πουλάκι σας να γελάσουμε ακόμα περισσότερο;;;
ο 38χρονος μπαμπας της εισαι???
Παναγία μου μην μου βάζεις ιδέες!Kαλα μην αποκλειεις να μπαινει
ΜΑΡΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑ! αν ανακάλυπτε ότι έχω λογαριασμό εδώ..θα έμπαινε στάνταρ
ΜΑΡΙΑ....
τι κανεις εδω;
κλεισε γρηγορα το πισι και ερχομαι στο δωματιο σου να τα πουμε
κομμενο το χαρτζιλικι για μια βδομαδα
και το παρτυ της παναγιωτας μπορεις να το ξεχασεις
Αν στις ειχε δειξει εστω και ενα δευτερολεπτο τύπε, θα ειχες γεμισει ολα τα θρεντ με φωτογραφια.παντως επειδη ειμαστε μεγαλα παιδια θεωρω πως δεν ειναι σωστο να ποσταρουμε φωτογραφιες απο ατομα τα οποια δεν γνωριζουμε προσωπικα και δεν θελουμε. ε και εμενα η ροζυ μου εχει δειξει τις βυζαρες της. δεν σημαινει οτι πρεπει να τις ποσταρω εδω φατσα καρτα
οκ δεν είσαι ο πατέρας μου σιγουρεύτικα για σένα..ο επόμενος παρακαλωΜΑΡΙΑ....
τι κανεις εδω;
κλεισε γρηγορα το πισι και ερχομαι στο δωματιο σου να τα πουμε
κομμενο το χαρτζιλικι για μια βδομαδα
και το παρτυ της παναγιωτας μπορεις να το ξεχασεις
Αν στις ειχε δειξει εστω και ενα δευτερολεπτο τύπε, θα ειχες γεμισει ολα τα θρεντ με φωτογραφια.
Ε καλα, δεν θα ηταν και εγκλημα να μπαινει!!! Εσυ εγκληματείς που μπηκες???Παναγία μου μην μου βάζεις ιδέες!
Ετσι πρεπει, το τι θα κανεις εξαρταται απο σενα, αλλα σε χαρακτηριζει κιολας μην ξεχνιομαστε....παντως επειδη ειμαστε μεγαλα παιδια θεωρω πως δεν ειναι σωστο να ποσταρουμε φωτογραφιες απο ατομα τα οποια δεν γνωριζουμε προσωπικα και δεν θελουμε. ε και εμενα η ροζυ μου εχει δειξει τις βυζαρες της. δεν σημαινει οτι πρεπει να τις ποσταρω εδω φατσα καρτα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑ! αν ανακάλυπτε ότι έχω λογαριασμό εδώ..θα έμπαινε στάνταρ
Ου ναι, τωρα μας επεισες. Ειναι γνωστη η διακριτικοτητα σουμου της ειχε στειλει οταν εμαθε το σκηνικο με την ναταλια. ασχετα το αν φανηκα κυριος και δεν της εδειξα πουθενα
Δεν θα ήταν έγκλημα για μένα εάν μπαίνει.Για αυτόν πάντως θα ήταν σοκ γιατί θα νόμιζε πως εκτός από το να ποστάρω κάνω κ άλλαΕ καλα, δεν θα ηταν και εγκλημα να μπαινει!!! Εσυ εγκληματείς που μπηκες???
Γιατι? Δεν γνωριζει το ηθος της κόρης του? Δεν σε εμπιστευεται? Δεν μας τα λες καλα.Δεν θα ήταν έγκλημα για μένα εάν μπαίνει.Για αυτόν πάντως θα ήταν σοκ γιατί θα νόμιζε πως εκτός από το να ποστάρω κάνω κ άλλα