alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ολη η σοφία συμπυκνωμενη σε μια φραση χααχχααχααχαχαχχαγτ απτα 19 κ μετα αρχιζουν οι καυλες οι μεγαλεςςς
Ολη η σοφία συμπυκνωμενη σε μια φραση χααχχααχααχαχαχχαγτ απτα 19 κ μετα αρχιζουν οι καυλες οι μεγαλεςςς
Ναι ειμαστε χαλαρα αυτο το διαστημα. Με βολεψε γτ ειμαι κ αρρωστη.εσυ με τον αλεξ τυπισσα θα το πειτε εδω μεχρι το τελος του μηνα ε;
κι αλλη παραταση της αποχης ανακοινωσε ο δικος σας...
καλύτερα να με λέει τρανς ένας τελειωμένος παρά να του δείξω φώτο μου .......! μπλιαξ!πόσο άσχημος θα είναι.τυπε η κριτικη επιτροπη του μπου δεν εχει αποφανθει ακομα αν προκειται οντως για 19χρονο πιπινι η για δροσερο τρανς
κρατα μικρο καλαθι μεχρι να αποδειχθει :-
εδειξε το προσωπο της κ εσειςς ακομα απορειτε?
γτ απτα 19 κ μετα αρχιζουν οι καυλες οι μεγαλεςςς
τυπισσα κι αυτη αμα εδειχνε το προσωπο της εδω μεσα σε ασπρομαυρες φωτο, χειλακια κλπ θα ελεγες ΜΟΥΝΑΡΟΣεδειξε το προσωπο της κ εσειςς ακομα απορειτε?
εύκολα κολλάω και ξεκολλάω πάντωςΟι πειρασμοι ομως ειναι πολλοι...
Το πρωτο βημα το εχεις κανει. Εχεις κολλησει εδω μεσα.
Μετα καποιος θα σου αρεσει λιγο περισσοτερο, θα μιλησεις παραπανω.
Κλπ κλπ....
ρε φιλε αλλο ασχημη και αλλο ασχημουλα. το ασχημουλα ειναι ενα σκαλοπατακι παραπανω.
δεν ειπα οτι δεν βλεπεται. εχει καλο βυζο αλλα μετριο σχετικο προσωπο. προς αδιαφορο.
εγω δεν θα εκανα κατι μαζι της. εσυ καραγουσταρεις . οκ πασο. αν σου εθιξα την γκομενα.
ΠΑΝΤΩΣ προτιμω αυτο παρα το αλλο το καραπουταναριο που σκεφτεται για πουτσες πρωι μεσημερι βραδυ το mystiko
καλύτερα να με λέει τρανς ένας τελειωμένος παρά να του δείξω φώτο μου .......! μπλιαξ!πόσο άσχημος θα είναι.
ρε συ εγω σκεφτομαι πουτσες πρωι μεσημερι βραδυ ..μηπως μας μπερδευεις?!??! λολλ
ΘΕΑρε συ εγω σκεφτομαι πουτσες πρωι μεσημερι βραδυ ..μηπως μας μπερδευεις?!??! λολλ
ρε άσε το τύπο να λέει ότι θέλει..έχει να δει χαρά...από την εποχή του Νώε είπαμε!εδειξε το προσωπο της κ εσειςς ακομα απορειτε?
"Σκεφτομαι πούτσες πρωι μεσημερι βραδυ" (pentagiotissa, 23.1.2016)ρε συ εγω σκεφτομαι πουτσες πρωι μεσημερι βραδυ ..μηπως μας μπερδευεις?!??! λολλ
Ειναι αλλο φρουτο.καλα εσυ εισαι περιπτωση. ειδικη κατηγορια απο μονη σου.
ρε συ εγω σκεφτομαι πουτσες πρωι μεσημερι βραδυ ..μηπως μας μπερδευεις?!??! λολλ
ρε άσε το τύπο να λέει ότι θέλει..έχει να δει χαρά...από την εποχή του Νώε είπαμε!
Τύπε υπαρχουν οι ψόφιες, οι ζωηρες, οι καυλιαρες, οι πολυ καυλιάρες και η πενταγιωτισσα.καλα εσυ εισαι περιπτωση. ειδικη κατηγορια απο μονη σου.
"Σκεφτομαι πούτσες πρωι μεσημερι βραδυ" (pentagiotissa, 23.1.2016)
και τρανς να ήμουν ...ούτε με 1.000.000 ευρω δεν θα σου καθόμουνααααααααχαχχααχαχαχ αγαπαμε τρανσακια με τρελα !
τυπισσα οτι και να λες δε θα μου σπασεις την αυτοπεποιθησηκαλύτερα να με λέει τρανς ένας τελειωμένος παρά να του δείξω φώτο μου .......! μπλιαξ!πόσο άσχημος θα είναι.