P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Τύπε υπαρχουν οι ψόφιες, οι ζωηρες, οι καυλιαρες, οι πολυ καυλιάρες και η πενταγιωτισσα.
μη με εξειδανικευεται, θα ανεβασω το κασε μου!
Τύπε υπαρχουν οι ψόφιες, οι ζωηρες, οι καυλιαρες, οι πολυ καυλιάρες και η πενταγιωτισσα.
και τρανς να ήμουν ...ούτε με 1.000.000 ευρω δεν θα σου καθόμουν
Ναι θα σε θαψουμε σε κασα σχηματος πούτσας....ναι αμα πεθανω γραφτε το στο ταφο μου!
ρε άσε το τύπο να λέει ότι θέλει..έχει να δει χαρά...από την εποχή του Νώε είπαμε!
κ αντι στεφανων δονητες....Ναι θα σε θαψουμε σε κασα σχηματος πούτσας....
να παρεις η να δωσεις;και τρανς να ήμουν ...ούτε με 1.000.000 ευρω δεν θα σου καθόμουν
Και θα καλυπτει το φερετρο η κοκκινη σημαια με τον γλομπέο του μπου κομ...κ αντι στεφανων δονητες....
ναι αμα πεθανω γραφτε το στο ταφο μου!
Τα ειπαμε και χθες αυτα χαρα μου, καποιοι εδω μεσα οποια δεν τους καθεται την βαφτιζουν πούστη και καθαριζουν.Η εμμονή σας με τους τρανς πολλά απωθημένα φανερώνει!
Να δώσω σε έναν άσχημο 1.000.000 γιατί;;;να παρεις η να δωσεις;
ε τότε ας με λένε πούστηΤα ειπαμε και χθες αυτα χαρα μου, καποιοι εδω μεσα οποια δεν τους καθεται την βαφτιζουν πούστη και καθαριζουν.
Να δώσω σε έναν άσχημο 1.000.000 γιατί;;;
να πάρω φυσικά. Μη σου πω ούτε για δισεκατομμυρια δεν αφήνεις τέτοιο φλώρο να σε αγγίξει
Δεν ελπίζω τίποτα...εκτός από πούτσες
Δε φοβάμαι τίποτα...εκτός από τις πούτσες
Είμαι ελέυθερη ...και καυλωμένη!!!!
Ενθάδε κείται η Πενταγιώτισσα Καζαντζάκη!!!!Απεβίωσε γλιστρώντας σε κάτι χύσια και έπεσε από τις σκάλες!!!!
SILVER ALERT : αναζητειται αντρας να ριξει εναν δυνατο πουτσο στο τρανσακι το mystiko να ξελαμπικαρει
ένας ωραίος άντρας δεν πιστεύω πως θα είχε τόσα κόμπλεξ!σου είπα λέγε με τρανς ρε παιδι μου από το να δειξω ποια είμαι σε ένα φλώρο σαν και σένα καλυτερα να με ονομάζει τρανσάκι ένας άγνωστοςκαι αν ειμαι πιο ομορφος απο τον πιο γαματο γκομενο που εχεις ποτε γαμησει ποσα χανεις ?
παντως που αρεσει που συνδεεις το αν θα καθοσουν σε καποιον με το χρημαΝα δώσω σε έναν άσχημο 1.000.000 γιατί;;;
να πάρω φυσικά. Μη σου πω ούτε για δισεκατομμυρια δεν αφήνεις τέτοιο φλώρο να σε αγγίξει
Δεν γινεται να γλιστρισει σε χυσια η Πενταγιωτισσα τύπε, σιγα μην τα αφηνε χωρις να τα γλειψει απο το πατωμα