Επισκέπτης
Τι ρωτάς και εσύ....εχεις δει πολλές οικονομικά ανεξάρτητες, έξυπνες, σπουδαγμένες, τυπάκια κλπ κλπ κλπ να είναι ψηλά στην κλίμακα?
Ὄχι. Δίδω ὅμως τὴν ὠφέλειαν τῆς ἀμφιβολίας (benefit of the doubt).
Τι ρωτάς και εσύ....εχεις δει πολλές οικονομικά ανεξάρτητες, έξυπνες, σπουδαγμένες, τυπάκια κλπ κλπ κλπ να είναι ψηλά στην κλίμακα?
Προσωπικά, (σίγουρα δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλο το γυναικείο φύλο) δεν έχω φάει χρήματα. Για ιδεολογικούς κυρίως λόγους. Είμαι υπέρμαχος της ισότητας των φύλων και θεωρώ ότι πρέπει να συνεισφέρουμε εξίσου στα έξοδα. Και σε καμία περίπτωσε δεν θα καταδεχόμουν να πληρώσει ο άλλος και να του το ξεπληρώσω με σεξουαλικές χάρες. Εκτός το ότι δεν έχω ανάγκη τα χρήματα που μπορεί να μου προσφέρει, δεν θεωρώ ότι μπορώ να κοστολογήσω την συμμετοχή μου στο σεξ.
φεμμινιστρια; μπαζο
Με τις γυναίκες δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα :S
Μπαίνω στον πειρασμό να σου δείξω photo. Από τα λεγόμενα των φίλων και γνωστών μου, είμαι εμφανίσιμη. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο θεωρώ. Προσέχω ιδιαίτερα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα υπάρξω πιο νέα από ότι είμαι τώρα, οπότε γιατί να μην φροντίσω ώστε να διατηρώ το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.Τι ρωτάς και εσύ....εχεις δει πολλές οικονομικά ανεξάρτητες, έξυπνες, σπουδαγμένες, τυπάκια κλπ κλπ κλπ να είναι ψηλά στην κλίμακα?
Μπαίνω στον πειρασμό να σου δείξω photo. Από τα λεγόμενα των φίλων και γνωστών μου, είμαι εμφανίσιμη. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο θεωρώ. Προσέχω ιδιαίτερα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα υπάρξω πιο νέα από ότι είμαι τώρα, οπότε γιατί να μην φροντίσω ώστε να διατηρώ το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Μπαίνω στον πειρασμό να σου δείξω photo. Από τα λεγόμενα των φίλων και γνωστών μου, είμαι εμφανίσιμη. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο θεωρώ. Προσέχω ιδιαίτερα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα υπάρξω πιο νέα από ότι είμαι τώρα, οπότε γιατί να μην φροντίσω ώστε να διατηρώ το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Δεν χρειάζεται photo, το εμφανίσιμη τα είπε όλα. Φαντάζομαι θα έχεις και ωραία μάτια.Μπαίνω στον πειρασμό να σου δείξω photo. Από τα λεγόμενα των φίλων και γνωστών μου, είμαι εμφανίσιμη. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο θεωρώ. Προσέχω ιδιαίτερα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα υπάρξω πιο νέα από ότι είμαι τώρα, οπότε γιατί να μην φροντίσω ώστε να διατηρώ το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
κοιτα μη ζοριστεις και σου φυγει και καμια πορδη. που μπαινεις στον πειρασμο. γκιοσα.
Πρέπει να δεις τις συμφοιτήτριες μου. Αξιοπρεπέστατες, ικανές, καλλιεργημένες, έξυπνες και κούκλες.μπορεις. κανενα ωραιο μουνι δεν θα τα εγραφε αυτα. χιλια τα εκατο μπαζο.
Μπαίνω στον πειρασμό
Πρέπει να δεις τις συμφοιτήτριες μου. Αξιοπρεπέστατες, ικανές, καλλιεργημένες, έξυπνες και κούκλες.
Σε ταινια του χολυγουντ σπουδαζεις;Πρέπει να δεις τις συμφοιτήτριες μου. Αξιοπρεπέστατες, ικανές, καλλιεργημένες, έξυπνες και κούκλες.
Πρέπει να δεις τις συμφοιτήτριες μου. Αξιοπρεπέστατες, ικανές, καλλιεργημένες, έξυπνες και κούκλες.
Όχι σε σειρά. Παίζω στο grey's anatomy. Just kidding. Δεν είμαστε μοντέλα αλλά σίγουρα είμαστε αξιοπρεπέστατες, με εκλεπτυσμένο γούστο. Καμία σχέση με μερικές δεύτερες αμόρφωτες ελληνίδες.Σε ταινια του χολυγουντ σπουδαζεις;
Όχι σε σειρά. Παίζω στο grey's anatomy. Just kidding. Δεν είμαστε μοντέλα αλλά σίγουρα είμαστε αξιοπρεπέστατες, με εκλεπτυσμένο γούστο. Καμία σχέση με μερικές δεύτερες αμόρφωτες ελληνίδες.
mainly rock music.Τι μουσική ακούς?
Ενδεικτική για πολλά η απάντηση...