Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Προσωπικά, (σίγουρα δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλο το γυναικείο φύλο) δεν έχω φάει χρήματα. Για ιδεολογικούς κυρίως λόγους. Είμαι υπέρμαχος της ισότητας των φύλων και θεωρώ ότι πρέπει να συνεισφέρουμε εξίσου στα έξοδα. Και σε καμία περίπτωσε δεν θα καταδεχόμουν να πληρώσει ο άλλος και να του το ξεπληρώσω με σεξουαλικές χάρες. Εκτός το ότι δεν έχω ανάγκη τα χρήματα που μπορεί να μου προσφέρει, δεν θεωρώ ότι μπορώ να κοστολογήσω την συμμετοχή μου στο σεξ.

φεμμινιστρια; μπαζο

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Τι ρωτάς και εσύ....εχεις δει πολλές οικονομικά ανεξάρτητες, έξυπνες, σπουδαγμένες, τυπάκια κλπ κλπ κλπ να είναι ψηλά στην κλίμακα?
Μπαίνω στον πειρασμό να σου δείξω photo. Από τα λεγόμενα των φίλων και γνωστών μου, είμαι εμφανίσιμη. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο θεωρώ. Προσέχω ιδιαίτερα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα υπάρξω πιο νέα από ότι είμαι τώρα, οπότε γιατί να μην φροντίσω ώστε να διατηρώ το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Επισκέπτης
Μπαίνω στον πειρασμό να σου δείξω photo. Από τα λεγόμενα των φίλων και γνωστών μου, είμαι εμφανίσιμη. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο θεωρώ. Προσέχω ιδιαίτερα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα υπάρξω πιο νέα από ότι είμαι τώρα, οπότε γιατί να μην φροντίσω ώστε να διατηρώ το σώμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Βαθμολογία. Ὑποκειμενική. Ἐὰν θέλητε, καὶ ἡλικίαν καὶ δείκτην σωματικῆς μάζης (BMI).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κοιτα μη ζοριστεις και σου φυγει και καμια πορδη. που μπαινεις στον πειρασμο. γκιοσα.

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.432
Πόντοι
31.628
Δεν χρειάζεται photo, το εμφανίσιμη τα είπε όλα. Φαντάζομαι θα έχεις και ωραία μάτια.

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
μπορεις. κανενα ωραιο μουνι δεν θα τα εγραφε αυτα. χιλια τα εκατο μπαζο.
Πρέπει να δεις τις συμφοιτήτριες μου. Αξιοπρεπέστατες, ικανές, καλλιεργημένες, έξυπνες και κούκλες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρέπει να δεις τις συμφοιτήτριες μου. Αξιοπρεπέστατες, ικανές, καλλιεργημένες, έξυπνες και κούκλες.

που δεν θα σκεφτεται αυτα που εγραψες και σιγουρα δεν θα εγραφε εδω μεσα. παρε και συ το καδρο σου στον τοιχο του bourdela με τις αλλες γκιοσες-μελη.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Καποτε έψηνα μια φοιτήτρια ιατρικής, πολύ δυνατό. Μια φορά προλάβαμε να βγούμε.
Με πέτυχε σε ένα καφέ με μια άλλη γκόμενα.
Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν πολύ διακριτική και δεν μου έκανε κάποια σκηνή.
Βέβαια μετα δεν της τηλ. ποτέ.
Καλό δείγμα έδωσε από την συνομοταξία της

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Σε ταινια του χολυγουντ σπουδαζεις;
Όχι σε σειρά. Παίζω στο grey's anatomy. Just kidding. Δεν είμαστε μοντέλα αλλά σίγουρα είμαστε αξιοπρεπέστατες, με εκλεπτυσμένο γούστο. Καμία σχέση με μερικές δεύτερες αμόρφωτες ελληνίδες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

συμφωνω! Απορω γτ στηνεστε εξω απτους οικους κ οχι εξω απτις σχολες! Υπαρχουν αρκετες προθυμεςς που κανουν καλυτερη πιπα..εχουν συναισθημα κ δεν κρατουν το ρολοι καθε φορα!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όχι σε σειρά. Παίζω στο grey's anatomy. Just kidding. Δεν είμαστε μοντέλα αλλά σίγουρα είμαστε αξιοπρεπέστατες, με εκλεπτυσμένο γούστο. Καμία σχέση με μερικές δεύτερες αμόρφωτες ελληνίδες.

Τι μουσική ακούς?
Ενδεικτική για πολλά η απάντηση...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Φαίνεται πως το thread έχει εξελιχθεί σε μαγνήτης ελλεεινίδων.  :2funny:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
πριν κανα χρονο παω σε νοσοκομειο με πυρετο κλπ.με βαζουν μεσα για εξεταση,εχει 5-6 γιατρους συνολο,μου ερχεται ενα καυλακι!!!!!!παθαινω ταρακουλο!!!μου περασε πυρετος,μου περασαν ολα!!!!!ρε μαγκες και αυτη τη βδομαδα πηγα τη μητερα μου να κανει μια εξεταση,η βοηθος γυρω στα 35 με τζιν και ζυβαγκο μπλουζα,χωρις σουτιεν!!!!βυζι 3με4,και ρωγα κακγελο!!!!ειχα σκαλοση...με βγαλαν εξω ομως  :headbang: :headbang: δε το χαρηκα...μπορει ακομα εκει να ειμουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom