Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Τι πατησες στη μηχανη αναζητησης δηλαδη? "μπουρδελα"? Πολυ ενδιαφερον. Πελατες ψαχνεις?

Έλα, πες την αλήθεια. Είσαι μισογύνης. Ποια γυναίκα σου γάμησε την ψυχολογία και έκτοτε έχεις κυρήξει πόλεμο στον γυναικείο φύλο? Να σου απαντήσω εγώ σχετικά με το τι μπορεί να googlaρει μια γυναίκα και να καταλήξει σε αυτό το site. Strip shows, bar για ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, ξενοδοχεία ημιδιαμονής, πιάτσες, bar με γυναίκες... Για να επισκεπτεί τα μέρη και να ικανοποιήσει την περιέργια της (δεν είναι ο δικός σας απαραβίαστος κόσμος), για να εμπλουτίσει την σεξουαλική της ζωή, για να αντλήσει οπτική ευχαρίστηση από το θέαμα σε ενα stip show, για να βρει επίδοξους εραστές ή πελάτες, για να προσπαθήσει να κατανοήσει τις δυσερμήνευτες επιλογές του νεοέλληνα που δεν έχει προσδιορίσει πως θέλει την γυναίκα (παρθένα, πουτάνα, open minded, σεμνότυφη, όχι χειραφετημένη, αλλά όχι και ''ευρωρουφίχτρα''... Αναρίθμητοι λόγοι. :) Φιλικά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Έλα, πες την αλήθεια. Είσαι μισογύνης. Ποια γυναίκα σου γάμησε την ψυχολογία και έκτοτε έχεις κυρήξει πόλεμο στον γυναικείο φύλο? Να σου απαντήσω εγώ σχετικά με το τι μπορεί να googlaρει μια γυναίκα και να καταλήξει σε αυτό το site. Strip shows, bar για ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, ξενοδοχεία ημιδιαμονής, πιάτσες, bar με γυναίκες... Για να επισκεπτεί τα μέρη και να ικανοποιήσει την περιέργια της (δεν είναι ο δικός σας απαραβίαστος κόσμος), για να εμπλουτίσει την σεξουαλική της ζωή, για να αντλήσει οπτική ευχαρίστηση από το θέαμα σε ενα stip show, για να βρει επίδοξους εραστές ή πελάτες, για να προσπαθήσει να κατανοήσει τις δυσερμήνευτες επιλογές του νεοέλληνα που δεν έχει προσδιορίσει πως θέλει την γυναίκα (παρθένα, πουτάνα, open minded, σεμνότυφη, όχι χειραφετημένη, αλλά όχι και ''ευρωρουφίχτρα''... Αναρίθμητοι λόγοι. :) Φιλικά.

εισαι γυναικα ? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγω μισογυνης? Μαλλον δεν με εχεις παρακολουθησει καθολου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Χαιρομαι που σε εκανα να μιλησεις παντως μετα απο 5-6 μηνες σιωπης. Παρατηρω οτι εισαι ιδιαιτερα λαλίστατη (δεν ειναι καλο αυτό) και γράφεις ολόκληρα κατεβατά. Εισαι 24 ετων και αποφοιτη ιατρικης προφανως.  Τα περι μισογυνισμού θέλω να τα συζητησουμε γιατι θεωρω οτι εκανες επιδειξη ξερολίασης χωρις να γνωριζεις τιποτα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το να μπει για να γελαει με αυτα που γραφουν κατι ναυαγια της ζωης το αποκλειεις;

Eίμαστε πανέμορφοι, πάμπλουτοι και καλλιεργημένοι τύπε. :sunglasses:
Α, και αλήτες όταν χρειάζεται

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Χαιρομαι που σε εκανα να μιλησεις παντως μετα απο 5-6 μηνες σιωπης. Παρατηρω οτι εισαι ιδιαιτερα λαλίστατη (δεν ειναι καλο αυτό) και γράφεις ολόκληρα κατεβατά. Εισαι 24 ετων και αποφοιτη ιατρικης προφανως.  Τα περι μισογυνισμού θέλω να τα συζητησουμε γιατι θεωρω οτι εκανες επιδειξη ξερολίασης χωρις να γνωριζεις τιποτα.
Δεν έχεις άδικο. Δεν σε γνωρίζω και δεν θα ήταν ασφαλές να συνάγω συμπεράσματα. Απλά τα λεγόμενα σου με μετέδοσαν αυτή την εντύπωση/αίσθηση. Βέβαια, εξαρχής ήμουν προκατειλημμένη θεωρώντας ότι η πλειονότητα των ατόμων στο forum είναι ''μισογύνηδες'' και δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση του γυναικείο φύλο. Ας σχολιάσω και το ''λαλίστατη''. Εκφράζω απλά την άποψη μου και άλλοστε αναμενόμενο δεν ήταν? Η φλυαρία είναι ''γυναικείο αμάρτημα'' (περιπαικτικά)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Απλα να έχει ωραίο κώλο και καλή φάτσα θέλουμε.
Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα υποστούμε :rockon:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους,εγω παντος της ελληνιδες της γουσταρο με χιλια!!!!!και με κοριτσια του χωρου,παλι προτιμω της δικες μας..αν και μιλαω πολυ καλα αγγλικα,και λιγα γαλικα,και λιγα διαφορα!δε μπορω ρε παιδι μου,θελω να πω 2 κουβεντες,να κανω τη πλακα μου,τωρα πολλες ιστοριες που εχουν ειπωθη εδω μεσα,πανω κατω,σ"ολους κατι παρομιο εχει τυχει...βλεπω οτι αρχιζουν και μπαινουν και κοριτσια τωρα τελευταια στο σαιτ!!!ωραια!!!να υπαρχει και ενας αντιλογος,εγω παντως το προτιμω,να ακουμε και την αλλη πλευρα του νομισματος.καπιοι θα με πειτε αγαπουλη κλπ επιθετα,στα παπαρια μου!αλλα αν υπαρχουν επιχειρηματα δε νομιζω να μην μπορειται να αντικρουσεται το λογο του αλλου.ας ακουσουμε τα κοριτσια τι εχουν να μας πουν,τι διαβαζουν εδω μεσα,τι προτεινουν...τι τους λοιποι..τι ψαχνουν..και τι τους αρεσει πιο πολυ εδω.αυτα απο μενα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν έχεις άδικο. Δεν σε γνωρίζω και δεν θα ήταν ασφαλές να συνάγω συμπεράσματα. Απλά τα λεγόμενα σου με μετέδοσαν αυτή την εντύπωση/αίσθηση. Βέβαια, εξαρχής ήμουν προκατειλημμένη θεωρώντας ότι η πλειονότητα των ατόμων στο forum είναι ''μισογύνηδες'' και δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση του γυναικείο φύλο. Ας σχολιάσω και το ''λαλίστατη''. Εκφράζω απλά την άποψη μου και άλλοστε αναμενόμενο δεν ήταν? Η φλυαρία είναι ''γυναικείο αμάρτημα'' (περιπαικτικά)
Γιατρος εσυ, δικηγορος εγω, θα συνεννοηθουμε μια χαρα...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ξέρεις πόσα έχουμε ακουμπήσει στο γυναικείο φύλο?
Αυτό δεν είναι η πιο έμπρακτη εκτίμηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom