Επισκέπτης
Ηθικολογίας εγώ;; με τίποτα!Χαιρετησα πριν, αλλά με εγραψες στο μουνι σου. Για να δουμε τωρα. Γιατι γραφτηκες στο σαιτ αυτο? Για να μας κανεις κηρυγματα ηθικολογιας?
Απλά συμμετέχω στις συζητήσεις (:
Ηθικολογίας εγώ;; με τίποτα!Χαιρετησα πριν, αλλά με εγραψες στο μουνι σου. Για να δουμε τωρα. Γιατι γραφτηκες στο σαιτ αυτο? Για να μας κανεις κηρυγματα ηθικολογιας?
Και με τι νικνειμ εμπαινες παλια?Ηθικολογίας εγώ;; με τίποτα!
Απλά συμμετέχω στις συζητήσεις (:
Δεν ξερει με ποιον εμπλεξε τύπεΠςςςςςςςς CSI εισαι ρε πουστη
Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω και γράφομαι ως μέλος.Και με τι νικνειμ εμπαινες παλια?
Γιατι μην μου πεις οτι εισαι τοσο ευφυης και ψαγμενη ωστε στο δευτερο ποσταρισμα να βαλεις κοκκινο χρωμα στα γραμματα, χωρις να εχεις ξαναποσταρει στο σαιτ.
Δεκτο (προς το παρον).Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω και γράφομαι ως μέλος.
Δεν θέλει ούτε ψάξιμο αλλά ούτε εξυπνάδα να αλλάξεις το χρώμα.Ολα τα forums έχουν αυτή τ δυνατότητα ..τόσο απλό;;;!!
Γιατι, θα σου πεσει η υποληψη?Δεν απαντάω σε κανέναν από pm
χαχαχαχαΔεκτο (προς το παρον).
Το σάιτ πού το εμαθες?
Υ.Γ. Ο πληθυντικος του forum ειναι "fora", οχι "forums".
Εσυ τι αναζητησες?Κολ Γκερλς,μπουρδελα ή πορνοσινεμα?χαχαχαχα
σοβαρά τώρα;;;
από τη στιγμή που είναι δημόσιο οτιδήποτε κ αν αναζητήσεις μπορεί να σε πετάξει εδώ.
καλά δεν καίγομαι κιόλας να σου αποδείξω κάτι!
Τι πατησες στη μηχανη αναζητησης δηλαδη? "μπουρδελα"? Πολυ ενδιαφερον. Πελατες ψαχνεις?χαχαχαχα
σοβαρά τώρα;;;
από τη στιγμή που είναι δημόσιο οτιδήποτε κ αν αναζητήσεις μπορεί να σε πετάξει εδώ.
καλά δεν καίγομαι κιόλας να σου αποδείξω κάτι!
Δεν απαντάω σε κανέναν από pm
Η μπαλα στην εξεδρα. Τι εψαχνες δηλαδη?Ναι ρε συ μπουρδέλα έψαχνα..με κατάλαβες!
Εγώ σε τσατ γνωριμίας δεν μπαίνω αλλά εδώ ρίχνω πολύ γέλιο με κάτι τελειωμένα σχόλια..οπότε γιατί να μην μπορώ να σχολιάσω ελεύθερα εφόσον επιτρέπεται;;
Ή πολύ απλά πρόκειται περί διαφήμισης επερχόμενου προιόντος. Για ανέβασε και καμιά φωτό να ψηθούμε.Ναι ρε συ μπουρδέλα έψαχνα..με κατάλαβες!
Εγώ σε τσατ γνωριμίας δεν μπαίνω αλλά εδώ ρίχνω πολύ γέλιο με κάτι τελειωμένα σχόλια..οπότε γιατί να μην μπορώ να σχολιάσω ελεύθερα εφόσον επιτρέπεται;;
Για να βγάλουμε ένα γρήγορο πόρισμα το τι είμαι;; παλιά ή καινούρια;; τέσπα όχι δεν θα σου πω τι έψαχνα.Η μπαλα στην εξεδρα. Τι εψαχνες δηλαδη?
Το λαμβανει ηδη ;) Εlementary dear WatsonΗ μπαλα στην εξεδρα. Τι εψαχνες δηλαδη?
Φιλιά.Για να βγάλουμε ένα γρήγορο πόρισμα το τι είμαι;; παλιά ή καινούρια;; τέσπα όχι δεν θα σου πω τι έψαχνα.
Φιλιά.
εισαι γυναικα και μπαινεις για διασκεδαση με τελειωμενα σχολια η εισαι ποθσταρδελλα και ψαχνεις απογοητευμενα απο τις γυναικες δροσερα αγορια να σου ανοιξουν κουμποτρυπες;Ναι ρε συ μπουρδέλα έψαχνα..με κατάλαβες!