Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Εσείς και οι πουτάνες μας τρώτε τα λεφτά >:(
Προσωπικά, (σίγουρα δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλο το γυναικείο φύλο) δεν έχω φάει χρήματα. Για ιδεολογικούς κυρίως λόγους. Είμαι υπέρμαχος της ισότητας των φύλων και θεωρώ ότι πρέπει να συνεισφέρουμε εξίσου στα έξοδα. Και σε καμία περίπτωσε δεν θα καταδεχόμουν να πληρώσει ο άλλος και να του το ξεπληρώσω με σεξουαλικές χάρες. Εκτός το ότι δεν έχω ανάγκη τα χρήματα που μπορεί να μου προσφέρει, δεν θεωρώ ότι μπορώ να κοστολογήσω την συμμετοχή μου στο σεξ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Προσωπικά, (σίγουρα δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλο το γυναικείο φύλο) δεν έχω φάει χρήματα. Για ιδεολογικούς κυρίως λόγους. Είμαι υπέρμαχος της ισότητας των φύλων και θεωρώ ότι πρέπει να συνεισφέρουμε εξίσου στα έξοδα. Και σε καμία περίπτωσε δεν θα καταδεχόμουν να πληρώσει ο άλλος και να του το ξεπληρώσω με σεξουαλικές χάρες. Εκτός το ότι δεν έχω ανάγκη τα χρήματα που μπορεί να μου προσφέρει, δεν θεωρώ ότι μπορώ να κοστολογήσω την συμμετοχή μου στο σεξ.
Οταν λεει "εσεις" δεν εννοει τις γυναικες αλλά τους γιατρους και τους δικηγορους.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
καλησπερα σε ολους,εγω παντος της ελληνιδες της γουσταρο με χιλια!!!!!και με κοριτσια του χωρου,παλι προτιμω της δικες μας..αν και μιλαω πολυ καλα αγγλικα,και λιγα γαλικα,και λιγα διαφορα!δε μπορω ρε παιδι μου,θελω να πω 2 κουβεντες,να κανω τη πλακα μου,τωρα πολλες ιστοριες που εχουν ειπωθη εδω μεσα,πανω κατω,σ"ολους κατι παρομιο εχει τυχει...βλεπω οτι αρχιζουν και μπαινουν και κοριτσια τωρα τελευταια στο σαιτ!!!ωραια!!!να υπαρχει και ενας αντιλογος,εγω παντως το προτιμω,να ακουμε και την αλλη πλευρα του νομισματος.καπιοι θα με πειτε αγαπουλη κλπ επιθετα,στα παπαρια μου!αλλα αν υπαρχουν επιχειρηματα δε νομιζω να μην μπορειται να αντικρουσεται το λογο του αλλου.ας ακουσουμε τα κοριτσια τι εχουν να μας πουν,τι διαβαζουν εδω μεσα,τι προτεινουν...τι τους λοιποι..τι ψαχνουν..και τι τους αρεσει πιο πολυ εδω.αυτα απο μενα...

Εκανες πλάκα σε ελληνίδα? :priest:
Πόσο καιρό σου κρατούσε μουτρα μετά?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Για την επαγγελματική ιδιότητα ως ιατρού εννοούσα.. :grin:
Που πήγε το πονηρό σου μυαλουδάκι?

Επισκέπτης

μπραβο σου(δεν το λεω ειρωνικα ή προσβλητικα)

:hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για την επαγγελματική ιδιότητα ως ιατρού εννοούσα.. :grin:
Που πήγε το πονηρό σου μυαλουδάκι?
Ειδες πώς εκφράζεται σε καθε ευκαιρια η προκαταληψη της σε βαρος μας?
Θα την μαλακωσω ομως σιγα σιγα... :)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειδες πώς εκφράζεται σε καθε ευκαιρια η προκαταληψη της σε βαρος μας?
Θα την μαλακωσω ομως σιγα σιγα... :)

Την βλέπω να κλέβει το ενδιαφέρον από τις υπόλοιπες κοπέλες του φόρουμ

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

α}εσυ μπορει οχι,δεν σε αμφισβητω,αλλα καπιες αλλες,ΠΟΛΛΑ!!
β}ο καθενας για μενα πρεπει να χει το ρολο του,γι"αυτο εχουμε πειξει στο πουσταριο...
γ}οταν ειμαι με μια γυναικα με ικανοπειη εμενα να της παρεχω οτι μπορω,επισης οταν ειμαι ασχημα οικονομικα νιωθω ευνουχισμενος...μαλλον ετσι εμαθα και γω απ τη μανα μου...

Επισκέπτης

Κα Νίκη, εἰς ἐμφάνισιν ποῦ εἰς τὴν κλίμακαν 1-10 εὑρίσκεσθε;

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.432
Πόντοι
31.628
Κα Νίκη, εἰς ἐμφάνισιν ποῦ εἰς τὴν κλίμακαν 1-10 εὑρίσκεσθε;
Τι ρωτάς και εσύ....εχεις δει πολλές οικονομικά ανεξάρτητες, έξυπνες, σπουδαγμένες, τυπάκια κλπ κλπ κλπ να είναι ψηλά στην κλίμακα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom