Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φαίνεται πως το thread έχει εξελιχθεί σε μαγνήτης ελλεεινίδων.  :2funny:
Λογικο,ξερεις ποσα μπαζα εχουν τυλιξει μπουρδελιαριδες απο δω μεσα;και χουν ριξει μαυρη πετρα πισω τους.Αν ζουν ακομη,δεν το ξερω βεβαια.

Επισκέπτης
Τελικά φαίνεται πολύ παράξενο το να μπαίνει γυναίκα εδώ μέσα ενώ πολλοί από εδώ μπαίνουν σε γυναικεία site για να διαβάζουν απόψεις κ θέματα..εμείς κάνουμε και λογαριασμό...πειράζειιι αφεντικό;;;;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τελικά φαίνεται πολύ παράξενο το να μπαίνει γυναίκα εδώ μέσα ενώ πολλοί από εδώ μπαίνουν σε γυναικεία site για να διαβάζουν απόψεις κ θέματα..εμείς κάνουμε και λογαριασμό...πειράζειιι αφεντικό;;;;
Πρέπει να γνωρίζουμε τον εχθρό :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak:

Επισκέπτης
Ρε συμφωνώ πάντως.Πόσο μπάζο παίζει να είναι η άλλη για να πάει με μπουρδελίαρη ;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
συμφωνω! Απορω γτ στηνεστε εξω απτους οικους κ οχι εξω απτις σχολες! Υπαρχουν αρκετες προθυμεςς που κανουν καλυτερη πιπα..εχουν συναισθημα κ δεν κρατουν το ρολοι καθε φορα!
Κλωνος παλιου μελους;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συμφωνώ πάντως.Πόσο μπάζο παίζει να είναι η άλλη για να πάει με μπουρδελίαρη ;;
Απο εδω μεσα ναι,ηταν μπαζα.Να ξερες ομως ποσες πατε με φανατικους μπουρδελιαριδες χωρις να το γνωριζετε. :grin:

Επισκέπτης
Που να ξεραν οι γυναίκες τι παν κ γλύφουνε χωρίς προφυλάξεις νομίζοντας ότι έχουνε αγίους δίπλα τους. Αν κ νομίζω ότι λίγοι από εδώ μέσα πάνε μ κανονικές γκόμενες..οι πιο πολλοί άντρακλες από εδώ πληρώνουν κ έχουν το φαγητό στο χέρι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που να ξεραν οι γυναίκες τι παν κ γλύφουνε χωρίς προφυλάξεις νομίζοντας ότι έχουνε αγίους δίπλα τους. Αν κ νομίζω ότι λίγοι από εδώ μέσα πάνε μ κανονικές γκόμενες..οι πιο πολλοί άντρακλες από εδώ πληρώνουν κ έχουν το φαγητό στο χέρι
Με κανονικη γκομενα παει μονο ο cool11 οι υπολοιποι ειμαστε στην ξεραιλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατι χαρα μου, εμεις οταν σας γλειφουμε ειμαστε σιγουροι τι εχει περασει απο εκει?
Δεν το καταλαβα αυτο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.950
Πόντοι
19.795
Γιατι οι ανδρες ξερουνε τι γλυφουνε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom