alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τις πιο ωραιες απελπισίες τις κανουν οι ομορφες. Ξύπνα...Άρα μπάζο δηλαδη, δεν είδα καμία όμορφη απελπισμένη
Τις πιο ωραιες απελπισίες τις κανουν οι ομορφες. Ξύπνα...Άρα μπάζο δηλαδη, δεν είδα καμία όμορφη απελπισμένη
Τι λες ρε παιδι μου, απογοητευτηκα τωρα.I am already in a relationship.
Νομιζα οτι εισαι στην ιατρικη, οχι σε σχολη μοντελων.Πρέπει να δεις τις συμφοιτήτριες μου. Αξιοπρεπέστατες, ικανές, καλλιεργημένες, έξυπνες και κούκλες.
Ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσυμφωνω! Απορω γτ στηνεστε εξω απτους οικους κ οχι εξω απτις σχολες! Υπαρχουν αρκετες προθυμεςς που κανουν καλυτερη πιπα..εχουν συναισθημα κ δεν κρατουν το ρολοι καθε φορα!
Ελα μαλακια ειπες τωρα.Γιατι χαρα μου, εμεις οταν σας γλειφουμε ειμαστε σιγουροι τι εχει περασει απο εκει?
Δεν το καταλαβα αυτο.
Πλησιάζει 14 Φεβρουαρίου και ψάχνουν να μη μείνουν μόνες τους σα το λεμόνιΑαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Δινει ρέστα η BBW.
Πώς μαζευτηκατε τρεις καινουργιες την ιδια μερα δεν μπορω να καταλαβω. Κοσμοπολιταν γιναμε.
Προφανώς και το κάνουν....ε ρε παντόφλα που σας χρειάζεταιΕνω.........αμα ειναι σε σχεση, δεν πανε καθολου με ιεροδουλεs παραλληλα
Η μια εχει ρελεϊσιονσιπ τυπεΠλησιάζει 14 Φεβρουαρίου και ψάχνουν να μη μείνουν μόνες τους σα το λεμόνι
Χαρα μου αν καθισω να σου αναλυσω με ποσες δεσμευμενες/αρραβωνιασμενες/παντρεμενες εχω παει, θα αναθεωρησεις τις αποψεις σου. Και διόλου προσεκτικες δεν τις βλεπω.Με βάση τη πλειοψηφία τις περισσότετες μλκς τις κάνουν οι άντρες. Σου λέει ο άλλος θέλει τσιμπούκια χωρίς προφυλάξεις από γυναίκες που γλύφουν καθημερινά πάνω από 100.
Σαφώς και έχει μεγάλη διαφορά από μία απλή κοπελιά που έχει πάει με έναν δύο(προσεχτικά πάντα)
Εγώ αν μάθαινα τέτοια πράγματα θα έπαιρνε πόδι
Εννοείται..ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη τύχη μας..με μοναδικούς εραστές.Πλησιάζει 14 Φεβρουαρίου και ψάχνουν να μη μείνουν μόνες τους σα το λεμόνι
Οι οποιοι ενας δυο εχουνε παει και με μια που εχει γλυψει 100.Με βάση τη πλειοψηφία τις περισσότετες μλκς τις κάνουν οι άντρες. Σου λέει ο άλλος θέλει τσιμπούκια χωρίς προφυλάξεις από γυναίκες που γλύφουν καθημερινά πάνω από 100.
Σαφώς και έχει μεγάλη διαφορά από μία απλή κοπελιά που έχει πάει με έναν δύο(προσεχτικά πάντα)
Εγώ αν μάθαινα τέτοια πράγματα θα έπαιρνε πόδι
Σε δεκα χρονια θα εχεις παντρεμενο γκομενο που θα σε κερατωνει με πουτανες. Πας στοιχημα?Προφανώς και το κάνουν....ε ρε παντόφλα που σας χρειάζεται
Το θεμα ειναι να μην αφηνουν ιχνη.....Ολα τα πιπερατα εγιναν γνωστα, οχι επειδη οι αντρεs πανε και με ιεροδουλεs(κοινο μυστικο) αλλα επειδη δεν ηξεραν να σβησουν τα ιχνηΠροφανώς και το κάνουν....ε ρε παντόφλα που σας χρειάζεται
Μπορεί πέρσυ να την πήγε για δείπνο στα γκουντις ρε τύπε...ποτέ δε ξέρεις τι σταυρό κουβαλάει ο καθένας...Η μια εχει ρελεϊσιονσιπ τυπε
Ναι, ολο απαξιωση εισαι, αλλά εδω κωλοτριβεσαι απο το μεσημερι και δεν ξεκολλας. Ναι?Εννοείται..ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη τύχη μας..με μοναδικούς εραστές.
Ανατρίχιασα
Τα αυτια και τα ματια ανοικτά.
Δεν ξερει με ποιον εμπλεξε τύπε
Αγνοησε τον χαιρετισμο μου, κι εγω αυτα δεν τα ανεχομαι
Την γοητευσες μανΝαι, ολο απαξιωση εισαι, αλλά εδω κωλοτριβεσαι απο το μεσημερι και δεν ξεκολλας. Ναι?