Κλασικο παραδειγμα Ελλεεινιδων
Χθεσινη εξοδος με 2 φιλους σε ιν κλαμπακι της πολης(Θεσσαλονικη)το μαγαζι πιτα,μας βαζει γνωστος πορτιερης να κατσουμε αναμεσα σε 2 τραπεζια με γκομενες,το ενα τραπεζι ειχε μονο τσουβαλες
και το αλλο 3 γκομενες ''μετριες''
Οι τσουβαλες ευτυχως φυγαν νωρις,παραγγειλαμε ενα μπουκαλι,μολις ηρθε το μπουκαλι στο τραπεζι με εντυπωσιακη μπορω να πω εισοδο,κατα ενα περιεργο λογο η μια ξεκινησε να μιλαει με τον ενα φιλο της παρεας μας,σε λιγο επιασε κουβεντα και η αλλη και η αλλη.
Εγω καθομουν στην ακρη και σχολιαζα με το φιλο μου το μαγαζι,τις γκομενες που ηταν μεσα αλλα και αυτες τις 3,πηγαμε εκει περιπου κατα τις 5 το πρωι,οι γκομενες σιγουρα ηταν ας πουμε απο τις 4 γιατι ειχαν απο ενα ποτο και αυτο στα τελειωματα.
Μειναμε στο τραπεζι(γιατι μετα πηγαμε στο μπαρ,οταν εφυγε ο κοσμος)μεχρι τις 7 το πρωι(2 ωρες δλδ)οι γκομενες αλλο ποτο δεν πηραν!!!
2 ωρες την βγαλαν με νερο,χορο και να πετανε πανεξυπνες μαλακιες!!!
Σε μια δωση λεω το φιλο που μιλουσαμε,αυτες ειναι ευρωρουφηχτρες και του εξηγω το σκηνικο με τα ποτα τους και εκει που μιλαμε γυρναει η μαλακισμενη και τι μου λεει?
Μηπως εχεις κανενα τσιγαρο?
Της λεω απεναντι ειναι το περιπτερο,εχει και νερο αλλα εκει και τα 2 τα πληρωνεις.
Κλασικες Ελλεεινιδες που σε κοιτανε στην τσεπη,αμε στο διαλο παλιο σαβουρες...