Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:grin: :2funny:
11923612_973897126007729_4811254817085932485_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
victoria vanity  υπαρχει θρεντ για τον συγχρονο νεοελληνα καθως και για τους νεοκωστοπουλους..
αντε εκει!
εδω λεμε για τις ξεκωλιαρες,τις αμορφωτες,τις βρωμιαρες και σκατοψυχες νεοελληνιδες που νομιζουν πως η τρυπα τους ειναι σημαντικοτερη απο τις μαυρες τρυπες του συμπαντος και σε οδηγουν σε παραλληλο κοσμο οπου μεταμορφωνεσαι σε....ιπποτη και αυτες σε πριγκιπισσες!
Nα με συγχωρεις εσεις τα λιγουρια τις εχετε κανει να το πιστεουν,οταν κανετε σαν λιμασμενα για να γαμησετε.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλημερίζω το αγαπημένο forum. Είμαι νέο μέλος αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας περιστασιακά τον τελευταίο χρόνο για 2 λόγους: 1) προσπαθώντας να κατανοήσω τον τρόπο σκέψης και την ψυχοσύνθεση του σύγχρονου Έλληνα άντρα (εγγενές χαρακτηριστικό μου είναι η περιέργεια) και 2) επειδή ο κόσμος του αγοραίου έρωτα, ο κόσμος της αυθεντικής, ανυπόκριτης, καθαρά σωματικής, χωρίς αισθήματα ηδονής έχει την γοητεία του. Ας δώσω μερικές πληροφορίες για το κοινωνικό και μορφωτικό μου υπόβαθρο ώστε να μην με κρίνετε αυστηρά και να μην με θεωρήσετε ως μια επηρμένη Ελλεινίδα που θεωρεί ακριβό το υπερτιμημένο αιδοίο της, σκοπεύοντας να το πουλήσει ακριβά στον highest bidder. Θήλυ λοιπόν, 24 ετών, απόφοιτη σε 1 χρόνο σχολής που απαιτεί 6ετή φοίτηση, με μόρφωση (λάτρης της ποίησης, λογοτεχνίας και φιλοσοφίας) και ελεύθερο πνεύμα (ζω έχοντας απαλλαχθεί από τις αλυσίδες των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων. Επακόλουθα διαθέτω αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες για τις οποίες θα στιγματιζόμουν από τον περίγυρο -στην οπισθοδρομική ελληνική κοινωνία είναι κατακριτέο το να απολαμβάνει μια γυναίκα το sex). Διαβάζοντας τα σχόλια σας για τις σύγχρονες Ελλεινίδες (δικαιωματικά τους αξίζει ο χαρακτηρισμός) θα ήθελα να σας παραθέσω το ''παράπονο'' μου για τον σύγχρονο Νεοέλληνα. Ο Έλληνας άντρας λοιπόν, είναι ένα ον χαρακτηριζόμενο από αντιθέσεις, αντικρουόμενες επιθυμίες, απελευθερωμένος αλλά ακόμη περιορισμένος από τις παρωπίδες του πουριτανισμού (επιδιώκει την συνεύρεση από την πρώτη συνάντηση αλλά αν του γνωστοποιήσεις τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων σου και είχε διψήφιος θα σε θεωρήσει ''πουτάνα''. Με την στάση του μας ωθεί στην δήθεν ηθικοφάνεια και την σεμνοτυφία). Ένα άτομο που απαιτεί τον σεβασμό μας, ενίοτε χωρίς να τον έχει κερδίσει ή να τον αξίζει, που έχει την απαίτηση να τον θαυμάζουμε και να εξαίρουμε τα επιτεύγματα του (χωρίς ο φυγόπονος, ο ράθυμος και οκνηρός να έχει επιτύχει κάτι το αξιοσημείωτο), ανώριμος (μπορώ να εκφέρω άποψη για το ηλικιακό εύρος των 20-36 ετών), ευθυνόφοβος (όταν παρουσιαστόυν δυσκολίες παραλύει) και όχι ακριβώς εξαρτημένος από την μαμά του αλλά δίχως αμφιβολία την έχει εξιδανικεύσει. Δεν είμαι εμπαθής, αγάμητη (σχέση έχω με ένα αξιόλογο άντρα), δεν είμαι μνησίκακη, δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εσάς, άτομα τα οποία μου εμπνέουν συμπάθεια (οπότε μην το πάρετε προσωπικά). Σας αναφέρω απλά τι έχω συναντήσει στο σύντομο του βίου μου και τους προβληματισμούς μου. :)
τα πτυχια σου, και η "καλλιεργεια" σου  :jerking: μας αφηνουν αδιαφορους (μαλλον ψαχνεις για γαμπρους για να τα προβαλεις)
εκτος απο σεξ (το βρισκουμε και με 10 ευρω, στο μπουρδελα.κομ εισαι) τι αλλο εχεις να προσφερεις σε εναν ανδρα
για να χασει περισσοτερη ωρα μαζι σου?  

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
τα πτυχια σου, και η "καλλιεργεια" σου  :jerking: μας αφηνουν αδιαφορους (μαλλον ψαχνεις για γαμπρους για να τα προβαλεις)
εκτος απο σεξ (το βρισκουμε και με 10 ευρω, στο μπουρδελα.κομ εισαι) τι αλλο εχεις να προσφερεις σε εναν ανδρα
Έχει πτυχία και καλλιέργεια, αλλά λες πως δεν σε ενδιαφέρουν... Εσύ λοιπόν τί άλλο ζητάς εκτός από sex; Να μαγειρεύει σαν τη μάνα σου;

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
υπαρχει και παραυπαρχει.το παρελθον σου και οι επιλογες σου σε καθοριζουν ως ανθρωπο.με τι θα ιντριγκαριστει ενας αντρας,με το να του αποκαλυψεις οτι ηξερες τι εκανες στη ζωη σου πριν,η οτι πουτσα κινιοταν μπουκωνοταν?

Όσοι δεν ψάχνονται μικροί καταλήγουν να κάνουν μεγαλύτερες βλακείες σε μεγαλύτερη ηλικία. Πάρε εσύ την παρθένα για ασφάλεια η οποία θα ανακαλύψει λίγα χρόνια μετά ότι ίσως χάνει την ζωή της μαζί σου χωρίς να έχει εμπειρίες άλλες στην ζωή της. Πόσα και πόσα διαζύγια δεν βγήκαν για αυτό το λόγο, μικροί και άμυαλοι παντρειές και μέχρι να γίνουν μεσήλικες χωρισμοί με παιδιά. Η ασφάλεια των λίγων εμπειριών και σχέσεων...  :jerking:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν τρέφω φυσικά την ψευδαίσθηση ότι θα επιτευχθεί ποτέ η ισότητα των φύλων και θα έχουμε ίση μεταχείριση με τους άντρες (ώστε να βιώνουμε λιγότερο ρατσισμό στο θέμα των σεξουαλικών επιλογών). Χαίρομαι όμως που υπάρχουν άτομα που δεν καταδικάζουν ''στην πυρά'' (μεσαίωνας γίναμε) μια γυναίκα όταν τους αναφέρει ότι είχε 5 πχ ερωτικούς συντρόφους ενώ οι ίδιοι έχουν δοκιμάσει καμιά 20αριά. Και εννοείται ότι κάθε άτομο κρίνεται από την συμπεριφορά του στα πλαίσια της σχέσης.

το θέμα δεν είναι το παρελθόν της κάθε γυναίκας και το τι έχει κάνει αλλά η υποκρισία

όσο για την ισότητα που αναφέρεις ποτέ κανείς δεν πρόκειται να κατακρίνει μια δυναμική γυναίκα που κάνει ότι γουστάρει στη ζωή της και στο κρεβάτι της,ίσα ίσα  ;)
άλλα είναι αυτά που χαλάνε την "αισθητική" μιας γυναίκας

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
Κλασικο παραδειγμα Ελλεεινιδων

Χθεσινη εξοδος με 2 φιλους σε ιν κλαμπακι της πολης(Θεσσαλονικη)το μαγαζι πιτα,μας βαζει γνωστος πορτιερης να κατσουμε αναμεσα σε 2 τραπεζια με γκομενες,το ενα τραπεζι ειχε μονο τσουβαλες  :vomit: και το αλλο 3 γκομενες ''μετριες''
Οι τσουβαλες ευτυχως φυγαν νωρις,παραγγειλαμε ενα μπουκαλι,μολις ηρθε το μπουκαλι στο τραπεζι με εντυπωσιακη μπορω να πω εισοδο,κατα ενα περιεργο λογο η μια ξεκινησε να μιλαει με τον ενα φιλο της παρεας μας,σε λιγο επιασε κουβεντα και η αλλη και η αλλη.
Εγω καθομουν στην ακρη και σχολιαζα με το φιλο μου το μαγαζι,τις γκομενες που ηταν μεσα αλλα και αυτες τις 3,πηγαμε εκει περιπου κατα τις 5 το πρωι,οι γκομενες σιγουρα ηταν ας πουμε απο τις 4 γιατι ειχαν απο ενα ποτο και αυτο στα τελειωματα.
Μειναμε στο τραπεζι(γιατι μετα πηγαμε στο μπαρ,οταν εφυγε ο κοσμος)μεχρι τις 7 το πρωι(2 ωρες δλδ)οι γκομενες αλλο ποτο δεν πηραν!!!
2 ωρες την βγαλαν με νερο,χορο και να πετανε πανεξυπνες μαλακιες!!!
Σε μια δωση λεω το φιλο που μιλουσαμε,αυτες ειναι ευρωρουφηχτρες και του εξηγω το σκηνικο με τα ποτα τους και εκει που μιλαμε γυρναει η μαλακισμενη και τι μου λεει?
Μηπως εχεις κανενα τσιγαρο?
Της λεω απεναντι ειναι το περιπτερο,εχει και νερο αλλα εκει και τα 2 τα πληρωνεις.

Κλασικες Ελλεεινιδες που σε κοιτανε στην τσεπη,αμε στο διαλο παλιο σαβουρες...

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
  Azazel καλά ξηγήθηκες. Τα έχουμε ξανα-γράψει.Βρίσκουν και κάνουν. Όχι ότι είναι κακό να κεράσεις ένα ποτό αλλά ή νοοτροπία του τύπου έχω μουνί (το οποίο πολλές φορές μπορεί να μη το γαμήσεις κιόλας) άρα πρέπει να κεράσεις με ξεπερνάει.

Είχα τις προάλλες μια συζήτηση με φιλαράκι  για την όλη κατάσταση (κυρίως τις οικονομικές συνέπειες) που επικρατεί στην χώρα.Τέλος πάντων η κουβέντα ψιλο-πήγε αλλού και έτσι μου θύμησε αυτό που έγραψες.Λέγαμε λοιπόν ότι οι περισσότεροι φίλοι-γνωστοί μας οι οποίοι ηλικιακά κυμαίνονται από 22-23 μέχρι 30 είτε δουλεύουν για 500-600 ευρώ είτε είναι άνεργοι.Οπότε ακόμα και αν μένουν με τους δικούς τους και δεν πληρώνουν τίποτα (μιλάω για όσους έχουν δουλειά) πολλά πράγματα δεν μπορούν να κάνουν.Άντε να πάνε για κάνα ποτό το Σάββατο,να βάλουν καμία βενζίνη αν έχουν κάνα αυτοκίνητο άντε και να πάρουν κάνα πακέτο τσιγάρα αν καπνίζουν.

Από την άλλη βλέπω περισσότερες γκόμενες στην ίδια ηλικία - οι οποίες δεν δουλεύουν και στην google να παίρνουν τίποτα τρελά λεφτά,δουλειές του ποδαριού κάνουν και αυτές ως επί το πλείστον- να κυκλοφορούν με δικό τους αυτοκίνητο,να είναι συνέχεια έξω και το καλοκαιράκι να πηγαίνουν και διακοπές (πολλές φορές με γυναικοπαρέα) .Και λες ρε πούστη πως συμβαίνει αυτό.Γιατί πολύ απλά δεν πληρώνουν τίποτα.Στο μουνί τους όλα.Εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα σε ένα μαγαζί χωρίς να έχω μια δραχμή παραπάνω.Και όχι γιατί είμαι άντρας αλλά επειδή δεν είμαι τζαμπατζής.

Θα μου πεις τώρα το κατάλαβες;Όχι απλά λόγω της κρίσης είναι που χτυπάει περισσότερο στο μάτι.Εντάξει έχω κόψει να πηγαίνω σε κλαμπάκια (μια στις τόσες θα πάω) αλλά θυμάμαι πριν καμία 10ετία που ήμουν στο λύκειο,δούλευα τα σ-κα και το βράδυ πηγαίναμε σε κάνα τέτοιο μαγαζί και είχαμε λεφτά στην τσέπη μας.Και άμα τύχαινε και δεν είχα λεφτά ή είχα μόνο κάνα 10ευρο (για ένα ποτό με το ζόρι δηλαδή) δεν έβγαινα.Και βλέπεις τώρα  ολόκληρες γαϊδούρες 20κάτι χρονών και πάνε με 10άρικο(αν το έχουν και αυτό) στην τσέπη και περιμένουν κάνα μαλάκα να κεράσει.

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

..........

Σε μια δωση λεω το φιλο που μιλουσαμε,αυτες ειναι ευρωρουφηχτρες και του εξηγω το σκηνικο με τα ποτα τους και εκει που μιλαμε γυρναει η μαλακισμενη και τι μου λεει?
Της λεω απεναντι ειναι το περιπτερο,εχει και νερο αλλα εκει και τα 2 τα πληρωνεις.

Καλά, παίζει πολύ αυτό, να περιμένουν τα πάντα απ΄τους άντρες, εγώ πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως έκανες τη σύνδεση από το ότι σου ζήτησε τσιγάρο στο ότι σε κοίταγε στην τσέπη... Είναι δηλαδή επίδειξη πλούτου να κερνάς τσιγάρο? Εγώ κερνάω συχνά νέα παιδιά στη γειτονιά που δεν έχουν καθόλου φράγκα και μου κάνουν τράκα.
Δεν είπες ότι σου ζήτησε καμιά ποτό να κεράσεις... Άμα δεν πίνανε, σημαίνει μάλλον ότι δεν είχανε λεφτά (αφού ούτε για τσιγάρα είχαν, εκτός κι αν ήταν πρόφαση για να σε πλησιάσει) κι εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κακό να διασκεδάζεις χωρίς να ξοδεύεις πολλά (ειδικά στις μέρες μας)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Χθεσινη εξοδος με 2 φιλους σε ιν κλαμπακι της πολης(Θεσσαλονικη)το μαγαζι πιτα,μας βαζει γνωστος πορτιερης να κατσουμε αναμεσα σε 2 τραπεζια με γκομενες,το ενα τραπεζι ειχε μονο τσουβαλες  :vomit: και το αλλο 3 γκομενες ''μετριες''
Οι τσουβαλες ευτυχως φυγαν νωρις,παραγγειλαμε ενα μπουκαλι,μολις ηρθε το μπουκαλι στο τραπεζι με εντυπωσιακη μπορω να πω εισοδο,κατα ενα περιεργο λογο η μια ξεκινησε να μιλαει με τον ενα φιλο της παρεας μας,σε λιγο επιασε κουβεντα και η αλλη και η αλλη.
Εγω καθομουν στην ακρη και σχολιαζα με το φιλο μου το μαγαζι,τις γκομενες που ηταν μεσα αλλα και αυτες τις 3,πηγαμε εκει περιπου κατα τις 5 το πρωι,οι γκομενες σιγουρα ηταν ας πουμε απο τις 4 γιατι ειχαν απο ενα ποτο και αυτο στα τελειωματα.
Μειναμε στο τραπεζι(γιατι μετα πηγαμε στο μπαρ,οταν εφυγε ο κοσμος)μεχρι τις 7 το πρωι(2 ωρες δλδ)οι γκομενες αλλο ποτο δεν πηραν!!!

Θεούλης,χαχαχαχαχα.Αλλά και συ πούτσα το κεφάλι.Μάλλον δεν ήθελες να γαμήσεις!

Επισκέφθηκα την Θεσ/νίκη και βγήκαμε επίσης σε γαμάτο μπαράκι.Πήραμε τρια κοκτειλάκια,για τις τρεις πούτσες
που είμασταν.Μπανίζω ένα μωρό στο μπαρ,με ψιλοέκοβε και αυτή.Πάω να τη μιλήσω,ο ένας της παρέας μου λέει τι πας;
Δεν χόρτασες χυλόπιτα;

Την πλησιάζω,η κοπέλα πολύ λούξουρους,από πάνω μέχρι κάτω στην τρίχα-πολύ κόσμημα,καλά εννοείται τατού.
Κοινωνικότατη μέχρι τα μπούνια,χαμογελαστή,πρόσχαρη,με καύλωσε.Πολιτικός μηχανικός,μουνάρα,καθόλου ψωνάρα.
Καθότανε με μια φίλη της,παραγγέλνω για μας και τον μπαρμαν που μας σέρβιρε σφηνάκια,τα οποία μου τα κέρασε
το μαγαζί.

Αν απορείτε αν έγινε κάτι σαφώς και δεν έγινε γιατί είμαι μέλος του μπου.κομ
Η κοπέλα ήταν η εξαίρεση του κανόνα των Ελλεινίδων.Συζητήσαμε κάμποσο.Και φέτος χώθηκα σε αρκετές
Ελλεινίδες για να μην συγκρίνετε με καμιά τους.Εύγε Σαλονικάρα!

Κατά την επιστροφή μας είδα έναν καυλάρα πάνω σε λιντάκι με μια σημαία ίσως 4 τερτραγωνικά ΠΑΟΚ κάπου στα μάλγαρα.
Το λίντ με 50 τελικιασμένο για να κυματίζει η σημαία ΠΑΟΚ  :vomit:  :bigdick:
Για να μην μας φταίνε μόνο οι Ελλεινίδες!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
Καλά, παίζει πολύ αυτό, να περιμένουν τα πάντα απ΄τους άντρες, εγώ πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως έκανες τη σύνδεση από το ότι σου ζήτησε τσιγάρο στο ότι σε κοίταγε στην τσέπη... Είναι δηλαδή επίδειξη πλούτου να κερνάς τσιγάρο? Εγώ κερνάω συχνά νέα παιδιά στη γειτονιά που δεν έχουν καθόλου φράγκα και μου κάνουν τράκα.
Δεν είπες ότι σου ζήτησε καμιά ποτό να κεράσεις... Άμα δεν πίνανε, σημαίνει μάλλον ότι δεν είχανε λεφτά (αφού ούτε για τσιγάρα είχαν, εκτός κι αν ήταν πρόφαση για να σε πλησιάσει) κι εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κακό να διασκεδάζεις χωρίς να ξοδεύεις πολλά (ειδικά στις μέρες μας)

Ξέχασα να πω οτι αυτές τις 2 ωρες δεν εκανε κανενα τσιγάρο και ξαφνικα μου ζήτησε ενα.
Το παίζανε φοιτητριες και σε σχετική ερώτηση απάντησαν οτι ειναι φοιτητριες στα ι.ε.κ
Πέθανα στα γέλια λεμε,φοιτητριες σε ι.ε.κ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

αυτοκτονα ρε αμεα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εννοείται ότι είμαστε το ΣΥΝΟΛΟ των επιλογών μας (οι επιλογές μας στον ερωτικό τομέα δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος από το σύνολο των επιλογών μας. Υπάρχουν και οι επιλογές που αφορούν το επάγγελμα, την μόρφωση, την καλλιέργεια, την στάση μας προς την οικογένεια μας κλπ...). Και σε καμία περίπτωση, εγώ προσωπικά, δεν κρύβω στοιχεία από το παρελθόν μου. Είμαι περήφανη για τις επιλογές μου, έχω συμφιλιωθεί με τα λάθη μου επειδή δίχως αυτά δεν θα είχα διαμορφώσει την ολοκληρωμένη προσωπικότητα που έχω σήμερα και δεν θα είχα κατασταλάξει. Άλλωστε και ο αγαπημένος μου Nietzsche λέει “But it is the same with man as with the tree. The more he seeks to rise into the height and light, the more vigorously do his roots struggle earthword, downword, into the dark, the deep - into evil.” Η έμφυτη περιέργεια μου (που είναι ίδιον των ευφυών) με ώθησε να γνωρίσω διάφορες πτυχές αυτής της κοινωνίας. Όταν τελικά κατέληξα στον τωρινό σύντροφο μου, δεν ήταν από ανάγκη, ήταν από συνειδητή επιλογή. Ας σχολιάσω την τελευταία σου φράση. 1) ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι είναι υποτιμητικός. Κάνεις τον ρόλο μας στο σεξ να φαίνεται παθητικός. Υπάρχουμε για να ''μας τον χωνόνουν'', ''να μας μπουκώνουν''? (sarcasm) Η σεξουαλική πράξη σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την γυναίκα, δεν την φθείρει. 2) Αν και δεν οφείλω καμία εξήγηση σε έναν άγνωστο, ο αριθμός των προηγούμενων συντρόφων μου είναι μονοψήφιος οπότε δεν έχω ''μπουκωθεί'' (τόσο άξεστος και ενοχλητικός ο τρόπος έκφρασης σου!). Αλλά και να είχα, γνωρίζεις κάτι που λέγεται αυτοδιάθεση και αυτοδιαχείριση του σώματος μας? My body, my choice!.

Συνημμένα

• fsssssssss.jpg
    fsssssssss.jpg
    120,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Θεούλης,χαχαχαχαχα.Αλλά και συ πούτσα το κεφάλι.Μάλλον δεν ήθελες να γαμήσεις!

Επισκέφθηκα την Θεσ/νίκη και βγήκαμε επίσης σε γαμάτο μπαράκι.Πήραμε τρια κοκτειλάκια,για τις τρεις πούτσες
που είμασταν.Μπανίζω ένα μωρό στο μπαρ,με ψιλοέκοβε και αυτή.Πάω να τη μιλήσω,ο ένας της παρέας μου λέει τι πας;
Δεν χόρτασες χυλόπιτα;

Την πλησιάζω,η κοπέλα πολύ λούξουρους,από πάνω μέχρι κάτω στην τρίχα-πολύ κόσμημα,καλά εννοείται τατού.
Κοινωνικότατη μέχρι τα μπούνια,χαμογελαστή,πρόσχαρη,με καύλωσε.Πολιτικός μηχανικός,μουνάρα,καθόλου ψωνάρα.
Καθότανε με μια φίλη της,παραγγέλνω για μας και τον μπαρμαν που μας σέρβιρε σφηνάκια,τα οποία μου τα κέρασε
το μαγαζί.

Αν απορείτε αν έγινε κάτι σαφώς και δεν έγινε γιατί είμαι μέλος του μπου.κομ
Η κοπέλα ήταν η εξαίρεση του κανόνα των Ελλεινίδων.Συζητήσαμε κάμποσο.Και φέτος χώθηκα σε αρκετές
Ελλεινίδες για να μην συγκρίνετε με καμιά τους.Εύγε Σαλονικάρα!

Κατά την επιστροφή μας είδα έναν καυλάρα πάνω σε λιντάκι με μια σημαία ίσως 4 τερτραγωνικά ΠΑΟΚ κάπου στα μάλγαρα.
Το λίντ με 50 τελικιασμένο για να κυματίζει η σημαία ΠΑΟΚ  :vomit:  :bigdick:
Για να μην μας φταίνε μόνο οι Ελλεινίδες!

αντε

και του χρόνου

billgl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Like
63
Πόντοι
1
εισαι κοινωνικα ανιδεος. η κοπελα πιαστηκε απο οτι μπορουσε στο αμεσο περιβαλλον για ν'αρχισει μια κουβεντα μαζι σου, κι εσυ στο ζενιθ της χαζομαρας θεωρεις (γιατι μαλλον το πιστευεις ακομα) οτι το κερασμα τσιγαρου ειναι οικονομικη αφαιμαξη και δειχνει οτι η κοπελα ειναι χρυσοθηρας.

ευτυχως και ειναι πολλοι σαν εσενα και μπορουμε να παιζουμε μπαλιτσα οι υπολοιποι.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

:S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εισαι κοινωνικα ανιδεος. η κοπελα πιαστηκε απο οτι μπορουσε στο αμεσο περιβαλλον για ν'αρχισει μια κουβεντα μαζι σου, κι εσυ στο ζενιθ της χαζομαρας θεωρεις (γιατι μαλλον το πιστευεις ακομα) οτι το κερασμα τσιγαρου ειναι οικονομικη αφαιμαξη και δειχνει οτι η κοπελα ειναι χρυσοθηρας.

ευτυχως και ειναι πολλοι σαν εσενα και μπορουμε να παιζουμε μπαλιτσα οι υπολοιποι.

τυπε κ στο στρατο μου κανανε συνεχεια τρακα τσιγαρα γτ με γουσταρανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom