iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Nα με συγχωρεις εσεις τα λιγουρια τις εχετε κανει να το πιστεουν,οταν κανετε σαν λιμασμενα για να γαμησετε.victoria vanity υπαρχει θρεντ για τον συγχρονο νεοελληνα καθως και για τους νεοκωστοπουλους..
αντε εκει!
εδω λεμε για τις ξεκωλιαρες,τις αμορφωτες,τις βρωμιαρες και σκατοψυχες νεοελληνιδες που νομιζουν πως η τρυπα τους ειναι σημαντικοτερη απο τις μαυρες τρυπες του συμπαντος και σε οδηγουν σε παραλληλο κοσμο οπου μεταμορφωνεσαι σε....ιπποτη και αυτες σε πριγκιπισσες!
τα πτυχια σου, και η "καλλιεργεια" σου μας αφηνουν αδιαφορους (μαλλον ψαχνεις για γαμπρους για να τα προβαλεις)Καλημερίζω το αγαπημένο forum. Είμαι νέο μέλος αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας περιστασιακά τον τελευταίο χρόνο για 2 λόγους: 1) προσπαθώντας να κατανοήσω τον τρόπο σκέψης και την ψυχοσύνθεση του σύγχρονου Έλληνα άντρα (εγγενές χαρακτηριστικό μου είναι η περιέργεια) και 2) επειδή ο κόσμος του αγοραίου έρωτα, ο κόσμος της αυθεντικής, ανυπόκριτης, καθαρά σωματικής, χωρίς αισθήματα ηδονής έχει την γοητεία του. Ας δώσω μερικές πληροφορίες για το κοινωνικό και μορφωτικό μου υπόβαθρο ώστε να μην με κρίνετε αυστηρά και να μην με θεωρήσετε ως μια επηρμένη Ελλεινίδα που θεωρεί ακριβό το υπερτιμημένο αιδοίο της, σκοπεύοντας να το πουλήσει ακριβά στον highest bidder. Θήλυ λοιπόν, 24 ετών, απόφοιτη σε 1 χρόνο σχολής που απαιτεί 6ετή φοίτηση, με μόρφωση (λάτρης της ποίησης, λογοτεχνίας και φιλοσοφίας) και ελεύθερο πνεύμα (ζω έχοντας απαλλαχθεί από τις αλυσίδες των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων. Επακόλουθα διαθέτω αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες για τις οποίες θα στιγματιζόμουν από τον περίγυρο -στην οπισθοδρομική ελληνική κοινωνία είναι κατακριτέο το να απολαμβάνει μια γυναίκα το sex). Διαβάζοντας τα σχόλια σας για τις σύγχρονες Ελλεινίδες (δικαιωματικά τους αξίζει ο χαρακτηρισμός) θα ήθελα να σας παραθέσω το ''παράπονο'' μου για τον σύγχρονο Νεοέλληνα. Ο Έλληνας άντρας λοιπόν, είναι ένα ον χαρακτηριζόμενο από αντιθέσεις, αντικρουόμενες επιθυμίες, απελευθερωμένος αλλά ακόμη περιορισμένος από τις παρωπίδες του πουριτανισμού (επιδιώκει την συνεύρεση από την πρώτη συνάντηση αλλά αν του γνωστοποιήσεις τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων σου και είχε διψήφιος θα σε θεωρήσει ''πουτάνα''. Με την στάση του μας ωθεί στην δήθεν ηθικοφάνεια και την σεμνοτυφία). Ένα άτομο που απαιτεί τον σεβασμό μας, ενίοτε χωρίς να τον έχει κερδίσει ή να τον αξίζει, που έχει την απαίτηση να τον θαυμάζουμε και να εξαίρουμε τα επιτεύγματα του (χωρίς ο φυγόπονος, ο ράθυμος και οκνηρός να έχει επιτύχει κάτι το αξιοσημείωτο), ανώριμος (μπορώ να εκφέρω άποψη για το ηλικιακό εύρος των 20-36 ετών), ευθυνόφοβος (όταν παρουσιαστόυν δυσκολίες παραλύει) και όχι ακριβώς εξαρτημένος από την μαμά του αλλά δίχως αμφιβολία την έχει εξιδανικεύσει. Δεν είμαι εμπαθής, αγάμητη (σχέση έχω με ένα αξιόλογο άντρα), δεν είμαι μνησίκακη, δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εσάς, άτομα τα οποία μου εμπνέουν συμπάθεια (οπότε μην το πάρετε προσωπικά). Σας αναφέρω απλά τι έχω συναντήσει στο σύντομο του βίου μου και τους προβληματισμούς μου.
Έχει πτυχία και καλλιέργεια, αλλά λες πως δεν σε ενδιαφέρουν... Εσύ λοιπόν τί άλλο ζητάς εκτός από sex; Να μαγειρεύει σαν τη μάνα σου;τα πτυχια σου, και η "καλλιεργεια" σου μας αφηνουν αδιαφορους (μαλλον ψαχνεις για γαμπρους για να τα προβαλεις)
εκτος απο σεξ (το βρισκουμε και με 10 ευρω, στο μπουρδελα.κομ εισαι) τι αλλο εχεις να προσφερεις σε εναν ανδρα
για να χασει περισσοτερη ωρα μαζι σου?
υπαρχει και παραυπαρχει.το παρελθον σου και οι επιλογες σου σε καθοριζουν ως ανθρωπο.με τι θα ιντριγκαριστει ενας αντρας,με το να του αποκαλυψεις οτι ηξερες τι εκανες στη ζωη σου πριν,η οτι πουτσα κινιοταν μπουκωνοταν?
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν τρέφω φυσικά την ψευδαίσθηση ότι θα επιτευχθεί ποτέ η ισότητα των φύλων και θα έχουμε ίση μεταχείριση με τους άντρες (ώστε να βιώνουμε λιγότερο ρατσισμό στο θέμα των σεξουαλικών επιλογών). Χαίρομαι όμως που υπάρχουν άτομα που δεν καταδικάζουν ''στην πυρά'' (μεσαίωνας γίναμε) μια γυναίκα όταν τους αναφέρει ότι είχε 5 πχ ερωτικούς συντρόφους ενώ οι ίδιοι έχουν δοκιμάσει καμιά 20αριά. Και εννοείται ότι κάθε άτομο κρίνεται από την συμπεριφορά του στα πλαίσια της σχέσης.
Καλά, παίζει πολύ αυτό, να περιμένουν τα πάντα απ΄τους άντρες, εγώ πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως έκανες τη σύνδεση από το ότι σου ζήτησε τσιγάρο στο ότι σε κοίταγε στην τσέπη... Είναι δηλαδή επίδειξη πλούτου να κερνάς τσιγάρο? Εγώ κερνάω συχνά νέα παιδιά στη γειτονιά που δεν έχουν καθόλου φράγκα και μου κάνουν τράκα.Κλασικο παραδειγμα Ελλεεινιδων
..........
2 ωρες την βγαλαν με νερο,χορο και να πετανε πανεξυπνες μαλακιες!!!
Σε μια δωση λεω το φιλο που μιλουσαμε,αυτες ειναι ευρωρουφηχτρες και του εξηγω το σκηνικο με τα ποτα τους και εκει που μιλαμε γυρναει η μαλακισμενη και τι μου λεει?
Μηπως εχεις κανενα τσιγαρο?
Της λεω απεναντι ειναι το περιπτερο,εχει και νερο αλλα εκει και τα 2 τα πληρωνεις.
Κλασικες Ελλεεινιδες που σε κοιτανε στην τσεπη,αμε στο διαλο παλιο σαβουρες...
Κλασικο παραδειγμα Ελλεεινιδων
Χθεσινη εξοδος με 2 φιλους σε ιν κλαμπακι της πολης(Θεσσαλονικη)το μαγαζι πιτα,μας βαζει γνωστος πορτιερης να κατσουμε αναμεσα σε 2 τραπεζια με γκομενες,το ενα τραπεζι ειχε μονο τσουβαλες και το αλλο 3 γκομενες ''μετριες''
Οι τσουβαλες ευτυχως φυγαν νωρις,παραγγειλαμε ενα μπουκαλι,μολις ηρθε το μπουκαλι στο τραπεζι με εντυπωσιακη μπορω να πω εισοδο,κατα ενα περιεργο λογο η μια ξεκινησε να μιλαει με τον ενα φιλο της παρεας μας,σε λιγο επιασε κουβεντα και η αλλη και η αλλη.
Εγω καθομουν στην ακρη και σχολιαζα με το φιλο μου το μαγαζι,τις γκομενες που ηταν μεσα αλλα και αυτες τις 3,πηγαμε εκει περιπου κατα τις 5 το πρωι,οι γκομενες σιγουρα ηταν ας πουμε απο τις 4 γιατι ειχαν απο ενα ποτο και αυτο στα τελειωματα.
Μειναμε στο τραπεζι(γιατι μετα πηγαμε στο μπαρ,οταν εφυγε ο κοσμος)μεχρι τις 7 το πρωι(2 ωρες δλδ)οι γκομενες αλλο ποτο δεν πηραν!!!
Σε μια δωση λεω το φιλο που μιλουσαμε,αυτες ειναι ευρωρουφηχτρες και του εξηγω το σκηνικο με τα ποτα τους και εκει που μιλαμε γυρναει η μαλακισμενη και τι μου λεει?
Της λεω απεναντι ειναι το περιπτερο,εχει και νερο αλλα εκει και τα 2 τα πληρωνεις.
Αν απορείτε αν έγινε κάτι σαφώς και δεν έγινε γιατί είμαι μέλος του μπου.κομ
Καλά, παίζει πολύ αυτό, να περιμένουν τα πάντα απ΄τους άντρες, εγώ πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως έκανες τη σύνδεση από το ότι σου ζήτησε τσιγάρο στο ότι σε κοίταγε στην τσέπη... Είναι δηλαδή επίδειξη πλούτου να κερνάς τσιγάρο? Εγώ κερνάω συχνά νέα παιδιά στη γειτονιά που δεν έχουν καθόλου φράγκα και μου κάνουν τράκα.
Δεν είπες ότι σου ζήτησε καμιά ποτό να κεράσεις... Άμα δεν πίνανε, σημαίνει μάλλον ότι δεν είχανε λεφτά (αφού ούτε για τσιγάρα είχαν, εκτός κι αν ήταν πρόφαση για να σε πλησιάσει) κι εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κακό να διασκεδάζεις χωρίς να ξοδεύεις πολλά (ειδικά στις μέρες μας)
τα πτυχια σου, και η "καλλιεργεια" σου μας αφηνουν αδιαφορους (μαλλον ψαχνεις για γαμπρους για να τα προβαλεις)
εκτος απο σεξ (το βρισκουμε και με 10 ευρω, στο μπουρδελα.κομ εισαι) τι αλλο εχεις να προσφερεις σε εναν ανδρα
για να χασει περισσοτερη ωρα μαζι σου?
Εννοείται ότι είμαστε το ΣΥΝΟΛΟ των επιλογών μας (οι επιλογές μας στον ερωτικό τομέα δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος από το σύνολο των επιλογών μας. Υπάρχουν και οι επιλογές που αφορούν το επάγγελμα, την μόρφωση, την καλλιέργεια, την στάση μας προς την οικογένεια μας κλπ...). Και σε καμία περίπτωση, εγώ προσωπικά, δεν κρύβω στοιχεία από το παρελθόν μου. Είμαι περήφανη για τις επιλογές μου, έχω συμφιλιωθεί με τα λάθη μου επειδή δίχως αυτά δεν θα είχα διαμορφώσει την ολοκληρωμένη προσωπικότητα που έχω σήμερα και δεν θα είχα κατασταλάξει. Άλλωστε και ο αγαπημένος μου Nietzsche λέει “But it is the same with man as with the tree. The more he seeks to rise into the height and light, the more vigorously do his roots struggle earthword, downword, into the dark, the deep - into evil.” Η έμφυτη περιέργεια μου (που είναι ίδιον των ευφυών) με ώθησε να γνωρίσω διάφορες πτυχές αυτής της κοινωνίας. Όταν τελικά κατέληξα στον τωρινό σύντροφο μου, δεν ήταν από ανάγκη, ήταν από συνειδητή επιλογή. Ας σχολιάσω την τελευταία σου φράση. 1) ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι είναι υποτιμητικός. Κάνεις τον ρόλο μας στο σεξ να φαίνεται παθητικός. Υπάρχουμε για να ''μας τον χωνόνουν'', ''να μας μπουκώνουν''? (sarcasm) Η σεξουαλική πράξη σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την γυναίκα, δεν την φθείρει. 2) Αν και δεν οφείλω καμία εξήγηση σε έναν άγνωστο, ο αριθμός των προηγούμενων συντρόφων μου είναι μονοψήφιος οπότε δεν έχω ''μπουκωθεί'' (τόσο άξεστος και ενοχλητικός ο τρόπος έκφρασης σου!). Αλλά και να είχα, γνωρίζεις κάτι που λέγεται αυτοδιάθεση και αυτοδιαχείριση του σώματος μας? My body, my choice!.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=626374;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θεούλης,χαχαχαχαχα.Αλλά και συ πούτσα το κεφάλι.Μάλλον δεν ήθελες να γαμήσεις!
Επισκέφθηκα την Θεσ/νίκη και βγήκαμε επίσης σε γαμάτο μπαράκι.Πήραμε τρια κοκτειλάκια,για τις τρεις πούτσες
που είμασταν.Μπανίζω ένα μωρό στο μπαρ,με ψιλοέκοβε και αυτή.Πάω να τη μιλήσω,ο ένας της παρέας μου λέει τι πας;
Δεν χόρτασες χυλόπιτα;
Την πλησιάζω,η κοπέλα πολύ λούξουρους,από πάνω μέχρι κάτω στην τρίχα-πολύ κόσμημα,καλά εννοείται τατού.
Κοινωνικότατη μέχρι τα μπούνια,χαμογελαστή,πρόσχαρη,με καύλωσε.Πολιτικός μηχανικός,μουνάρα,καθόλου ψωνάρα.
Καθότανε με μια φίλη της,παραγγέλνω για μας και τον μπαρμαν που μας σέρβιρε σφηνάκια,τα οποία μου τα κέρασε
το μαγαζί.
Αν απορείτε αν έγινε κάτι σαφώς και δεν έγινε γιατί είμαι μέλος του μπου.κομ
Η κοπέλα ήταν η εξαίρεση του κανόνα των Ελλεινίδων.Συζητήσαμε κάμποσο.Και φέτος χώθηκα σε αρκετές
Ελλεινίδες για να μην συγκρίνετε με καμιά τους.Εύγε Σαλονικάρα!
Κατά την επιστροφή μας είδα έναν καυλάρα πάνω σε λιντάκι με μια σημαία ίσως 4 τερτραγωνικά ΠΑΟΚ κάπου στα μάλγαρα.
Το λίντ με 50 τελικιασμένο για να κυματίζει η σημαία ΠΑΟΚ
Για να μην μας φταίνε μόνο οι Ελλεινίδες!
εισαι κοινωνικα ανιδεος. η κοπελα πιαστηκε απο οτι μπορουσε στο αμεσο περιβαλλον για ν'αρχισει μια κουβεντα μαζι σου, κι εσυ στο ζενιθ της χαζομαρας θεωρεις (γιατι μαλλον το πιστευεις ακομα) οτι το κερασμα τσιγαρου ειναι οικονομικη αφαιμαξη και δειχνει οτι η κοπελα ειναι χρυσοθηρας.Σε μια δωση λεω το φιλο που μιλουσαμε,αυτες ειναι ευρωρουφηχτρες και του εξηγω το σκηνικο με τα ποτα τους και εκει που μιλαμε γυρναει η μαλακισμενη και τι μου λεει?
:SΚλασικο παραδειγμα Ελλεεινιδων
Χθεσινη εξοδος με 2 φιλους σε ιν κλαμπακι της πολης(Θεσσαλονικη)το μαγαζι πιτα,μας βαζει γνωστος πορτιερης να κατσουμε αναμεσα σε 2 τραπεζια με γκομενες,το ενα τραπεζι ειχε μονο τσουβαλες και το αλλο 3 γκομενες ''μετριες''
Οι τσουβαλες ευτυχως φυγαν νωρις,παραγγειλαμε ενα μπουκαλι,μολις ηρθε το μπουκαλι στο τραπεζι με εντυπωσιακη μπορω να πω εισοδο,κατα ενα περιεργο λογο η μια ξεκινησε να μιλαει με τον ενα φιλο της παρεας μας,σε λιγο επιασε κουβεντα και η αλλη και η αλλη.
Εγω καθομουν στην ακρη και σχολιαζα με το φιλο μου το μαγαζι,τις γκομενες που ηταν μεσα αλλα και αυτες τις 3,πηγαμε εκει περιπου κατα τις 5 το πρωι,οι γκομενες σιγουρα ηταν ας πουμε απο τις 4 γιατι ειχαν απο ενα ποτο και αυτο στα τελειωματα.
Μειναμε στο τραπεζι(γιατι μετα πηγαμε στο μπαρ,οταν εφυγε ο κοσμος)μεχρι τις 7 το πρωι(2 ωρες δλδ)οι γκομενες αλλο ποτο δεν πηραν!!!
εισαι κοινωνικα ανιδεος. η κοπελα πιαστηκε απο οτι μπορουσε στο αμεσο περιβαλλον για ν'αρχισει μια κουβεντα μαζι σου, κι εσυ στο ζενιθ της χαζομαρας θεωρεις (γιατι μαλλον το πιστευεις ακομα) οτι το κερασμα τσιγαρου ειναι οικονομικη αφαιμαξη και δειχνει οτι η κοπελα ειναι χρυσοθηρας.
ευτυχως και ειναι πολλοι σαν εσενα και μπορουμε να παιζουμε μπαλιτσα οι υπολοιποι.