Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
λοιπον κοπελια,αν εισαι κοπελια,το θεμα με τις πολλες συνευρεσεις των γυναικων εχει ως εξης.ολοι θελουμε μια πορτα για το σπιτι μας,οπως προειπε ο απο πανω,που να ανοιγει με ενα,δυο,τρια κλειδια,οχι με τριακοσα.Δευτερον για να συνευρεθει μια γυναικα σεξουαλικα και να της αρεσει χρειαζεται και λιγο συναισθημα,αν εσυ δεν το χρειαζεσαι αυτο,τοτε δεν αξιζεις κατ εμε σοβαρη σχεση με εναν ανθρωπο που θα σε ερωτευτει παραφορα και θα σου λεει σ'αγαπω και εσυ θα απαντας "ευχαριστω".Αν το χεις το συναισθημα σημαινει πως λιγο απο λιγο ο καθις εχει το μεριδιο του στη καρδια σου(αν ειναι πανω απο 20 κλαφτα),οπου αυτο σημαινει οτι ο ανθρωπος που ξαπλωνεις μαζι του θελει να εχεις μονο αυτον στο μυαλο σου και οχι αλλους 50.
πανος 28 ετων μηχανολογος μηχανικος(για να κριθω αναλογα),ειχα σχεση με 19χρονη συμφοιτητρια τοτε σαν τα κρυα τα νερα,ΑΛΛΑ την εστειλα αδιαβαστη μετα απο ενα χρονο οταν μου αποκαλυψε τον αριθμο των πρωην της.Τωρα υγιεστατη σχεση 2 χρονων με κοπελα με 2 μακροχρονιες σχεσεις στη ζωη της,το οποιο σημαινει πως ξερει τι θελει.
υ.γ. στους αντρες γενικα αρεσει το πραμα σας να ειναι βελουδο και οχι χιλιογαμημενο μαυρο και κρεμασμενο σα μανικι μαγου. πισ εντ αουτ.

Ρε Πάνο, δοκίμασες Μιλφ;

Μην κλείνεις την πόρτα στο άγνωστο.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
...Τωρα υγιεστατη σχεση 2 χρονων με κοπελα με 2 μακροχρονιες σχεσεις στη ζωη της,το οποιο σημαινει πως ξερει τι θελει...
.και ενδιαμεσα απο τις 2 μακροχρονιες σχεσεις....Πόσους...???  :2funny:
Να ξερεις οτι αυτα (τα one night stand)δεν τα λενε οι γυναικες... ουτε κ τα υπολογιζουν στις σχεσεις...
Τεσπα...
Οι ελλεηνιδες ειναι πολλες..σιγουρα.. αλλα ειναι πολλοι κ οι μαλακες οι ανδρες στην Ελλαδα!!!
Αν ειναι δυνατον να κρινεις την γυναικα απο το  ποσους εχει παει!!!
Και αν σου πει 2....οκ..καλη κοπελα ε?Την παντρευεσαι... Και μια μερα μετα απο 5 χρονια γαμου..σου αποκαλυπτει οτι το 2..ηταν 32.... Τι γινεται τοτε.... Εγινε 'πουτανα΄ξαφνικα???!!!!! :headbang:
Παίδες...ας ειμαστε ρεαλιστες... τωρα τα κοριτσακια γαμιουνται απο τα 16(ισως κ νωριτερα..) ,οποτε το να ψαχνεις γυναικα με λιγες σχεσεις.. ειναι σαν να ψαχνεις ψιλο στα αχυρα...!!! Εκτος κ αν θελετε να σας λενε αυτο που θελετε να ακουσετε...να σας κοροιδευουν δηλαδη... οποτε μετα... τα θελει ο κωλος σας!!! :grin:
Αλλου φενεται η σωστη γυναικα...Απο την συμπεριφορα της Απεναντι σου!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ρε παιδια δεν παιζει ρολο απολυτα  ο αριθμος που εχει πηδηχτει μια κοπελα. Δεν λεω να εχει παει με 200 αλλα οκμια κοπελα που γαμιεται απι τα 16 το λιγοτερο 15-20 αντρες θα τους παρει. Να σας πω ομως και την αλλη οψη του νομισματος. Ειμαι 33.
Γαμαω απο τα 14 μου. Και πουτανες και κανονικες. Δεν θυμαμαι ποσες κανονικες και πολυ περισσοτερο ουτε ποσες πουτανες. Εχω κανει παρτουζιτσες εγω με δυο γκομενες καμια δεκαρια φορες. Τι θα μπορουσα να περιμενω απο μια συνομηλικη μου?Να ειναι παρθενα? Να εχει παει μονο με 3 πριν απο μενα?Το θεμα ειναι κατα την αποψη μου η γυναικα να ειναι κυρια διπλα σου οταν εχεις σχεση μαζι τς. Προβλημα της τι εχει κανει πριν. Δεν βαζω παραπανω προβληματα στο κεφαλι μου.

gataki_kittie

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερίζω το αγαπημένο forum. Είμαι νέο μέλος αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας περιστασιακά τον τελευταίο χρόνο για 2 λόγους: 1) προσπαθώντας να κατανοήσω τον τρόπο σκέψης και την ψυχοσύνθεση του σύγχρονου Έλληνα άντρα (εγγενές χαρακτηριστικό μου είναι η περιέργεια) και 2) επειδή ο κόσμος του αγοραίου έρωτα, ο κόσμος της αυθεντικής, ανυπόκριτης, καθαρά σωματικής, χωρίς αισθήματα ηδονής έχει την γοητεία του. Ας δώσω μερικές πληροφορίες για το κοινωνικό και μορφωτικό μου υπόβαθρο ώστε να μην με κρίνετε αυστηρά και να μην με θεωρήσετε ως μια επηρμένη Ελλεινίδα που θεωρεί ακριβό το υπερτιμημένο αιδοίο της, σκοπεύοντας να το πουλήσει ακριβά στον highest bidder. Θήλυ λοιπόν, 24 ετών, απόφοιτη σε 1 χρόνο σχολής που απαιτεί 6ετή φοίτηση, με μόρφωση (λάτρης της ποίησης, λογοτεχνίας και φιλοσοφίας) και ελεύθερο πνεύμα (ζω έχοντας απαλλαχθεί από τις αλυσίδες των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων. Επακόλουθα διαθέτω αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες για τις οποίες θα στιγματιζόμουν από τον περίγυρο -στην οπισθοδρομική ελληνική κοινωνία είναι κατακριτέο το να απολαμβάνει μια γυναίκα το sex). Διαβάζοντας τα σχόλια σας για τις σύγχρονες Ελλεινίδες (δικαιωματικά τους αξίζει ο χαρακτηρισμός) θα ήθελα να σας παραθέσω το ''παράπονο'' μου για τον σύγχρονο Νεοέλληνα. Ο Έλληνας άντρας λοιπόν, είναι ένα ον χαρακτηριζόμενο από αντιθέσεις, αντικρουόμενες επιθυμίες, απελευθερωμένος αλλά ακόμη περιορισμένος από τις παρωπίδες του πουριτανισμού (επιδιώκει την συνεύρεση από την πρώτη συνάντηση αλλά αν του γνωστοποιήσεις τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων σου και είχε διψήφιος θα σε θεωρήσει ''πουτάνα''. Με την στάση του μας ωθεί στην δήθεν ηθικοφάνεια και την σεμνοτυφία). Ένα άτομο που απαιτεί τον σεβασμό μας, ενίοτε χωρίς να τον έχει κερδίσει ή να τον αξίζει, που έχει την απαίτηση να τον θαυμάζουμε και να εξαίρουμε τα επιτεύγματα του (χωρίς ο φυγόπονος, ο ράθυμος και οκνηρός να έχει επιτύχει κάτι το αξιοσημείωτο), ανώριμος (μπορώ να εκφέρω άποψη για το ηλικιακό εύρος των 20-36 ετών), ευθυνόφοβος (όταν παρουσιαστόυν δυσκολίες παραλύει) και όχι ακριβώς εξαρτημένος από την μαμά του αλλά δίχως αμφιβολία την έχει εξιδανικεύσει. Δεν είμαι εμπαθής, αγάμητη (σχέση έχω με ένα αξιόλογο άντρα), δεν είμαι μνησίκακη, δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εσάς, άτομα τα οποία μου εμπνέουν συμπάθεια (οπότε μην το πάρετε προσωπικά). Σας αναφέρω απλά τι έχω συναντήσει στο σύντομο του βίου μου και τους προβληματισμούς μου. :)

:hi:

gataki_kittie

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον κοπελια,αν εισαι κοπελια,το θεμα με τις πολλες συνευρεσεις των γυναικων εχει ως εξης.ολοι θελουμε μια πορτα για το σπιτι μας,οπως προειπε ο απο πανω,που να ανοιγει με ενα,δυο,τρια κλειδια,οχι με τριακοσα.Δευτερον για να συνευρεθει μια γυναικα σεξουαλικα και να της αρεσει χρειαζεται και λιγο συναισθημα,αν εσυ δεν το χρειαζεσαι αυτο,τοτε δεν αξιζεις κατ εμε σοβαρη σχεση με εναν ανθρωπο που θα σε ερωτευτει παραφορα και θα σου λεει σ'αγαπω και εσυ θα απαντας "ευχαριστω".Αν το χεις το συναισθημα σημαινει πως λιγο απο λιγο ο καθις εχει το μεριδιο του στη καρδια σου(αν ειναι πανω απο 20 κλαφτα),οπου αυτο σημαινει οτι ο ανθρωπος που ξαπλωνεις μαζι του θελει να εχεις μονο αυτον στο μυαλο σου και οχι αλλους 50.
πανος 28 ετων μηχανολογος μηχανικος(για να κριθω αναλογα),ειχα σχεση με 19χρονη συμφοιτητρια τοτε σαν τα κρυα τα νερα,ΑΛΛΑ την εστειλα αδιαβαστη μετα απο ενα χρονο οταν μου αποκαλυψε τον αριθμο των πρωην της.Τωρα υγιεστατη σχεση 2 χρονων με κοπελα με 2 μακροχρονιες σχεσεις στη ζωη της,το οποιο σημαινει πως ξερει τι θελει.
υ.γ. στους αντρες γενικα αρεσει το πραμα σας να ειναι βελουδο και οχι χιλιογαμημενο μαυρο και κρεμασμενο σα μανικι μαγου. πισ εντ αουτ.

Γιατι δηλαδη το να εχω αισθανθει καποια πραγματα σε συγκεκριμενες στιγμες για καποιους ανθρωπους και αρα να προχωρησα μαζι τους αποκλειει να ερθει καποια στιγμη οτι θα βρεθει ο ανθρωπος που θα με ερωτευτει παραφορα και εγω ακομα περισσοτερο και οταν θα μου λεει "σ'αγαπω" εγω θα απαντω "και εγω αγαπη μου" και θα το εννοω απολυτα?
Το βλεπεις λαθος, οταν κατι τελειωσε, τελειωσε, ειναι παρελθον. Εσυ δηλαδη εχεις συναισθηματα για καποια κοπελα που ειχες πριν 10 χρονια? Και δε μπορεις να δωθεις 100% στη σημερινη σου σχεση?

edit: Διόρθωση παράθεσης

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καλημερίζω το αγαπημένο forum. Είμαι νέο μέλος αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας περιστασιακά τον τελευταίο χρόνο για 2 λόγους: 1) προσπαθώντας να κατανοήσω τον τρόπο σκέψης και την ψυχοσύνθεση του σύγχρονου Έλληνα άντρα (εγγενές χαρακτηριστικό μου είναι η περιέργεια) και 2) επειδή ο κόσμος του αγοραίου έρωτα, ο κόσμος της αυθεντικής, ανυπόκριτης, καθαρά σωματικής, χωρίς αισθήματα ηδονής έχει την γοητεία του. Ας δώσω μερικές πληροφορίες για το κοινωνικό και μορφωτικό μου υπόβαθρο ώστε να μην με κρίνετε αυστηρά και να μην με θεωρήσετε ως μια επηρμένη Ελλεινίδα που θεωρεί ακριβό το υπερτιμημένο αιδοίο της, σκοπεύοντας να το πουλήσει ακριβά στον highest bidder. Θήλυ λοιπόν, 24 ετών, απόφοιτη σε 1 χρόνο σχολής που απαιτεί 6ετή φοίτηση, με μόρφωση (λάτρης της ποίησης, λογοτεχνίας και φιλοσοφίας) και ελεύθερο πνεύμα (ζω έχοντας απαλλαχθεί από τις αλυσίδες των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων. Επακόλουθα διαθέτω αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες για τις οποίες θα στιγματιζόμουν από τον περίγυρο -στην οπισθοδρομική ελληνική κοινωνία είναι κατακριτέο το να απολαμβάνει μια γυναίκα το sex). Διαβάζοντας τα σχόλια σας για τις σύγχρονες Ελλεινίδες (δικαιωματικά τους αξίζει ο χαρακτηρισμός) θα ήθελα να σας παραθέσω το ''παράπονο'' μου για τον σύγχρονο Νεοέλληνα. Ο Έλληνας άντρας λοιπόν, είναι ένα ον χαρακτηριζόμενο από αντιθέσεις, αντικρουόμενες επιθυμίες, απελευθερωμένος αλλά ακόμη περιορισμένος από τις παρωπίδες του πουριτανισμού (επιδιώκει την συνεύρεση από την πρώτη συνάντηση αλλά αν του γνωστοποιήσεις τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων σου και είχε διψήφιος θα σε θεωρήσει ''πουτάνα''. Με την στάση του μας ωθεί στην δήθεν ηθικοφάνεια και την σεμνοτυφία). Ένα άτομο που απαιτεί τον σεβασμό μας, ενίοτε χωρίς να τον έχει κερδίσει ή να τον αξίζει, που έχει την απαίτηση να τον θαυμάζουμε και να εξαίρουμε τα επιτεύγματα του (χωρίς ο φυγόπονος, ο ράθυμος και οκνηρός να έχει επιτύχει κάτι το αξιοσημείωτο), ανώριμος (μπορώ να εκφέρω άποψη για το ηλικιακό εύρος των 20-36 ετών), ευθυνόφοβος (όταν παρουσιαστόυν δυσκολίες παραλύει) και όχι ακριβώς εξαρτημένος από την μαμά του αλλά δίχως αμφιβολία την έχει εξιδανικεύσει. Δεν είμαι εμπαθής, αγάμητη (σχέση έχω με ένα αξιόλογο άντρα), δεν είμαι μνησίκακη, δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εσάς, άτομα τα οποία μου εμπνέουν συμπάθεια (οπότε μην το πάρετε προσωπικά). Σας αναφέρω απλά τι έχω συναντήσει στο σύντομο του βίου μου και τους προβληματισμούς μου. :)
αντε γαμησου μωρη

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
:tired:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οποιος δεν διαβασε το ποστ της βικτοριας που δεν ξερει να παταει ενα γαμημενο εντερ να σηκωσει το χερι του  :)

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Οι ελλεηνιδες ειναι πολλες..σιγουρα.. αλλα ειναι πολλοι κ οι μαλακες οι ανδρες στην Ελλαδα!!!

Παίδες...ας ειμαστε ρεαλιστες...

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου (όλο το ποστ, απλά διάλεξα 2 σημεία)

Η Ελλάδα όμως ανήκει στις χώρες του Υπαρκτού Σουρεαλισμού!!! (ποιός το 'χε πει αυτό, κάνας Τζίμης Πανούσης?)

ΥΓ: Χαιρετώ όλο το φόρουμ  :)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γιατι δηλαδη το να εχω αισθανθει καποια πραγματα σε συγκεκριμενες στιγμες για καποιους ανθρωπους και αρα να προχωρησα μαζι τους αποκλειει να ερθει καποια στιγμη οτι θα βρεθει ο ανθρωπος που θα με ερωτευτει παραφορα και εγω ακομα περισσοτερο και οταν θα μου λεει "σ'αγαπω" εγω θα απαντω "και εγω αγαπη μου" και θα το εννοω απολυτα?
Το βλεπεις λαθος, οταν κατι τελειωσε, τελειωσε, ειναι παρελθον. Εσυ δηλαδη εχεις συναισθηματα για καποια κοπελα που ειχες πριν 10 χρονια? Και δε μπορεις να δωθεις 100% στη σημερινη σου σχεση?

Διακτινίστηκες από το Κόσμο εσύ;

Μιλφ και πάλι Μιλφ, τα οποία γνωρίζουν τί ζητούν.

Τελείς εν συγχύσει, λόγω ηλικίας...

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό ακούγεται τόσο λάθος και τόσο φαλλοκρατικό. Αλλά δεν σκοπεύω να σε κρίνω. Εφόσον λειτουργεί για εσένα... Θα ήθελα να διαχωρίσω ωστόσο τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων μιας κοπέλας από την ηθική της (και ηθική είμαι και ικανή να διατηρήσω μακροχρόνια μονογαμική σχέση. σεβόμενη τον άλλον). Δεν υπάρχει σαφής σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
υπαρχει και παραυπαρχει.το παρελθον σου και οι επιλογες σου σε καθοριζουν ως ανθρωπο.με τι θα ιντριγκαριστει ενας αντρας,με το να του αποκαλυψεις οτι ηξερες τι εκανες στη ζωη σου πριν,η οτι πουτσα κινιοταν μπουκωνοταν?

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ρε Πάνο, δοκίμασες Μιλφ;

Μην κλείνεις την πόρτα στο άγνωστο.
ναι 35 χρονων φαρμακοποιος με 2 παιδια,μιλαμε για πολυ διατηρημενο,αλλα ημουν πιτσιρικος τοτε στα 25 και το πηγαινα για σχεση ο μαλακας ενω αυτη ηθελε γαμησια σα να μην υπαρχει αυριο χαχαχα
εν τελη 1 φορα το καναμε και μετα ανακαλυψα πως ημουν ο γκονενος του γκομενου,κερατωνα τον κερατα του κερατα .

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
victoria vanity  υπαρχει θρεντ για τον συγχρονο νεοελληνα καθως και για τους νεοκωστοπουλους..
αντε εκει!
εδω λεμε για τις ξεκωλιαρες,τις αμορφωτες,τις βρωμιαρες και σκατοψυχες νεοελληνιδες που νομιζουν πως η τρυπα τους ειναι σημαντικοτερη απο τις μαυρες τρυπες του συμπαντος και σε οδηγουν σε παραλληλο κοσμο οπου μεταμορφωνεσαι σε....ιπποτη και αυτες σε πριγκιπισσες!

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6

προφανως και καποια κομματια μου ανηκουν στο παρελθον μου,το να σκεφτομαι πρωην μου που περασα καλα,πραγμα που δεν ειναι καθολου ευγενικο για την τωρα κοπελια.για σκεψου η απο πανω να της συμβαινει αυτο με καμια 20αρια(συμπερενω)πηδησια απο δω κι απο κει και εστω τα μισα με καποιο συναισθημα?δειχνει χαρακτηρα σταθερο?σκεψου να  περπατας χερι χερι με την κοπελια αυτη και να τυχει να χαιρετησει ενα πρωην γαμια στο δρομο και να στον προσφωνησει "παλιος φιλος".Αν θελουν να ευχαριστηθουν το γαμησι μεγια τους με χαρα τους αλλα μην τα θελουν ολα δικα τους,η κοπελια που θα εκτιμηθει θα ειναι αυτη με τις σωστες επιλογες και οχι το πορνιδιο που γυρνοβολαει στα κλαμπακια ξεβρακωτο και γαμιεται με τον μπαρμαν και μετα κλαιει που ειναι οι αντρες οι σωστοι διπλα της.πις εντ αουτ.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
προφανως και καποια κομματια μου ανηκουν στο παρελθον μου,το να σκεφτομαι πρωην μου που περασα καλα,πραγμα που δεν ειναι καθολου ευγενικο για την τωρα κοπελια.για σκεψου η απο πανω να της συμβαινει αυτο με καμια 20αρια(συμπερενω)πηδησια απο δω κι απο κει και εστω τα μισα με καποιο συναισθημα?δειχνει χαρακτηρα σταθερο?σκεψου να  περπατας χερι χερι με την κοπελια αυτη και να τυχει να χαιρετησει ενα πρωην γαμια στο δρομο και να στον προσφωνησει "παλιος φιλος".Αν θελουν να ευχαριστηθουν το γαμησι μεγια τους με χαρα τους αλλα μην τα θελουν ολα δικα τους,η κοπελια που θα εκτιμηθει θα ειναι αυτη με τις σωστες επιλογες και οχι το πορνιδιο που γυρνοβολαει στα κλαμπακια ξεβρακωτο και γαμιεται με τον μπαρμαν και μετα κλαιει που ειναι οι αντρες οι σωστοι διπλα της.πις εντ αουτ.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
υπαρχει και παραυπαρχει.το παρελθον σου και οι επιλογες σου σε καθοριζουν ως ανθρωπο.με τι θα ιντριγκαριστει ενας αντρας,με το να του αποκαλυψεις οτι ηξερες τι εκανες στη ζωη σου πριν,η οτι πουτσα κινιοταν μπουκωνοταν?
Εννοείται ότι είμαστε το ΣΥΝΟΛΟ των επιλογών μας (οι επιλογές μας στον ερωτικό τομέα δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος από το σύνολο των επιλογών μας. Υπάρχουν και οι επιλογές που αφορούν το επάγγελμα, την μόρφωση, την καλλιέργεια, την στάση μας προς την οικογένεια μας κλπ...). Και σε καμία περίπτωση, εγώ προσωπικά, δεν κρύβω στοιχεία από το παρελθόν μου. Είμαι περήφανη για τις επιλογές μου, έχω συμφιλιωθεί με τα λάθη μου επειδή δίχως αυτά δεν θα είχα διαμορφώσει την ολοκληρωμένη προσωπικότητα που έχω σήμερα και δεν θα είχα κατασταλάξει. Άλλωστε και ο αγαπημένος μου Nietzsche λέει “But it is the same with man as with the tree. The more he seeks to rise into the height and light, the more vigorously do his roots struggle earthword, downword, into the dark, the deep - into evil.” Η έμφυτη περιέργεια μου (που είναι ίδιον των ευφυών) με ώθησε να γνωρίσω διάφορες πτυχές αυτής της κοινωνίας. Όταν τελικά κατέληξα στον τωρινό σύντροφο μου, δεν ήταν από ανάγκη, ήταν από συνειδητή επιλογή. Ας σχολιάσω την τελευταία σου φράση. 1) ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι είναι υποτιμητικός. Κάνεις τον ρόλο μας στο σεξ να φαίνεται παθητικός. Υπάρχουμε για να ''μας τον χωνόνουν'', ''να μας μπουκώνουν''? (sarcasm) Η σεξουαλική πράξη σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την γυναίκα, δεν την φθείρει. 2) Αν και δεν οφείλω καμία εξήγηση σε έναν άγνωστο, ο αριθμός των προηγούμενων συντρόφων μου είναι μονοψήφιος οπότε δεν έχω ''μπουκωθεί'' (τόσο άξεστος και ενοχλητικός ο τρόπος έκφρασης σου!). Αλλά και να είχα, γνωρίζεις κάτι που λέγεται αυτοδιάθεση και αυτοδιαχείριση του σώματος μας? My body, my choice!.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
:grin: :2funny:
11923612_973897126007729_4811254817085932485_n.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η Ελλεινίδα αδυνατεί να κατανοήσει τις πληρωμένες (υποτίθεται),λόγω πολλών συνευρέσεών τους σε 24 ώρες.

Η ίδια πουλάει ότι το σεξ είναι μια μορφή κορύφωσης συναισθημάτων ( :vomit: ) η οποία θα πρέπει να μένει
μη εμπορευματοποιήσιμη ή τουλάχιστον ο ώριμος ανδρικός πλυθησμός να απέχει απ αυτή τη διαδικασία.

Λόγω των εποχών που ζούμε όμως ο ανδρικός ώριμος πλυθησμός γνωρίζει ότι το κύριο συναίσθημα που κορυφώνεται
σε μια Ελλεινίδα είναι το "τζάμπα" όνειρο...Ένα πράγμα σαν τον διορισμό στο Ελληνικό δημόσιο δλδ.
Βρέξει χιονίσει ο μαλάκας θα με ταίσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom