Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Είσαι τόσο καθηλωμένος στην άποψη σου και αμετακίνητος που δεν θα επιχειρήσω να σε μεταπείσω. Σέβομαι τις απόψεις σου. Προσωπικά θεωρώ ότι μέχρι μια ηλικία (τα χρόνια της νεότητας μας) έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε απερίσκεπτες επιλογές και να συλλέξουμε εμπειρίες (εάν αυτό μας εκφράζει). Ειδικά όταν με τις επιλογές μας δεν βλάπτουμε κάποιον. Κανένας δεν γεννήθηκε ώριμος. Σταδιακά ωριμάζουμε (νοητικά, συναισθηματικά...) μέσα από τις επιλογές μας (ενίοτε λανθασμένες). Και καθώς εξελισσόμαστε (επειδή τίποτα δεν είναι στάσιμο) αναθεωρούμε τις απόψεις μας και ένα άτομο που κάποτε δεν ασπαζόταν τον θεσμό της μονογαμίας μπορεί να γίνει μονογαμικό (όχι επειδή του το επιβάλλουν τα κοινωνικά δόγματα, αλλά από δική του συνειδητή, προσωπική επιλογή). In my humble opinion. Και σχετικά με τον Nietzsche έλεγε ότι ''You need chaos in your soul to give birth to a dancing star''.
δεν ειναι θεμα καθηλωματος,ειναι θεμα παιδειας και το ποσο σεβεσαι τον εαυτο σου και το περιβαλλον γυρω σου.Το να σκεφτεσαι το παρον μονο και να λες"ας γαμηθω ασυστολα τωρα με τον πρωτο τυχωντα" δεν σε εκφραζει ως λογικα σκεπτομενο και σπουδαγμενο ατομο οπως λες.Οποτε ναι,ειναι λαθη της εποχης,αλλα θα σε ακολουθουν παντα.Αρα μην λες "επιλογη μου" ενω τα αναγνωριζεις σα λαθη,οπως τα αναγνωριζει και ο εκαστοτε συντροφος σου.Απο τη στιγμη που σε επελεξε σα συντροφο και οχι σαν μηχανη του σεξ,οφειλεις να σεβαστεις οτι τον ενοχλει το παρελθον σου και να το αποδεχτεις,οχι να του λες "σωμα σου επιλογη σου".Αν ειναι επιλογη σου τοτε μεινε με τις επιλογες σου και μην απαιτεις απο σωστα σκεπτομενα ατομα τη συγκαταθεση τους για το παρελθον σου και τις λανθασμενες επιλογες σου.Κανεις δεν θελει κοπελα διπλα του που να τη πηδουσαν στα 20 της η μιση αθηνα και τωρα να απαιτει σεβασμο και κατανοηση.Το παρελθον σου μενει κολλημενο μαζι σου και ο καθρνας που ειναι μαζι σου εχει το δικαιωμα να το γνωριζει,και αν τον ενοχλει κατι να μην τον κατακρινεις ως κολλημενο μυαλο και οτι "τωρα ειμαστε μαζι,τι σε ενοχλει το παρελθον μου".Εσυ δεν εχεις τη καταλληλη παιδεια μαλλον να το ξεχωρισεις.Γνωμη μου παντα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Είσαι τόσο καθηλωμένος στην άποψη σου και αμετακίνητος που δεν θα επιχειρήσω να σε μεταπείσω. Σέβομαι τις απόψεις σου. Προσωπικά θεωρώ ότι μέχρι μια ηλικία (τα χρόνια της νεότητας μας) έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε απερίσκεπτες επιλογές και να συλλέξουμε εμπειρίες (εάν αυτό μας εκφράζει). Ειδικά όταν με τις επιλογές μας δεν βλάπτουμε κάποιον. Κανένας δεν γεννήθηκε ώριμος. Σταδιακά ωριμάζουμε (νοητικά, συναισθηματικά...) μέσα από τις επιλογές μας (ενίοτε λανθασμένες). Και καθώς εξελισσόμαστε (επειδή τίποτα δεν είναι στάσιμο) αναθεωρούμε τις απόψεις μας και ένα άτομο που κάποτε δεν ασπαζόταν τον θεσμό της μονογαμίας μπορεί να γίνει μονογαμικό (όχι επειδή του το επιβάλλουν τα κοινωνικά δόγματα, αλλά από δική του συνειδητή, προσωπική επιλογή). In my humble opinion. Και σχετικά με τον Nietzsche έλεγε ότι ''You need chaos in your soul to give birth to a dancing star''.
όλα αυτά που λες(δεν εχω διαβασει ουτε μια γραμμη φυσικα) μπορει να χαν καποια σημασια αν δεν ησουν χοντρη και μπαζο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
όλα αυτά που λες(δεν εχω διαβασει ουτε μια γραμμη φυσικα) μπορει να χαν καποια σημασια αν δεν ησουν χοντρη και μπαζο

πηγαινει ερμου με τις φιλες της με μπερε πινουν σαλεπι κ λενε ειναι ωραια η ζωη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΚΑι εσυ εισαι χοντρομπαζο,δεν εχουν σημασια αυτα που λες δηλαδη μαν; :think:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εμπειρία σε σχέσεις έρχεται με την ποσότητα και όχι με την ποιότητα, μάλλον εννοείς εμπειρία σε σεξ που αυτό είναι άλλο. Πως αλλιώς θα ξέρεις αν η μακροχρόνια σχέση που θα κάνεις (ή και σχέση ζωής) θα είναι όντως καλή επιλογή και όχι κάτι του στυλ αυτό βρήκαμε αυτό εμπιστευόμαστε αν κάνεις μόνο μία δύο σχέσεις στην ζωή σου; Αν και δεν είναι απίθανο να σου κάτσει κάτι καλό σε αυτές τις περιορισμένες σχέσεις, οι πιθανότητες δεν είναι και τόσο μεγάλες φοβάμαι.
προσωπικα εχω κανει 8 σχεσεις μεχρι τωρα και οι 3 ηταν λαθος τραγικο,το οποιο πρωτου τα φτιαξω με την επομενη καθομαι και της αναλυω το παρελθον μου γιατι το θεωρω υποχρεωση μου,και αναγνωριζω τα λαθη μου αυτα μπροστα της για να γνωριζει με ποιον εχει να κανει .Δεν το παιζω ιστορια σαν τις γκομενες παραπανω,"σωμα μου επιλογη μου" και παπαρια μαντολες.Και οσον αφορα την εμπειρια και σε σχεση και σεξ ερχεται απο την ποιοτητα,γιατι για να μαθεις πως ειναι η σχεση πρεπει να ζησεις τη σχεση με μια που μπορει να κανει σχεση.

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
δεν ειναι θεμα καθηλωματος,ειναι θεμα παιδειας και το ποσο σεβεσαι τον εαυτο σου και το περιβαλλον γυρω σου.Το να σκεφτεσαι το παρον μονο και να λες"ας γαμηθω ασυστολα τωρα με τον πρωτο τυχωντα" δεν σε εκφραζει ως λογικα σκεπτομενο και σπουδαγμενο ατομο οπως λες.Οποτε ναι,ειναι λαθη της εποχης,αλλα θα σε ακολουθουν παντα.Αρα μην λες "επιλογη μου" ενω τα αναγνωριζεις σα λαθη,οπως τα αναγνωριζει και ο εκαστοτε συντροφος σου.Απο τη στιγμη που σε επελεξε σα συντροφο και οχι σαν μηχανη του σεξ,οφειλεις να σεβαστεις οτι τον ενοχλει το παρελθον σου και να το αποδεχτεις,οχι να του λες "σωμα σου επιλογη σου".Αν ειναι επιλογη σου τοτε μεινε με τις επιλογες σου και μην απαιτεις απο σωστα σκεπτομενα ατομα τη συγκαταθεση τους για το παρελθον σου και τις λανθασμενες επιλογες σου.Κανεις δεν θελει κοπελα διπλα του που να τη πηδουσαν στα 20 της η μιση αθηνα και τωρα να απαιτει σεβασμο και κατανοηση.Το παρελθον σου μενει κολλημενο μαζι σου και ο καθρνας που ειναι μαζι σου εχει το δικαιωμα να το γνωριζει,και αν τον ενοχλει κατι να μην τον κατακρινεις ως κολλημενο μυαλο και οτι "τωρα ειμαστε μαζι,τι σε ενοχλει το παρελθον μου".Εσυ δεν εχεις τη καταλληλη παιδεια μαλλον να το ξεχωρισεις.Γνωμη μου παντα.

Ο σύντροφος μου δεν με επέλεξε με κριτήριο των αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχα και αν ήταν λίγοι (αλήθεια ποιος είναι ο αποδεκτός αριθμός σύμφωνα με τον κώδικα ηθικής που επικρατεί αυτή την εποχή και σε αυτή την κοινωνία? Γιατί η έννοια του ηθικού μεταβάλεται και επαναπροσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής. Κάποτε και οι σχέσεις πριν τον γάμο θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέες). Θαυμάζει το ότι είμαι ειλικρινής, αυθεντική, με προοπτικές επιτυχίας, εργατική, φιλόδοξη και ότι τον αγαπάω. Αυτά. Have a nice day.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ο σύντροφος μου δεν με επέλεξε με κριτήριο των αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχα και αν ήταν λίγοι (αλήθεια ποιος είναι ο αποδεκτός αριθμός σύμφωνα με τον κώδικα ηθικής που επικρατεί αυτή την εποχή και σε αυτή την κοινωνία? Γιατί η έννοια του ηθικού μεταβάλεται και επαναπροσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής. Κάποτε και οι σχέσεις πριν τον γάμο θεωρούνταν κοινωνικά κατακριτέες). Θαυμάζει το ότι είμαι ειλικρινής, αυθεντική, με προοπτικές επιτυχίας, εργατική, φιλόδοξη και ότι τον αγαπάω. Αυτά. Have a nice day.

χεζω τον νιτσε σου μουνιτσα  :shit: :shit: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

ωραιοοοοοοοο !

για να μην ζεις με αυταπατες θα σου πω την σκληρη αληθεια....σε επελεξε με βαση το ποσο καλα τον πιπωνεις αν εισαι καλη στο κρεβατι και αν αντεχεις δυσκολες καταστασεις

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
Θαυμάζει το ότι είμαι ειλικρινής, αυθεντική, με προοπτικές επιτυχίας, εργατική, φιλόδοξη και ότι τον αγαπάω. Αυτά. Have a nice day.
με μια ωρα κενο και 100 ευρω το εχεις φαει το κερατο....και θα συνεχιζει να σε θαυμαζει αυτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπαρχει οριο αρκει να ξερεις τι σου γινεται και να μην δινεσαι στον καθενα.προφανως ο συντροφος σου η ειναι κατι αντιστοιχο με σενα σε αρσενικο η δεν εχει και πολλες επιλογες.Καλη σου μερα,αναθεμα τα αγγλοσαξωνικα σας ψωνισμενες νεογλυφαδιοτησες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
Καλά ρε φιλαράκο, μιλάμε έχεις πολύ πλάκα!  :cheesy:

Για ρόλους μίλησες (και απάντησα), ρόλους που αναλαμβάνει κάποιος σε μια σχέση, και τώρα αν κατάλαβα καλά μου το γυρίζεις σε μεγάλες προσωπικότητες που ειδικεύονται σε κάποιο επάγγελμα...

Μιας λοιπόν κι ανέφερες εσύ πρώτα ως αντρικό ρόλο το ρόλο της νταντάς, για πες μας κάποιον μεγάλο νταντά(?) που γνωρίζεις για να γελάσουμε κι άλλο...  :2funny:

(Κι αν νομίζεις πως δεν υπάρχουν μεγάλες γιατροί, ψυχολόγοι και μαγείρισσες, είσαι βαθιά νυχτωμένος!)

Εκτος απο το ρόλο νταντά,εχεις να μου απαντήσεις κατι για τους άλλους ρόλους;
Εχεις μιλήσει τωρα τελευταία με καμια κοπέλα ηλικίας απο 20-30;
Ρώτησε την,τι φαγητά ξερει να κανει και θα καταλάβεις πολλα ,η απαντηση σε δικη μου ερώτηση σε 5 γκομενες μεσα σε αυτές τις ηλικίες ηταν αυγά,μακαρονια και πατάτες.
Ελπιζω να κατάλαβες τιποτα και να μη γελάς μονο!!!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
προσωπικα εχω κανει 8 σχεσεις μεχρι τωρα και οι 3 ηταν λαθος τραγικο,το οποιο πρωτου τα φτιαξω με την επομενη καθομαι και της αναλυω το παρελθον μου γιατι το θεωρω υποχρεωση μου,και αναγνωριζω τα λαθη μου αυτα μπροστα της για να γνωριζει με ποιον εχει να κανει .Δεν το παιζω ιστορια σαν τις γκομενες παραπανω,"σωμα μου επιλογη μου" και παπαρια μαντολες.Και οσον αφορα την εμπειρια και σε σχεση και σεξ ερχεται απο την ποιοτητα,γιατι για να μαθεις πως ειναι η σχεση πρεπει να ζησεις τη σχεση με μια που μπορει να κανει σχεση.
Και αν εσύ μόνο έκανες οχτώ ρε μεγάλε τι κολλάς στο πόσες σχέσεις έκανε η γκόμενα; Μαθηματικά και μόνο για να ισχύει κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα οι γυναίκες να κάνουν ένα δυο θα πρέπει ένα σωρό άντρες να μείνουν με το πουλί στο χέρι μια ζωή (μη πω η πλειοψηφία).

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Το μεγαλυτερο ποσοστο......απλα σου αναφερουν 2 με 3 σχεσεις που ειχαν μεχρι τωρα ......

Βεβαια κανουν γαργαρα .....αλλες 40 σχεσεις .....

Γυναικες ................

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Στα αρχδια μας μορη μπριζολα για σενα και το συντροφο σου και πως σε επελεξε. Αντε ανεραστη, μπηκες εδω και πιανεις την παρλα.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ρε μαλάκες για να κάνουμε εμείς πολλές σχέσεις θα πρέπει και οι γυναίκες να κάνουν πολλές σχέσεις επίσης, αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα. Όλοι όσοι έχετε τέτοια ηλίθια κολλήματα με μία σχέση μια ζωή να μείνετε ρε, και αν δεν κάτσει καλά στην τελική να κάθεστε να κλαίγεστε. Άντε από δω με τις μαλακίες σας...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ρε μαλάκες για να κάνουμε εμείς πολλές σχέσεις θα πρέπει και οι γυναίκες να κάνουν πολλές σχέσεις επίσης, αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα. Όλοι όσοι έχετε τέτοια ηλίθια κολλήματα με μία σχέση μια ζωή να μείνετε ρε, και αν δεν κάτσει καλά στην τελική να κάθεστε να κλαίγεστε. Άντε από δω με τις μαλακίες σας...
γιατι ρε τυπε οι σχεσεις είναι για αλλαγη σαν τα πουκαμισα δλδη?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.305
Πόντοι
3.556

Συνεχισε ... μας ενδιαφερει ... και κυριως μετεφερε μας πως βλεπει ο δικος τον εσωτερικο σου κοσμο ... μην εστιαζεις μονο στο σαρκικο και το κοινωνικο ...

Επεισης μπορεις να μας πεις πως βλεπει ο δικος σου τον εσωτερικο σου κοσμο μεσα απο τα ματια του Νιτσε ?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.946
Πόντοι
606
το αβαταρ σου τα λεει ολα νομιζω :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom