Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
γιατι ρε τυπε οι σχεσεις είναι για αλλαγη σαν τα πουκαμισα δλδη?
Όχι αλλά το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί, εκτός αν η πλειοψηφία νομίζεις την βγάζει με μια σχέση μια ζωή (δεν εννοώ παντρειά).

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Και αν εσύ μόνο έκανες οχτώ ρε μεγάλε τι κολλάς στο πόσες σχέσεις έκανε η γκόμενα; Μαθηματικά και μόνο για να ισχύει κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα οι γυναίκες να κάνουν ένα δυο θα πρέπει ένα σωρό άντρες να μείνουν με το πουλί στο χέρι μια ζωή (μη πω η πλειοψηφία).
δεν κολλαω στις σχεσεις που κανε,προσπαθω να της δωσω να καταλαβει το γιατι μερικοι ξενερωνουν αν μαθουν πως η καθε κοπελα τους γαμιοταν ασυστολα πριν απο αυτους,και μετα οταν ζηταει τα ρεστα(γιατι σιγα σιγα ανακαλυπτει αυτες τις πτυχες της)του το παιζει και ιστορια " δικαιωμα μου σωμα μου επιλογη μου" και κατι τετοια.μια χαρα φτανουν για ολους.ξερεις ποσες γυναικες ειναι εξω μονες που δεν μπορουν να βρουν ανθρωπο διπλα τους?μην κοιτας μονο τα ξεβρακωτα,υπαρχουν και ντυμενα,που θα σε απογειωσουν.

billgl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Like
63
Πόντοι
1
τυπε κ στο στρατο μου κανανε συνεχεια τρακα τσιγαρα γτ με γουσταρανε

Ρε τύπε διαβασες τι έγραψα η απλα έγραψες τη μπούρδα σου για να γεμίσεις μηνύματα;
Ποιος λογικός άνθρωπος θα κάτσεις 'ενα μαγαζί 2 ωρες με νερό και τράκα τσιγάρο;
Και απο πανω να θεωρεί και τον εαυτό του φοιτητή ενώ πηγαίνει στα ι.ε.κ
Δες το νόημα στην όλη φάση και μην πιάνεις λέξεις μεμονωμένα!!!

εσας τους δυο οταν σας χτυπανε μαζι βγαζετε σπιθες;

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
δεν κολλαω στις σχεσεις που κανε,προσπαθω να της δωσω να καταλαβει το γιατι μερικοι ξενερωνουν αν μαθουν πως η καθε κοπελα τους γαμιοταν ασυστολα πριν απο αυτους,και μετα οταν ζηταει τα ρεστα(γιατι σιγα σιγα ανακαλυπτει αυτες τις πτυχες της)του το παιζει και ιστορια " δικαιωμα μου σωμα μου επιλογη μου" και κατι τετοια.μια χαρα φτανουν για ολους.ξερεις ποσες γυναικες ειναι εξω μονες που δεν μπορουν να βρουν ανθρωπο διπλα τους?μην κοιτας μονο τα ξεβρακωτα,υπαρχουν και ντυμενα,που θα σε απογειωσουν.

Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν μεγάλε σε αυτά που λες και είναι ψυχρά και αδυσώπητα. Η πλειοψηφία των ανδρών θα έπρεπε να μείνει με το πουλί στο χέρι ότι και αν λες αν οι γυναίκες κάναν λίγες σχέσεις αναγκαστικά και αρκετοί από εμάς πολλές.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν μεγάλε σε αυτά που λες και είναι ψυχρά και αδυσώπητα. Η πλειοψηφία των ανδρών θα έπρεπε να μείνει με το πουλί στο χέρι ότι και αν λες αν οι γυναίκες κάναν λίγες σχέσεις αναγκαστικά και αρκετοί από εμάς πολλές.
μια γκομενα που εχεις γαμησει 5 φορες τη θεωρεις πρωην σου?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
εσυ αγαπας καθε μηνα μποι? :think:

Οχι,εγω αγαπάω διαφορετικά καθε γκομενα,ανάλογα με αυτα που εχει να μου προσφέρει.
Ετσι κανουν κι αυτές εδω και 5 χρονια τουλαχιστον.
Μη ξεχνάς οτι μιλάμε για γκομενες και οχι για πουτάνες,γιατι εχει αρκετούς αγαπουλιδες εδω μεσα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μαγκες στη ζωη μια φορα αγαπαμε μια κ μοναδικη

κ οι γκομενες συνηθως ειναι ο πρωτος τους κ δεν ξεκολλανε ποτε απο αυτον  :wanker: :wanker: :wanker:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
μαγκες στη ζωη μια φορα αγαπαμε μια κ μοναδικη

κ οι γκομενες συνηθως ειναι ο πρωτος τους κ δεν ξεκολλανε ποτε απο αυτον  :wanker: :wanker: :wanker:

Ο πρώτος της δεκαδας,της κατονταδας η της χιλιάδας;
:grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ακουστε κ λιγη ταμτα με μηδενιστη βρε παιδια

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
μπαρότσαρκα Σύνταγμα τις προάλλες, καθόμαστε με 3 φίλους σε μπαράκι καλό. 3 γκόμενες χορεύουν-πίνουν μόνες τους. Στο καπάκι η μία φιλάει πεταχτά, παίζει με έναν γνωστό μου και ψιλο-χορεύει. Ε, τι ήταν να το δει η μπαζόλα φίλη της, μετά από 10 λεπτά τις παίρνει και φεύγουνε!! χωρίς να πούνε ένα γεια!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μπαρότσαρκα Σύνταγμα τις προάλλες, καθόμαστε με 3 φίλους σε μπαράκι καλό. 3 γκόμενες χορεύουν-πίνουν μόνες τους. Στο καπάκι η μία φιλάει πεταχτά, παίζει με έναν γνωστό μου και ψιλο-χορεύει. Ε, τι ήταν να το δει η μπαζόλα φίλη της, μετά από 10 λεπτά τις παίρνει και φεύγουνε!! χωρίς να πούνε ένα γεια!

:S :S :S

Συνημμένα

• bliaxxx.jpg
    bliaxxx.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 17

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς την ίδια γνώμη πάντως φέτος το καλοκαίρι οι Ελλεηνίδες έγιναν πιο πορνίδια από ποτέ.  Ξέκωλα παντού, ντυμένες όλες σαν βίζιτες από το πρωί μέχρι το βράδυ....

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Εχω καει απο μπαζο φιλη μιας πολυ ωραιας κοπελιτσας που παιζοταν παιχνιδι.Αυτη η μαλακια και το στερεότυπο ότι οι πιο ασχημούλες είναι καλοι χαρακτηρες δεν υπάρχει.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΠΑΖΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.Οι ασχημουλες ειναι κομπλεξικες τρελά.ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΜΟΡΦΕΣ Η ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΚΟΠΕΛΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom