Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
δηλαδη οταν θα παντρευτηεις εσυ θα εισαι ο μαλακας που βρηκε καποια? :think:
Πολύ πιθανόν τύπε. Αναλόγως τι θα έχω κάνει στη ζωή μου μέχρι τότε και τι η κορασίδα που θα πάρω αν πάρω.  ;)

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
12
Πόντοι
1
μα καλα ειναι αντισταση κατα των γερμανων να μην ψωνιζεις απο lidl η απο βασιλοπουλο;γιατι οι δικοι μας τα εχουν φτηνοτερα;η ο σκλαβενιτης δεν εκανε απολυσεις 2 μαγαζια εκλεισε στην πτολεμαιδα οταν πηρε το βεροπουλο.
δεν μας τα περνουν απο τους φορους και απο τις ιδιωτικοποιησεις;
η οικογενεια μου απο lidl και βασιλοπουλο ψωνιζει και μην μου αν πειτε αν αυριο μεινουν ανεργοι.ο πατερας συνταξιουχος ψηφιζε και  ψηφιζει και θα ψηφιζει πασοκ, η μανα μου σε εταιρεια γερμανικων συμφεροντων η αδερφη σε τραπεζα ο αδερφος εργαζεται σε τεχνικη εταιρεια αλλα σκεφτεται να φυγει για αυστραλια μαζι με τη συμβια του (εχουμε διαβατηριο λογω του πατερα γεννημενοι εδω και τα 3 αδερφια)
εγω μαζι με τους γονεις μου τα εχουμε κανει σκατα ως προς τα σπουδες.απο θεωρητικη κατευθυνση το 2005 περασα σε τεχνολογικη σχολη τει μεσολογγιου παραρτημα ναυπακτου τηλεπικοινωνιακα συστημα και δικτυα(πλεον ονομαζεται μηχανικων πληροφορικων ειναι στο αντιριο τα μηχανογραφικα γραφουν ναυπακτο βεβαι) τη σταματησα αρχες τριτου ετους και πολυ μαλακιστηκα πηγα στρατο και μετα σπουδασα σε ιεκ το ιδιο με το ιεκ δικτυα υπολογιστων.εγω και τις καλες εποχες δεν θα εβρισκα δουλεια στον idiot-ικο τομεα(θα με επερναν αν δεν ειχα καποιον αλλο να παρουν).οσον αφορα τις γυναικες, φιλους δεν εχω ειχα αλλα ο καθενας πηγε ειτε πηγε με αλλη παρεα που εβγαινε και πριν διαλυθει η παρεα η δεν βγαινει καν η εγινε μουνοδουλος.και που ημασταν παρεα ελαχιστες φορες βγαιναμε.
σε μπουρδελο δεν εχω παει και δεν προκειται να παω κι ας μου διναν ολα τα λεφτα του κοσμου.επισης δεν μου αρεσει το καλοκαιρι και η μερα και ειμαι ολιγον αντικοινωνικος.πιο παρακμιακο ανθρωπο απο μενα εχετε συναντησει;

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
123
Πόντοι
1
μα καλα ειναι αντισταση κατα των γερμανων να μην ψωνιζεις απο lidl η απο βασιλοπουλο;γιατι οι δικοι μας τα εχουν φτηνοτερα;η ο σκλαβενιτης δεν εκανε απολυσεις 2 μαγαζια εκλεισε στην πτολεμαιδα οταν πηρε το βεροπουλο.
η οικογενεια μου απο lidl και βασιλοπουλο ψωνιζει και μην μου αν πειτε αν αυριο μεινουν ανεργοι.ο πατερας συνταξιουχος ψηφιζε και  ψηφιζει και θα ψηφιζει πασοκ, η μανα μου σε εταιρεια γερμανικων συμφεροντων η αδερφη σε τραπεζα ο αδερφος εργαζεται σε τεχνικη εταιρεια αλλα σκεφτεται να φυγει για αυστραλια μαζι με τη συμβια του (εχουμε διαβατηριο λογω του πατερα γεννημενοι εδω και τα 3 αδερφια)
εγω μαζι με τους γονεις μου τα εχουμε κανει σκατα ως προς τα σπουδες.απο θεωρητικη κατευθυνση το 2005 περασα σε τεχνολογικη σχολη τει μεσολογγιου παραρτημα ναυπακτου τηλεπικοινωνιακα συστημα και δικτυα(πλεον ονομαζεται μηχανικων πληροφορικων ειναι στο αντιριο τα μηχανογραφικα γραφουν ναυπακτο βεβαι) τη σταματησα αρχες τριτου ετους και πολυ μαλακιστηκα πηγα στρατο και μετα σπουδασα σε ιεκ το ιδιο με το ιεκ δικτυα υπολογιστων.εγω και τις καλες εποχες δεν θα εβρισκα δουλεια στον idiot-ικο τομεα(θα με επερναν αν δεν ειχα καποιον αλλο να παρουν).οσον αφορα τις γυναικες, φιλους δεν εχω ειχα αλλα ο καθενας πηγε ειτε πηγε με αλλη παρεα που εβγαινε και πριν διαλυθει η παρεα η δεν βγαινει καν η εγινε μουνοδουλος.και που ημασταν παρεα ελαχιστες φορες βγαιναμε.
σε μπουρδελο δεν εχω παει και δεν προκειται να παω κι ας μου διναν ολα τα λεφτα του κοσμου.επισης δεν μου αρεσει το καλοκαιρι και η μερα και ειμαι ολιγον αντικοινωνικος.πιο παρακμιακο ανθρωπο απο μενα εχετε συναντησει;

Άλλοι έχουν βρει διέξοδο στα μπουρδέλα, άλλοι στο αλκοόλ, άλλοι στα ναρκωτικά και άλλοι στον συριζα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
μα καλα ειναι αντισταση κατα των γερμανων να μην ψωνιζεις απο lidl η απο βασιλοπουλο;
--------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
Τι σχέση έχουν τα παραπάνω με το thread;  :think:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τύπε;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Ανεργος εισαι τυπε;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Και γιατι δεν ψαχνει να βρει μια δουλεια;

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ζηταει τον ουρανο με Τ αστρα γιατί θέλει να γίνει αστροφυσικός!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
780
Πόντοι
656

έξυπνος φαίνεσαι, σκατοψυχάκι είσαι,θεωρείς τους ανθρώπους σκουπίδια,συχαίνεσαι τα μπουρδέλα και τον ήλιο.. έχεις καλές βάσεις αρχικά  ;)

LoukossPlayerr259

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
0
Δυστυχώς οι ελλεεινίδες πληθαίνουν συνεχώς και πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και αυτό φαίνεται και με την παρακμή στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά  σε όλο και πιο πολλές απο τις νέες γενίες.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
Δυστυχώς οι ελλεεινίδες πληθαίνουν συνεχώς και πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και αυτό φαίνεται και με την παρακμή στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά  σε όλο και πιο πολλές απο τις νέες γενίες.
Αγαπητέ συναγωνιστά,δεν φταίει η Ελλεϊνίδα,ούτε η νέα γενιά.Βασιζόμενοι στους κανόνες της αγοράς απο την αυγή του ανθρώπινου είδους,δηλαδή στην προσφορά και την ζήτηση,μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες εκεί έξω που παρέχουν στην κάθε κουράδω ότι μαλακία της έρθει.Έτσι είναι αυτά.Αν δεν τους δίνονταν πράγματα,δεν θα απαιτούσαν.Ξέρεις πόσοι έχουν πάρει δάνεια για να ικανοποιήσουν κάποια ξεκωλιάρα και όταν τελειώσει το παραδάκι την κάνουν αλα γαλλικά;Για ένα μουνί και μόνο και αυτό ίσως συνεταιρικό με κάποιον άλλον σπόνσορα ή "παρηγορητή" και όταν και εφόσον θα ήθελε η κυρία.Αν δεν τελειώσουν αυτές οι συμπεριφορές απο πλευράς μας,έτσι θα είναι τα πράγματα.Βάλτε καμία να δουλέψει και να χαλάει μόνο τα λεφτά της και όχι να τα κρατάει καβάτζα και να χαλάει τα δικά σας.Βάλτε σε καμία χέρι που δεν μαγείρεψε και όλη μέρα έξυνε το πράμμα της μιλώντας στο τηλέφωνο με καμία άλλη ξεκωλιάρα ή με κανέναν γαμιά ή είχε πάει για ψώνια.Σταματάτε να ζητάτε σαν γατάκια σεξ και απαιτήστε το όταν το θέλετε.Δείξτε και λίγη απαξίωση και κόψτε λουλούδια,σοκολατάκια και μαλακίες.Αν φύγει,καλό της δρόμο.Αν μείνει θα σας θέλει πραγματικά.Στην τελική,αν είναι να πληρώνεις μαλακίες για να πηδάς 3 φορές την εβδομάδα και αν,καλύτερα μείνετε μόνοι σας και πάτε σε κανένα μπουρδελάκι,για να γαμάτε όποια θέλετε,όποτε θέλετε και χωρίς υποχρεώσεις.Θα σας έρχεται και φτηνότερα.Άντε γιατί πολύ αέρα έχουμε δώσει αρχικά η δική μας γενιά και το παραγάμησε η δική σας.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Σταματάτε να ζητάτε σαν γατάκια σεξ και απαιτήστε το όταν το θέλετε.[size=12pt]Δείξτε και λίγη απαξίωση[/size] και κόψτε λουλούδια,σοκολατάκια και μαλακίες.Αν φύγει,καλό της δρόμο.Αν μείνει θα σας θέλει πραγματικά.Στην τελική,αν είναι να πληρώνεις μαλακίες για να πηδάς 3 φορές την εβδομάδα και αν,καλύτερα μείνετε μόνοι σας και πάτε σε κανένα μπουρδελάκι,για να γαμάτε όποια θέλετε,όποτε θέλετε και χωρίς υποχρεώσεις.Θα σας έρχεται και φτηνότερα.Άντε γιατί πολύ αέρα έχουμε δώσει αρχικά η δική μας γενιά και το παραγάμησε η δική σας.

[size=11pt]Πόρνε μου, έχουμε επιτακτική ανάγκη την παρουσία σου στο προσεχώς θρεντ της Κυριακής  :hi:[/size]

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!» φέρεται να είπε γνωστή αοιδός
Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στα καταστήματα H&M σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου κυριολεκτικά ποδοπατήθηκαν μόνο και μόνο για να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την συλλογή Balmain.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον πανικό που επικράτησε μέσα στο κατάστημα αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κόσμος «μπούκαρε» στα καταστήματα και άρπαζε από τα ράφια και τις κρεμάστες ρούχα στα... τυφλά. Κάποιες κυρίες μάλιστα έπαιρναν διπλά και τριπλά κομμάτια της συλλογής για να βρεθούν παρατημένα λίγες αργότερα στα δοκιμαστήρια ή ακόμα και στις σκάλες του καταστήματος.

Και μπορεί η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα να είναι ίσως η χειρότερη των τελευταίων ετών αλλά ούτε η επιβολή των capital controls ούτε τα επώδυνα μέτρα του τρίτου μνημονίου «φρέναραν» τους προσκεκλημένους της αλυσίδας ρούχων από το να εξαφανίσουν μέσα σε δύο ώρες συνολάκια των 400-500 ευρώ! 

Βέβαια δεν ήταν λίγοι αυτοί που... έφτασαν στην πηγή και νερό δεν ήπιαν αφού αποχώρησαν με άδεια χέρια είτε γιατί δεν άντεξαν το στριμωξίδι είτε γιατί δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε μισό μπλουζάκι της συλλογής.

Και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους μέσα σε αυτόν τον χαμό δεν βρέθηκαν μόνο κοριτσάκια με πρότυπο τις αδερφές Kardashian  οι οποίες είναι γνωστό ότι διαθέτουν όλα τα σύνολα του οίκου -και δεν μιλάμε για τη συλλογή της H&M, αλλά και γνωστές Ελληνίδες από τον χώρο της σόουμπιζ.

Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους δύο φορές. Την Τρίτη διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για VIP καλεσμένους όπως τραγουδιστές, παρουσιαστές και διάσημες Ελληνίδες blogger και την Τετάρτη τα ρούχα ήταν διαθέσιμα για το κοινό όπου σχηματίστηκαν και οι τεράστιες ουρές που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Στο μεγάλο πάρτι έδωσε το «παρών» και η Καίτη Γαρμπή η οποία όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso άρπαξε ένα κόκκινο φόρεμα που κρατούσε μία νεαρή κοπέλα λέγοντας της: «Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!».

Αγώνα έδωσε όμως και ο στυλίστας της Ελένης Φουρέιρα που έκανα τα... πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει ένα κομμάτι για την γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας.

Ένα πράσινο φόρεμα αγόρασε η Μαρίνα Βερνίκου ενώ ακούγεται πως σήκωσε το μαγαζί η Ρόη Αποστολοπούλου που εικάζουμε πως στην ντουλάπα της πρέπει να βρίσκονται ρούχα του Balmain από την «κανονική» του συλλογή!

Ανάλογη κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη

Παροξυσμός επικράτησε και στη συμπρωτεύουσα αφού οι ουρές έξω από τα καταστήματα μας θύμισαν τις ουρές στις τράπεζες μετά την επιβολή των capital controls. 

Στην ουρά για να πάρεις 420 ευρώ την εβδομάδα στην ουρά και για να τα ξοδέψεις λοιπόν...

Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα ώστε να τηρείται η τάξη και να αποφευχθούν οι... εξυπνάκηδες που θα προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά.

Βέβαια και μπροστά από την πόρτα του καταστήματος να ήσουν αν δεν έλεγε ο «πορτιέρης» το οκ δεν έμπαινες μέσα.

Η συλλογή του Balmain παρουσιάστηκε ταυτόχρονα σε 260 καταστήματα της αλυσίδας ανά τον κόσμο σε ειδικό VIP χώρο με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

«Ξέρουμε τα Balmain κανονικά είναι πολύ ακριβά. Μόνο έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε κάποιο κομμάτι» έλεγε μια παρέα κοριτσιών.

Αλλά γιατί έπρεπε να τα αγοράσουν;

Καταλάβατε πόσοι από εσάς πληρώσατε αυτές τις βλακείες του άλλου φύλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom