Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Έπρεπε να είσαι στο bazzarr της YAMAHA στον Ασπρόπυργο πριν από 4 χρόνια,να δεις κόσμο που είχε έρθει από πολλά χιλιόμετρα μακριά,και να  έχει στηθεί στην ουρά περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες για να προλάβουν να πάρουν πρώτοι τα καλύτερα κομμάτια από stock accessoire μοτοσυκλέτας!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Βλακειες της κοντου που ανεφερονται σε παλαιοτερες γενιες η σε αβγαλτες γυναικες της επαρχιας. Και η γυναικα αν κερατωσει μπορει να ναι κατι ασημαντο γι αυτην η και κατι σημαντικο. Οπως και για τον αντρα. Κατι ασημαντο η κατι σημαντικο.

Μάρω Κοντού ΘΕΆ!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Τοτε να ανησυχησω για τη φυση μου ως γυναικα γιατι εχω κερατωσει χωρις να νιωθω απολυτως τιποτα για το τριτο ατομο και χωρις να εχω σκοπο να φυγω απο τη σχεση.

Επισης συμβαινει και σε πολλες γυναικες. Απλα δεν το διατυμπανιζουν οπως οι αντρες

Για μενα ως προς τη φυση δεν υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα στον αντρα και στη γυναικα εννοω ως προς τη πολυγαμικοτητα. Οι διαφορες στις συμπεριφορες επηρρεαζονται πολυ απο το τροπο γαλουχησης.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Παιδες χώρισα πρόσφατα απο ελλεεινίδα- ευρωρουφήχτρα. Με πείραξε ο τρόπος που έφυγε και το γεγονος οτι έψαξε αμεσως για χορηγό πετώντας 3 χρονια αγάπης και στοργικότητας αλλα τι να κάνουμε...
Τουλάχιστον βρήκα τη γιατρειά μου στους θεραπευτικούς οίκους ανοχής της φυλής. Το θεμα ειναι πως εχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο γυναικείο είδος.
Διαπίστωσα πως η πιο τίμια σχέση ειναι αυτή με την πουτάνα που εχει τιμή το σεξ. Το ελεεινίδικο σεξ ειναι υπερτιμημένο και κακό.  Όταν μαζέψω τα κομμάτια μου και ξανακάνω σχέση θα περάσει απο χιλια κύματα η μέλλουσα γυναίκα μου. Μου τελείωσε ο ρομαντισμός και οι μαλακίες.... Τα γράφω εδω γιατί δεν μπορώ να τα πω εκεί που πρέπει...

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Φίλοι μου ελάχιστες γυναίκες ειναι πιστές σε ένα γάμο σχεδόν όλες κερατώνουν βέβαια θα μου πείτε σιγά το νέο απλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε συμφωνω με την mariakosk

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Όταν μαζέψω τα κομμάτια μου και ξανακάνω σχέση θα περάσει απο χιλια κύματα η μέλλουσα γυναίκα μου. Μου τελείωσε ο ρομαντισμός και οι μαλακίες.... Τα γράφω εδω γιατί δεν μπορώ να τα πω εκεί που πρέπει...
Το οποιο ειναι αυτονοητο, δε χρειαζεται να την πατησεις ή να πιστευεις οτι εισαι υπερβολικος που το κανεις. Μοιραζεσαι βαση νομου με καποιον οτιδηποτε αποκτηθει μετα το γαμο... Συν οτι λογω ακραιου σεξισμου των δικαστηριων (οσο πιο Δυτικα πας τοσο χειροτερα) κατα των ανδρων, μπορει να σου στερησει τα παιδια σου οτι ωρα θελει...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
Φίλοι μου ελάχιστες γυναίκες ειναι πιστές σε ένα γάμο σχεδόν όλες κερατώνουν βέβαια θα μου πείτε σιγά το νέο απλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε συμφωνω με την mariakosk
δηλαδη θες να μου πεις οτι οι αντρες ειμαστε πιστοι σε μια σχεση-γαμο και οι γυναικες ειναι αυτες που θα κερατοσουν με την πρωτη ευκαιρια

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη θες να μου πεις οτι οι αντρες ειμαστε πιστοι σε μια σχεση-γαμο και οι γυναικες ειναι αυτες που θα κερατοσουν με την πρωτη ευκαιρια

Το αντίθετο εμεις κερατώνουμε το 100%

Επισκέπτης

και τα 2 φυλα κερατωνουν.
οι ανδρες μαλλον περισσοτερο και το φανερωνουν.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
και τα 2 φυλα κερατωνουν.
οι ανδρες μαλλον περισσοτερο.
:thumbsup:
δε ξερω αν κερατονουμε περισσοτερο αλλα σιγουρα φαινομαστε πιο πολυ γιατι μας αρεσει να το λεμε σε ανιθεση με τα θήλεα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
τα θηλεα συνηθως ντρεπονται τυπε
δε ντρεπονται απλα δεν το κανουν φανερα.εσυ αν κερατωσεις θα το πεις σε ολη σου την παρεα.η γκομενα αν κερατοσει ζητημα να το ξερει μονο η κολητητη της.

Επισκέπτης
δε ντρεπονται απλα δεν το κανουν φανερα.εσυ αν κερατωσεις θα το πεις σε ολη σου την παρεα.η γκομενα αν κερατοσει ζητημα να το ξερει μονο η κολητητη της.

εννοω οτι ντρεπονται να το φανερωσουν,οχι για την πραξη γενικοτερα.
αυτο που λες για ολη την παρεα,ισχυει απολυτα.
αλλο αν μετανιωσεις μετα που κερατωσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom