Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
αυτη αρνηθηκε αλλα ποσες αλλες δεχονται? ειτε ντοπιες ειτε κυριως τουριστριες? για να μη πω για τα βραχιολακια που γινεται η δουλεια εδω κ 5 χρονια κ οκ τωρα αρνουνται συνηθως αλλα ακομα πολλες κ πολλοι δινουν διευρα+... παλιοτερα διναν οι μισες (αν βαλεις ποσες περνανε απο την πλατεια καθε μερα ειναι πολλαααα λεφτα) και πλεον ισως δινει 2/10 που και παλι πολλα ειναι...

αυτοι οι τυποι ειναι ο ορισμος της εγκληματικης οργανωσης.

Ειδικότερα, ως εγκληματική οργάνωση ορίζεται η συγκρότηση δομημένης και με διαρκή δράση ομάδας ανθρώπων, που αποτελείται από τρία τουλάχιστον ή περισσότερα άτομα με σκοπό τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων, τα οποία προβλέπονται είτε σε αυτοτελή άρθρα του Ποινικού Κώδικα είτε σε ειδικούς ποινικούς νόμους. Η δε μεταγενέστερη ένταξη ενός ατόμου ως μέλος της οργάνωσης εξομοιώνεται νομοθετικά με την εξ υπαρχής συμμετοχή του σε αυτή ήδη κατά τη σύστασή της.

οκ η πωληση χωρις αδεια δεν ειναι κακουργημα αλλα κατα τα αλλα...

το θέμα μας δεν είναι η παράνομη πώληση των βραχιολιών αλλά η πιθανή σχέση  :fuck2: των υποψήφιων κορασίδων με τους έγχρωμους πλανευτές 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Τα καλυτερα μουνια ειναι οι Ελληνιδες..

Πετυχα ενα στηλιαρι πριν εξω στο δρομο που εκλεινε σπιτια για πλακα  :cum:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Ρε τύποι είναι γνωστά τα πράγματα για τις Ελλεεινίδες. Μια είναι η λύση: γράψτε τις στα αρχίδια σας και ζήστε τη ζώη σας. Και όταν έχετε καύλες πηγαίνετε σε στούντιο (δε λέω μπουρδέλα, γιατί οι χώροι τους είναι σα τρώγλες και δεν μπορώ να λειτουργήσω). Ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι να τις αγνοείς. Σαν να μην υπάρχουν. Κάντε επίσης άλλα πράγματα που σας αρέσουν. Εγώ αυτό κάνω ήδη μιας και είμαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται ποτέ να βρώ κάποια σύντροφο.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ρε τύποι είναι γνωστά τα πράγματα για τις Ελλεεινίδες. Μια είναι η λύση: γράψτε τις στα αρχίδια σας και ζήστε τη ζώη σας. Και όταν έχετε καύλες πηγαίνετε σε στούντιο (δε λέω μπουρδέλα, γιατί οι χώροι τους είναι σα τρώγλες και δεν μπορώ να λειτουργήσω). Ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι να τις αγνοείς. Σαν να μην υπάρχουν. Κάντε επίσης άλλα πράγματα που σας αρέσουν. Εγώ αυτό κάνω ήδη μιας και είμαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται ποτέ να βρώ κάποια σύντροφο.

γιατί το λες αυτό?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
το θέμα μας δεν είναι η παράνομη πώληση των βραχιολιών αλλά η πιθανή σχέση  :fuck2: των υποψήφιων κορασίδων με τους έγχρωμους πλανευτές   

το θεμα ειναι οτι τα βραχιολακια περα απο τα $$ τους δινουν την απολυτη δικαιολογια / αβανταζ για να κανουν καμακι σε οτι περναει απο εκει περα. βαλε και οτι κανουν σαν κλοουν ενω οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε καπως πιο σοβαροι. βαλε κ οτι ως μαυροι ξεχωριζουν και σε πολλες αρεσει αυτο...

αλλα γιατι να βρισκονται εκει in the first place???????

ειναι κριμα ρε DeusEx που δε μπορουμε να βρουμε συντροφους... εγω πιστευω οτι αν ριξω το επιπεδο στο πατωμα καποια θα βρω... αλλα το θεμα ειναι γιατι να πληρωνεις οταν (καποια) απαυτα τα ντοπια η ξενα μουνακια τσιμπουκωνονυ αραπαδες και μη για την πλακα τους???? εμενα προσωπικα με ποναει

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
γιατί το λες αυτό?

Γιατί είμαι 29 χρονών και ποτέ δεν είχα κάποια σχέση. Τώρα θα προκύψει; Επίσης δεν έχω φίλους-γνωστούς που να έχουν φίλες-γνωστές γκόμενες. Συν του οτι είμαι ρεαλιστής. Αυτά σε συνδιασμό με το ότι είμαι ιδιαίτερος χαρακτήρας και σιχαίνομαι κάποια χαρακτηριστικά των Ελλεινίδων το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
ειναι κριμα ρε DeusEx που δε μπορουμε να βρουμε συντροφους... εγω πιστευω οτι αν ριξω το επιπεδο στο πατωμα καποια θα βρω... αλλα το θεμα ειναι γιατι να πληρωνεις οταν (καποια) απαυτα τα ντοπια η ξενα μουνακια τσιμπουκωνονυ αραπαδες και μη για την πλακα τους???? εμενα προσωπικα με ποναει

Τύπε και εμένα με πονάει αλλά ξέρεις κάτι; Έχω βαρεθεί να πονάω. Οπότε όπως λέει και ο Λεβέντης "να πάνε στο διάολο όλες τους"...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί είμαι 29 χρονών και ποτέ δεν είχα κάποια σχέση. Τώρα θα προκύψει; Επίσης δεν έχω φίλους-γνωστούς που να έχουν φίλες-γνωστές γκόμενες. Συν του οτι είμαι ρεαλιστής. Αυτά σε συνδιασμό με το ότι είμαι ιδιαίτερος χαρακτήρας και σιχαίνομαι κάποια χαρακτηριστικά των Ελλεινίδων το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

ειμαστε στα ιδια φιλε μου μονο που σου ριχνω κ 4 χρονακια... εχω ριξει μερικους πουτσους και οι μονες μου σχεσεις ηταν στο εξωτερικο με ξενες (που κ αυτες δυσκολευτικα αλλα πολυ λιγοτερο αποτι δυσκολευομαι εδω)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
μπανακι σημερα στη γλυφαδα στο balux η πισινα ασφυκτικα γεματη με φουσκωτους γεματους κομποσκοινια τατουαζ αλυσιδες και κολλητα μαγιω ευτυχως δε κουβαλησαν και κανα σκυλο παρεα
που ειναι το αξεσουαρ τους  :jerking:  :idiot:  :uglystupid:
οι δε ελληνιδες  βαμμενες σα να πηγαιναν σε γαμο και οχι για μπανιο.. 3-4 ανα παρεα κοιταζαν δεξια και αριστερα συνεχεια οπως και οι πιρφοροι
αντρες κοιταζαν συνεχεια δεξια και αριστερα... γενικως ολοι κοιταζονταν  :2funny:  :2funny:
πλακα ειχε στην εισοδο που εβλεπα μοντελοειδη πιπινια να κανουν μεταβολη και να φευγουν οταν εμαθαν οτι η εισοδος ειναι 10ε  :orchestra:

μια ερώτηση. 7 δεν είναι η είσοδος με δώρο τον καφέ?? PS πλάκα θα είχε όταν οι γκόμενες που προφανώς (2015) έχουν χάσει χορηγούς/πιρφόρους κτλ την κοπάνησαν! PS2 όταν πέσει χοντρή πείνα ξέρετε για μια είσοδο Balux ζητάτε λωκό από τις ξινο-ελληνίδες!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

μπορεί να βρεθεί η μια και καλή ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πάντως αν έχεις τόσο ανάγκη για μια ποιοτική ο θεος να την κανει σχέση  με μια γυναίκα. το εξωτερικό είναι η λύση.απειρες κοπέλες σε διάφορες χώρες παρακαλανε για να έχουνε εναν αντρα δίπλα τους

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
πάντως αν έχεις τόσο ανάγκη για μια ποιοτική ο θεος να την κανει σχέση  με μια γυναίκα. το εξωτερικό είναι η λύση.απειρες κοπέλες σε διάφορες χώρες παρακαλανε για να έχουνε εναν αντρα δίπλα τους

μονο που στην παρουσα κατασταση (κ εδω κ καμια 5αρια χρονια) τρως ακυρο ως ελληνας απο τις περισσοτερες στις περισσοτερες χωρες του εξωτερικου

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να σε δουλεύω σε τι πράγμα;;
οτι εχεισ πληγωθει επειδη δεν εχει ερθει ας πουμε πιο κοντα με μια γυναικα.αυτο που λεμε σχεση.αυτα ειναι αστεια πραγματα για να πληγωνεσαι.εκτος απο αυτο η ζωη σου ειναι ολοκληρωμενη?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μονο που στην παρουσα κατασταση (κ εδω κ καμια 5αρια χρονια) τρως ακυρο ως ελληνας απο τις περισσοτερες στις περισσοτερες χωρες του εξωτερικου
τι λες ρε φιλε να πουμε.μαλλον με δουλευεις

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
οτι εχεισ πληγωθει επειδη δεν εχει ερθει ας πουμε πιο κοντα με μια γυναικα.αυτο που λεμε σχεση.αυτα ειναι αστεια πραγματα για να πληγωνεσαι.εκτος απο αυτο η ζωη σου ειναι ολοκληρωμενη?

Τύπε ναί αλλά αυτό με πειράζει πολύ. Μακάρι να ήμουν πιο σκληρός όμως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom