Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σκηνικο εξω από νοσοκομειο την προηγουμενη βδομαδα

εχει πιατσα με ταξι απεξω και υπαρχει συγκεκρινη διαδικασια και σειρα για το ποιο ταξι θα μπει μεσα να φορτωσει...

οποτε ελλεηνιδα ταξιτζού,γραφει στα παπαρια της τους υπολοιπους ταριφες και με το ετσι θελω φορτωνει από πανω και παει να την κανει...

ενας ταρίφας την τραμπουκιζει,προσπαθει να τη σταματησει και ειδοποιει την πιατσα εξω απ την εισοδο για το τι παιχτηκε...

οποτε στηνονται 2 ταριφες στην πυλη και μολις βγαινει η ελλεηνιδα (ειχε φορτωσει κοσμο),πανε να της κανουνε κουβεντα...

ο ενας την καραμουζιαζει στο παραθυρο της και ο άλλος στέκεται μπροστα από το αριστερο της μπροστινο φαναρι ,κολλητα στο ταξι για να μη φυγει αυτή

και τι κανει η τυπισσα?

τους γραφει κανονικα και παει να φυγει!τον αλλον πηγε να τον πεταξει κατω/"πατησει" και αυτος κανει στην ακρη για να γλιτωει κι όπως γκαζωνει η ελλεηνιδα και παει να φυγει της τραβαει μια κλωτσια στην πορτα

σταματάει η τυπισσα το ταξι και κατεβαινει κατω να πουλησει τσαμπουκα η τελειωμενη πατσαβουρα!αρχιζει να τον σπρωχνει και να βριζονται ,αλλα ουτε αυτος ουτε κανα -δυο αλλοι που ηταν εκει την αγγιζαν,καθοτι ηταν "γυναικα".

μετα μαζευτηκαν περισσοτεροι ταριφες,ολοι την εκραζαν και στο τελος σκαει κι ενας φορτωμένος που αν δεν τον κραταγαν οι αλλοι θα την ειχε τουλουμιασει...οπου εκει μαζευτηκε κι αυτή και την εκανε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

εχει πιατσα με ταξι απεξω και υπαρχει συγκεκρινη διαδικασια και σειρα για το ποιο ταξι θα μπει μεσα να φορτωσει...

οποτε ελλεηνιδα ταξιτζού,γραφει στα παπαρια της τους υπολοιπους ταριφες και με το ετσι θελω φορτωνει από πανω και παει να την κανει...

ενας ταρίφας την τραμπουκιζει,προσπαθει να τη σταματησει και ειδοποιει την πιατσα εξω απ την εισοδο για το τι παιχτηκε...

οποτε στηνονται 2 ταριφες στην πυλη και μολις βγαινει η ελλεηνιδα (ειχε φορτωσει κοσμο),πανε να της κανουνε κουβεντα...

ο ενας την καραμουζιαζει στο παραθυρο της και ο άλλος στέκεται μπροστα από το αριστερο της μπροστινο φαναρι ,κολλητα στο ταξι για να μη φυγει αυτή

και τι κανει η τυπισσα?

τους γραφει κανονικα και παει να φυγει!τον αλλον πηγε να τον πεταξει κατω/"πατησει" και αυτος κανει στην ακρη για να γλιτωει κι όπως γκαζωνει η ελλεηνιδα και παει να φυγει της τραβαει μια κλωτσια στην πορτα

σταματάει η τυπισσα το ταξι και κατεβαινει κατω να πουλησει τσαμπουκα η τελειωμενη πατσαβουρα!αρχιζει να τον σπρωχνει και να βριζονται ,αλλα ουτε αυτος ουτε κανα -δυο αλλοι που ηταν εκει την αγγιζαν,καθοτι ηταν "γυναικα".

μετα μαζευτηκαν περισσοτεροι ταριφες,ολοι την εκραζαν και στο τελος σκαει κι ενας φορτωμένος που αν δεν τον κραταγαν οι αλλοι θα την ειχε τουλουμιασει...οπου εκει μαζευτηκε κι αυτή και την εκανε
Στο μυαλο της δεν υπαρχουν κανονες και ηθικη υποχρεωση και αναστολες αφου θεωρει δικαιωμα της να κανει αυτο που εχει στο μυαλο της και θεωρει αυτη σωστο.Γι αυτο εξαλλου οχι μονο δεν αισθανθηκε την αναγκη να ζητησει συγνωμη οταν την επιασαν και να δικαιολογηθει αλλα πουλησε και τσαμπουκα.Ηρθε μια καινουρια συναδελφος στη δουλεια με μειωμενο ωραριο που σημαινει λιγα χρηματα.Αυτη λοιπον εμαθα οτι ηταν παντρεμενη με μαυρο αθλητη και εχει και ενα παιδι και αυτος τη παρατησε με το μαυρακι και εφυγε.Αυτη γυρισε και μενει με τους γονεις της.Το θεμα ειναι οτι ανοιξε φαμπρικα και παντρευτηκε στο δημαρχειο η με τα καινουρια δεδομενα συμφωνο συμβιωσης και αλλον μαυρο αθλητη με το αζημιωτο φυσικα,ισα για να παρει ευρωπαικο διαβατηριο αυτος και να μπορει να αγωνιζεται στην Ελλαδα και στην Ευρωπη ανετα και νομιμα.Ουδεμια ηθικη αναστολη η ελλεηνιδα,το μεροκαματο να βγαινει.Οπου μεροκαματο μερικες χιλιαδες ευρω.Ηθελα να ξερα,δεν ελεγχει κανεις αν ειναι αληθινος γαμος η λευκος αρα παρανομος οπως οριζει ο νομος.Αλλα εδω εδιναν αβερτα ψευτικα ποιστοποιητικα στα ληξιαρχεια και στα δημοτολογια,εκει θα κολλησουν;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο μυαλο της δεν υπαρχουν κανονες και ηθικη υποχρεωση και αναστολες αφου θεωρει δικαιωμα της να κανει αυτο που εχει στο μυαλο της και θεωρει αυτη σωστο.Γι αυτο εξαλλου οχι μονο δεν αισθανθηκε την αναγκη να ζητησει συγνωμη οταν την επιασαν και να δικαιολογηθει αλλα πουλησε και τσαμπουκα.Ηρθε μια καινουρια συναδελφος στη δουλεια με μειωμενο ωραριο που σημαινει λιγα χρηματα.Αυτη λοιπον εμαθα οτι ηταν παντρεμενη με μαυρο αθλητη και εχει και ενα παιδι και αυτος τη παρατησε με το μαυρακι και εφυγε.Αυτη γυρισε και μενει με τους γονεις της.Το θεμα ειναι οτι ανοιξε φαμπρικα και παντρευτηκε στο δημαρχειο ημε τα καινουρια δεδομενα συμφωνο συμβιωσης και αλλον μαυρο αθλητη με το αζημιωτο φυσικα,ισα για να παρει ευρωπαικο διαβατηριο αυτος και να μπορει να αγωνιζεται στην Ελλαδα και στην Ευρωπη ανετα και νομιμα.Ουδεμια ηθικη αναστολη η ελλεηνιδα,το μεροκαματο να βγαινει.Οπουμεροκαματο μερικες χιλιαδες ευρω.Ηθελα να ξερα,δεν ελεγχει κανεις αν ειναι αληθινος γαμος η λευκος αρα παρανομος οπως οριζει ο νομος.Αλλα εδω εδιναν αβερτα ψευτικα ποιστοποιητικα στα ληξιαρχεια και στα δημοτολογια,εκει θα κολλησουν;
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ηταν σεξιστες τυπε! Η ισοτητα προσταζει οτι και στη βια πρεπει να συμπεριφερομαστε στις γυναικες κανονικα, ως αντρες!! :rockon: Να μη βλεπουμε φυλο τελος παντων, ετσι προσταζει ο φεμινισμος!! :grin:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

και τι κανει η τυπισσα?

Οι γυναικες τρελαινονται για τα λεφτα και ας λενε οτι ειναι υπερανω και οτι δεν υπολογιζουν το χρημα,τσεκαρισμενο απο πολλες πλευρες.Κανουν τα παντα για το χρημα,συναλασομουν παλια με καποια βιοτεχνια ,ολα καλα για χρονια οσο εκανε κουμαντο ο κυρ.γιωργος,μολις ανελαβε το ταμειο η γυναικα του για να το συμαζεψει οπως ειπε φυγαμε ολοι οι πελατες ,ο λογος απαιτουσε αμεσα μετρητα (δηθεν εκμεταλευομασταν)με αποτελεσμα να μην μπορει κανεις να αγοραζει πλεον.Αυτο σαν παραδειγμα για το πως σκεφτονται υπαρχουν χιλιαδες παρομοια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ηταν σεξιστες τυπε! Η ισοτητα προσταζει οτι και στη βια πρεπει να συμπεριφερομαστε στις γυναικες κανονικα, ως αντρες!! :rockon: Να μη βλεπουμε φυλο τελος παντων, ετσι προσταζει ο φεμινισμος!! :grin:
το καλυτερο το χε πει ο βας βας ο παρασκευας :grin: τον ειχαν σ ένα παραθυρο και και με καποιον τσακωνοταν σε άλλο παραθυρο,οποτε όταν ειχαν ανεβει πολύ οι τονοι λεει ο παρουσιαστης στον παρασκευα να ηρεμησει και ότι δεν είναι πρεπον να πιαστεί στα χερια με τον αλλον και λεει ο βας "μη φοβαστε,εγω δε βαραω αντρες" :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Μία πολύ βαριά κατηγορία πιρφόρου είναι οι παντρεμένοι με μέγαιρες που τις αφήνουν να χειρίζονται τα οικονομικά!Πάλι καλά στο σπίτι μου που δούλευαν ανέκαθεν και οι 2 γονείς μου ο πατέρας μου ήταν αυτός που διαχειριζόταν ολοκληρωτικά τα οικονομικά στα πολυδάπανα ζητήματα! Η θεία μου είχε πάρει τον αέρα στον άνδρα της και κατέληξαν χωρισμένοι με δάνεια, αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να ξεπληρώσουν και δανεικά!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.085
Πόντοι
10.686
Αυτός είναι ο συνήθης κανόνας στη σημερινή εποχή.Στη δική μου οικογένεια ο πατέρας ήταν ο πιο σπάταλος και ανοιχτοχέρης,και η μάνα πιο σφιχτή και συντηρητική κράταγε τα... μπόσικα!Αλλά μιλάμε για τη γενιά που γεννήθηκε στον Πόλεμο και λίγο μετά,άλλα ήθη κι έθιμα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μία πολύ βαριά κατηγορία πιρφόρου είναι οι παντρεμένοι με μέγαιρες που τις αφήνουν να χειρίζονται τα οικονομικά!Πάλι καλά στο σπίτι μου που δούλευαν ανέκαθεν και οι 2 γονείς μου ο πατέρας μου ήταν αυτός που διαχειριζόταν ολοκληρωτικά τα οικονομικά στα πολυδάπανα ζητήματα! Η θεία μου είχε πάρει τον αέρα στον άνδρα της και κατέληξαν χωρισμένοι με δάνεια, αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να ξεπληρώσουν και δανεικά!

φιλε αντι για μεγαιρες διαβασα μαγειρες  :-

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ετσι κ δωσεις την διαχειριση στη γυναικα,στο εκλεισε το σπιτι
ειναι ο ορισμος της καταστροφης..
εντελως αχρηστες να διαχειριστουν ακομα κ 1000 ευρω

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ο πατέρας μου ήταν αυτός που διαχειριζόταν ολοκληρωτικά τα οικονομικά στα πολυδάπανα ζητήματα! Η θεία μου είχε πάρει τον αέρα στον άνδρα της και κατέληξαν χωρισμένοι με δάνεια, αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να ξεπληρώσουν και δανεικά!

είναι στον άνθρωπο !!! Δεν σημαίνει οτι όλες οι γυναίκες είναι σπάταλες!!
Δες την Φράγκου ή την καραμανλή (εφοπλίστριες) !!1 οι γυναίκες ξέρουν να διαχειρίζονται τα λεφτα τους.

Επίσης δες τον Μπάρκουλη!! Πόσα λεφτα περάσαν απο τα χέρια του και τώρα που είναι???

οπότε είναι σχετικό ποιος κάνει καύτερο κουμάντο στα οικονομικά

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
είναι στον άνθρωπο !!! Δεν σημαίνει οτι όλες οι γυναίκες είναι σπάταλες!!
Δες την Φράγκου ή την καραμανλή (εφοπλίστριες) !!1 οι γυναίκες ξέρουν να διαχειρίζονται τα λεφτα τους.

Επίσης δες τον Μπάρκουλη!! Πόσα λεφτα περάσαν απο τα χέρια του και τώρα που είναι???

οπότε είναι σχετικό ποιος κάνει καύτερο κουμάντο στα οικονομικά

καρασωστος !ξερω πολλους ανδρες μπατηρηδες κ γυναικες σωστες
αυτος ο μπαρκουλης παει  :S :S

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
αυτες ειναι

Συνημμένα

• ellas.jpg
    ellas.jpg
    85 KB · Εμφανίσεις: 17
  • ellas1.jpg
    ellas1.jpg
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
και αυτες

Συνημμένα

• ellas2.jpg
    ellas2.jpg
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ellas3.jpg
    ellas3.jpg
    95,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:hi:

Συνημμένα

• ellas4.jpg
    ellas4.jpg
    100,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • ellas5.jpg
    ellas5.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 16

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαγκες να σας ρωτησω κατι οσους απο εσας κυκλοφορειτε αθηνα:

δε μπορει να μην εχετε παρατηρησει τους νιγηριανους στο μοναστηρακι με τα βραχιολακια... αυτοι οι τυποι (που καποιος τους εχει επιτρεψει να το κανουν  αυτο) πανε και τραβολογανε ολα τα κοριτσακια και τις τουριστριες, τους πιανουν το χερι με την προφαση του βραχιολιου, τους το χαιδεβουν κτλπ. βρισκονται στο πιο κεντρικο/τουριστικο μερος, κανουν την πιο κοινωνικη "δουλεια" και φυσικα εχουν και τα τυχερα τους συχνα πυκνα...

εχω δει συχνα πυκνα τυπους απο αυτους να παιρνουν κινητα απο ελληνηδες η να ειναι αγκαζε με τουριστριες... και η ερωτηση μου: οκ τους δεχομαστε στη χωρα μας για να μη ψωφισουν στις δικες τους... ποιος μαλακας τους επιτρεπει να κανουν αυτο το πραγμα? και α) να διωχνουν αυτες που δε γουσταρουν απο την πλατεια και β) να πηδανε αυτες που γουσταρουν...

εμεις πουτσους δεν ειχαμε? επρεπε να φερουμε κ αλλους να κανουν καμακι??? και στην τελικη πως η υπαρξη τους εκει περα βοηθαει εμενα η οποιονδηποτε αλλον? τις τουριστριες τις πηδαγα κ μονος μου αν ηταν δε τους χρειαζομασταν..

γνωμες?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756

δε μπορει να μην εχετε παρατηρησει τους νιγηριανους στο μοναστηρακι με τα βραχιολακια... αυτοι οι τυποι (που καποιος τους εχει επιτρεψει να το κανουν  αυτο) πανε και τραβολογανε ολα τα κοριτσακια και τις τουριστριες, τους πιανουν το χερι με την προφαση του βραχιολιου, τους το χαιδεβουν κτλπ. βρισκονται στο πιο κεντρικο/τουριστικο μερος, κανουν την πιο κοινωνικη "δουλεια" και φυσικα εχουν και τα τυχερα τους συχνα πυκνα...

εχω δει συχνα πυκνα τυπους απο αυτους να παιρνουν κινητα απο ελληνηδες η να ειναι αγκαζε με τουριστριες... και η ερωτηση μου: οκ τους δεχομαστε στη χωρα μας για να μη ψωφισουν στις δικες τους... ποιος μαλακας τους επιτρεπει να κανουν αυτο το πραγμα? και α) να διωχνουν αυτες που δε γουσταρουν απο την πλατεια και β) να πηδανε αυτες που γουσταρουν...

εμεις πουτσους δεν ειχαμε? επρεπε να φερουμε κ αλλους να κανουν καμακι??? και στην τελικη πως η υπαρξη τους εκει περα βοηθαει εμενα η οποιονδηποτε αλλον? τις τουριστριες τις πηδαγα κ μονος μου αν ηταν δε τους χρειαζομασταν..

γνωμες?

τυπε κατσε να γυρισει ο ΤΑΚΜΑΝ να δεις τι εχει να γινει

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

γνωμες?

έχω δει και εγώ εν ώρα αναμονής μου στην πλατεία Μοναστηρακίου, αράπη να πηγαίνει σε κοπέλα που καθόταν και καλά να χορέψουν κάτι χορούς των ζουλού από αυτές τις πυρφοριές που κάνουν εκεί ... βέβαια η κοπέλα αρνήθηκε ευγενικά τον ιδιαίτερα επίμονο αράπη

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
αυτη αρνηθηκε αλλα ποσες αλλες δεχονται? ειτε ντοπιες ειτε κυριως τουριστριες? για να μη πω για τα βραχιολακια που γινεται η δουλεια εδω κ 5 χρονια κ οκ τωρα αρνουνται συνηθως αλλα ακομα πολλες κ πολλοι δινουν διευρα+... παλιοτερα διναν οι μισες (αν βαλεις ποσες περνανε απο την πλατεια καθε μερα ειναι πολλαααα λεφτα) και πλεον ισως δινει 2/10 που και παλι πολλα ειναι...

αυτοι οι τυποι ειναι ο ορισμος της εγκληματικης οργανωσης.

Ειδικότερα, ως εγκληματική οργάνωση ορίζεται η συγκρότηση δομημένης και με διαρκή δράση ομάδας ανθρώπων, που αποτελείται από τρία τουλάχιστον ή περισσότερα άτομα με σκοπό τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων, τα οποία προβλέπονται είτε σε αυτοτελή άρθρα του Ποινικού Κώδικα είτε σε ειδικούς ποινικούς νόμους. Η δε μεταγενέστερη ένταξη ενός ατόμου ως μέλος της οργάνωσης εξομοιώνεται νομοθετικά με την εξ υπαρχής συμμετοχή του σε αυτή ήδη κατά τη σύστασή της.

οκ η πωληση χωρις αδεια δεν ειναι κακουργημα αλλα κατα τα αλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom