Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (11 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
μπανακι σημερα στη γλυφαδα στο balux η πισινα ασφυκτικα γεματη με φουσκωτους γεματους κομποσκοινια τατουαζ αλυσιδες και κολλητα μαγιω ευτυχως δε κουβαλησαν και κανα σκυλο παρεα
που ειναι το αξεσουαρ τους  :jerking:  :idiot:  :uglystupid:
οι δε ελληνιδες  βαμμενες σα να πηγαιναν σε γαμο και οχι για μπανιο.. 3-4 ανα παρεα κοιταζαν δεξια και αριστερα συνεχεια οπως και οι πιρφοροι
αντρες κοιταζαν συνεχεια δεξια και αριστερα... γενικως ολοι κοιταζονταν  :2funny:  :2funny:
πλακα ειχε στην εισοδο που εβλεπα μοντελοειδη πιπινια να κανουν μεταβολη και να φευγουν οταν εμαθαν οτι η εισοδος ειναι 10ε  :orchestra:

τα μουνια ψοφια για γαμησι δηλαδη ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.085
Πόντοι
10.686
μπανακι σημερα στη γλυφαδα στο balux η πισινα ασφυκτικα γεματη με φουσκωτους γεματους κομποσκοινια τατουαζ αλυσιδες και κολλητα μαγιω ευτυχως δε κουβαλησαν και κανα σκυλο παρεα
που ειναι το αξεσουαρ τους  :jerking:  :idiot:  :uglystupid:
οι δε ελληνιδες  βαμμενες σα να πηγαιναν σε γαμο και οχι για μπανιο.. 3-4 ανα παρεα κοιταζαν δεξια και αριστερα συνεχεια οπως και οι πιρφοροι
αντρες κοιταζαν συνεχεια δεξια και αριστερα... γενικως ολοι κοιταζονταν  :2funny:  :2funny:
πλακα ειχε στην εισοδο που εβλεπα μοντελοειδη πιπινια να κανουν μεταβολη και να φευγουν οταν εμαθαν οτι η εισοδος ειναι 10ε  :orchestra:
Πώς και δεν έτρεξαν οι κλαρινογαμπροί να τους πληρώσουν την είσοδο και να τις φέρουν στην ξαπλώστρα τους...  :think:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
για το μπουτσο ολα μαγκες. ενα μηνα μετα τιποτα δεν εχει αλλαξει, συνεχιζω να αισθανομαι εκτως του κοινωνικου συνολου σε αυτη τη σκατοπολη και σε αυτη τη σκατοχωρα, συνεχιζω να τρωω ακυρα απο μουνακια ον και οφφ λινε, γενικα συνεχιζουν ολα να ειναι για τον πουτσο.. λετε να κατεβω συνταγμα να στηριξω κ εγω τν εξοδο απο το ευρω να τις βαζω μετα να μου πιπιλανε ταρχιδια για δυο ευρω? δε βλεπω αλλη λυση δυστυχως μαγκες μου

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
για το μπουτσο ολα μαγκες. ενα μηνα μετα τιποτα δεν εχει αλλαξει, συνεχιζω να αισθανομαι εκτως του κοινωνικου συνολου σε αυτη τη σκατοπολη και σε αυτη τη σκατοχωρα, συνεχιζω να τρωω ακυρα απο μουνακια ον και οφφ λινε, γενικα συνεχιζουν ολα να ειναι για τον πουτσο.. λετε να κατεβω συνταγμα να στηριξω κ εγω τν εξοδο απο το ευρω να τις βαζω μετα να μου πιπιλανε ταρχιδια για δυο ευρω? δε βλεπω αλλη λυση δυστυχως μαγκες μου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

:rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.085
Πόντοι
10.686
Αν βγούμε από το ευρώ,πού θα τα βρεις αυτά τα ταπεινά δύο ευρώ να τους τα δώσεις;(Εκτός αν είσαι από αυτούς που τα έχουν κρύψει στο στρώμα που κοιμούνται...).

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
που ειναι το αξεσουαρ τους  :jerking:  :idiot:  :uglystupid:
οι δε ελληνιδες  βαμμενες σα να πηγαιναν σε γαμο και οχι για μπανιο.. 3-4 ανα παρεα κοιταζαν δεξια και αριστερα συνεχεια οπως και οι πιρφοροι
αντρες κοιταζαν συνεχεια δεξια και αριστερα... γενικως ολοι κοιταζονταν  :2funny:  :2funny:
πλακα ειχε στην εισοδο που εβλεπα μοντελοειδη πιπινια να κανουν μεταβολη και να φευγουν οταν εμαθαν οτι η εισοδος ειναι 10ε  :orchestra:

γυφτισσες τυπε?  :erection: :erection:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τυπε με ενα χιλιαρικο θα τις αγοραζεις μετα  :rockon:

Συνημμένα

• 1000.jpg
    1000.jpg
    89,3 KB · Εμφανίσεις: 16

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.187
Πόντοι
41.129

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
αν βγουμε απο το ευρω θα χαλαω ολα αυτα τα ευρω που δε χαλαγα για να πινω 3 καφεδες τη μερα και μπυρες με 7 ευρω και γενικα ολο αυτο το ποσοστο που εβαζα στην ακρη οπως καθε συνετος ανθρωπος. και θα συνεχισω να εχω ευρω μια και εχω income στο εξωτερικο. δυστυχως η (ελληνιδα) γυναικα δε θελει συνετους λογικους ανθρωπους, ειναι παρορμητικη δε σκεφτεται το αυριο κοινως το λεγομενο οτι φαμε οτι πιουμε κ οτι αρπαξει ο κωλος μας. κριμα δε θα ειναι να μη το εκμεταλεφτω τουλαχιστον?

καλυτερα να πηδηξω απ τομπαλκονι απο το να εκμεταλευτω τη βλακεια της νεοελληνιδας (κ του νεοελληνα) ? τι λετε?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εκτως αυτου και μια οικονομικης φυσεως συμβουλη ειναι τουλαχιστον βλακεια να θελει καποιος να αποσυρει τα χρηματα του απο το ελληνικο τραπεζικο συστημα και να τα κρυβει στα στρωματα. υπαρχουν 1000 λυσεις πλεον με το ιντερνετ: μπορει καποιος να καταθεσει ενα ποσο στο παυπαλ του, να επενδυσει ονλινε ακομα κ να αγορασει ειδη που δε χανουν ευκολατην αξια τους (πχ γιατι εχουν χρηστικη αξια).

εξισου βλακεια ειναι οποιος ηθελε να τα αποσυρει απο το τραπεζικο συστημα κ αγορασε ακινητα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
αν ειχα διαβατηριο ρωσικο σα το δημητρακη η εστω αν ηξερα 2 λεξεις ρωσικα θα την ειχα κανει για ρωσια χτες:(

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
mono κουκλακια σαν εμενα μπορουν να γαμησουν στην ελλαδα να ξερετε

Stories

Νέο!

Stories