alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
εγώ θέλω ομως και να μη πληρωνω και να γαμαω μουναρες.και τα καταφέρνω μια χαρά.
εγώ θέλω ομως και να μη πληρωνω και να γαμαω μουναρες.και τα καταφέρνω μια χαρά.
Για να φοβαται εμενα αυτος φαντασου τι φλωρος θα ειναι θα σκέφτονται αυτες
μην της δωσεις ποτε .μιλαω με γκομενα στο ιντερνετ που απο τις φωτο φαινεται εκπληκτικο ψυχακι
τι να κανω
επίστρεψα από μπαράκι στο όποιο ήταν 7 2αδες. Καμία δεν "κοίταξε"!!!! όλες κουβεντούλα με τις φίλες και κινητο
Τι να κάνεις ρε τύπε? Αφου ειναι ψυχάκι να μου δωσεις το σκαιπ της.μιλαω με γκομενα στο ιντερνετ που απο τις φωτο φαινεται εκπληκτικο ψυχακι
τι να κανω
επίστρεψα από μπαράκι στο όποιο ήταν 7 2αδες. Καμία δεν "κοίταξε"!!!! όλες κουβεντούλα με τις φίλες και κινητο
Γιατι να κοιταξουν ρε τύπε?
Εστειλες το γκαρσονι να κερασει κανενα ποτο καμια δυαδα?
Κινηθειτε ρεεεεεεεεεεεε, καντε τιποτα!!!
Ακου "δεν κοιταξανε"...
εισαι ασχημος φιλε
εγω που ειμαι ομορφοπαιδο ολες με κοζαρουν
που να δεις τις μπρατσαρες μου
Βρε αμα γουσταρεις γιατι να περιμενεις? Δεν σου αρεσε καμια?οχι ρε φιλε να κερασω στο ξεκαρφωτο. Αν δεν σου ρίξει και κανα βλέμμα πως να πας. Δεν σου είπα να σε κοιταει όλη την ώρα, αλλά λιγο να συνατηθούν τα μάτια
Βρε αμα γουσταρεις γιατι να περιμενεις? Δεν σου αρεσε καμια?
Και γιατι να μην εχεις ελπιδες???αν δεν εχεις ελπίδες οτι μπορει κάτι να γίνει γιατί να χάνεις ενέργεια?
Τι να κάνεις ρε τύπε? Αφου ειναι ψυχάκι να μου δωσεις το σκαιπ της.
τυπε πες μας τωρα οτι ειναι κι απο προσωπική εμπειρίαΚαι γιατι να μην εχεις ελπιδες???
Η βασικη αρχη ειναι οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι διαθεσιμες και με ΟΛΕΣ εχουμε εστω και μια μικρη ελπιδα.
Και γιατι να μην εχεις ελπιδες???
Η βασικη αρχη ειναι οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι διαθεσιμες και με ΟΛΕΣ εχουμε εστω και μια μικρη ελπιδα.
Ηρθες θησαυρε μου???
Αν τύπε χτυπουσαμε μονο με εγγυημενη επιτυχια δεν θα ειχε γούστο.και αν εχει σχέση ή έχει βγει για να τα πει με την φίλη της (κλασσικές δικαιολογίες) γιατί ν' αναλώνεσαι σε κάτι που δεν θα πάει ούτε για ένα καφέ