Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.996
Πόντοι
3.506
Περιστατικο που μου ειπε φιλος μου και επεσα απ τα συννεφα.(Πως γεννιεται μια ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ.!)
"Ηρθε επισκεψη στο σπιτι μας,μια φιλη της γυναικας μου με το μικρο της κοριτσακι-11 χρονων)
Αυτες ηταν στη κουζινα και ελεγαν τα δικα τους,εγω ημουνα στο σαλονι και εβλεπα τηλεοραση.Ερχεται η
μικρη και καθεται διπλα μου στον καναπε.Γινεται ο εξης διαλογος.
-Κυριε Νικο να σας ρωτησω κατι..
-Βεβαιως..
-Εχετε φιλη?
(Το ριξα στη πλακα και της απανταω..)
-Ναι..
-..και πως τη λενε.?
-Καιτη..
-..και βρισκεστε τακτικα.?
-1 η 2 φορες την βδομαδα
-..που?
-Στο σπιτι της..
-..και που ειναι το σπιτι της.?
(Αρχισα να βαριεμαι τη πλακα και της λεω..)
-Ακου μικρο μου, αυτα τα θεματα ειναι προσωπικα και δεν πρεπει να λεμε πολλα..και οτι ειπαμε εσυ τσιμουδια..!

(ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ..!!)

-Εγω ειμαι ταφος κυριε Νικο,αλλα ειμαι μικρη και εχω αναγκες..Για αυτο για να συνεχισω να ειμαι ταφος, θα μου δωσεις εκατο ευρω..!"

(Καταλαβαινετε ρεεεε!  11 ΧΡΟΝΩΝ !!)

(Περιστατικο και διαλογοι 100% αληθινα..μονο τα ονοματα εχουν αλλαχθει)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.861
Πόντοι
5.827
Από μικρές τις εκπαιδεύουν. Ας κάτσει να πει ό,τι θέλει το μαλακισμένο. Σιγά μην του σκάσουμε 100 ευρώ να μας πάρει τον αέρα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Περιστατικο που μου ειπε φιλος μου και επεσα απ τα συννεφα.(Πως γεννιεται μια ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ.!)
"Ηρθε επισκεψη στο σπιτι μας,μια φιλη της γυναικας μου με το μικρο της κοριτσακι-11 χρονων)
Αυτες ηταν στη κουζινα και ελεγαν τα δικα τους,εγω ημουνα στο σαλονι και εβλεπα τηλεοραση.Ερχεται η
μικρη και καθεται διπλα μου στον καναπε.Γινεται ο εξης διαλογος.
-Κυριε Νικο να σας ρωτησω κατι..
-Βεβαιως..
-Εχετε φιλη?
(Το ριξα στη πλακα και της απανταω..)
-Ναι..
-..και πως τη λενε.?
-Καιτη..
-..και βρισκεστε τακτικα.?
-1 η 2 φορες την βδομαδα
-..που?
-Στο σπιτι της..
-..και που ειναι το σπιτι της.?
(Αρχισα να βαριεμαι τη πλακα και της λεω..)
-Ακου μικρο μου, αυτα τα θεματα ειναι προσωπικα και δεν πρεπει να λεμε πολλα..και οτι ειπαμε εσυ τσιμουδια..!

(ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ..!!)

-Εγω ειμαι ταφος κυριε Νικο,αλλα ειμαι μικρη και εχω αναγκες..Για αυτο για να συνεχισω να ειμαι ταφος, θα μου δωσεις εκατο ευρω..!"

(Καταλαβαινετε ρεεεε!  11 ΧΡΟΝΩΝ !!)

(Περιστατικο και διαλογοι 100% αληθινα..μονο τα ονοματα εχουν αλλαχθει)

Ασόβαρος και ο φίλος σου! Κάθεται και πιάνει κουβέντα έστω και στην πλάκα με 11χρονα κοριτσάκια!

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Κακομαθημένα είναι ρε μάγκες.Εγώ έχω περίπτωση από το οικογενειακό περιβάλλον.Λίγο μικρότερο από την ηλικία που ανέφερε ο kronos,αλλά αγόρι.Όχι ακριβώς ίδιο περιστατικό αλλά το έχω τσεκάρει αρκετές φορές σε περιπτώσεις που ας το πούμε έχουν να κάνουν με λεφτά το πως αντιδρά και συμπεριφέρεται.Κακομαθημένο είναι + γονίδια που αρκετές φορές παίζουν ρόλο.Οπότε δεν θέλει και πολύ το παιδί να γίνει χειρότερο από τους γονείς.

Μην κολλάτε μάγκες στο φύλο.Για κάθε περιστατικό γυναίκας που θα αναφερθεί υπάρχει και το αντίστοιχο για άντρα.Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στην κοινωνία και τώρα με την οικονομική κρίση πολλά πράγματα που αγνοούσαμε-γράφαμε στα αρχίδια μας,βγήκαν στην επιφάνεια.Κάντε μια βόλτα για 1-2 ώρες και κόψτε κινήσεις.Από τους οδηγούς μέχρι τους πεζούς.Η μαλακία πάει σύννεφο.Τσεκάρετε το οικογενειακό-φιλικό σας περιβάλλον.Τα ίδια.

Νομίζω ότι μερικοί βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
2 περιστατικά, 1ο Δάφνη Μετρό 3-4 γκόμενες με ύφος καρδιναλίων+ πορνο-μακιγιάζ κοιτάγανε σαν ξελιγωμένες 2-3 άντρες με ένα τρίποδο (ούτε καν κάμερα), η πίπα θα έπεσε βροχή λογικά για 30 δεύτερα λήψης με την κάμερα.

2ο σε μασάζ (θεραπευτικό όχι το άλλο), με συμβολική είσοδο 3 Ευρώ, πριν ξεκινήσουμε ρωτάει μια κάργια, θα είναι άντρες στο μασάζ? λέω ναι εγώ, στραβομουτσουνιάζει αρκετά! ΕΛΕΟΣ, εδώ ο άντρας μασέρ την έπιασε (χάιδεψε) παντού, εγώ που ήμουν στα 2 μέτρα την πείραξε???

μακάρι να έρθουν άλλο 1 εκατομμύριο ξένες εύκολες+γλυκομίλητες κοπέλες να δουν οι μαλακισμένες την αγαμία σύννεφο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
2 περιστατικά, 1ο Δάφνη Μετρό 3-4 γκόμενες με ύφος καρδιναλίων+ πορνο-μακιγιάζ κοιτάγανε σαν ξελιγωμένες 2-3 άντρες με ένα τρίποδο (ούτε καν κάμερα), η πίπα θα έπεσε βροχή λογικά για 30 δεύτερα λήψης με την κάμερα.

2ο σε μασάζ (θεραπευτικό όχι το άλλο), με συμβολική είσοδο 3 Ευρώ, πριν ξεκινήσουμε ρωτάει μια κάργια, θα είναι άντρες στο μασάζ? λέω ναι εγώ, στραβομουτσουνιάζει αρκετά! ΕΛΕΟΣ, εδώ ο άντρας μασέρ την έπιασε (χάιδεψε) παντού, εγώ που ήμουν στα 2 μέτρα την πείραξε???

μακάρι να έρθουν άλλο 1 εκατομμύριο ξένες εύκολες+γλυκομίλητες κοπέλες να δουν οι μαλακισμένες την αγαμία σύννεφο
το πρόβλημα της γυναίκας δεν είναι η αγαμια αλλά η αχορηγια.ελαχιστα τις απασχολεί αν είναι αγαμητες .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.959
Πόντοι
6.030
Ρε παιδιά τι λεμε τώρα;  εχω μαλακα φίλο ο οποίος πουλησε αμάξι και είναι σε αναχητηση καμπριο μπας και του κατσει  καμια φολα.ο συγκεκριμενος οπως και οι περισσοτεροι παπαριδες δεν υπολογιζουν τίποτα μπροστα σε μια κωλοελεηνιδα. Καλά δεν κάνουν και τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι γκομενες;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ωραια αυτο γιατι δεν το ειπες σε αυτη και μπαινεις και το λες σε εμάς? κάθεστε και τις φοβάστε και το καταλαβαινουν για αυτο σε φτυνουν εγω οποτε κάνουν μλκιες τις κράζω στα ισια αμα η γυναικα καταλαβει οτι την φοβάσαι θα γινει μεγαιρα ακομα και αν δεν ειναι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για να φοβαται εμενα αυτος φαντασου τι φλωρος θα ειναι θα σκέφτονται αυτες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε παιδιά τι λεμε τώρα;  εχω μαλακα φίλο ο οποίος πουλησε αμάξι και είναι σε αναχητηση καμπριο μπας και του κατσει  καμια φολα.ο συγκεκριμενος οπως και οι περισσοτεροι παπαριδες δεν υπολογιζουν τίποτα μπροστα σε μια κωλοελεηνιδα. Καλά δεν κάνουν και τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι γκομενες;;
αυτα τα άτομα έχουνε μάθει να τα κάνουνε σχεδόν ολα the hard way.δεν υπάρχει θεραπεία εκτός της απόλυτης οικονομικής καταστροφής.που και αυτή δεν θα φέρει τη πραγματική θεραπεία. απλα δεν θα έχει τα προσόντα για να υποτροπιασει στις παλιές του συμπεριφορές

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ο αλλος πουλησε το σπιτι του για να αγορασει αλλο σε καλυτερη περιοχη γιατι δεν της αρεσε της κυριας(ετοιμαζονταν για γαμο)η περιοχη αλλα και ηθελε καινουργιο σπιτι.Ο μαλακοβιολης ενεδωσε και της εκανε το χατηρι την παντρευτηκε και πληρωνει σαν χανος.Παραδειγματα απειρα με ηλιθιους να κανουν τα παντα για λιγο ....γαμησακι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

αγκαλια με ελλεινιδα το χορευω αυτο καθε σαββατο  :wanker: :wanker:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο αλλος πουλησε το σπιτι του για να αγορασει αλλο σε καλυτερη περιοχη γιατι δεν της αρεσε της κυριας(ετοιμαζονταν για γαμο)η περιοχη αλλα και ηθελε καινουργιο σπιτι.Ο μαλακοβιολης ενεδωσε και της εκανε το χατηρι την παντρευτηκε και πληρωνει σαν χανος.Παραδειγματα απειρα με ηλιθιους να κανουν τα παντα για λιγο ....γαμησακι
ο θεος βοηθος μαζι τους.ελπιζω στο μελλον να υπαρξει εμβολιο κατα της μουνοδουλιασης

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ή θα πληρώνεις ή δε θα γαμας... απλά είναι τα πράματα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom