life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Η φωτο ειναι απαιχτη..........Respect
Οι ελληνιδες ειναι φιλες μας
Περιστατικο που μου ειπε φιλος μου και επεσα απ τα συννεφα.(Πως γεννιεται μια ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ.!)
"Ηρθε επισκεψη στο σπιτι μας,μια φιλη της γυναικας μου με το μικρο της κοριτσακι-11 χρονων)
Αυτες ηταν στη κουζινα και ελεγαν τα δικα τους,εγω ημουνα στο σαλονι και εβλεπα τηλεοραση.Ερχεται η
μικρη και καθεται διπλα μου στον καναπε.Γινεται ο εξης διαλογος.
-Κυριε Νικο να σας ρωτησω κατι..
-Βεβαιως..
-Εχετε φιλη?
(Το ριξα στη πλακα και της απανταω..)
-Ναι..
-..και πως τη λενε.?
-Καιτη..
-..και βρισκεστε τακτικα.?
-1 η 2 φορες την βδομαδα
-..που?
-Στο σπιτι της..
-..και που ειναι το σπιτι της.?
(Αρχισα να βαριεμαι τη πλακα και της λεω..)
-Ακου μικρο μου, αυτα τα θεματα ειναι προσωπικα και δεν πρεπει να λεμε πολλα..και οτι ειπαμε εσυ τσιμουδια..!
(ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ..!!)
-Εγω ειμαι ταφος κυριε Νικο,αλλα ειμαι μικρη και εχω αναγκες..Για αυτο για να συνεχισω να ειμαι ταφος, θα μου δωσεις εκατο ευρω..!"
(Καταλαβαινετε ρεεεε! 11 ΧΡΟΝΩΝ !!)
(Περιστατικο και διαλογοι 100% αληθινα..μονο τα ονοματα εχουν αλλαχθει)
το πρόβλημα της γυναίκας δεν είναι η αγαμια αλλά η αχορηγια.ελαχιστα τις απασχολεί αν είναι αγαμητες .2 περιστατικά, 1ο Δάφνη Μετρό 3-4 γκόμενες με ύφος καρδιναλίων+ πορνο-μακιγιάζ κοιτάγανε σαν ξελιγωμένες 2-3 άντρες με ένα τρίποδο (ούτε καν κάμερα), η πίπα θα έπεσε βροχή λογικά για 30 δεύτερα λήψης με την κάμερα.
2ο σε μασάζ (θεραπευτικό όχι το άλλο), με συμβολική είσοδο 3 Ευρώ, πριν ξεκινήσουμε ρωτάει μια κάργια, θα είναι άντρες στο μασάζ? λέω ναι εγώ, στραβομουτσουνιάζει αρκετά! ΕΛΕΟΣ, εδώ ο άντρας μασέρ την έπιασε (χάιδεψε) παντού, εγώ που ήμουν στα 2 μέτρα την πείραξε???
μακάρι να έρθουν άλλο 1 εκατομμύριο ξένες εύκολες+γλυκομίλητες κοπέλες να δουν οι μαλακισμένες την αγαμία σύννεφο
2 περιστατικά, 1ο Δάφνη Μετρό 3-4 γκόμενες με ύφος καρδιναλίων+ πορνο-μακιγιάζ κοιτάγανε σαν ξελιγωμένες 2-3 άντρες με ένα τρίποδο (ούτε καν κάμερα), η πίπα θα έπεσε βροχή λογικά για 30 δεύτερα λήψης με την κάμερα.
2ο σε μασάζ (θεραπευτικό όχι το άλλο), με συμβολική είσοδο 3 Ευρώ, πριν ξεκινήσουμε ρωτάει μια κάργια, θα είναι άντρες στο μασάζ? λέω ναι εγώ, στραβομουτσουνιάζει αρκετά! ΕΛΕΟΣ, εδώ ο άντρας μασέρ την έπιασε (χάιδεψε) παντού, εγώ που ήμουν στα 2 μέτρα την πείραξε???
μακάρι να έρθουν άλλο 1 εκατομμύριο ξένες εύκολες+γλυκομίλητες κοπέλες να δουν οι μαλακισμένες την αγαμία σύννεφο
αυτα τα άτομα έχουνε μάθει να τα κάνουνε σχεδόν ολα the hard way.δεν υπάρχει θεραπεία εκτός της απόλυτης οικονομικής καταστροφής.που και αυτή δεν θα φέρει τη πραγματική θεραπεία. απλα δεν θα έχει τα προσόντα για να υποτροπιασει στις παλιές του συμπεριφορέςΡε παιδιά τι λεμε τώρα; εχω μαλακα φίλο ο οποίος πουλησε αμάξι και είναι σε αναχητηση καμπριο μπας και του κατσει καμια φολα.ο συγκεκριμενος οπως και οι περισσοτεροι παπαριδες δεν υπολογιζουν τίποτα μπροστα σε μια κωλοελεηνιδα. Καλά δεν κάνουν και τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι γκομενες;;
ο θεος βοηθος μαζι τους.ελπιζω στο μελλον να υπαρξει εμβολιο κατα της μουνοδουλιασηςΟ αλλος πουλησε το σπιτι του για να αγορασει αλλο σε καλυτερη περιοχη γιατι δεν της αρεσε της κυριας(ετοιμαζονταν για γαμο)η περιοχη αλλα και ηθελε καινουργιο σπιτι.Ο μαλακοβιολης ενεδωσε και της εκανε το χατηρι την παντρευτηκε και πληρωνει σαν χανος.Παραδειγματα απειρα με ηλιθιους να κανουν τα παντα για λιγο ....γαμησακι
εγώ θέλω ομως και να μη πληρωνω και να γαμαω μουναρες.και τα καταφέρνω μια χαρά.ή θα πληρώνεις ή δε θα γαμας... απλά είναι τα πράματα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του
εγώ θέλω ομως και να μη πληρωνω και να γαμαω μουναρες.και τα καταφέρνω μια χαρά.