iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Αν βγούμε από το ευρώ,πού θα τα βρεις αυτά τα ταπεινά δύο ευρώ να τους τα δώσεις;(
Μπορει να εχει κουμπαρα με αποθεματικα απο τα καλαντα τυπε. :S
Αν βγούμε από το ευρώ,πού θα τα βρεις αυτά τα ταπεινά δύο ευρώ να τους τα δώσεις;(
σαν τηνθα τριβουμε τ αρχιδια μας και τον κωλο μας στις ξινισμενες μουρες τους τυπε
αξια ανεκτιμητη
για το μπουτσο ολα μαγκες. ενα μηνα μετα τιποτα δεν εχει αλλαξει, συνεχιζω να αισθανομαι εκτως του κοινωνικου συνολου σε αυτη τη σκατοπολη και σε αυτη τη σκατοχωρα, συνεχιζω να τρωω ακυρα απο μουνακια ον και οφφ λινε, γενικα συνεχιζουν ολα να ειναι για τον πουτσο.. λετε να κατεβω συνταγμα να στηριξω κ εγω τν εξοδο απο το ευρω να τις βαζω μετα να μου πιπιλανε ταρχιδια για δυο ευρω? δε βλεπω αλλη λυση δυστυχως μαγκες μου
Δεν είσαι μόνος σου τύπε... :-
για το μπουτσο ολα μαγκες. ενα μηνα μετα τιποτα δεν εχει αλλαξει, συνεχιζω να αισθανομαι εκτως του κοινωνικου συνολου σε αυτη τη σκατοπολη και σε αυτη τη σκατοχωρα, συνεχιζω να τρωω ακυρα απο μουνακια ον και οφφ λινε, γενικα συνεχιζουν ολα να ειναι για τον πουτσο.. λετε να κατεβω συνταγμα να στηριξω κ εγω τν εξοδο απο το ευρω να τις βαζω μετα να μου πιπιλανε ταρχιδια για δυο ευρω? δε βλεπω αλλη λυση δυστυχως μαγκες μου
εγω τσιμπησα κινητο απο γκομενα στο ιντερνετ
εγω τσιμπησα κινητο απο γκομενα στο ιντερνετ
χοντρη μπαζο η ψυχολογικα ειχε τυπε?
me sympatheis file?
ελιωσα στο γελιο με τις ατακες σου
απλα ξες απο νετ εχει συνηθως μπαζακια,η γυναικες ομαδικες
ο σλαβυ για ποιο λογο δεν μου μιλαει κ με αποφευγει?
ο σλαβυ για ποιο λογο δεν μου μιλαει κ με αποφευγει?
me sympatheis file?
καρφωνεσαι
μαι νεϊμ ις Ποντ,Ρωσο-Ποντ...οι φιλοι μου με λενε Σασια.ωραια και η ταινια με τους ρωσσοποντιους
μαι νεϊμ ις Ποντ,Ρωσο-Ποντ...οι φιλοι μου με λενε Σασια.
και γω με τετοιους μεγαλωσα στα 90'ς
ειχαμε κ εναν Σασα