είσαι τρολαραΤύπε ναί αλλά αυτό με πειράζει πολύ. Μακάρι να ήμουν πιο σκληρός όμως...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Παρε σκυλο τυπε.Μεγαλος μουνομαγνητης ειδικα αν ειναι κουταβι.Αλλα πρεπει να εχεις και λεγειν.Γιατί είμαι 29 χρονών και ποτέ δεν είχα κάποια σχέση. Τώρα θα προκύψει; Επίσης δεν έχω φίλους-γνωστούς που να έχουν φίλες-γνωστές γκόμενες. Συν του οτι είμαι ρεαλιστής. Αυτά σε συνδιασμό με το ότι είμαι ιδιαίτερος χαρακτήρας και σιχαίνομαι κάποια χαρακτηριστικά των Ελλεινίδων το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.
billythebuilder
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τύπε,αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας,είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη το ότι είσαι μόνος.Δηλαδή,με άλλα λόγια είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ζωή σου.Νεότατος είσαι,όλη η ζωή μπροστά σου.Γιατί είμαι 29 χρονών και ποτέ δεν είχα κάποια σχέση. Τώρα θα προκύψει; Επίσης δεν έχω φίλους-γνωστούς που να έχουν φίλες-γνωστές γκόμενες. Συν του οτι είμαι ρεαλιστής. Αυτά σε συνδιασμό με το ότι είμαι ιδιαίτερος χαρακτήρας και σιχαίνομαι κάποια χαρακτηριστικά των Ελλεινίδων το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Μία πολύ βαριά κατηγορία πιρφόρου είναι οι παντρεμένοι με μέγαιρες που τις αφήνουν να χειρίζονται τα οικονομικά!Πάλι καλά στο σπίτι μου που δούλευαν ανέκαθεν και οι 2 γονείς μου ο πατέρας μου ήταν αυτός που διαχειριζόταν ολοκληρωτικά τα οικονομικά στα πολυδάπανα ζητήματα! Η θεία μου είχε πάρει τον αέρα στον άνδρα της και κατέληξαν χωρισμένοι με δάνεια, αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να ξεπληρώσουν και δανεικά!
Θυμάμαι μια Ρωσίδα που μου έλεγε ότι μετά το γάμο είναι φυσιολογικό το ζευγάρι να έχει κοινό ταμείο (στο οποίο βέβαια εγώ θα συνεισέφερα εξ'ολοκλήρου), και το οποίο θα διαχειρίζεται η γυναίκα. Χωρίς να το θέλω με έπιασαν τα γέλια
ρε μαγκες να σας ρωτησω κατι οσους απο εσας κυκλοφορειτε αθηνα:
δε μπορει να μην εχετε παρατηρησει τους νιγηριανους στο μοναστηρακι με τα βραχιολακια... αυτοι οι τυποι (που καποιος τους εχει επιτρεψει να το κανουν αυτο) πανε και τραβολογανε ολα τα κοριτσακια και τις τουριστριες, τους πιανουν το χερι με την προφαση του βραχιολιου, τους το χαιδεβουν κτλπ. βρισκονται στο πιο κεντρικο/τουριστικο μερος, κανουν την πιο κοινωνικη "δουλεια" και φυσικα εχουν και τα τυχερα τους συχνα πυκνα...
εχω δει συχνα πυκνα τυπους απο αυτους να παιρνουν κινητα απο ελληνηδες η να ειναι αγκαζε με τουριστριες... και η ερωτηση μου: οκ τους δεχομαστε στη χωρα μας για να μη ψωφισουν στις δικες τους... ποιος μαλακας τους επιτρεπει να κανουν αυτο το πραγμα? και α) να διωχνουν αυτες που δε γουσταρουν απο την πλατεια και β) να πηδανε αυτες που γουσταρουν...
εμεις πουτσους δεν ειχαμε? επρεπε να φερουμε κ αλλους να κανουν καμακι??? και στην τελικη πως η υπαρξη τους εκει περα βοηθαει εμενα η οποιονδηποτε αλλον? τις τουριστριες τις πηδαγα κ μονος μου αν ηταν δε τους χρειαζομασταν..
γνωμες?
Ρε τύπε άμα είναι τόσο γαμώ αυτή η μπίσνα πάρε κι εσύ βραχιολάκια και πάνε στο Μοναστηράκι να πουλάς και να χαιδολογάς τις τουρίστριες
Τύπε,αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας,είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη το ότι είσαι μόνος.Δηλαδή,με άλλα λόγια είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ζωή σου.Νεότατος είσαι,όλη η ζωή μπροστά σου.
Ισχύει αυτό που λες αλλά γενικότερα θεωρώ πως οι σχέσεις είναι υπερεκτιμημένες. Ειδικά αυτό το πράγμα που μένουν οι περισσότεροι χρόνια με την ίδια γκόμενα είναι παρά φύση...
billythebuilder
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ανασφάλεια ρε συ,άντρες και γυναίκες.Χωρίζουνε 15 φορές και τα ξαναφτιάχνουνε άλλες τόσες και στο τέλος παντρεύονται.Μαλακίες της εποχής....Ισχύει αυτό που λες αλλά γενικότερα θεωρώ πως οι σχέσεις είναι υπερεκτιμημένες. Ειδικά αυτό το πράγμα που μένουν οι περισσότεροι χρόνια με την ίδια γκόμενα είναι παρά φύση...
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
απλα υπεροχο
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
εχω δει συχνα πυκνα τυπους απο αυτους να παιρνουν κινητα απο ελληνηδες η να ειναι αγκαζε με τουριστριες... και η ερωτηση μου: οκ τους δεχομαστε στη χωρα μας για να μη ψωφισουν στις δικες τους... ποιος μαλακας τους επιτρεπει να κανουν αυτο το πραγμα? και α) να διωχνουν αυτες που δε γουσταρουν απο την πλατεια και β) να πηδανε αυτες που γουσταρουν...
εμεις πουτσους δεν ειχαμε? επρεπε να φερουμε κ αλλους να κανουν καμακι??? και στην τελικη πως η υπαρξη τους εκει περα βοηθαει εμενα η οποιονδηποτε αλλον? τις τουριστριες τις πηδαγα κ μονος μου αν ηταν δε τους χρειαζομασταν..
γνωμες?
Επειδή φίλε μου έχει τύχει λόγω δουλειάς να περνάω από Μοναστηράκι τελευταία τακτικά έχω παρατηρήσει ότι οι μόνοι που την “πέφτουν” σε τουρίστριες είναι οι μετανάστες.
Τους περήφανους Έλληνες τους βλέπω συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι να στέλνουν μηνύματα στο face book μπας και πείσουν κανένα μπάζο να βγει μαζί τους για καφέ...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Επειδή φίλε μου έχει τύχει λόγω δουλειάς να περνάω από Μοναστηράκι τελευταία τακτικά έχω παρατηρήσει ότι οι μόνοι που την “πέφτουν” σε τουρίστριες είναι οι μετανάστες.
Τους περήφανους Έλληνες τους βλέπω συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι να στέλνουν μηνύματα στο face book μπας και πείσουν κανένα μπάζο να βγει μαζί τους για καφέ...
κ εγω αυτο κανω σαν την ασφαλεια του υπολογιστη μου δεν εχει
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
μου λειπουν οι παλιες καλες εποχες του μσν :'(
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τι να κανουμε, ο κοσμος παει μπροστα εσυ θεωρεις μεγαλο κατορθωμα να την πέφτεις σε τουριστριες,ενω μπορεις μεσω φβ να χτυπήσεις απ το σπιτι σου πολύ καλα μουνια ελλεηνιδες τα οποια δε θα φυγουν και μετα από μια βδομαδα για την χωρα τουςΕπειδή φίλε μου έχει τύχει λόγω δουλειάς να περνάω από Μοναστηράκι τελευταία τακτικά έχω παρατηρήσει ότι οι μόνοι που την “πέφτουν” σε τουρίστριες είναι οι μετανάστες.
υ.γ.δεν εχω φβ
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
τι να κανουμε, ο κοσμος παει μπροστα εσυ θεωρεις μεγαλο κατορθωμα να την πέφτεις σε τουριστριες
Ποιος να την πεσει μωρε.......ο ταμτακος?
Που κολλατε ρε μαλακες κ'εσεις.....
Με τον εαυτο σας να απορειτε.....
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
τι να κανουμε, ο κοσμος παει μπροστα εσυ θεωρεις μεγαλο κατορθωμα να την πέφτεις σε τουριστριες,ενω μπορεις μεσω φβ να χτυπήσεις απ το σπιτι σου πολύ καλα μουνια ελλεηνιδες τα οποια δε θα φυγουν και μετα από μια βδομαδα για την χωρα τους
υ.γ.δεν εχω φβ
Θεωρώ εγώ μεγάλο κατόρθωμα να την πέσεις σε τουρίστρια?? Ίσα – ίσα το αντίθετο θεωρώ...
Αντίθετα θεωρώ μεγάλη μαλακία να έχεις την άλλη live δίπλα σου και εσύ να γράφεις μηνύματα...
Όσο για το να θα φύγει σε μια βδομάδα ας φύγει και νωρίτερα δεν με χαλάει...
ΥΓ Και εγώ δεν έχω face book.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Ποιος να την πεσει μωρε.......ο ταμτακος?
Που κολλατε ρε μαλακες κ'εσεις.....
Με τον εαυτο σας να απορειτε.....
Και εσύ του face book?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Και εσύ του face book?
to pesimo απο το φεις ειναι σαν την αναπαντητη με αποκρυψη πριν 15 χρονια
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Θεωρώ εγώ μεγάλο κατόρθωμα να την πέσεις σε τουρίστρια?? Ίσα – ίσα το αντίθετο θεωρώ...
Αντίθετα θεωρώ μεγάλη μαλακία να έχεις την άλλη live δίπλα σου και εσύ να γράφεις μηνύματα...
Όσο για το να θα φύγει σε μια βδομάδα ας φύγει και νωρίτερα δεν με χαλάει...
ΥΓ Και εγώ δεν έχω face book.
Είσαι έμπειρος μύστης και ξέρεις ότι από το ίντερνετ δεν γάμησε ποτέ κανείς καλή Ελλεηνίδα, εκτός αν έχει η ίδια κάποιο χοντρό πρόβλημα είτε σε εμφάνιση είτε σε συμπεριφορά. Όπως ακριβώς τα λες όλα τα καλά παίζονται live και μόνο! Από fb θα παιχθεί κάτι μόνο αν ήδη έχει υπάρξει live το νταλαβέρι!
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τύπε και εμένα με πονάει αλλά ξέρεις κάτι; Έχω βαρεθεί να πονάω. Οπότε όπως λέει και ο Λεβέντης "να πάνε στο διάολο όλες τους"...
και εγώ ένα δράμα ζω...
την τελευταία που είχα με το που σπάσαμε τον πάγο απαίτησα να κάθετε να την χαστουκίζω,να την μαστιγώνω και να με φωνάζει πάντα φίρερ αλλά αυτή με είπε μαλάκα και έφυγε
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Μπαζολες χοντρες ελλεεινιδες με σαγιοναρα,σορτσακι και τατουαζ σε σβερκο και τα δυο ποδια παρηγγηλαν σε φαγαδικο-καφετερια εναν καφε.Καθομουν σε τραπεζακι απ εξω αλλα μεχρι και κει ακουγοταν ετσι οπως φωναζε.Με φυτικη συνταγη,με φυτικη συνταγη η κρεμα στον καφε.Στο τελος κανοντας να φυγει κοιταξε στη βιτρινα και πηρε και μια σπεσιαλ γιγα μπουγατσα.