Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Είσαι έμπειρος μύστης και ξέρεις ότι από το ίντερνετ δεν γάμησε ποτέ κανείς καλή Ελλεηνίδα, εκτός αν έχει η ίδια κάποιο χοντρό πρόβλημα είτε σε εμφάνιση είτε σε συμπεριφορά. Όπως ακριβώς τα λες όλα τα καλά παίζονται live και μόνο! Από fb θα παιχθεί κάτι μόνο αν ήδη έχει υπάρξει live το νταλαβέρι!
xaxaxa που ζεις ρε μεγαλε,εχω ξερω σχεσεις χρονων και γαμους που ξεκινησαν από φβ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.317
Πόντοι
9.931
Τα καλυτερα μουνια ειναι οι Ελληνιδες..

Πετυχα ενα στηλιαρι πριν εξω στο δρομο που εκλεινε σπιτια για πλακα  :cum:

Τύπε μου ενα μεγάλο ποσοστό είναι ωραία μουνιά το θέμα είναι οτι μόλις το πάρουν χαμπάρι ότι είναι ωραίες και μετράνε η μύτη τους περνάει σε ύψος το Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ειχες μια υποχρεωση να σε κραταει ζωντανο

τελειωσε κι αυτή και εμεινες ζομπι

τραβα βρες καμια δουλεια μπας και ξυπνησεις

telos toy mhna stamatao na grafo sto forum oristika ektos an gyrisei o vatraxos

μετα φευγω για λιμανια ξενα  ;)

αλλα παντα θα εχεις την αναμνηση μου  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
slavy να ξερεις οτι στη ζωη πρεπει να βρεις γτ χτυπαει η καρδια σου κ να ασχοληθεις με αυτο αλλιως ειναι αργη αυτοκτονια

οι υποχρεωσεις δεν σε κρατανε ζωντανο απλα απασχολημενο

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τύπε μου ενα μεγάλο ποσοστό είναι ωραία μουνιά το θέμα είναι οτι μόλις το πάρουν χαμπάρι ότι είναι ωραίες και μετράνε η μύτη τους περνάει σε ύψος το Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι :grin:

Μετράνε το μουνί τους για χρυσό...

http://[URL unfurl="true"]www.chocolatefantasies.com/Golden-Pussy.jpg[/img[/URL]]

Κι ας μην είναι.

Δεν περιμένω να συμμεριστεί κανείς την άποψή μου, πάντως όταν τα μιλάω τα ξένα νοιώθω πιο άνετος και μάλλον οι αλλοδαπές με προδιαθέτουν σε αυτό, εκτός κι αν αίρονται οι αναστολές μου -ένας γιατρός να μην υπάρχει σε αυτό το σάιτ ρε πούστη μου να μου λύσει την απορία;

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή φίλε μου έχει τύχει λόγω δουλειάς να περνάω από Μοναστηράκι τελευταία τακτικά έχω παρατηρήσει ότι οι μόνοι που την “πέφτουν” σε τουρίστριες είναι οι μετανάστες.
Τους περήφανους Έλληνες τους βλέπω συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι να στέλνουν μηνύματα στο face book μπας και πείσουν κανένα μπάζο να βγει μαζί τους για καφέ...

Εμ βέβαια αφού με το που πατάει το πόδι της η τουρίστρια στο μοναστηράκι την περιτρριγυριζουν 10 αραπηδες να της την πέσουν κ να της πουλήσουν μαλακιες, η πλατεία είναι γεμάτη κυριολεκτικά παλιστανους δε χώρας να κάτσεις κλπ. Για να της την πεδω εγω πρέπει να τη δω μονη της η να διακόψω κάποιον απαυτους τους τύπους. Άσε που γενικά αφού όλοι τους μιλανε είτε για πουτσα είτε για λεφτά από ένα σημείο μαθαίνουν το κόλπο κ δεν απαντάνε σε κανέναν. Μόνο οι αραπαδες έχουν ατου με την προφαση των βραχιολιιων.. Ουτε στην Αίγυπτο τέτοιος πολεμος για πελάτες στο δρομο

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μετράνε το μουνί τους για χρυσό...

http://[URL unfurl="true"]www.chocolatefantasies.com/Golden-Pussy.jpg[/img[/URL]]

Κι ας μην είναι.

Δεν περιμένω να συμμεριστεί κανείς την άποψή μου, πάντως όταν τα μιλάω τα ξένα νοιώθω πιο άνετος και μάλλον οι αλλοδαπές με προδιαθέτουν σε αυτό, εκτός κι αν αίρονται οι αναστολές μου -ένας γιατρός να μην υπάρχει σε αυτό το σάιτ ρε πούστη μου να μου λύσει την απορία;
[/quote]

Δεν είναι κάτι ιατρικό λογικό είναι: Οι περισσότερες ξένες ξέρουν να χανογελανε, είναι ευγενικες, και επίσης όταν μιλάς στα αγγλικά δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τις συγκεκριμένες λέξεις κ φρασεις που έχει συνηθίσει το κάθε τσολιι... Και έχεις και 100 παραδείγματα του τι να πεις από διάφορες ταινίες κλπ.... Κ έχεις κ κλασικά θέματα συζητισης από που είσαι, σ αρέσει η Ελλάδα, τι ελληνικά ξέρεις, μαθε με τη γλώσσα σ κτλπ

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Να μπορουσατε μονο να βγειτε απο το σωμα σας και να δειτε απο μακρυα και αντικειμενικα τους εαυτους σας να γκρινιαζουν οτι τους τρωνε τις γκομενες οι Πακιστανοι και Νιγηριανοι λαθρομικροπωλητες στο Μοναστηρακι. :2funny: Εχω μπερδευτει, δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω, κωμικοτραγικο. Καλα σας κανουν τελικα "αυτες" και αυτοι που μπαινουν κατα καιρους και σας κανουν το θρεντακι καλοκαιρινο!! :rockon: Χειροτερα τρολ ειστε εσεις που τα γραφετε αυτα σοβαρα παρα τα τρολ! :headbang:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
την εποχή που το έπαιζα εδώ πακιστανός οι γκόμενες φεύγαν από το κοσμοπόλιταν και ερχόταν εδώ να μου κάνουν προτάσεις για ραντεβού   :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom