Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με τη ντουντούκα να σου φωνάζω στην παραλία
κοίτα το ολόγιομο φεγγάρι τι ωραίο που είναι;

αχ ναι ναι ετσι τον θελω....απλο και λαικο τον αισθησιασμο.....δασυχτριχο αν γινεται και με νυχακι στο μικρο δαχτυλο.........με τη ντουντουκα να με διαλαλα στην πειραικη και την καστελλα....και τοτε δινω και μπρος πορτα και πισω και γκαραζ και σοφιτες και υπογεια......

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
πες μας τώρα νικολάκη πότε θα το βρούνε μπροστά τους και οι άντρες......
Ξέρεις εσύ ποιοί...
αυτοί που τρέχουν πίσω από τις κωλομπαρούδες σα μυρμήγκια και όταν με το φως της ημέρας τους δουν οι γονείς αγκαλιά με την πουτάνα αλλάζουν πεζοδρόμιο.......
Οι γυναίκες δεν έχουν γίνει από μόνες τους έτσι.
Κάποιοι μαλάκες τις πατεντάρισαν επειδή τους βόλευε και κάποιοι άλλοι το συνέχισαν επειδή και αυτούς έτσι τους βολεύει.

Ναι, βγάλτες και ανυποψίαστες τώρα. Ωραίο δικηγόρο βρήκανε. Συνέχισε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, βγάλτες και ανυποψίαστες τώρα. Ωραίο δικηγόρο βρήκανε. Συνέχισε...

ρε πλάκα μας κάνεις.
κοίτα λίγο γύρω σου...
περπατάς στο δρόμο κοιτάς το κωλαράκι της γκόμενας και ο γαμιάς της έρχεται να σε πλακώσει στις μάπες. Βέβαια προηγουμένως έχει πάρει παρτούζα τις γκόμενες ενός άλλου μαλάκα......

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
κλασσικος ελλεηνας "εγω τις γαμαω ολες αλλα την δικια μου γκομενα κανεις"
δεν ειναι λιγο τραγικο?  :jerking: :jerking:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ρε πλάκα μας κάνεις.
κοίτα λίγο γύρω σου...
περπατάς στο δρόμο κοιτάς το κωλαράκι της γκόμενας και ο γαμιάς της έρχεται να σε πλακώσει στις μάπες. Βέβαια προηγουμένως έχει πάρει παρτούζα τις γκόμενες ενός άλλου μαλάκα......
Γι αυτο ενω στατιστικα αντιστοιχουν 2 η 3 γκομενες στον καθενα,υπαρχουν πολλοι αγαμητοι...επειδη το μεριδιο τους το τρωει καποιος 'γαμιας'...επιπλεον, κι ο επονομαζομενος ως 'μαλακας'(που εχει αλλες τοσες γκομενες στον οντα του)γαμαει καποιου αλλου 'μαλακα' τις γκομενες,κοκ..Μια αλυσιδωτη αντιδραση οπου οι ρολοι του 'γαμια' και του 'μαλακα' εναλλασσονται :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως για να ανατραπουν αυτες οι ισορροπιες καλο θα ειναι καποιος να μη μασαει αν του αρεσει μια γυναικα που ειναι δεσμευμενη..

Minarascity

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Όσον αφορά τισ Ελληνίδες έχω να δηλώσω.
Θεωρία του Πεδίου ή σε light version η προηγούμενη ατακα θέλει να πει τον νόμο ΔΡΑΣΗΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ
Τί θέλει να πει ο ποιητής :
Αφού μια μεγάλη μερίδα "ανδρών" ειναι πια ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ και ΑΡΧΙΔΕΣ, έχουν χαλάσει την πιάτσα και πάμε κατα διαόλου.
Το οτι είναι εκ γενετής ΚΑΡΓΙΕΣ κρύβεται μές στο DNA τους,αλλά το κακό παραέχει γίνει .....
Αλλά για το σημεριμενό χάλι πρώτοι και κύριοι υπεύθυνοι ειναι οι άνδρες εντός εισαγωγικών. Δόξα σοι ο θεός που υπάρχουν και οι original και κρατάν κάπως τις ισσοροπίες.

Μισογίνης δεν ειμαι..... Είμαι λάτρης της τρύπας.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πες μας τώρα νικολάκη πότε θα το βρούνε μπροστά τους και οι άντρες......
Ξέρεις εσύ ποιοί...
αυτοί που τρέχουν πίσω από τις κωλομπαρούδες σα μυρμήγκια και όταν με το φως της ημέρας τους δουν οι γονείς αγκαλιά με την πουτάνα αλλάζουν πεζοδρόμιο.......
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Οι γυναίκες δεν έχουν γίνει από μόνες τους έτσι.
Κάποιοι μαλάκες τις πατεντάρισαν επειδή τους βόλευε και κάποιοι άλλοι το συνέχισαν επειδή και αυτούς έτσι τους βολεύει.
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Respect.
Τα λέω τόσο καιρό και βαριέμαι να τα ξαναγράφω.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον επειδη εχει παραγινει το κακο ας βρεθει ενας μοντ να το κλειδωσει αυτο το θεμα

συνοψιζουμε
-οι ελληνιδες ειναι πατσαουρες ολες πλην των μαναδων μας
-οι ρωσσιδες,τσεχες ρουμανες κι ολο το ανατολικο μπλοκ ειναι μουναρες και οι ιδανικες γυναικες
-για το χαλι των ελληνιδων οι αποψεις διχαζονται καποιοι λενε οτι ειναι στο αιμα τους αλλοι οτι οι αντρες τις εκαναν ετσι οπως ειναι.

ετυμηγορια
-δεν ξαναγαμαμε ελληνιδα μονο την παντρευομαστε και μετα την κερατωνουμε με ρωσιδα
-μεχρι τον γαμο αν υπαρξει γαμαμε αποκλειστηκα και μονο γυναικες των εθνικοτητων που αναφερθηκαν παραπανω

ναι και αυτη ηταν η περιληψη 500 σελιδων
τωρα μπορει να κλειδωσει;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λοιπον επειδη εχει παραγινει το κακο ας βρεθει ενας μοντ να το κλειδωσει αυτο το θεμα

συνοψιζουμε
-οι ελληνιδες ειναι πατσαουρες ολες πλην των μαναδων μας
-οι ρωσσιδες,τσεχες ρουμανες κι ολο το ανατολικο μπλοκ ειναι μουναρες και οι ιδανικες γυναικες
-για το χαλι των ελληνιδων οι αποψεις διχαζονται καποιοι λενε οτι ειναι στο αιμα τους αλλοι οτι οι αντρες τις εκαναν ετσι οπως ειναι.

ετυμηγορια
-δεν ξαναγαμαμε ελληνιδα μονο την παντρευομαστε και μετα την κερατωνουμε με ρωσιδα
-μεχρι τον γαμο αν υπαρξει γαμαμε αποκλειστηκα και μονο γυναικες των εθνικοτητων που αναγερθηκαν παραπανω

[size=12pt]τωρα μπορει να κλειδωσει;[/size]
οχι, γιατι να κλειδωσει ????

μια χαρα τα λες !!  :cheesy:

εμπεδωνεις και προχωραμε..

τα καταφεραμε παληκαριαααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :cheesy:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
-μεχρι τον γαμο αν υπαρξει γαμαμε αποκλειστηκα και μονο γυναικες των εθνικοτητων που [size=11pt]αναγερθηκαν[/size] παραπανω

όταν λες εθνικότητες που αναγέρθηκαν, εννοείς αυτές που επαναστάτησαν;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι, γιατι να κλειδωσει ????

μια χαρα τα λες !!  :cheesy:

εμπεδωνεις και προχωραμε..

τα καταφεραμε παληκαριαααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :cheesy:

ενταξει παω να γαμησω κανα μαυρο ψωλαρα γτ ως ελληνιδα δεν εχω τυχη να με πηδηξει κανας συμπατριωτης μου

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

(...)

τωρα μπορει να κλειδωσει;
Γιατί χαλιέσαι βρε eva.
Άσε τον λαό να ξεθυμάνει.
Βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης είναι το θρεντ.

Αυτός είναι ο ρόλος ενός μπουρδέλου.
Αλλιώς, όπως λέει το άλλο θρεντ: Θα αυξηθεί η εγκληματικότητα αν μπει «λουκέτο»

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
ενταξει παω να γαμησω κανα μαυρο ψωλαρα γτ ως ελληνιδα δεν εχω τυχη να με πηδηξει κανας συμπατριωτης μου

Δεν είχα καμιά αμφιβολία για τα γούστα σου. ΟΛΕΣ του εξωτερικού ίδιες είστε, άλλωστε. Σας ξέρω καλά. Ευτυχώς δηλαδή. Γιατί για Ελληνικό πούτσο είστε ΑΝΑΞΙΕΣ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι....ο ελληνικος πουτσος βασικα ειναι αναξιος μπροστα στον μαυρο :) :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν είχα καμιά αμφιβολία για τα γούστα σου. ΟΛΕΣ του εξωτερικού ίδιες είστε, άλλωστε. Σας ξέρω καλά. Ευτυχώς δηλαδή. Γιατί για Ελληνικό πούτσο είστε ΑΝΑΞΙΕΣ...

ως συνηθως... οτι να ναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom