1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
..λειπει ο αισθησιασμος στις μερες μας....
με τη ντουντούκα να σου φωνάζω στην παραλία
κοίτα το ολόγιομο φεγγάρι τι ωραίο που είναι;
..λειπει ο αισθησιασμος στις μερες μας....
με τη ντουντούκα να σου φωνάζω στην παραλία
κοίτα το ολόγιομο φεγγάρι τι ωραίο που είναι;
πες μας τώρα νικολάκη πότε θα το βρούνε μπροστά τους και οι άντρες......
Ξέρεις εσύ ποιοί...
αυτοί που τρέχουν πίσω από τις κωλομπαρούδες σα μυρμήγκια και όταν με το φως της ημέρας τους δουν οι γονείς αγκαλιά με την πουτάνα αλλάζουν πεζοδρόμιο.......
Οι γυναίκες δεν έχουν γίνει από μόνες τους έτσι.
Κάποιοι μαλάκες τις πατεντάρισαν επειδή τους βόλευε και κάποιοι άλλοι το συνέχισαν επειδή και αυτούς έτσι τους βολεύει.
Ναι, βγάλτες και ανυποψίαστες τώρα. Ωραίο δικηγόρο βρήκανε. Συνέχισε...
Γι αυτο ενω στατιστικα αντιστοιχουν 2 η 3 γκομενες στον καθενα,υπαρχουν πολλοι αγαμητοι...επειδη το μεριδιο τους το τρωει καποιος 'γαμιας'...επιπλεον, κι ο επονομαζομενος ως 'μαλακας'(που εχει αλλες τοσες γκομενες στον οντα του)γαμαει καποιου αλλου 'μαλακα' τις γκομενες,κοκ..Μια αλυσιδωτη αντιδραση οπου οι ρολοι του 'γαμια' και του 'μαλακα' εναλλασσονταιρε πλάκα μας κάνεις.
κοίτα λίγο γύρω σου...
περπατάς στο δρόμο κοιτάς το κωλαράκι της γκόμενας και ο γαμιάς της έρχεται να σε πλακώσει στις μάπες. Βέβαια προηγουμένως έχει πάρει παρτούζα τις γκόμενες ενός άλλου μαλάκα......
πες μας τώρα νικολάκη πότε θα το βρούνε μπροστά τους και οι άντρες......
Ξέρεις εσύ ποιοί...
αυτοί που τρέχουν πίσω από τις κωλομπαρούδες σα μυρμήγκια και όταν με το φως της ημέρας τους δουν οι γονείς αγκαλιά με την πουτάνα αλλάζουν πεζοδρόμιο.......
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Οι γυναίκες δεν έχουν γίνει από μόνες τους έτσι.
Κάποιοι μαλάκες τις πατεντάρισαν επειδή τους βόλευε και κάποιοι άλλοι το συνέχισαν επειδή και αυτούς έτσι τους βολεύει.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
οχι, γιατι να κλειδωσει ????λοιπον επειδη εχει παραγινει το κακο ας βρεθει ενας μοντ να το κλειδωσει αυτο το θεμα
συνοψιζουμε
-οι ελληνιδες ειναι πατσαουρες ολες πλην των μαναδων μας
-οι ρωσσιδες,τσεχες ρουμανες κι ολο το ανατολικο μπλοκ ειναι μουναρες και οι ιδανικες γυναικες
-για το χαλι των ελληνιδων οι αποψεις διχαζονται καποιοι λενε οτι ειναι στο αιμα τους αλλοι οτι οι αντρες τις εκαναν ετσι οπως ειναι.
ετυμηγορια
-δεν ξαναγαμαμε ελληνιδα μονο την παντρευομαστε και μετα την κερατωνουμε με ρωσιδα
-μεχρι τον γαμο αν υπαρξει γαμαμε αποκλειστηκα και μονο γυναικες των εθνικοτητων που αναγερθηκαν παραπανω
ναι και αυτη ηταν η περιληψη 500 σελιδων
[size=12pt]τωρα μπορει να κλειδωσει;[/size]
-μεχρι τον γαμο αν υπαρξει γαμαμε αποκλειστηκα και μονο γυναικες των εθνικοτητων που [size=11pt]αναγερθηκαν[/size] παραπανω
οχι, γιατι να κλειδωσει ????
μια χαρα τα λες !!
εμπεδωνεις και προχωραμε..
τα καταφεραμε παληκαριαααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!
όταν λες εθνικότητες που αναγέρθηκαν, εννοείς αυτές που επαναστάτησαν;
το καλλιτερο που εχεις να κανεις..ενταξει παω να γαμησω κανα μαυρο ψωλαρα γτ ως ελληνιδα δεν εχω τυχει να με πηδηξει κανας συμπατριωτης μου
Γιατί χαλιέσαι βρε eva.λοιπον επειδη εχει παραγινει το κακο ας βρεθει ενας μοντ να το κλειδωσει αυτο το θεμα
(...)
ναι και αυτη ηταν η περιληψη 500 σελιδων
τωρα μπορει να κλειδωσει;
ενταξει παω να γαμησω κανα μαυρο ψωλαρα γτ ως ελληνιδα δεν εχω τυχη να με πηδηξει κανας συμπατριωτης μου
τώρα μου το χάλασες.......Οχι....ο ελληνικος πουτσος βασικα ειναι αναξιος μπροστα στον μαυρο
τώρα μου το χάλασες.......
Δεν είχα καμιά αμφιβολία για τα γούστα σου. ΟΛΕΣ του εξωτερικού ίδιες είστε, άλλωστε. Σας ξέρω καλά. Ευτυχώς δηλαδή. Γιατί για Ελληνικό πούτσο είστε ΑΝΑΞΙΕΣ...