τί λες γαμώ @#!@%$%$6#$% μου απόψεχμμμ
αποφασισες να μ ακουσεις κ να μετατραπεις σε αγνο αγγελακι??? *P
θες να με εκνευρίσεις κι άλλο?....
τί λες γαμώ @#!@%$%$6#$% μου απόψεχμμμ
αποφασισες να μ ακουσεις κ να μετατραπεις σε αγνο αγγελακι??? *P
τί λες γαμώ @#!@%$%$6#$% μου απόψε
θες να με εκνευρίσεις κι άλλο?....
ναι
κ το ρωτας?
αφου ειναι το βιτσιο μου να σου σπαω τα νευρα...
πω πω κάψιμοοοοοοο :o :o :o
καλως τον μαρτη...
ηρθες να υποστηριξεις το φιλαρακι σου?
δεν μπορει μονος του????? θελει δικηγορο???
όχι κ Μάρτης, Νοέμβρης χαχαχα
δεν υποστηρίζω κανέναν παρα μόνο την αφεντια μου
φιλος σου λεει μετα...
αντι να τον υποστηριξεις που τον διαλαω λεκτικα 700 - 0
εσύ σταμάτα να λες μαλακίεςπηγε να φωναξει τους μπραβους του?
υ.γ. θα πηδανε τις στριπτιτζουδες τωρα μαλλον....και ειναι μονος του
το ποιος θα κλαψει στο τελος θα το δουμε ομως......σιγα που ξερει
ετοιμος να κλαψει ειναι...
εσύ σταμάτα να λες μαλακίες
γιατί θα τ'ακούσεις στ'αλήθεια.....
το ποιος θα κλαψει στο τελος θα το δουμε ομως......
Εγώ αυτό π βλέπω είναι ότι 9 στα 10 posts αναφέρονται στις "Ελλεεινίδες" κ σε άλλα θρεντ κάποιο άσχετο θα ΄ναι το θέμα αλλά η συζήτηση θα καταλήξει ως δια μαγείας πάλι σε αυτές.. Οπότε το πόρισμα ποιο είναι? ότι υπάρχει μεγάλη λατρεία κατά βάθος προς τις ελλεεινίδες,αλλίως δεν εξηγείται δλδ άμα πραγματικά κάποιους τους χαλάγανε θα απαξιώνανε,δεν θα ασχολούνταν και δεν θα τις θάβανε όπου σταθούνε κ όπου βρεθούνε..οπότε κορίτσια μην προσβάλλεστε,μάλλον να χαίρεστε θα έπρεπε..εδώ υπάρχουν σχέσεις μίσους-πάθους..
ΠΙΟΝΕΡΕ,ταπεινη συμβουλη,απο εναν απλο εργατη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!Μηπως,λεω μηπως,να μεταβαλετε λιγο τας σεξουαλικας σκεψεις σας???Κλωτσια στην μουρη???Ωου!!!
Xα! Εγώ ξέρω κ το άλλο: "Αγάπη κ μίσος πόσο μοιάζουνε τα 2"Χα! πολλές γυναίκες στο βάθος προτιμούν να τις προσβάλουν ή να τις αντπαθούν από το είναι εντελώς αδιάφοροι οι άντρες σε αυτές.
Πάντως πολλές αυτό που σιγά σιγά κερδίζουν από πολλούς όλο και πιο πολύ είναι η περιφρόνηση άσχετα αν δεν το παραδέχονται ή αν ειναι αυτιστικές κια ψυχοπαθείς και αρνούνται τη πραγματικότητα.
Μια γκόμενα θυμάμαι που την είχα πάρει 3 φορές τηλ. για να τη πασάρω σε ένα χαζούλιακα φίλο μου -ήταν φλόμπα πράγματικά και χαζή- πιάστηκε από αυτό και μετά έμαθα ότι έλεγε με την αδερφή της και τον φλουφλο-αγαπουλίνο γκόμενο της αδερφής της ότι την πολιορκούσα και ήμουνα ο εραστής του καλοκαιρίου για αυτήν (πραγματικά αγνοόυσα τη ύπαρξη της και η μόνη σεξουαλική σκέψη μου για αυτή ήταν μια κλωτσιά στη μούρη της) Αλλά ας είμαστε ανθρωπιστές ένας κλαός ψυχίατρος και μια καλή αγωγή με φάρμακα θα τη βοηθούσαν
ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ (ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ)
ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ
Ο Νίτσε έλεγε "όταν πηγαίνετε σε μια γυναίκα μη λησμονάτε ποτέ το μαστίγιο"