Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μπα βαριέμαι να σε βρίζω απόψε
από αυριο θα συνεχίσω τα μπινελίκια μου....  :sunglasses:  :sunglasses: 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πηγε να φωναξει τους μπραβους του?

υ.γ. θα πηδανε τις στριπτιτζουδες τωρα μαλλον....και ειναι μονος του :(

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πηγε να φωναξει τους μπραβους του?

υ.γ. θα πηδανε τις στριπτιτζουδες τωρα μαλλον....και ειναι μονος του :(
εσύ σταμάτα να λες μαλακίες
γιατί θα τ'ακούσεις στ'αλήθεια.....

σιγα που ξερει
ετοιμος να κλαψει ειναι...
το ποιος θα κλαψει στο τελος θα το δουμε ομως......  :cool2:  :cool2:  :cool2:

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν το πρόβλημα είναι όπως σωστά το είπανε κάποιοι βαθύτερα οι ίδιοι οι άντρες:
1) Οι μουνόδουλοι (δυστυχώς και εγώ έχω υπάρξει και πάντα ελοχέυει ο κίνδυνος κάθε άντρας να μετατραπεί σε μουνόδουλο -θυμηθείτε το μύθο του Οδυσσέα με τη Κίρκη). Μια λύση θα ήταν ο φυσικός τους εκτοπισμός στη Σιβηρία αλλά είναι παράνομη και απάνθρωπη  :cheesy: οπότε μένει η κοινωνική κατακραυγή και περιφρόνηση για αυτούς προς παραδειγματισμό όλων των άλλων :rockon: :rockon:
2) Οι φραγκάτοι (συχνά κυνικοί και συναισθηματικά ανελέητοι)  οι οποίοι γαμάνε τρελλά πολλές φορές χάρη στην έλξη  που έχει  στις γυναίκες το χρήμα και η "άνεση" που αυτό δίνει και επειδή αυτοί οι τύποι είναι τόσο χωμένοι σε όλες τις trendy καταστάσεις (χλιδάτα club,super αμάξια) που γοητεύει τις τόσες αχυρόμυαλες γυναίκες. -Ξέχασα να πω το πρόβλημα που δημιουργούν αυτοί είναι μια στατιστική ανισσοροπία και αδικία καθώς μαμάνε 2-3 γκόμενες (στο ίδιο χρονικό διάστημα) και άλλοι τίποτα αλλά αυτό εντάσεται στη γενικότερη ακραία αθλιότητα της εποχής και των ελλεεινίδων...αυτά

Αλλά και αυτά είναι μερικά σημεία του προβλήματος και συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων (και στην ουσία μια μειοψηφία που κάνει πολύ θόρυβο)
Το βασικότερο είναι αυτό που είπαμε πριν ότι οι άντρες αφήνουν τις γυναίκες να ελέγχουν ένα παιχνίδι που δεν έχουν πια την ικανότητα, ευαισθησία και ενστικτώδη σοφία να ελέγχουν καθώς η εποχή μας είναι η εποχή του εγωκεντρισμού, της γαιδουρίας και της παρτόλας.

Οπότε με αυτές να έχουν το πάνω χέρι συνήθως οι φάσεις καταλήσουν σε ανούσια χυλοπιτίδια, αδιέξοδα φουσκώματα του εγωισμού των γυναίκων και σε άλλες μαλακίες που φταίνε αυτές κυρίως. Μην τις ακούτρε τι λένε σε αυτά τα προβλήματα φταίνε ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Αλλά αφού μια και  ψιλοβολεύει αυτή η κατάσταση πολλές την αφήνουν έτσι, οι άλλες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ούτως η άλλως δεν μπορούν να την αλλάξουν αφού έχουν (most of them ) ψυχολογία κοπαδίου και ακολουθούν τις άλλες.

ΑΝΤΜΙΝΕ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ΄ΜΑΣ ΧΑ!!!!  :rockon: :rockon:

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ αυτό π βλέπω είναι ότι 9 στα 10 posts αναφέρονται στις "Ελλεεινίδες" κ σε άλλα θρεντ κάποιο άσχετο θα ΄ναι το θέμα αλλά η συζήτηση θα καταλήξει ως δια μαγείας πάλι σε αυτές.. :2funny: Οπότε το πόρισμα ποιο είναι? ότι υπάρχει μεγάλη λατρεία κατά βάθος προς τις ελλεεινίδες,αλλίως δεν εξηγείται δλδ άμα πραγματικά κάποιους τους χαλάγανε θα απαξιώνανε,δεν θα ασχολούνταν και δεν θα τις θάβανε όπου σταθούνε κ όπου βρεθούνε..οπότε κορίτσια μην προσβάλλεστε,μάλλον να χαίρεστε θα έπρεπε..εδώ υπάρχουν σχέσεις μίσους-πάθους.. :sunglasses:

Χα! πολλές γυναίκες στο βάθος προτιμούν να τις προσβάλουν ή να τις αντπαθούν από το είναι εντελώς αδιάφοροι οι άντρες σε αυτές.  :idiot: :uglystupid:
Πάντως πολλές αυτό που σιγά σιγά κερδίζουν από πολλούς όλο και πιο πολύ είναι η περιφρόνηση άσχετα αν δεν το παραδέχονται ή αν ειναι αυτιστικές κια ψυχοπαθείς και αρνούνται τη πραγματικότητα.
Μια γκόμενα θυμάμαι που την είχα πάρει 3 φορές τηλ. για να τη πασάρω σε ένα χαζούλιακα φίλο μου -ήταν φλόμπα πράγματικά και χαζή- πιάστηκε από αυτό και μετά έμαθα ότι έλεγε με την αδερφή της και τον φλουφλο-αγαπουλίνο γκόμενο της αδερφής της ότι την πολιορκούσα και ήμουνα ο "εραστής του καλοκαιρίου" για αυτήν και γελάγανε και καλά μαζί μου (πραγματικά αγνοόυσα τη ύπαρξη της και η μόνη σεξουαλική σκέψη μου για αυτή ήταν μια κλωτσιά στη μούρη της-χωρίς διάθεση ματαιδοξίας αλλά είναι βασικό για την κατανόηση της περίπτωσης εγώ είμαι ωραίος -έστω για κάποιες γυναίκες-) Αλλά ας είμαστε ανθρωπιστές ένας κλαός ψυχίατρος και μια καλή αγωγή με φάρμακα θα τη βοηθούσαν

ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ  :dancing: :dancing:
:rockon: :rockon:

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ (ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ)
ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ  :cool2:
Ο Νίτσε έλεγε "όταν πηγαίνετε σε μια γυναίκα μη λησμονάτε ποτέ το μαστίγιο"  :headbang2: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
ΠΙΟΝΕΡΕ,ταπεινη συμβουλη,απο εναν απλο εργατη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!Μηπως,λεω μηπως,να μεταβαλετε λιγο τας σεξουαλικας σκεψεις σας???Κλωτσια στην μουρη???Ωου!!!

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΙΟΝΕΡΕ,ταπεινη συμβουλη,απο εναν απλο εργατη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!Μηπως,λεω μηπως,να μεταβαλετε λιγο τας σεξουαλικας σκεψεις σας???Κλωτσια στην μουρη???Ωου!!!

χε  χε Αγαπητέ σύντροφε παρεκλίνετε προς τον ρεβιζιονισμό θυμηθείτε εδώ κάνουμε επανάσταση και χωρίς να σπάσεις αυγά δεν τρως ομελέτα  :bounce:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Χα! πολλές γυναίκες στο βάθος προτιμούν να τις προσβάλουν ή να τις αντπαθούν από το είναι εντελώς αδιάφοροι οι άντρες σε αυτές.  :idiot: :uglystupid:
Xα! Εγώ ξέρω κ το άλλο: "Αγάπη κ μίσος πόσο μοιάζουνε τα 2"  :)

Πάντως πολλές αυτό που σιγά σιγά κερδίζουν από πολλούς όλο και πιο πολύ είναι η περιφρόνηση άσχετα αν δεν το παραδέχονται ή αν ειναι αυτιστικές κια ψυχοπαθείς και αρνούνται τη πραγματικότητα.

Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ τόσο τεραστίων διαστάσεων απέχθεια για τις ελλεινίδες την βλέπω μόνο στο bourdela.com, irl ευτυχώς δεν βλέπω κ πολλούς να λένε για ελεεινίδες, κ πάλι όσοι λέγανε αποδείχτηκε ότι είναι εγγεγραμμέμα μέλη.. :2funny:

Μια γκόμενα θυμάμαι που την είχα πάρει 3 φορές τηλ. για να τη πασάρω σε ένα χαζούλιακα φίλο μου -ήταν φλόμπα πράγματικά και χαζή- πιάστηκε από αυτό και μετά έμαθα ότι έλεγε με την αδερφή της και τον φλουφλο-αγαπουλίνο γκόμενο της αδερφής της ότι την πολιορκούσα και ήμουνα ο εραστής του καλοκαιρίου για αυτήν (πραγματικά αγνοόυσα τη ύπαρξη της και η μόνη σεξουαλική σκέψη μου για αυτή ήταν μια κλωτσιά στη μούρη της) Αλλά ας είμαστε ανθρωπιστές ένας κλαός ψυχίατρος και μια καλή αγωγή με φάρμακα θα τη βοηθούσαν

Εντάξει κλασσική μαλακία ανθρώπου π νομίζει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος,αυτό όμως δεν είναι αποκλειστικότητα του γυναικείου φύλου,πόσο μάλλον των ελλεεινίδων

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ (ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ)
ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ  :cool2:
Ο Νίτσε έλεγε "όταν πηγαίνετε σε μια γυναίκα μη λησμονάτε ποτέ το μαστίγιο"  :headbang2: :bounce-glasses:

Για ποια πραγματικά ερωτήματα μιλάς καλέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom