Lenin_lives
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Xα! Εγώ ξέρω κ το άλλο: "Αγάπη κ μίσος πόσο μοιάζουνε τα 2"
Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ τόσο τεραστίων διαστάσεων απέχθεια για τις ελλεινίδες την βλέπω μόνο στο bourdela.com, irl ευτυχώς δεν βλέπω κ πολλούς να λένε για ελεεινίδες, κ πάλι όσοι λέγανε αποδείχτηκε ότι είναι εγγεγραμμέμα μέλη..
Εντάξει κλασσική μαλακία ανθρώπου π νομίζει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος,αυτό όμως δεν είναι αποκλειστικότητα του γυναικείου φύλου,πόσο μάλλον των ελλεεινίδων
Ναι ΟΚ δεν μιλάμε για αγάπη και μίσος μιλάμε για αντιπάθεια η αντιπάθεια είναι αντιπάθεια >
Μετά για το τι βλέπεις έξω εντάξει είναι ανάλογα με το που είσαι καλό πάντως είναι να βλέπεις και πίσω από τις λέξεις και τα πρόσωπα...θα δεις πολλά εκτός αν κάνεις πως δεν βλέπεις
δεν υπάρχει τεραστίων διαστάσεων απέχθεια εσύ το λές, υπάρχει ένας κρυφός πόλεμος και σε πληφορώ περιφρόνηση για τον τύπο των ελλεεινίδων από πάρα πολλούς (τώρα οι γυναίκες τι νιώθουν ειδικά οι ελεινίδες δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να μπω στη θέση της αυτιστικής κλειστής στο κόσμο της αμοιβάδας )
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) ΧΜΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ?)