Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Xα! Εγώ ξέρω κ το άλλο: "Αγάπη κ μίσος πόσο μοιάζουνε τα 2"  :)

Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ τόσο τεραστίων διαστάσεων απέχθεια για τις ελλεινίδες την βλέπω μόνο στο bourdela.com, irl ευτυχώς δεν βλέπω κ πολλούς να λένε για ελεεινίδες, κ πάλι όσοι λέγανε αποδείχτηκε ότι είναι εγγεγραμμέμα μέλη.. :2funny:

Εντάξει κλασσική μαλακία ανθρώπου π νομίζει ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος,αυτό όμως δεν είναι αποκλειστικότητα του γυναικείου φύλου,πόσο μάλλον των ελλεεινίδων

Ναι ΟΚ δεν μιλάμε για αγάπη και μίσος μιλάμε για αντιπάθεια η αντιπάθεια είναι αντιπάθεια  >:(
Μετά για το τι βλέπεις έξω εντάξει είναι ανάλογα με το που είσαι καλό πάντως είναι να βλέπεις και πίσω από τις λέξεις και τα πρόσωπα...θα δεις πολλά εκτός αν κάνεις πως δεν βλέπεις  :cool2:
δεν υπάρχει τεραστίων διαστάσεων απέχθεια εσύ το λές, υπάρχει ένας κρυφός πόλεμος και σε πληφορώ περιφρόνηση για τον τύπο των ελλεεινίδων από πάρα πολλούς (τώρα οι γυναίκες τι νιώθουν ειδικά οι ελεινίδες δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να μπω στη θέση της αυτιστικής κλειστής στο κόσμο της αμοιβάδας )  :2funny: :2funny:

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) ΧΜΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ?)  :think: :think:

Επισκέπτης
Oμολογω,οτι,η διαγραφη μου ητο βασισμενη στην Μπακουνινολατρεια μου,οποτε...Συμφωνω με το επαναστατικο τσιτατο,αλλα διαφωνω ως προς την εφαρμογη,στας περι ων ,ο λογος,κορασιδας!Διαλογος,εως εξαντλησεως...ενθεν,κακειθεν!Και βλεπουμε...Ταπεινη προσωπικη αποψη!Α!και ,ως πανσοφος,προαναφερατε την αδιαφορια!Πραξατε την!Τι καλυτερον δι'υμας???Υ.Γ. Αμα δω οτι μου αρχιζει τα...να μεινουμε φιλοι...δεν ξερω...δεν ειδα...δεν ακουσα...δεν ειμαι απο'δω...ΛΕΩ γεια χαρα και ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ !

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε Λένιν, μην το κουράζεις και μη μας κουράζεις.
Κοίτα λίγο πίσω σου. Δεν ανακάλυψες τον τροχό.
490 ολόκληρες σελίδες και 7.340 ολόκληρα ποστς που λένε κατά 99% αυτό που μας λες εσύ τώρα.
Όλες οι μομφές όλων των ειδών έχουν ειπωθεί.
Τι άλλο θα προσφέρει η ταπεινή συνεισφορά σου?

ΥΓ: φαντάζομαι πως θα έχεις μάθει πια πως η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκιο... :headbang: :headbang:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) ΧΜΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ?)  :think: :think:

Η εγώ στραβώθηκα ή υπάρχει κανένα ερωτηματικό στα post σου σε αυτή εδώ κ την πίσω ακριβώς σελίδα toy thread...
τώρα να διαβάσω όλο το thread δε έκατσα,φαντάζομαι τι μπορεί να γράφει εξάλλου..

Επισκέπτης
Τι να λεμε ρε παιδια...και τι αναλυσεις κανετε....Οι περισσοτερες Ελεινιδες ειναι χοντροκωλες σαβουρες τινγκα στην κυταρριτιδα...Απο κει και περα οτι και να λεμε εμεις δεν αδυνατιζουν ουτε θα κοιταξουν τα εμφανισιακα χαλια τους επειδη η μαμα τους και διαφοροι μαλακες μουνοδουλοι τους εχουν πλασαρει στο μυαλο τους οτι δεν μετραει μονο η εμφανιση (ναι λες και απο χαρακτηρα ειναι κομπλε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:) και ενα σωρο αλλες μαλακιες...

Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να κοιταξουμε για γυναικες εκτος συνορων και απλα να γραφουμε στα @@ μας τις Ελεινιδες  :2funny: γιατι οπως εχει πει και ενα αξιοσεβαστο τιμημενο μελος του φορουμ "Η κυταρριτιδα σταματαει στα συνορα" :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τι λέτε το παρρόν θέμα πόσες σελίδες θα φτάσει; :think: Θα φύγει άραγε ποτέ από το προσκήνιο; :think:
Πάντως ο καλύτερος τίτλος θα ήταν:Ο Πόλεμος των δύο φίλων! :rockon:
Υ.Γ.Άτιμα Ελλαδικά θηλυκά όλο μας ταλαιπωρήτε! :2funny:
Υ.Γ.2Μέχρι τώρα απλός διάβαζα την στήλη αλλά σήμερα δεν μπόρεσα να μην συμμετέχω λιγουλάκι. :grin:

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρε Λένιν, μην το κουράζεις και μη μας κουράζεις.
Κοίτα λίγο πίσω σου. Δεν ανακάλυψες τον τροχό.
490 ολόκληρες σελίδες και 7.340 ολόκληρα ποστς που λένε κατά 99% αυτό που μας λες εσύ τώρα.
Όλες οι μομφές όλων των ειδών έχουν ειπωθεί.
Τι άλλο θα προσφέρει η ταπεινή συνεισφορά σου?

ΥΓ: φαντάζομαι πως θα έχεις μάθει πια πως η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκιο... :headbang: :headbang:

Δόκτορ κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς πράκτορας των ξένων δυνάμεων προδότης και εχθρός της επανάστασης  :grin: :grin: για το καλό σου το λέω. Τώρα επέτρεψε μου να θεωρώ την άποψη μου σημαντική και ότι μπορεί να προσθέσει κάτι αρκετά παραπάνω (πες το ματαιοδοξία). Και η πλειοψηφία δεν έχει δίκιο πάντα αλλά αυτά που λέμε για τις Ελλεεινίδες δεν είναι άποψη της πλειοψηφίας εκεί έξω ..το αντίθετο ισχύει ΟΚ?  :tickedoff:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
τραβατε μας κ ας κλαιμε ειναι οι ανδρες εδω μεσα *P

να σαν τον νικολακη περιπου... *P *P *P

Ενώ εσύ, ας πούμε, και οι φίλες σου είστε διαστημικές γυναίκες. Πλάκα έχετε...συνεχίστε...Κομπλεξικές κυρα-Ελεηνίδες.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Για πάρτε μερικά Ρωσάκια ακόμα να δείτε τι σημαίνει ΓΥΝΑΙΚΑ. Κομπλεξικές παλιοκατίνες. Πίκρα εεεεεεεε????

Συνημμένα

• r1.jpg
    r1.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • r2.jpg
    r2.jpg
    297 KB · Εμφανίσεις: 35
  • r3.jpg
    r3.jpg
    169,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • r4.jpg
    r4.jpg
    246,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • r11.jpg
    r11.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 22

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τι λέτε το παρρόν θέμα πόσες σελίδες θα φτάσει; :think: Θα φύγει άραγε ποτέ από το προσκήνιο; :think:
Πάντως ο καλύτερος τίτλος θα ήταν:Ο Πόλεμος των δύο φίλων! :rockon:

εννοείς τον πόλεμο του Αχιλλέα και του Πάτροκλου εναντίον των Τρώων;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τα ρωσιδάκια σπέρνουν!....  :rockon:  :rockon:  :rockon:
με μία τέτοια στρίπερ τα είχα (ζήλευε μπάιτ... :grin:)
μην λες ψέματα, από τον πάοκ είσαι!....  :dancing:  :dancing:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

απο τον οσφπ πες καλυτερα *P

ο χαλκ χογκαν απο που ξεφυτρωσε κ εχει κ προβλημα μαζι μου?
κ δεν μπορω κ να ανταγωνιστω μαζι του στο ξυλο... :tooth:

Για πάρτε μερικά Ρωσάκια ακόμα να δείτε τι σημαίνει ΓΥΝΑΙΚΑ. Κομπλεξικές παλιοκατίνες. Πίκρα εεεεεεεε????

εβαλα μολις τα κλαματα :idiot:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
απο τον οσφπ πες καλυτερα *P

ο χαλκ χογκαν απο που ξεφυτρωσε κ εχει κ προβλημα μαζι μου?
κ δεν μπορω κ να ανταγωνιστω μαζι του στο ξυλο... :tooth:
απο αλλου εισαι αλλα δεν το λεω
μη φάμε warned....  :rolleyes:  :rolleyes: 
όλοι έχουν προβλημα μαζί σου!........ :rockon:  :rockon:  :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Εγώ πάντως υπέρ των Ελληνίδων είμαι... και ας μου κάνουν τον βίο-αβίωτο και ας λένε και ας γκρινιάζουν...

(Βέβαια αν μου καθότανε κανένα Ρωσιδάκι δεν θα έλεγα και όχι... αλλά για ξεπέτα!)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
απο αλλου εισαι αλλα δεν το λεω
μη φάμε warned....  :rolleyes:  :rolleyes: 
όλοι έχουν προβλημα μαζί σου!........ :rockon:  :rockon:  :rockon:

τι όλοι ρε νίκο; με το που μπαίνεις, το πρώτο σου μήνυμα είναι απάντηση σε δικό της. να μεσολαβήσω να σου καθίσει να τελειώνουμε με σας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom