Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
του κλωτσου κ του μπατσου εχω γινει

κ πρεπει να ονειρευομαι κ σεξ με βουλγαρες τωρα?

κουραση... κ εχω κ διαβασματα *P
  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(... με οριο που τεινει στο απειρο..

α κ η μονιμη χρηση μπολντ απαγορευεται κ θα παω να σε καρφωσω στους αδμινους... για εκδικηση
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
σε μενα πανε αυτα τα εμοτικοουνς????
παει σε παρεσυραν κ σενα???? χυλοπιτα κ συ???

παω να πεσω απ την ακροπολη...
Α εσύ το έχεις πάρει πολύ βαριά.Λοιπόν πόσα δίνεις να  σε γλυτώσω από την αυτοκτονία; :think:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506

[/quote]
σε μενα πανε αυτα τα εμοτικοουνς????
παει σε παρεσυραν κ σενα???? χυλοπιτα κ συ???

παω να πεσω απ την ακροπολη...

Ακόμα εδώ είσαι?? Γρήγορα. Κι εσύ και οι άλλες Ελεηνίδες. Χορό του Ζαλόγγου και ΦΟΥΝΤΟ. Να κλείσει και το thread.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τωρα σε λιγο
ετοιμαζω τη διαθηκη μου *P
Τα εμοτικονάκια πάνε για το οο. Για τι άπειρο μιλάς; + ή -; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ε +... (τωρα θυμηθηκα κ τα ορια.. μπλιαξ)

νιωθω απεραντο κενο... που λεει κ η πρωτοψαλτη...

αρα ακομη να μου ριξεις πιτουλα.. χα... ανεβηκε ο εγωισμος... χαχαχα
Α εσύ το έχεις πάρει πολύ βαριά.Λοιπόν πόσα δίνεις να  σε γλυτώσω από την αυτοκτονία; :think:

μου δινεις εσυ πολλα ευρω κ με γλιτωνεις... *P

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
τωρα σε λιγο
ετοιμαζω τη διαθηκη μου *Pε +... (τωρα θυμηθηκα κ τα ορια.. μπλιαξ)

νιωθω απεραντο κενο... που λεει κ η πρωτοψαλτη...

αρα ακομη να μου ριξεις πιτουλα.. χα... ανεβηκε ο εγωισμος... χαχαχα
μου δινεις εσυ πολλα ευρω κ με γλιτωνεις... *P
Σε είδος δηλαδή δεν παίρνεις; :think:Γαμώτο είπα και εγώ να ασκήσω μία φορά το επάγγελμα του ζιγκολό να βγάλω κανένα φράγκο και γκόμενα και δεν μου έκατσε! :headbang:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας χωνεύουμε και σας αποκαλούμε ελλεεινίδες!Εδώ σας πετυχαίνουμε λίγο πριν φουντάρετε στο κενό και πάλι στα euro το μυαλό σας!!!:2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάρτε μερικά Ρωσάκια για να δείτε τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Παλιοκατίνες. Ελεηνίδες.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=131644[/img[/URL]]

Το πρώτο σοβαρό post σήμερα. Συγκινητικό

Επισκέπτης
και πώς να έχεις το μυαλό της, αφού το μυαλό της είναι στα λεφτά και τα λεφτά είναι στο μυαλό της; :tooth:

Φίλε flesh, στις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει εκτενέστατη ανάλυση στο συγκεκριμένο ερώτημα και άπειρες συζητήσεις επ αυτού...

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χμμ ενδιαφέρον θέμα.....
Δείτε ένα ενδιαφέρον link για αυτό
Η αλήθεια είναι ότι είναι γενίκευση και άθλια προκατάληψη να μιλάμε για τις γυναίκες σαν να είναι όλες ίδιες......καριόλες, εγωκεντρικές, κομπλεξικές, γαιδούρες που κοιτάνε την καλοπέραση τους μόνο...δεν είναι δίκαιο και ακριβές...υπάρχουν και ακόμα χειρότερες από αυτές που περιγράφετε  :2funny: :2funny:
Πολύ πρωτότυπος ο νεολογισμός "ελεεινίδες" πάντα μου άρεσε η δημιουργική χρήση της γλώσσας.    :cheesy:
Βλέπω ότι στο thread συμμετέχουν και κορίτσια που έχουν έρθει να απολογηθούν και να μας πείσουν για το αντίθετο. Μην τις ακούτε είναι πράκτορες του εχθρού  ;) Και φυσικά κάνουν αυτό που άνουν καλύτερα από όλα οι σημερινές γυναίκες αποπροσανατολίζουν σαν αποπροσανατολισμένες που είναι από το πραγματικό πρόβλημα και επικεντρώνουν τη συζήτηση στον ευατούλη τους.  >:(
Γυναίκες που είναι αρκετά χαζές για να νομίζουν ότι είναι έξυπνες Thats my turf. Ladies (and guys) I am waiting....I am so bored

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σημειώνω ότι και εγώ μιλάω για τις Ελληνίδες γιατί για τις ξένες από τη μικρή εμπειρία που έχω (δεν υπολογίζω τις εμπειρίες του sex industry γιατί είναι και κάπως μη αντικειμενικές λόγω ειδικών συνθηκών) και από ότι λένε οι φήμες δεν έχουν αυτά τα μαύρα χάλια που έχουν οι δικές μας (εντάξει δεν έχουν όλες χάλια...κάποιες έχουν πιο μαύρα χάλια ακόμα  :grin:)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μα ειναι δυνατον...? ακομα ασχολειστε? 480κατι σελιδες? ΕΛΕΟΣ! ειναι γνωστο οτι ειναι σιχαμενες...εχουν κατα πολυ ισχυρη πλειοψηφια μεγαλο κωλο, μεγαλο στομα , ειναι αχαριστες , το μονο που ψαχνουν ειναι ενα cabrio για να βουτηξουν μεσα να κανουν βολτες! Τ πιο σημαντικο ομως ειναι οτι :
Αν δεν ειχαν βυζια κ κωλο δεν θα ασχολιοταν κανεις μαζι τους !!! Οι ελληνιδες ειναι ατομα κακομαθημενα εκ γενετης κ περκες(σαβουρες) επισης εκ γενετης! Φιλικη συμβουλη: μην ασχολειστε καν εκτος αν ειστε σιγουροι οτι αξιζει...ετσι οπως συμπεριφερονται, σε λιγα χρονια θα ασχολουνται μαζι τους μονο κατι γεροι 70χρονων κ αλβανοι!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
μα ειναι δυνατον...? ακομα ασχολειστε? 480κατι σελιδες? ΕΛΕΟΣ! ειναι γνωστο οτι ειναι σιχαμενες...εχουν κατα πολυ ισχυρη πλειοψηφια μεγαλο κωλο, μεγαλο στομα , ειναι αχαριστες , το μονο που ψαχνουν ειναι ενα cabrio για να βουτηξουν μεσα να κανουν βολτες! Τ πιο σημαντικο ομως ειναι οτι :
Αν δεν ειχαν βυζια κ κωλο δεν θα ασχολιοταν κανεις μαζι τους !!! Οι ελληνιδες ειναι ατομα κακομαθημενα εκ γενετης κ περκες(σαβουρες) επισης εκ γενετης! Φιλικη συμβουλη: μην ασχολειστε καν εκτος αν ειστε σιγουροι οτι αξιζει...ετσι οπως συμπεριφερονται, σε λιγα χρονια θα ασχολουνται μαζι τους μονο κατι γεροι 70χρονων κ αλβανοι!

Πρέπει να είμαστε εδώ! Στις επάλξεις. Να ενημερώνουμε τους ανυποψίαστους. Μακριά απ' τα σιχαμερά αυτά υποκείμενα, που εξευτελίζουν το γυναικείο φύλο. Ακόμα και γυναίκες τους τη λένε...

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ (TV, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΠΑΡΕΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ  :grin: ;)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε Λενιν, μήπως έχεις κανένα νέο από τον Μάρξ? Ο Engels τι κάνει? Καλά είναι στην υγεία του?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom