του κλωτσου κ του μπατσου εχω γινει
κ πρεπει να ονειρευομαι κ σεξ με βουλγαρες τωρα?
κουραση... κ εχω κ διαβασματα *P
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(... με οριο που τεινει στο απειρο..
α κ η μονιμη χρηση μπολντ απαγορευεται κ θα παω να σε καρφωσω στους αδμινους... για εκδικηση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(... με οριο που τεινει στο απειρο..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σε μενα πανε αυτα τα εμοτικοουνς????
παει σε παρεσυραν κ σενα???? χυλοπιτα κ συ???
παω να πεσω απ την ακροπολη...
Τα εμοτικονάκια πάνε για το οο. Για τι άπειρο μιλάς; + ή -;σε μενα πανε αυτα τα εμοτικοουνς????
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Α εσύ το έχεις πάρει πολύ βαριά.Λοιπόν πόσα δίνεις να σε γλυτώσω από την αυτοκτονία;σε μενα πανε αυτα τα εμοτικοουνς????
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
[/quote]
σε μενα πανε αυτα τα εμοτικοουνς????
Ακόμα εδώ είσαι?? Γρήγορα. Κι εσύ και οι άλλες Ελεηνίδες. Χορό του Ζαλόγγου και ΦΟΥΝΤΟ. Να κλείσει και το thread.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τωρα σε λιγο
ετοιμαζω τη διαθηκη μου *P
νιωθω απεραντο κενο... που λεει κ η πρωτοψαλτη...
αρα ακομη να μου ριξεις πιτουλα.. χα... ανεβηκε ο εγωισμος... χαχαχα
μου δινεις εσυ πολλα ευρω κ με γλιτωνεις... *P
ετοιμαζω τη διαθηκη μου *P
ε +... (τωρα θυμηθηκα κ τα ορια.. μπλιαξ)Τα εμοτικονάκια πάνε για το οο. Για τι άπειρο μιλάς; + ή -;
Α εσύ το έχεις πάρει πολύ βαριά.Λοιπόν πόσα δίνεις να σε γλυτώσω από την αυτοκτονία;
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σε είδος δηλαδή δεν παίρνεις; Γαμώτο είπα και εγώ να ασκήσω μία φορά το επάγγελμα του ζιγκολό να βγάλω κανένα φράγκο και γκόμενα και δεν μου έκατσε!τωρα σε λιγο
ετοιμαζω τη διαθηκη μου *Pε +... (τωρα θυμηθηκα κ τα ορια.. μπλιαξ)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας χωνεύουμε και σας αποκαλούμε ελλεεινίδες!Εδώ σας πετυχαίνουμε λίγο πριν φουντάρετε στο κενό και πάλι στα euro το μυαλό σας!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Πάρτε μερικά Ρωσάκια για να δείτε τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Παλιοκατίνες. Ελεηνίδες.
Από τις φωτογραφίες βγαίνει το συμπέρασμα;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εμένα παλι που μ αρέσουν...!!!Χαμηλοτάβανες,καπνίστριες,αρσενικοεργένισες,αγχωμένες,εγωίστριες,αλλα... μ αρέσουν!
[size=12pt]Τι νακανω γιατρε μου;[/size]
Υπομονή
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=131644[/img[/URL]]Πάρτε μερικά Ρωσάκια για να δείτε τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Παλιοκατίνες. Ελεηνίδες.
Το πρώτο σοβαρό post σήμερα. Συγκινητικό
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Από τις φωτογραφίες βγαίνει το συμπέρασμα;
Όχι, από εμπειρίες...Αλλά και οι φωτό είναι ενδεικτικές.
Επισκέπτης
και πώς να έχεις το μυαλό της, αφού το μυαλό της είναι στα λεφτά και τα λεφτά είναι στο μυαλό της;
Φίλε flesh, στις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει εκτενέστατη ανάλυση στο συγκεκριμένο ερώτημα και άπειρες συζητήσεις επ αυτού...
Lenin_lives
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χμμ ενδιαφέρον θέμα.....
Δείτε ένα ενδιαφέρον link για αυτό
Η αλήθεια είναι ότι είναι γενίκευση και άθλια προκατάληψη να μιλάμε για τις γυναίκες σαν να είναι όλες ίδιες......καριόλες, εγωκεντρικές, κομπλεξικές, γαιδούρες που κοιτάνε την καλοπέραση τους μόνο...δεν είναι δίκαιο και ακριβές...υπάρχουν και ακόμα χειρότερες από αυτές που περιγράφετε
Πολύ πρωτότυπος ο νεολογισμός "ελεεινίδες" πάντα μου άρεσε η δημιουργική χρήση της γλώσσας.
Βλέπω ότι στο thread συμμετέχουν και κορίτσια που έχουν έρθει να απολογηθούν και να μας πείσουν για το αντίθετο. Μην τις ακούτε είναι πράκτορες του εχθρού ;) Και φυσικά κάνουν αυτό που άνουν καλύτερα από όλα οι σημερινές γυναίκες αποπροσανατολίζουν σαν αποπροσανατολισμένες που είναι από το πραγματικό πρόβλημα και επικεντρώνουν τη συζήτηση στον ευατούλη τους. >
Γυναίκες που είναι αρκετά χαζές για να νομίζουν ότι είναι έξυπνες Thats my turf. Ladies (and guys) I am waiting....I am so bored
Δείτε ένα ενδιαφέρον link για αυτό
Η αλήθεια είναι ότι είναι γενίκευση και άθλια προκατάληψη να μιλάμε για τις γυναίκες σαν να είναι όλες ίδιες......καριόλες, εγωκεντρικές, κομπλεξικές, γαιδούρες που κοιτάνε την καλοπέραση τους μόνο...δεν είναι δίκαιο και ακριβές...υπάρχουν και ακόμα χειρότερες από αυτές που περιγράφετε
Πολύ πρωτότυπος ο νεολογισμός "ελεεινίδες" πάντα μου άρεσε η δημιουργική χρήση της γλώσσας.
Βλέπω ότι στο thread συμμετέχουν και κορίτσια που έχουν έρθει να απολογηθούν και να μας πείσουν για το αντίθετο. Μην τις ακούτε είναι πράκτορες του εχθρού ;) Και φυσικά κάνουν αυτό που άνουν καλύτερα από όλα οι σημερινές γυναίκες αποπροσανατολίζουν σαν αποπροσανατολισμένες που είναι από το πραγματικό πρόβλημα και επικεντρώνουν τη συζήτηση στον ευατούλη τους. >
Γυναίκες που είναι αρκετά χαζές για να νομίζουν ότι είναι έξυπνες Thats my turf. Ladies (and guys) I am waiting....I am so bored
Lenin_lives
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σημειώνω ότι και εγώ μιλάω για τις Ελληνίδες γιατί για τις ξένες από τη μικρή εμπειρία που έχω (δεν υπολογίζω τις εμπειρίες του sex industry γιατί είναι και κάπως μη αντικειμενικές λόγω ειδικών συνθηκών) και από ότι λένε οι φήμες δεν έχουν αυτά τα μαύρα χάλια που έχουν οι δικές μας (εντάξει δεν έχουν όλες χάλια...κάποιες έχουν πιο μαύρα χάλια ακόμα )
μα ειναι δυνατον...? ακομα ασχολειστε? 480κατι σελιδες? ΕΛΕΟΣ! ειναι γνωστο οτι ειναι σιχαμενες...εχουν κατα πολυ ισχυρη πλειοψηφια μεγαλο κωλο, μεγαλο στομα , ειναι αχαριστες , το μονο που ψαχνουν ειναι ενα cabrio για να βουτηξουν μεσα να κανουν βολτες! Τ πιο σημαντικο ομως ειναι οτι :
Αν δεν ειχαν βυζια κ κωλο δεν θα ασχολιοταν κανεις μαζι τους !!! Οι ελληνιδες ειναι ατομα κακομαθημενα εκ γενετης κ περκες(σαβουρες) επισης εκ γενετης! Φιλικη συμβουλη: μην ασχολειστε καν εκτος αν ειστε σιγουροι οτι αξιζει...ετσι οπως συμπεριφερονται, σε λιγα χρονια θα ασχολουνται μαζι τους μονο κατι γεροι 70χρονων κ αλβανοι!
Αν δεν ειχαν βυζια κ κωλο δεν θα ασχολιοταν κανεις μαζι τους !!! Οι ελληνιδες ειναι ατομα κακομαθημενα εκ γενετης κ περκες(σαβουρες) επισης εκ γενετης! Φιλικη συμβουλη: μην ασχολειστε καν εκτος αν ειστε σιγουροι οτι αξιζει...ετσι οπως συμπεριφερονται, σε λιγα χρονια θα ασχολουνται μαζι τους μονο κατι γεροι 70χρονων κ αλβανοι!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
μα ειναι δυνατον...? ακομα ασχολειστε? 480κατι σελιδες? ΕΛΕΟΣ! ειναι γνωστο οτι ειναι σιχαμενες...εχουν κατα πολυ ισχυρη πλειοψηφια μεγαλο κωλο, μεγαλο στομα , ειναι αχαριστες , το μονο που ψαχνουν ειναι ενα cabrio για να βουτηξουν μεσα να κανουν βολτες! Τ πιο σημαντικο ομως ειναι οτι :
Πρέπει να είμαστε εδώ! Στις επάλξεις. Να ενημερώνουμε τους ανυποψίαστους. Μακριά απ' τα σιχαμερά αυτά υποκείμενα, που εξευτελίζουν το γυναικείο φύλο. Ακόμα και γυναίκες τους τη λένε...
Lenin_lives
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ (TV, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΠΑΡΕΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ;)