Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.416
Πόντοι
506

Επισκέπτης
μα να σου πω κατι?οντως η αλλη θα διεγερθει με τον νταγλαρα η τον λεφτα,αυτο ειναι αληθεια,οπως κι εμεις αλλωστε κοιταμε τον ωραο κωλο το ωραιο σωμα η το ομορφο στυτο βυζι.κι αναγνωριζουμε μαλιστα ποιο ειναι καλυτερο σωμα απ ολα,τις ιδανικες αναλογιες,απλα αυτο δε σημαινει πως δε θα πηδαγαμε και μια κατωτερη,μια μετριουλα.
ετσι κι αλλιως οι ομορφες(οι πολυ εννοειται) πανω κατω ειναι καταδικασμενες να γινονται κατα καποιο τροπο τα μοντελα στο...θεμο,στις πασαρελες κτλ,να παιρνουν πιπες απο διασημους λεφταδες κτλ.ακριβως επειδη αυτο μοναχα εχουν πανω τους.αυτο καλλιεργουν.οποιαδηποτε αν θελησει μποριε να γινει φοβερο μουνακι(νταξει εννοω για καποια κοπελα απο μετρια και πανω).αν προσεξει το σωμα της την εμφανιση της ολα γινονται.
το θεμα ειναι να μη φοβομαστε.την ιδια ανασφαλεια να μεινουν μονες κι απηδηχτες εχουν κι αυτες,και οταν μιλαμε με καποια αυτο πρεπει να σκεφτομαστε κι εμεις,εχω την εντυπωση.
κι αυτες επιθυμουν το σεξ,το γαμησι,θελουν τον πουτσο,την ηδονη,κι ας μην ειναι απο τον μπραντ πιτ.εχω δει ομορφες κοπελες διπλα σε φαινομενικα μετριους(απο θεμα εξωτερικης εμφανισης) αντρες.απλα ο καθενας μας κατι εχει,που θα την αναψει την αλλη,τπτ δεν ειναι μονιμο η στατικο,ειδικα γι αυτες,που εγκεφαλικα ειναι fucked up,ανα πασα στιγμη μπορει να αναψει το λαμπακι προς το θετικο.οποτε ορμαμε κι οποια κατσει,η μονη λυση :-))))
Ρε φιλε,σορυ κι'ολας,αλλα ,η κολλητος του παλιου εισαι,η κολλητος του παλιου!Τριτη λυση , δεν βλεπω!Με το συμπαθειο...η και το αντιπαθειο...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ναι, ναι είδες?? Σκέτη ιδεολογία είστε. Το συνηθισμένο σας παραμυθάκι. Για τους ανυποψίαστους.

οχι μη το λες
εγω σε καθε σελιδα λεω κ αλλη ιδεολογια
ειναι να μην αρχισω... *P

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
sorry pall... σαπουνώνω το σκοινί!  :'( :'( :'(

και καλα κανεις ακουσε κει φτουσου ρε μιλας για καπνισμα. δωσε σωστες αρχες στα παιδια σου. ποσες τσοντες ειδαν σημερα; αμα πεις λιγοτερες απο 2 εισαι κακος πατερας

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
και καλα κανεις ακουσε κει φτουσου ρε μιλας για καπνισμα. δωσε σωστες αρχες στα παιδια σου. ποσες τσοντες ειδαν σημερα; αμα πεις λιγοτερες απο 2 εισαι κακος πατερας
Αυτό είναι το "ευχαριστώ"???  :think:
Ούτε λίγη τρυφερότητα… λίγη αγάπη…  :tickedoff:
Τόση ώρα σας φροντίζω…  :headbang:
:cussing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό είναι το "ευχαριστώ"???  :think:
Ούτε λίγη τρυφερότητα… λίγη αγάπη…  :tickedoff:
Τόση ώρα σας φροντίζω…  :headbang:
:cussing:

ενταξει ενταξει σωωωωωωωωπα σωωωωωωωωωωωωωπα, θα το παρω εγω το μωρο μου θα το κανω μπανιο θα του βαλω λαδακια και θα το βαλω να κανει νανι σε μαλακα παπλωματα

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
ενταξει ενταξει σωωωωωωωωπα σωωωωωωωωωωωωωπα, θα το παρω εγω το μωρο μου θα το κανω μπανιο θα του βαλω λαδακια και θα το βαλω να κανει νανι σε μαλακα παπλωματα
αγκού αγκού  :smitten: :smitten: :smitten:  :babycry:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μα να σου πω κατι?οντως η αλλη θα διεγερθει με τον νταγλαρα η τον λεφτα,αυτο ειναι αληθεια,οπως κι εμεις αλλωστε κοιταμε τον ωραο κωλο το ωραιο σωμα η το ομορφο στυτο βυζι.κι αναγνωριζουμε μαλιστα ποιο ειναι καλυτερο σωμα απ ολα,τις ιδανικες αναλογιες,απλα αυτο δε σημαινει πως δε θα πηδαγαμε και μια κατωτερη,μια μετριουλα.
ετσι κι αλλιως οι ομορφες(οι πολυ εννοειται) πανω κατω ειναι καταδικασμενες να γινονται κατα καποιο τροπο τα μοντελα στο...θεμο,στις πασαρελες κτλ,να παιρνουν πιπες απο διασημους λεφταδες κτλ.ακριβως επειδη αυτο μοναχα εχουν πανω τους.αυτο καλλιεργουν.οποιαδηποτε αν θελησει μποριε να γινει φοβερο μουνακι(νταξει εννοω για καποια κοπελα απο μετρια και πανω).αν προσεξει το σωμα της την εμφανιση της ολα γινονται.

ε και μεις ποιος σου πε οτι δεν τους πηδαμε τους μπατηρηδες ετσι για αλλαγη να νιωσουμε οτι καναμε το ψυχικο? :2funny:
μα τι λες τωρα? χαχαχαχααχαχα
αν και νταξει εχεις ενα μικρο δικιο σε καποια..... :P

ευακιιιιιιιιιιιι γουελκαμ μπακκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ

αχ μπαιτ θα δουν οι παρεες σου οτι ανακυρηχτηκες ΜΙΣ ελλεηνιδα του φορουμ και ποιος σε πιανει μετα.......χαχαχαχαχα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.416
Πόντοι
506
Πάρτε μερικά Ρωσάκια για να δείτε τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Παλιοκατίνες. Ελεηνίδες.

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 22

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα μωρε τωρα με τις κρυες..

αχ μπαιτ θα δουν οι παρεες σου οτι ανακυρηχτηκες ΜΙΣ ελλεηνιδα του φορουμ και ποιος σε πιανει μετα.......χαχαχαχαχα

δεν ξερω δεν ξερω
μου εριξαν τετοια χυλοπιτα ολοι χθες.. (βλ παθους νικολακηδες ευκωλους λεο-βρουτους κ φυσικα παλαιοι και ιντιρες γκαντηδες) που ανησυχω ανησυχω πολυ... η παρεα θα με φτυσει ετσι οπως ξεπεσα κ εδιαλυθει σε μια στιγμη το ιματζ μου... *P

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

δεν ξερω δεν ξερω
μου εριξαν τετοια χυλοπιττα ολοι χθες.. (βλ παθους νικολακηδες ευκωλους λεο-βρουτους κ φυσικα παλαιοι και ιντιρες γκαντηδες) που ανησυχω ανησυχω πολυ... η παρεα θα με φτυσει ετσι οπως ξεπεσα κ εδιαλυθει σε μια στιγμη το ιματζ μου... *P
όντως.  :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.416
Πόντοι
506

δεν ξερω δεν ξερω
μου εριξαν τετοια χυλοπιττα ολοι χθες.. (βλ παθους νικολακηδες ευκωλους λεο-βρουτους κ φυσικα παλαιοι και ιντιρες γκαντηδες) που ανησυχω ανησυχω πολυ... η παρεα θα με φτυσει ετσι οπως ξεπεσα κ εδιαλυθει σε μια στιγμη το ιματζ μου... *P

ΚΡΥΕΣ?? Για ρώτα κανέναν πουχει πάει με Ρωσίδα να σου πει πόσο κρύα ήταν. Αλλά φταίνε οι ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ. Και το αιώνιό σας κόμπλεξ. Παλιοτσόκαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom