ΚΡΥΕΣ?? Για ρώτα κανέναν πουχει πάει με Ρωσίδα να σου πει πόσο κρύα ήταν. Αλλά φταίνε οι ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ. Και το αιώνιό σας κόμπλεξ. Παλιοτσόκαρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
φταινε πραγματιΚΡΥΕΣ?? Για ρώτα κανέναν πουχει πάει με Ρωσίδα να σου πει πόσο κρύα ήταν. Αλλά φταίνε οι ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ. Και το αιώνιό σας κόμπλεξ. Παλιοτσόκαρα.
δεν ηθελα να το παραδεχτω αλλα τοσο πολυ επληγωθει ο εγωισμος μου που αντιπαθησα τις ρωσιδες κ ολο το ανατολικο μπλοκ
ελλεηνιδες.. παντα κ παντου κ σε ολους τους αιωνες.. εκειιιιιιιιιι να σας βασανιζουν... *P
ανατολγκάμι μην παρεξηγείς τη μπάιτφταινε πραγματι
δεν ηθελα να το παραδεχτω αλλα τοσο πολυ επληγωθει ο εγωισμος μου που αντιπαθησα τις ρωσιδες κ ολο το ανατολικο μπλοκ
ελλεηνιδες.. παντα κ παντου κ σε ολους τους αιωνες.. εκειιιιιιιιιι να σας βασανιζουν... *P
έφαγε σε χρόνο ντε-τε χυλόπιτα από
εμένα και τον παθιάρη φίλο μου που είμαστε
ρωσοβαλκανόφιλοι και θα κάνει καιρό να συνέλθει....
Επισκέπτης
i know...και όχι μόνο καλέ μου φίλε ;)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εγω προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια... οι καλυτερες γυναικες ειμαστε εμεις οι ελλεηνιδες.. κ σεις...................... αμα σας πληγωσουν ανεπανορθωτα οι βαλκανιες κ οι κ καλα δεσμευσεις σας.. μην ερθετε κλαιγοντας σε μας... *P
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δηλαδή εμείς οι...ελεεινίδες δεν έχουμε καμμιά πιθανότητα να σας χαρούμε?.....και όχι μόνο καλέ μου φίλε ;)
Επισκέπτης
εγω προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια... οι καλυτερες γυναικες ειμαστε εμεις οι ελλεηνιδες.. κ σεις...................... αμα σας πληγωσουν ανεπανορθωτα οι βαλκανιες κ οι κ καλα δεσμευσεις σας.. μην ερθετε κλαιγοντας σε μας... *P
εγώ προσωπικά φροντίζω να απολαμβάνω την παρέα όλων των γυναικών ;)
Έχεις τον βύζο εσύ. Μην τα ξαναλέμε μαρή......δηλαδή εμείς οι...ελεεινίδες δεν έχουμε καμμιά πιθανότητα να σας χαρούμε?.....
Επισκέπτης
δηλαδή εμείς οι...ελεεινίδες δεν έχουμε καμμιά πιθανότητα να σας χαρούμε?.....
ειδικά εσείς πάρα πολλές.......
καλά καλά όλο τα ίδια λεςεγω προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια... οι καλυτερες γυναικες ειμαστε εμεις οι ελλεηνιδες.. κ σεις...................... αμα σας πληγωσουν ανεπανορθωτα οι βαλκανιες κ οι κ καλα δεσμευσεις σας.. μην ερθετε κλαιγοντας σε μας... *P
καλύτερες γυναίκες και κουραφέξαλα
όταν με είχες στήσει εκείνο το βράδυ
μία ώρα όταν μου έκανες το βίο αβίωτο
όταν κρεβατομουρμούραγες όταν όταν όταν....
μετά λύγισα κι εγώ και τωρα τρέχω στα κωλάδικα......
Εμένα με έφτυσε μια Ρουμάνα... Να ξαναγυρίσω στις Ελεεινίδες;εγω προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια... οι καλυτερες γυναικες ειμαστε εμεις οι ελλεηνιδες.. κ σεις...................... αμα σας πληγωσουν ανεπανορθωτα οι βαλκανιες κ οι κ καλα δεσμευσεις σας.. μην ερθετε κλαιγοντας σε μας... *P
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
νικολακη μα ετσι κανει η πραγματικη γυναικα
τι φταιω εγω που δε ξερεις τι σου γινεται???
ακους κ συ ξενες κ παιρνεις θαρρος...
ε τοτε προς τι η χυλοπιτα? μια χαρα παρεα ειμεθα κ μεις.. γιατι εισθε σκληρος...?
χαλαρωσε κ απολαυσε την εμπειρια.. *P
οσο εισαι καπαρωμενος παθος?εγώ προσωπικά φροντίζω να απολαμβάνω την παρέα όλων των γυναικών ;)
ε τοτε προς τι η χυλοπιτα? μια χαρα παρεα ειμεθα κ μεις.. γιατι εισθε σκληρος...?
Εμένα παλι που μ αρέσουν...!!!Χαμηλοτάβανες,καπνίστριες,αρσενικοεργένισες,αγχωμένες,εγωίστριες,αλλα... μ αρέσουν!
Τι νακανω γιατρε μου;
μη σου πω καμιά κουβέντανικολακη μα ετσι κανει η πραγματικη γυναικα
οσο εισαι καπαρωμενος παθος?
και κλαις πάλι..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ετοιμη ειμαι κανονισε...μη σου πω καμιά κουβέντα
και κλαις πάλι..
*P
βιντι φυσικα κ να ξαναγυρισεις στις αγαπημενες ελλεηνιδες... τι ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις???Εμένα με έφτυσε μια Ρουμάνα... Να ξαναγυρίσω στις Ελεεινίδες;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 506
Ποιός σου είπε ότι μας πλήγωσαν οι Βαλκάνιες?? Οι Βουλγάρες μια χαρά είναι. Και κάνουν κι ένα sex, που ούτε στον ύπνο σας δεν τοχετε δει. Είστε ΠΑΤΟΣ. Ξυπνηστε...
Ποιός σου είπε ότι μας πλήγωσαν οι Βαλκάνιες?? Οι Βουλγάρες μια χαρά είναι. Και κάνουν κι ένα sex, που ούτε στον ύπνο σας δεν τοχετε δει. Είστε ΠΑΤΟΣ. Ξυπνηστε...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
του κλωτσου κ του μπατσου εχω γινει
κ πρεπει να ονειρευομαι κ σεξ με βουλγαρες τωρα?
κουραση... κ εχω κ διαβασματα *P
α κ η μονιμη χρηση μπολντ απαγορευεται κ θα παω να σε καρφωσω στους αδμινους... για εκδικηση
κ πρεπει να ονειρευομαι κ σεξ με βουλγαρες τωρα?
κουραση... κ εχω κ διαβασματα *P
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(... με οριο που τεινει στο απειρο..μπάιτ μου τη σπανε ωρες ωρες αυτα που λες
α κ η μονιμη χρηση μπολντ απαγορευεται κ θα παω να σε καρφωσω στους αδμινους... για εκδικηση