Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Επισκέπτης
Βρε Λενιν, μήπως έχεις κανένα νέο από τον Μάρξ? Ο Engels τι κάνει? Καλά είναι στην υγεία του?
Δοκτωρ,ταπεινα,σας υπενθυμιζω,οτι,δεν ηντουσαν(ησαντε) και τοσο συγχρονοι,συναναμεταξυ τους οι κυριοι που αναφερατε!13 ετων ηντουνο ο Βλαδιμηρος Ιλιτς Ουλιανωφ,οταν πηγε να βρει στην Βαλχαλα,τους προγονους του ο Καρολος!Δουλος σας,κορυφαιε,ψυχαναλητα!Τα σεβη μου στον κυριο Γιουνγκ!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητέ μοναχικέ μου καβαλάρη, ταπεινά διευκρινίζω πως σκέφτηκα να ρωτήσω αυτόν που ισχυρίζεται πως ο Βλαδιμηρος Ιλιτς Ουλιανωφ ΖΕΙ (κάτι θα ξέρει για να το λέει) μήπως έχει καμιά καλή πληροφορία και για για προηγούμενους αποβιώσαντες. Όχι τίποτα, αλλά θα με ενδιέφερε η άποψη του συγγραφέα του Κεφαλαίου σχετικά με την κατάρρευση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος...
ΥΓ1: Με τον Γιουγκ είμαι ψιλοσκοτωμένος, αλλά καλή καρδιά ;)
ΥΓ2: Μήπως η Ρόζα Λούξεμπουργκ είχε κάποια μακρυνή ελληνική ρίζα? Για Ελλεεινίδα την έκοβα πάντα... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητέ μοναχικέ μου καβαλάρη, ταπεινά διευκρινίζω πως σκέφτηκα να ρωτήσω αυτόν που ισχυρίζεται πως ο Βλαδιμηρος Ιλιτς Ουλιανωφ ΖΕΙ (κάτι θα ξέρει για να το λέει) μήπως έχει καμιά καλή πληροφορία και για για προηγούμενους αποβιώσαντες. Όχι τίποτα, αλλά θα με ενδιέφερε η άποψη του συγγραφέα του Κεφαλαίου σχετικά με την κατάρρευση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος...
ΥΓ2: Μήπως η Ρόζα Λούξεμπουργκ είχε κάποια μακρυνή ελληνική ρίζα? Για Ελλεεινίδα την έκοβα πάντα... :2funny:

ωραιος ειναι ο γιουνγκ.......γιατι τον αποπαιρνεις ετσι??? απο τις αδυναμιες μου....

Επισκέπτης
Μα πως τα λετε,εξοχωτατε Σιγισμουνδιε!?!?Δια την  Ερυθραν Ροζα,τι να σας ειπω?Σχετικα με την καταγωγην της,ολιγα ξευρω!Ο δε φιλτατος,ισχυριζεται το αθανατον του Βλαδιμηρου,οποτε , ως μεταγενεστερος του Καρολου,τι να μας ειπει???Δεν βαριεσται???Ας  υβρισωμεν ολιγον ετι,τας Ελλεηνιδας και ας πορευθωμεν εν αγαστη ειρηνη ...Υ.Γ.  Κατι ειχα ακουσει για μιαν ελαφραν διενεξην,μεταξυ υμων και του καταπτυστου,αλλα εθεωρησα,οτι ητο κακοπροαιρεται φημαι.Ειρηνη αδελφοι!

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και όμως έχει σκεφτεί κανείς τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων στα κουμμουνιστικά καθεστώτα;  Δεν ξέρω τι παιζότανε απλώς και εγώ αναρωτιέμαι, υποψιάζομαι ότι θα ήταν πιο ισσοροπημένα τα πράγματα, τα ξεφτιλίκια με τα φράγκα, τις χλιδές και τα glamour, και τις ξιπασμένες ντίβες που απαιτούν, απαιτούν, απαιτούν (που συνήθως είναι απλώς μέτρια γκομενάκια)  που τα βλέπω και ξερνάω δεν θα έπαιζαν και οι γυναίκες θα ήταν λιγότερο απαιτητικές και πιο προσγειωμένες. Φαντάζομαι τουλάχιστον  :think:

Αν και σε αυτούς τους λαούς ένα είδος σύνεσης και απλότητας στους ανθρώπους είναι πολιτισμικά αγαθά άσχετα με το τι καθεστώς έχουν-αγαθά που δυστυχώς εδώ ούτε που τα φανταζόμαστε. Πιστέυω πως χωρίς ντόρο και θόρυβο φυσιολογικοί και απλοί μέσοι άντρες σαν εμάς θα είχαν μια ικανοποιητική ερωτική ζωή χωρίς τις απογοητεύσεις και τις φρίκες που τρώμε με τις γυναίκες εδώ με την ελάχιστη προσπάθεια και πόνο.  
Εκτός αν σε βούταγε από το πουθενά η πολιτική αστυνομία και σου έβαζε τέλος το καθεστώς στην ανέμελη και γλυκιά ζωή  χε χε  :- γιατί έπαιζαν και αυτά πολύ (δεν είμαι απολογητής των κουμουνιστικών καθεστώτων για αποφυγή παρερμηνειών )

Αναρωτιέμαι ρε παιδιά γιατί είναι τόσο ελεεινές οι γκόμενες ελληνίδες. Εντάξει για να είμαστε και στατιστικά σωστοί και για να μην μας διαφθείρει τη κρίση το αρνητικό συναίσθημα η στατιστική αλήθεια (όχι πως έχω κάνει στατιστική μελέτη αλλά είναι κοινός τόπος) ελλεεινίδες δεν είναι όλες οι Ελληνίδες αλλά..... είναι υπερβολικά υπερβολικά πολλές ανάμεσα στις γυναίκες σε σημείο να γίνονται μια βρωμερή πλειοψηφία σε συγκεκριμένους κοινωνικούς χώρους. (Μένω Β.Π. και ο τόπος ζέει από δαύτες).
Νομίζω πως όλη αυτή η αθλιότητα είναι χαρακτηριστικό που εν δυνάμει ενυπάρχει  στην πλειοψηφία  των γυναικών (η ενδυνάμει αθλιότητα του σύγχρονου Έλληνα γενικά είναι ανίκητη αλλά εδώ μιλάμε για τις γυναίκες). Απλώς εκδήλώνεται έντονα ή λιγότερο ανάλογα με τις συνθήκες, δυστυχώς εμείς οι άντρες το επιτρέπουμε αυτό αντί να το απαξιώνουμε με το τρόπο που αξίζει όπου ξεφυτρώνει, είτε λόγω μουνοδουλείας είτε λόγω αδύναμιας της στιγμής όπως φλουφλο-έρωτας, αγαμία είτε και αφηρημάδα -καθώς ο άντας αφαιρείται καμμιά φορά ενώ αυτές είναι πάντα στην ίντριγκα και με τη πουτανιά στο μυαλό χα χα χα  :grin:

Αγαπητέ Σιγκμουντ ο συνάδελφος απάντησε πλήρως και με ιστορική ακρίβεια στην ερώτηση σου.

Ασχετο αλλά το διάβασα κάπου  χθές
"Οι έξυπνοι γνωρίζουν ότι είναι έξυπνοι, οι ηλίθιοι όμως δεν γνωρίζουν ότι είναι ηλίθιοι"

και χειρότερα θα πρόσθετα: οι ηλίθιοι όχι μόνο δεν γνωρίζουν ότι είναι ηλίθιοι αλλά πιστεύουν και κραυγάζουν ότι είναι έξυπνοι

Επισκέπτης
Μην βαλετε , ΠΙΟΝΕΡΕ της Επαναστασης,εναντιον του θαυμασιου δοκτωρος!Συνοψιζοντας,κατοπιν μελετης του πονηματος σας,και παραφραζοντας ρησιν,αναφερω,οτι,αυται πρεπουν ημων αρχιεριαι,αλλως πως,κατα Σουτσον(προσοχη μεγιστη στην αρθρωσιν,παρακαλω)κατα τον μεζε και το πηρουνι!Τα σεβη μου!

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην βαλετε , ΠΙΟΝΕΡΕ της Επαναστασης,εναντιον του θαυμασιου δοκτωρος!Συνοψιζοντας,κατοπιν μελετης του πονηματος σας,και παραφραζοντας ρησιν,αναφερω,οτι,αυται πρεπουν ημων αρχιεριαι,αλλως πως,κατα Σουτσον(προσοχη μεγιστη στην αρθρωσιν,παρακαλω)κατα τον μεζε και το πηρουνι!Τα σεβη μου!

Δεν θα τολμούσα ποτέ να βάλω εναντιόν του Δόκτορος Σίγκμουντ-μεγάλος σεβασμός στην ψυχαναλυτική ιδιοφυιά του :rolleyes:. Το πιασιάρικο μότο στο τέλος είναι άσχετο μου αρέσει απλώς να τελειώνω το κείμενο με ρήσεις, αφήνουν μια ανατριχίλα στον αναγνώστη και τον πείθω περισσότερο ότι τα λέω σωστά  :dancing: χαχα
Δυστυχώς αγαπητέ μου δεν καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι όμως "και παραφραζοντας ρησιν,αναφερω,οτι,αυται πρεπουν ημων αρχιεριαι,αλλως πως,κατα Σουτσον(προσοχη μεγιστη στην αρθρωσιν,παρακαλω)κατα τον μεζε και το πηρουνι"  Μια μετάφραση σε απλή δημοτική θα έριχνε φώς νομίζω

Επισκέπτης
Με δυο κουβεντουλες,συντροφια,γιατι μ'εχει γαμησει η γριππη,κανει ο καθεις κι'η καθεμια,οτι του κατεβασει η κουτρα του!Εγω,δεν κατακρινω η επικρινω κανενα!Μητριαρχικες,ηταν,ειναι και θα ειναι,ολες οι κοινωνιες.Οπως και να το κανουμε,απο μια μητρα βγαινουμε και σε μια μητρα,διακαως,θελουμε να μπαινοβγαινουμε,ανεξαρτητως φυλης!!Μακαρι να κανει καθεμια και καθενας μας την αυτοκριτικη του,να βελτιωσει τα λαθη του και να πορευεται πορειες ανελιξης!Προσωπικα,μεγαλωμενος,αποκλειστικα και μονο απο γυναικες,ανταρτισσες και ερωτικωτατες,μην γνωριζοντας πατερα,τις λατρεψα,τις λατρευω και θα τις λατρευω!Ισως γι'αυτο η μια και μοναδικη μου αποπειρα,να συνευρεθω με εκδιδομενη,κατεληξε,σε Φυρ Ελιζ!Το κεφαλι μου,αν κανω λαθος,στην διαθεση σας!Αυτη ειναι η αληθεια μου,ομως!Η Επανασταση ειναι Ερωτας και ο Ερωτας ειναι Επανασταση!Ασχετο...αλλα μ'αρεσει!Υ.Γ. Καλα που ειπα με δυο κουβεντες,σκεψου και να το ανεπτυσσα...ωχωχωχ!

Επισκέπτης
...σε πολλες περιπτωσεις,ισχυει,το αυτοι ειμαστε,αυτες μας αξιζουν!Επαναλαμβανω,δεν ειναι ο κανονας,ειναι μια εξαιρεση,που κοντευει να γινει κανονας,αλλα αν το παλεψουμε,ευελπιστω,οτι κατι θα καταφερουμε!Ευελπιστω...αλλιως...η φυλης και τα ct ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!Κι'αυτο ειναι μια καθαρα προσωπικη αποψη,που αφορα,εμενα και μονο εμενα και πως διαχειριζομαι εγω,τον εαυτο μου.Ουτε συμβουλη ειναι,ουτε παραινεση!

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τέλειο και εγώ πρέπει να κοιμηθώ. 2-3 σημεία μόνο. Οι κοινωνίες είναι μητριαρχικές (όχι όλες) μόνο σε ότι αφορά τις βαθύτερες συναισθηματικά σχέσεις (έρωτας, παιδιά, αγάπη που ήταν το λιβάδι που βοσκάγανε άνετα και κυριαρχούσανε οι γυναίκες).
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό απλώς λειτουργούσε παλιά,  σήμερα όμως μάλλον είναι κάτι που απλώς δεν λειτουργεί (άρα πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο... λέω τώρα) Για να ελέγξεις ένα παιχνίδι πρέπει να μπορείς να το κάνεις ...οι σημερινές γυναίκες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (και μιλαώ σε γενικές γραμμές)....τους λείπει η ευαισθησία, η ενστικτώδης σοφία και η υποχωρητικότητα για χάρη της αγάπης που είχανε παλιά (ή αναγκαζόντουσαν να έχουνε), ίσως να μην φταίνε αυτές γιατί έχουνε αλλάξει όλοι οι όροι του παιχνιδιού, αλλά τι να αφήσουμε στις γυναίκες να ελέγχουν το παιχνίδι όταν τραγικά φαίνεται ότι δεν μπορούνε πια. Χμμμμ  :think: :think:
Νομίζω η εποχή άλλαξε τους άντρες πρέπει να αλλάξει και τις γυναίκες όμως (όπως σε όλο το δυτικό κόσμο)  Δυστυχώς οι αντάρτισσες οι ερωτικές γυναίκες όλο και σπανίζουν σήμερα αγαπητέ φίλε. Και εγώ  αγαπάω τις γυναίκες (μπλιάχ το είπα  :P) αλλά πρέπει και αυτές να είναι άξιες της αγάπης όχι άξιες κλωτσιών.  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τέλειο και εγώ πρέπει να κοιμηθώ. 2-3 σημεία μόνο. Οι κοινωνίες είναι μητριαρχικές (όχι όλες) μόνο σε ότι αφορά τις βαθύτερες συναισθηματικά σχέσεις (έρωτας, παιδιά, αγάπη που ήταν το λιβάδι που βοσκάγανε άνετα και κυριαρχούσανε οι γυναίκες).
Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό απλώς λειτουργούσε παλιά,  σήμερα όμως μάλλον είναι κάτι που απλώς δεν λειτουργεί (άρα πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο... λέω τώρα) Για να ελέγξεις ένα παιχνίδι πρέπει να μπορείς να το κάνεις ...οι σημερινές γυναίκες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (και μιλαώ σε γενικές γραμμές)....τους λείπει η ευαισθησία, η ενστικτώδης σοφία και η υποχωρητικότητα για χάρη της αγάπης που είχανε παλιά (ή αναγκαζόντουσαν να έχουνε), ίσως να μην φταίνε αυτές γιατί έχουνε αλλάξει όλοι οι όροι του παιχνιδιού, αλλά τι να αφήσουμε στις γυναίκες να ελέγχουν το παιχνίδι όταν τραγικά φαίνεται ότι δεν μπορούνε πια. Χμμμμ  :think: :think:
Νομίζω η εποχή άλλαξε τους άντρες πρέπει να αλλάξει και τις γυναίκες όμως (όπως σε όλο το δυτικό κόσμο)  Δυστυχώς οι αντάρτισσες οι ερωτικές γυναίκες όλο και σπανίζουν σήμερα αγαπητέ φίλε. Και εγώ  αγαπάω τις γυναίκες (μπλιάχ το είπα  :P) αλλά πρέπει και αυτές να είναι άξιες της αγάπης όχι άξιες κλωτσιών.  :rockon: :rockon:
Ο TEMPORA O MORES!Kαι στο ξαναπα,(μου την δινει που αναγκαζομαι να χρησιμοποιω ρητα,αλλα ειναι περιεκτικα)εξ ιδιων,τα αλλοτρια!

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμα δεν κατάλαβα τη ρήση του Σούτσου χε χε. Οφείλεις να μου εξηγήσεις
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 2 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ  :o. ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

Επισκέπτης
Ακόμα δεν κατάλαβα τη ρήση του Σούτσου χε χε. Οφείλεις να μου εξηγήσεις
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 2 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ  :o. ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.
...χαχαχαχαχαχαχαχα!Εγραφα Λατινικα!!!!!Την ωρα του σεισμου!

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ (ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ). Αλλά αυτή είναι η μοίρα του άντρα να κουβαλαέι τη σωτηρία της γυναίκας (για να σωθεί και αυτός βέβαια) -συμβολικο είναι αυτό που λέω. Αυτά sorry για τα κεφαλαία συγχύζομαι  :tickedoff: :tickedoff:
:rockon: :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Και όμως έχει σκεφτεί κανείς τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων στα κουμμουνιστικά καθεστώτα;  Δεν ξέρω τι παιζότανε απλώς και εγώ αναρωτιέμαι, υποψιάζομαι ότι θα ήταν πιο ισσοροπημένα τα πράγματα, τα ξεφτιλίκια με τα φράγκα, τις χλιδές και τα glamour, και τις ξιπασμένες ντίβες που απαιτούν, απαιτούν, απαιτούν (που συνήθως είναι απλώς μέτρια γκομενάκια)  που τα βλέπω και ξερνάω δεν θα έπαιζαν και οι γυναίκες θα ήταν λιγότερο απαιτητικές και πιο προσγειωμένες. Φαντάζομαι τουλάχιστον  :think:

Αν και σε αυτούς τους λαούς ένα είδος σύνεσης και απλότητας στους ανθρώπους είναι πολιτισμικά αγαθά άσχετα με το τι καθεστώς έχουν-αγαθά που δυστυχώς εδώ ούτε που τα φανταζόμαστε. Πιστέυω πως χωρίς ντόρο και θόρυβο φυσιολογικοί και απλοί μέσοι άντρες σαν εμάς θα είχαν μια ικανοποιητική ερωτική ζωή χωρίς τις απογοητεύσεις και τις φρίκες που τρώμε με τις γυναίκες εδώ με την ελάχιστη προσπάθεια και πόνο.  
Εκτός αν σε βούταγε από το πουθενά η πολιτική αστυνομία και σου έβαζε τέλος το καθεστώς στην ανέμελη και γλυκιά ζωή  χε χε  :- γιατί έπαιζαν και αυτά πολύ (δεν είμαι απολογητής των κουμουνιστικών καθεστώτων για αποφυγή παρερμηνειών )

Να σου πω εγώ για τη σεξουαλική ζωή στα καθεστώτα, μιας και είχα μια ντουζίνα γκόμενες από κει. Στην αρχή όλα καλά ήταν, αλλά μόλις η γκόμενα καταλάβαινε ότι ο δικός της είναι αλκοολικός, άρχιζαν τα προβλήματα. Γιατί τα καθεστώτα αυτά, φίλτατε, παρήγαγαν αλκοολικούς. Σε χώρες, δε, όπως η Αλβανία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ να κυκλοφορούν δημόσια αγκαλιασμένα ζευγάρια (τι ανθρωπισμός!!). Οι πιο ωραίες γυναίκες πάντως ήταν οι Ανατολικοευρωπαίες. Και μέσα και έξω. Είχαν κουλτούρα και στο κρεβάτι ήταν πρώτες (το άκρως αντίθετο των Ελεηνίδων). Μόνο που ήταν παθολογικά ζηλιάρες. Γι αυτό και τις ξαπόστελνα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια παιδιά για τις παραπάνω πραγματικά περιεκτικές και ακόμη και ρομαντικές δημοσιεύσεις σας.

Συμφωνώ απόλυτα, λείπει στην εποχή μας η ερωτική γυναίκα, η επαναστάτισα. Με το κορμί είναι στο 2008 (πηδάνε πλήθος αντρών) αλλά τα μυαλά είναι στενά και σκουριασμένα (στο 1950-60, να κινούνται αγκυλωμένα, κρυφά και πονηρά για να μην τις πούνε πουτάνες). Περνάνε σχιζοφρενική φάση οι σημερινές Ελληνίδες και δυστυχώς αυτή η σχιζοφρενική φάση τις κάνει (πολυγαμικές μεν αλλά) αντι-ερωτικές. Θα τα βρούνε κάποια στιγμή, σε ένα δύο γενιές.   

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Συγχαρητήρια παιδιά για τις παραπάνω πραγματικά περιεκτικές και ακόμη και ρομαντικές δημοσιεύσεις σας.

Συμφωνώ απόλυτα, λείπει στην εποχή μας η ερωτική γυναίκα, η επαναστάτισα. Με το κορμί είναι στο 2008 (πηδάνε πλήθος αντρών) αλλά τα μυαλά είναι στενά και σκουριασμένα (στο 1950-60, να κινούνται αγκυλωμένα, κρυφά και πονηρά για να μην τις πούνε πουτάνες). Περνάνε σχιζοφρενική φάση οι σημερινές Ελληνίδες και δυστυχώς αυτή η σχιζοφρενική φάση τις κάνει (πολυγαμικές μεν αλλά) αντι-ερωτικές. Θα τα βρούνε κάποια στιγμή, σε ένα δύο γενιές.   
:headbang2:  :headbang2:  :headbang2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μας τώρα νικολάκη πότε θα το βρούνε μπροστά τους και οι άντρες......
Ξέρεις εσύ ποιοί...
αυτοί που τρέχουν πίσω από τις κωλομπαρούδες σα μυρμήγκια και όταν με το φως της ημέρας τους δουν οι γονείς αγκαλιά με την πουτάνα αλλάζουν πεζοδρόμιο.......
Οι γυναίκες δεν έχουν γίνει από μόνες τους έτσι.
Κάποιοι μαλάκες τις πατεντάρισαν επειδή τους βόλευε και κάποιοι άλλοι το συνέχισαν επειδή και αυτούς έτσι τους βολεύει.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Παλιέ, σκίζω τα πτυχία μου όλα για πάρτι σου.
Οι Ελλεινίδες είναι συντηρητικές, αγκυλωμένες,κοκ αλλά πηδάνε όλες τους το πρώτο καβλί που θα βρουν μπροστά τους, προπαντός το δικό σου αν τους κάνεις τη χάρη να τους το δώσεις.
Θα κάνω μερικά τηλέφωνα σε συναδέλφους μου, να δω τι μπορούν να κάνουν για σένα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδι μου αυτο που εννοει ειναι οτι ναι μεν σου καθονται με τη μια......καθοτι ξεκωλλα......ΑΛΛΑ (και εδω εγγειται η τεραστια διαφορα με τις προοδευτικες ξενες) δεν ειναι ερωτικες..........ακομα να το αντιληφθεις?

(νταξει δεν εχει αδικο σε καποια απο αυτα που λεει..........αν δεν χαρακτηριζε και ατομα χωρις να τα ξερει δεν ηταν τοσο απολυτος και δεν τσουβαλιαζε πιθανον να συμφωνουσα μαζι του....λειπει ο αισθησιασμος στις μερες μας....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom