Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Και φυσικα ολη αυτη η κατασταση με εχει κανει σκληρο, δε νοιαζομαι για κανεναν και τιποτα. Καθονται και ταιζουν τους λαθρο πχ που οκ ανθρωποι ειναι κ αυτοι και τους ανεχονται επειδη εχουν αναγκη να επιβιωσουν να φανε να ειναι ασφαλεις..... Κ ΣΚΕφτομαι εμενα γιατι μια απολες αυτες τις πορνες που τους στηριζει δεν βοηθαει να καλυψω τις δικες μου αναγκες...? εγω να μη ζησω? που στην τελικη ουτε καν τα λεφτα της δε θελω της καριολας

Κ δυσικα κ να βρω ποτε καποια, θα αισθανομαι μειονεκτικα οταν αυτη εχει 5000 ευκαιριες στη ζωη της να πηδηχτει κ με τους 100(πιο βλακες) πηδηχτηκε κ εγω ειχα 5 ξερογω κ αυτες μισες
διακρινω κακια και εγωισμο απο μερους σου.αυτο οι γκομενες το βλεπουν απο χιλιομετρα να ξερεις...

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Προσπαθησα εξει που βγαζαμε φωτογραφιες της εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο με μαλωσε (ισως γ να μη χαλασει το μεικ απ) κ συνεχισαμε τη βολτα κ μετα οταν εφευγε να προλαβει το μετρο κ χερετιομασταν της λεω να σ δωσω ενα φιλι? οχι οχι κανει χαριτωμενα κ γυρισε κ της τοδωσα στο λαιμο μαζι με ενα σκαμπιλι στον κωλο αλλα συνεχισαμε να μιλαμε μετα απο αυτο... Ισως να μη χωθηκα γερα ισως την καταλληλη στιγμη τι να πω... Σημασια εχει οτι στα.  Δια ειμαι και οι ιδιοι που της γαμανε ολες θα γαμησουν κ αυτη
η τρολλαρεις η εισαι τερμα στοκος με τις γκομενες,συγνωμη κιολας.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
τυπε φετος για να κατακτας ελλεηνιδες πρεπει να εισαι φιδοκτονος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=613483;image[/img[/URL]]

[/quote]

[QUOTE="kostakis_ss, post: 6305421"]
που σαι τυπε,που χαθηκες  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=613489;image[/img[/URL]]

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[QUOTE="priksarxidis, post: 6306773"]
Προσπαθησα εξει που βγαζαμε φωτογραφιες [b]της εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο[/b] με μαλωσε (ισως γ να μη χαλασει το μεικ απ) κ συνεχισαμε τη βολτα κ μετα οταν εφευγε να προλαβει το μετρο κ χερετιομασταν [b]της λεω να σ δωσω ενα φιλι[/b]? οχι οχι κανει χαριτωμενα κ γυρισε κ της τοδωσα στο λαιμο μαζι με ενα σκαμπιλι στον κωλο αλλα συνεχισαμε να μιλαμε μετα απο αυτο... [b]Ισως να μη χωθηκα γερα[/b] ισως την καταλληλη στιγμη τι να πω...
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλι στο μαγουλο και στον λαιμο τυπε?
Εισαι τυχερος που δεν σου εκανε μηνυση για αποπειρα βιασμου :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Προφανως κ οσοι ασχολουμαστε με το σπορ ειμαστε τουλαχιστον μετριας οικονομικης καταστασης... Δεν εχω οικ προβλημα σε αυτη τη φαση τουλαχιστον... Καποιοι θα μπορουσαν να με πουν κ πλουσιο... Αλλα φερομαι κ ντυνομαι ετσι που μονο καποιος αρκετα εξυπνος θα το καταλαβαινε.... Δεν ειναι να περνιεσαι κ για τυπος π εχει πανω του λεφτα στις μερες μας σε αυτη τη χωρα... Εκτως αν κυκλοφορεις μονο με το αμαξι σου και πας μονο ακανθους κ μετα παλι σπιτι (για πουτσα).

όταν είσαι πλούσιος αν θέλεις να γαμάς το δείχνεις! Κανείς δεν κέρδισε από το να είναι πλούσιος και να παριστάνει τον σεμνό! Το θέμα είναι κάποιος πλούσιος να μην κάνει μαλακίες και γελοιότητες! Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ματσωμένος και σοβαρός και να μην γαμάει, εκτός αν είναι τέρας της φύσεως εμφανισιακά! λολ

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Και φυσικα ολη αυτη η κατασταση με εχει κανει σκληρο, δε νοιαζομαι για κανεναν και τιποτα. Καθονται και ταιζουν τους λαθρο πχ που οκ ανθρωποι ειναι κ αυτοι και τους ανεχονται επειδη εχουν αναγκη να επιβιωσουν να φανε να ειναι ασφαλεις..... Κ ΣΚΕφτομαι εμενα γιατι μια απολες αυτες τις πορνες που τους στηριζει δεν βοηθαει να καλυψω τις δικες μου αναγκες...? εγω να μη ζησω? που στην τελικη ουτε καν τα λεφτα της δε θελω της καριολας

Κ δυσικα κ να βρω ποτε καποια, θα αισθανομαι μειονεκτικα οταν αυτη εχει 5000 ευκαιριες στη ζωη της να πηδηχτει κ με τους 100(πιο βλακες) πηδηχτηκε κ εγω ειχα 5 ξερογω κ αυτες μισες
Εχεις δικιο ,αλλα σε παιρνει πολυ απο κατω.Ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας ,μην τα βλεπεις φιλε ετσι ,ασφαλως υπαρχουν τυποι που γαμανε ευκολα ειτε ειναι τυχεροι ειτε ομορφοι η εχουν το κοκαλακι της νυχτεριδας.Οι γυναικες λειτουργουν και καπως με τον εγκεφαλο τους μπορει να βγαζεις κατι αρνητικο και να τους χαλαει ,ασφαλως εχουν 5000 ευκαιριες οπως γραφεις ,δες το ομως αλλιως ,μπορεις να εχεις και εσυ με τον αγοραιο ερωτα ,θα μου πεις θα πληρωσω ε και τι εγινε στο κατω κατω ειναι κατι που γουσταρεις γιατι να μην πληρωσεις?Ειναι απο την φυση τους ετσι οι γυναικες και ειτε λογω κατεστημενου ειτε λογω οτι εμαθαν ετσι απο το σπιτι τους λειτουργουν ετσι.Η ζωη εχει τοσες ομορφιες που δεν τελειωνει στο να γαμησουμε με την ομορφια μας η την μαγκια μας τσαμπα.Εγω προβληματιζομουν με το ιδιο θεμα ,αλλα ειπα γιατι να σκαω οταν μπορω να το  αγορασω τοσο ευκολα.
Εκανα ενα ταξιδακι γερμανια ,και οταν πηγα σε ενα fkk ειδα διπλα μου τοσες γυναικαρες πιτσιρικες και ομορφες αναρωτηθηκα ποσο μαλακας ημουν που εσκαγα γιατι δεν μου καθονται η καθονται πολυ δυσκολα και με μεγαλο τιμημα.Ψαξτο λιγο διαφορετικα μην χαλιεσαι με την καθε μαλακω ειναι πολυ ψυχοφθορο και να σου πω οτι ακομα και οταν σου κατσει θα δεις οτι τελικα ηταν μια μαλακια που σε παιδευε αδικα τοσο καιρο.Σκεφτηκα και το εξης στο fkk στην γερμανια πολλες κοπελες ηταν φοιτητριες η εκαναν και  αλλη δουλεια ,μπορει λοιπον καποια απο αυτες να την εβγαζα γκομενα και να χαιρομουν ,ενω την ειχα τωρα με λιγα ευρω,ολα ειναι θεμα μυαλου

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Φιλε charout σκεφτεσαι σωστα.

Αλλα αν ο αλλος δεν σκεφτεται,δεν φιλοσοφει,δεν αναλυει....
Δεν θα καταλαβει ποτε.....

Δεν καταλαβαινουν....

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Οταν πεινατε και θελετε να φατε οτιδηποτε θελετε,πηγαινετε το αγοραζετε και το τρωτε.
Ουτε παρακαλατε ουτε ζητιανευετε για να το παρετε τσαμπα.
Ουτε περιμενετε οτι θα σας το δωσουν δωρεαν επειδη το νομιζετε.

Στο θεμα γυναικες-σεξ το 99% των ανδρων ξερετε τι κανει?

Παρακαλαει και ζητιανευει μηπως και τον λυπηθουν και του δωσουν να φαει κανα πιατο φακες..... και αν....

Ενω ολοι μπορουν με λιγα λεφτα να διαλεγουν και να εχουν οτι φαγητο θελουν και να το απολαμβανουν....

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
114
Πόντοι
6
Σεξουαλικός αποκλεισμός για έναν μήνα σε όλες τις καριόλες τις ελλεεινίδες να δεις πώς θα εκλιπαρούν μετά για ένα ψώλιασμα. Όλοι οι συνέλληνες να γαμάμε ΜΟΝΟ πουτάνες και τουρίστριες.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
Σεξουαλικός αποκλεισμός για έναν μήνα σε όλες τις καριόλες τις ελλεεινίδες να δεις πώς θα εκλιπαρούν μετά για ένα ψώλιασμα. Όλοι οι συνέλληνες να γαμάμε ΜΟΝΟ πουτάνες και τουρίστριες.
τυπε ενας μηνας χωρις πουτσα και χωρις like και αθλια σχόλια στις φωτογραφιες μπας και βαλουν μυαλο :orchestra:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μονο οι μπρουκληδες του σαϊτ γαμανε....  :sunglasses:

11264591_823950764340997_4865785881651076283_n.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εχεις δικιο ,αλλα σε παιρνει πολυ απο κατω.Ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας ,μην τα βλεπεις φιλε ετσι ,ασφαλως υπαρχουν τυποι που γαμανε ευκολα ειτε ειναι τυχεροι ειτε ομορφοι η εχουν το κοκαλακι της νυχτεριδας.Οι γυναικες λειτουργουν και καπως με τον εγκεφαλο τους μπορει να βγαζεις κατι αρνητικο και να τους χαλαει ,ασφαλως εχουν 5000 ευκαιριες οπως γραφεις ,δες το ομως αλλιως ,μπορεις να εχεις και εσυ με τον αγοραιο ερωτα ,θα μου πεις θα πληρωσω ε και τι εγινε στο κατω κατω ειναι κατι που γουσταρεις γιατι να μην πληρωσεις?Ειναι απο την φυση τους ετσι οι γυναικες και ειτε λογω κατεστημενου ειτε λογω οτι εμαθαν ετσι απο το σπιτι τους λειτουργουν ετσι.Η ζωη εχει τοσες ομορφιες που δεν τελειωνει στο να γαμησουμε με την ομορφια μας η την μαγκια μας τσαμπα.Εγω προβληματιζομουν με το ιδιο θεμα ,αλλα ειπα γιατι να σκαω οταν μπορω να το  αγορασω τοσο ευκολα.
Εκανα ενα ταξιδακι γερμανια ,και οταν πηγα σε ενα fkk ειδα διπλα μου τοσες γυναικαρες πιτσιρικες και ομορφες αναρωτηθηκα ποσο μαλακας ημουν που εσκαγα γιατι δεν μου καθονται η καθονται πολυ δυσκολα και με μεγαλο τιμημα.Ψαξτο λιγο διαφορετικα μην χαλιεσαι με την καθε μαλακω ειναι πολυ ψυχοφθορο και να σου πω οτι ακομα και οταν σου κατσει θα δεις οτι τελικα ηταν μια μαλακια που σε παιδευε αδικα τοσο καιρο.Σκεφτηκα και το εξης στο fkk στην γερμανια πολλες κοπελες ηταν φοιτητριες η εκαναν και  αλλη δουλεια ,μπορει λοιπον καποια απο αυτες να την εβγαζα γκομενα και να χαιρομουν ,ενω την ειχα τωρα με λιγα ευρω,ολα ειναι θεμα μυαλου

τι απαντας στον καθυστερημενο ρε?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ειπες τωρα μεγαλη κουβεντα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εδω η αλλη μ ελεγε χθες ακομα  να ξεπερασει τον πρωην της (7 μηνες  :S) και συ μου λες ενα  :jerking: :jerking:

εσυ αντεχεις τοσο καιρο χωρις να χυσει το πουλι σου τυπε?  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom