dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
το διαβασα στο αρθρο.λεει ηταν παλαιστης αλλα δε λεει ειδος
ama einai voylgaro freestyle h grecoroman den exoyn alla ekei
το διαβασα στο αρθρο.λεει ηταν παλαιστης αλλα δε λεει ειδος
γιατι ποιος εχει αλλα?ama einai voylgaro freestyle h grecoroman den exoyn alla ekei
τυπε αμα δεν θελει η γυναικα,και τρια ματια να εχει ο αντρας,δεν την κανει δικη του![]()
![]()
ισχυει και το αντιστροφο.αμα δεν θελει ο χυστης,και τρια βυζα να εχει η γκομενα,δεν γινεται ο προστατης-χυστης της![]()
![]()
![]()
τυπε φετος για να κατακτας ελλεηνιδες πρεπει να εισαι φιδοκτονος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιζει να μην είναι ουτε μια απ αυτές ελλεηνιδατυπε φετος για να κατακτας ελλεηνιδες πρεπει να εισαι φιδοκτονος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε οι ελλεϊνιδες θα βγαζανε και με τον κατελη σελφι για να δειχτουν :S :S :S
παιζει να μην είναι ουτε μια απ αυτές ελλεηνιδα
χρήμα με την ευρύτερη έννοια : συναίσθημα , ασφάλεια , αποκατάσταση , κοινωνική επιδοκιμασία κτλ κτλΟι ελληνιδες και γενικως οι περισσότερες γυναικες χυνουν μόνο με το χρήμα. Ο μονος λόγος που γαμιουνται μαζι μας είναι για να μας αποσπάσουν όσο περισσότερο χρήμα μπορούν.η πουτσα δεν τις ενδιαφέρει.τα καλουδια που φέρνει μαζί η πουτσα ναι.οι περισσότερες γυναίκες μισούν το σεξ
Οι ελληνιδες και γενικως οι περισσότερες γυναικες χυνουν μόνο με το χρήμα. Ο μονος λόγος που γαμιουνται μαζι μας είναι για να μας αποσπάσουν όσο περισσότερο χρήμα μπορούν.η πουτσα δεν τις ενδιαφέρει.τα καλουδια που φέρνει μαζί η πουτσα ναι.οι περισσότερες γυναίκες μισούν το σεξ
ολα τα παραπάνω το μυαλό της γυναίκας τα έχει σύνδεση με το χρημα.χωρις το χρημα είναι ιδέες που δεν της λενε τιποτα.οικονομικη ασφαλεία.αποκατασταση κτλπ.το ψευτοσυναίσθημα στη γυναίκα υπάρχει μόνο όταν έχεις χρημα.ολες πουλιούνται και ολες αγοράζονται.φεμινιστριες με αρχιδια δεν υπάρχουν πιαχρήμα με την ευρύτερη έννοια : συναίσθημα , ασφάλεια , αποκατάσταση , κοινωνική επιδοκιμασία κτλ κτλ
αυτο το ξανθο ειναι για πολυ ξεσκισμα ναουμετυπε φετος για να κατακτας ελλεηνιδες πρεπει να εισαι φιδοκτονος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nα δείς πώς κάνουν όταν χορεύουν στο καβλί μου!!!!Εκεί να δείς κάβλες!!Είναι να το χειςΟι γυναίκες δεν γουστάρουν το πηδημα.αυτο οφείλεται στην απειροελαχιστη ποσότητα τεστοστερόνης που εχουν στο σωμα τους.ολες οι γυναίκες είναι ακαβλες από τη φύση τους
αυτο το ξανθο ειναι για πολυ ξεσκισμα ναουμε
Nα δείς πώς κάνουν όταν χορεύουν στο καβλί μου!!!!Εκεί να δείς κάβλες!!Είναι να το χεις
μην τις αφήνεις να σε δουλεύουν φιλε μουNα δείς πώς κάνουν όταν χορεύουν στο καβλί μου!!!!Εκεί να δείς κάβλες!!Είναι να το χεις
δεν υπάρχει τεχνη.οτι και να κάνεις δεν πρόκειται να το απολαύσουν.αυτο οφείλεται σε βιολογικούς παράγοντεςκατέχεις και σύ την γαμηστική τέχνη βιρτουόζε μου ?![]()
![]()