Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
τυπε εδω βγαινουν οι δικοι μας πιρφοροι με χοντρες μονο και μονο για να λενε οτι εχουν γκομενα   :S

Σκηνικό για να  γελάσουμε.Φίλος σχετικά αδύνατος (καμιά 70αρια κιλά) τα έχει με γκόμενα καμιά 90αρια κιλά.Του κάνει παρατηρήσεις ότι πρέπει να πάρει κάνα κιλό γιατί φαίνεται σαν μικρό παιδί.Αυτή για να χάσει κιλό ούτε κουβέντα.Και μιλάμε για πιτσιρίκα (23-24).Η τύπισσα βαριέται να περπατήσει 5-10 λεπτά (που καλό θα της κάνει,μπας και χάσει κάνα κιλό) από το σπίτι της,στο σπίτι του και ο μαλάκας πάει και την παίρνει με το μηχανάκι.

Και καμία φορά λες γούστα είναι αυτά (λέμε τώρα),μπορεί να την γουστάρει ή στην τελική ρε παιδί μου είναι καλή κοπέλα.Αλλά εδώ μιλάμε για το βλίτο. Πρηξαρχίδω όσο δεν πάει.Δυστυχώς παίζει πολύ ανασφάλεια εκεί έξω.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
  Σκηνικό για να  γελάσουμε.Φίλος σχετικά αδύνατος (καμιά 70αρια κιλά) τα έχει με γκόμενα καμιά 90αρια κιλά.Του κάνει παρατηρήσεις ότι πρέπει να πάρει κάνα κιλό γιατί φαίνεται σαν μικρό παιδί.Αυτή για να χάσει κιλό ούτε κουβέντα.Και μιλάμε για πιτσιρίκα (23-24).Η τύπισσα βαριέται να περπατήσει 5-10 λεπτά (που καλό θα της κάνει,μπας και χάσει κάνα κιλό) από το σπίτι της,στο σπίτι του και ο μαλάκας πάει και την παίρνει με το μηχανάκι.

Και καμία φορά λες γούστα είναι αυτά (λέμε τώρα),μπορεί να την γουστάρει ή στην τελική ρε παιδί μου είναι καλή κοπέλα.Αλλά εδώ μιλάμε για το βλίτο. Πρηξαρχίδω όσο δεν πάει.Δυστυχώς παίζει πολύ ανασφάλεια εκεί έξω.
παρε τον φιλο καντον δωρεαν μελος στο μπουρδελακομ κ βαλτον να διαβασει ολες τις σελιδες αυτου του θεματος μπας κ καταλαβει τιποτες

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Αχ ρε μαγκες ξενερα στην ξενερα.... Ειχα γνωρισει προσφατα μια τουριστρια, βγηκαμε μια φορα κ πολυ καλα πηγε το ραντευου, μπυρες απτο περιπτερο, βολτα στν αθηνα κ σουβλακι, μεχρι που πηγε για μπανιο ακανθους κ γνωρισε καποιο κλοουν που προφανως θα της εδωσε γη κ υδορ. Κ τωρα δε παιζει να γαμησω.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Θα απαντήσω σε αυτό το μήνυμα και για τα προηγούμενα που έγραψες.Πρώτα απ' όλα χαλάρωσε,32 χρονών είσαι όχι 52.Προφανώς στα 32 σου δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις μικρότερος (π.χ να γίνεις αθλητής) αλλά είσαι αρκετά νέος ακόμα για πολλά άλλα πράγματα.Ειδικά οι άντρες έχουμε ένα πλεονέκτημα σε αυτό το ζήτημα.Οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 30-32 (και κάποιες πολύ νωρίτερα) έχουν τα υπαρξιακά τους.Ο άντρας και στα 40+ αν γυμνάζεται,κάνει καλή διατροφή κτλ. μια χαρά είναι.Μη σου πω οτι σε συνδυασμό και με μια επιτυχημένη εργασιακή καριέρα μπορείς να έχει και περισσότερες επιτυχίες απ' ότι ένας 25-30αρης.

Περί φίλων που έγραψες στο 1ο μήνυμα.Τους φίλους δεν τους ξεκόβεις για τέτοιο λόγο.Προφανώς και αν είστε όλοι μπακουρο-παρέα χτυπάει άσχημα αν είστε όλη την ώρα μαζί ή πηγαίνετε συχνά σε ένα μαγαζί.Βγες μια μέρα με αντρο-παρέα σε ένα μαγαζί και άλλη μέρα πήγαινε στο ίδιο μαγαζί με καμία φίλη/ες ή καμία γκόμενα.Κόψε κίνηση και τις 2 φορές και θα δεις πότε οι γκόμενες θα κοζάρουν περισσότερο.Όπως και να έχει όμως τους φίλους δεν τους ξεκόβεις για αυτό το λόγο.Άλλο να μειώσεις τις εξόδους μαζί τους (π.χ αν βγαίνεις 4 φορές την εβδομάδα μαζί τους,βγαίνεις 1-2) και άλλο να κόψεις τελείως μόνο για αυτό.

Κατά την άποψη μου από αυτά που γράφεις έχεις γενικότερο πρόβλημα στις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους.Στη θέση σου θα σκεφτόμουν τι κάνω γενικότερα λάθος και όχι μόνο με τις γκόμενες.

Καλά κάνεις και χώνεσαι αλλά θέλει και τρόπο.Το να πηγαίνεις π.χ στη δουλειά σου ή στο γυμναστήριο κτλ. και να την πέφτεις σε όποια γυναίκα υπάρχει δεν είναι και η καλύτερη προσέγγιση.Οι γυναίκες μιλάνε για τέτοια θέματα,οπότε σε ένα τέτοιο χώρο δεν θέλει και πολύ να μαθευτεί ότι είσαι πέφτουλας. Επίσης από αυτά που γράφεις μου δίνεις την εντύπωση ότι κάνεις κρα ότι θέλεις να την γαμήσεις την άλλη με το καλήμέρα. Ακόμα και όταν το κάνεις μετά από 2 μήνες όπως λες.Φίλε οι γκόμενες τα πιάνουν στον αέρα αυτά.Τον πέφτουλα,στερημένο,αγχωμένο κτλ. τον καταλαβαίνουν από χιλιόμετρο.

Για μένα αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά είναι να δεις την παίζει γενικότερα στην συναναστροφή σου με τους γύρω σου. Από εκεί και πέρα με ειλικρίνεια δες τι μπορεί να φταίει στην εμφάνιση σου και μπορεί να απωθεί της γυναίκες.Ότι μπορείς να το αλλάξεις το αλλάζεις.Η μανάδες μας  ή οι μεγαλύτερες γυναίκες (60-70) όλους ωραίους τους βλέπουν.Οπότε αν αυτό είναι το μόνο δείγμα που έχεις,ε μάλλον δεν είσαι ωραίος.Κακό δεν είναι αλλά προφανώς δεν είσαι ο τύπος που θα σε βλέπουν οι γκόμενες και θα χύνουν.Οπότε βελτιώνεις ότι μπορείς να βελτιώσεις και από εκεί και πέρα πορεύεσαι με ότι έχεις.

Επίσης κοίτα την εργασιακή σου καριέρα.Δεν ξέρω πως τα πας σε αυτό τον τομέα,αλλά ευκαιρία είναι αφού είσαι σε μπακουρό-φάση να δεις την μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις αυτό το κομμάτι της ζωής σου.Βελτιώνοντας αυτό τον τομέα θα δεις και βελτίωση στο άλλο σου πρόβλημα.

Και από εκεί και πέρα προσπάθησε να βρεις γυναίκες (και ανθρώπους γενικότερα) με κοινά ενδιαφέροντα. Άμα π.χ δεν είσαι και πολύ fan του clubing μην περιμένεις να βγάλεις άκρη με την χαζογκόμενα που θέλει 2-3 φορές την εβδομάδα να γίνεται goal και να γυρνάει μέχρι τις 6-7 το πρωί στα σκυλό-clubo μάγαζα. Βρες γυναίκες που έχετε τουλάχιστον κάποια βασικά κοινά ενδιαφέροντα και παίξε μπάλα έτσι.

Φιλε σε ευχαριστω για την απαντιση. Η φαση ειναι οτι οσο εγω καθομαι και μιζεριαζω καποιοι γαμανε με τρεις πουτσες... Χυνουν τις καριολες στη μαπα και τους παρακαλανε και για αλλο... ΚΑΙ ΤΑ 15 χρονα κ τα 20 χρονα κ τα 25 χρονα.... Κ εγω μιζεριαζω κ τρελενομαι.... Αντικειμενικα μιλωντας δε νομιζω να ειμαι κ πολυ ασχημος αλλιως δε θα ειχα κανει τιποτα ποτε.... Εγω ομως αντικειμενικα βλεπω συχνα ενδιαφερον απο γκομενες. ΝΑ ΤΙς πηδηξω (κανουν οτι) δε θελουν"....... Τους φιλους μου δε τους εκοψα το καλημερα απλα αποταν καταλαβα οτι μαζι τους δε θα δω προκοπη μειωσα τις συναντισεις στο ελαχιστο.. Δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους απλα σε αυτη τη φαση της ζωης μου δεν μου ειναι χρησιμο να καθομαι να συζηταω βλακειες. Αλλα πραγματα θελω.

Επισης σε σχεση με χομπυ, αν ειχα μια γκομενα νομιζεις θα εβγαινα σε μπαρ και τετοιες μαλακιες? να τρωω το βραδυ μου μαλακιζομενος και δινοντας τα λεφτα μου στο μπαρμαν που στο τελος θα μου πηδηξει τη γκομενα? η αναγκη με κανει να παω σε τετοια κωλομερη.... Τα χομπυ μου δεν ειναι δυστυχως και τοσο κοινωνικα,ειναι περα για περα αντρικα ομως.

Βεβαια εχω αρχισει να σκεφτομαι και το χορο κ αυτες τις μαλακιες μονο κ μονο για να εχω καποια επαφη με γυναικες.. Στη δουλεια μου και να θελω δε μπορω να αφοσιωθω, υπαλληλος ειμαι προς το παρον, καλα την κανω τη δουλεια μου δε χρειαζεται να βελτιωθω.... Οικονομικο θεμα προς το παρον τουλαχιστον δεν εχω, μπορω και να την παρΤησω κ να πορνομεταναστευσω αλλα που να παω σε μια ξενη χωρα που δε ξερω κανανεν κ οταν ακουνε ελληνας θα με κοιταν με μισο ματι (μ εχει συμβει)

Το οτι δεν εχω οικονομικο θεμα ομως δε σημαινει οτι δεν εχω αυσεβασμο και δεχομαι να πληρωνω μαλακιες κ να κανω τον κλοουν στην καθε μαλακω. Σορρυ πουτανα ελληνικη κοιμωνια που γενηθηκα αντρας. Λαθος μου.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πραγματικα η μονη αλλη λυση που εχω σκεφτει εκτως της πορνομεταναστευσης ειναι να πληρωσω μια μαλακω που της την πεφτουν απο τα 14 κ ξερει τι να λεει ωστε να αναλαβει το φεις μου κ να μου κανονιζει ραντευου απο το φεις.... Αν καταφερω να βγω εχω σχετικα καλες πιθανοτητες βασει των μεχρι τωρα στατιστικων....

Αλλα το οτι πιστευω πως δεν ειμαι εμφανως ασχημος επιδεινωνει την κατασταση μου, αφου σημαινει οτι ειμαι εντελως βλακας που δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα απο το πως λειτουργει η γαμημενη ελληνικη κοινωνια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αχ ρε μαγκες ξενερα στην ξενερα.... Ειχα γνωρισει προσφατα μια τουριστρια, βγηκαμε μια φορα κ πολυ καλα πηγε το ραντευου, μπυρες απτο περιπτερο, βολτα στν αθηνα κ σουβλακι, μεχρι που πηγε για μπανιο ακανθους κ γνωρισε καποιο κλοουν που προφανως θα της εδωσε γη κ υδορ. Κ τωρα δε παιζει να γαμησω.
Δηλαδη ρε τύπε απεμπόλησε την μπύρα από το περίπτερο και το σουβλακι?
Τυχοδιωκτρια.

Καλο τρολλινγκ, keep on.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.021
Πόντοι
2.606
Πραγματικα η μονη αλλη λυση που εχω σκεφτει εκτως της πορνομεταναστευσης ειναι να πληρωσω μια μαλακω που της την πεφτουν απο τα 14 κ ξερει τι να λεει ωστε να αναλαβει το φεις μου κ να μου κανονιζει ραντευου απο το φεις.... Αν καταφερω να βγω εχω σχετικα καλες πιθανοτητες βασει των μεχρι τωρα στατιστικων....

Αλλα το οτι πιστευω πως δεν ειμαι εμφανως ασχημος επιδεινωνει την κατασταση μου, αφου σημαινει οτι ειμαι εντελως βλακας που δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα απο το πως λειτουργει η γαμημενη ελληνικη κοινωνια
τυπε γίνε πλούσιος και ολα σου τα προβλήματα θα λυθούν ως δια μαγείας ;)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.673
Πόντοι
1.406
Mηπως απλα της εταξε πουτσο τυπε,ενω εσυ αρκεστηκες στην ξεναγηση και στην τοπικη κουζινα?Χωθηκες καθολου?η περιμενες να γνωριστητε καλυτερα?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

ξεκινα γυμναστηριο....θα εκτονωνεσαι ασχημα στα βαρη και μετα δεν θα εχεις αντοχη οχι για γκομενες αλλα ουτε για καμακι ...αν γινεις και φετες δεν θα χρειαζεται και δουλεια....μονες τους θα ερχονται στην παραλια

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και φυσικα ολη αυτη η κατασταση με εχει κανει σκληρο, δε νοιαζομαι για κανεναν και τιποτα. Καθονται και ταιζουν τους λαθρο πχ που οκ ανθρωποι ειναι κ αυτοι και τους ανεχονται επειδη εχουν αναγκη να επιβιωσουν να φανε να ειναι ασφαλεις..... Κ ΣΚΕφτομαι εμενα γιατι μια απολες αυτες τις πορνες που τους στηριζει δεν βοηθαει να καλυψω τις δικες μου αναγκες...? εγω να μη ζησω? που στην τελικη ουτε καν τα λεφτα της δε θελω της καριολας

Κ δυσικα κ να βρω ποτε καποια, θα αισθανομαι μειονεκτικα οταν αυτη εχει 5000 ευκαιριες στη ζωη της να πηδηχτει κ με τους 100(πιο βλακες) πηδηχτηκε κ εγω ειχα 5 ξερογω κ αυτες μισες

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Mηπως απλα της εταξε πουτσο τυπε,ενω εσυ αρκεστηκες στην ξεναγηση και στην τοπικη κουζινα?Χωθηκες καθολου?η περιμενες να γνωριστητε καλυτερα?
Προσπαθησα εξει που βγαζαμε φωτογραφιες της εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο με μαλωσε (ισως γ να μη χαλασει το μεικ απ) κ συνεχισαμε τη βολτα κ μετα οταν εφευγε να προλαβει το μετρο κ χερετιομασταν της λεω να σ δωσω ενα φιλι? οχι οχι κανει χαριτωμενα κ γυρισε κ της τοδωσα στο λαιμο μαζι με ενα σκαμπιλι στον κωλο αλλα συνεχισαμε να μιλαμε μετα απο αυτο... Ισως να μη χωθηκα γερα ισως την καταλληλη στιγμη τι να πω... Σημασια εχει οτι στα.  Δια ειμαι και οι ιδιοι που της γαμανε ολες θα γαμησουν κ αυτη

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε γίνε πλούσιος και ολα σου τα προβλήματα θα λυθούν ως δια μαγείας ;)

Προφανως κ οσοι ασχολουμαστε με το σπορ ειμαστε τουλαχιστον μετριας οικονομικης καταστασης... Δεν εχω οικ προβλημα σε αυτη τη φαση τουλαχιστον... Καποιοι θα μπορουσαν να με πουν κ πλουσιο... Αλλα φερομαι κ ντυνομαι ετσι που μονο καποιος αρκετα εξυπνος θα το καταλαβαινε.... Δεν ειναι να περνιεσαι κ για τυπος π εχει πανω του λεφτα στις μερες μας σε αυτη τη χωρα... Εκτως αν κυκλοφορεις μονο με το αμαξι σου και πας μονο ακανθους κ μετα παλι σπιτι (για πουτσα).

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Δειχνεις να λατρευεις τις γυναικες. Απορω που δε σου καθονται  :huh:

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
παρε τον φιλο καντον δωρεαν μελος στο μπουρδελακομ κ βαλτον να διαβασει ολες τις σελιδες αυτου του θεματος μπας κ καταλαβει τιποτες

Καλά πλέον δεν κάνουμε παρέα.Αλλά και παρέα που κάναμε και του έλεγα μια κουβέντα,χαμπάρι δεν έπαιρνε.Με όποια γκόμενα τον θυμάμαι τα ίδια έκανε.Και  εντάξει η ομορφιά και το τι γουστάρει ο καθένας είναι υποκειμενικό.Άμα ο άλλος γουστάρει να γαμάει μια που του ρίχνει 20-25 κιλά δικό του θέμα.Το χειρότερο είναι ο χαρακτήρας.Μιλάμε η τύπισσα είναι πρηξαρχίδω. Και εντάξει το τι κάνουν μεταξύ τους,είναι δικό τους θέμα.Εδώ ρε φίλε τύχαινε και την αράζαμε π.χ σπίτι του (εγώ και ο φίλος μου) για καμία μπάλα,να πούμε καμία μαλακία και εκεί που την αράζαμε με τις μπύρες μας,το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει.Μέσα σε 2-3 ώρες τον έπαιρνε πάνω από 10 τηλέφωνα.Και το γαμάτο της υπόθεσης;Πριν συναντηθούμε με τον φίλο μου,ήταν μαζί.Δηλαδή ήταν όλη τη μέρα μαζί,την πήγαινε σπίτι και όταν καθόμασταν να δούμε καμία ταινία,μπάλα να παίξουμε κάνα παιχνίδι στο playstation τον έπαιρνε πάνω από 10 φορές.Και τι λέγανε;Μαλακίες.Τι μπορεί να πεις  ένας άνθρωπος για τόση ώρα όταν σχεδόν όλη την μέρα ήταν μαζί;Απλά τον έπαιρνε 1)για να τον ελέγχει και 2) για την δεν είχε τι να κάνει στο σπίτι της.Και πέρα λοιπόν από το πρακτικό της υπόθεσης ότι δεν μας άφηνε να κάνουμε ότι κάναμε εκείνη την στιγμή το σημαντικότερο για μένα είναι και η έλλειψη σεβασμού.Γιατί ήξερε ότι είμαι εγώ εκεί (και φυσικά το ίδιο έκανε και με τους άλλους φίλους του) την ώρα που τον έπαιρνε τηλ.Ε είναι αγένεια ρε φίλε,να έχεις π.χ να τον δεις τον άλλο είτε  από την προηγούμενη μέρα είτε έχεις να τον δεις καιρό και να μην σε αφήνει η άλλη να πεις μια κουβέντα.

Τα ίδια του έκανε και η προηγούμενη που τουλάχιστον ήταν ψιλό καλό κομμάτι.Από πιτσιρικάς μέχρι τώρα που κοντεύει 30 τα ίδια κάνει.Οπότε τον γράφεις στα παπάρια σου και κόβεις τα πολλά πάρε-δώσε και τον αφήνεις στην μιζέρια του.Και να ήταν μόνο αυτός.Έχω αρκετούς φίλους-γνωστούς στο ίδιο ακριβό στυλ.Πρόβλημα νοοτροπίας και παιδείας είναι κατά την άποψη μου.Κάποιοι θεωρούν την γκόμενα-ο κτήμα τους.Δεν έχει να κάνει μόνο με τις γυναίκες.Όπως έγραψα και σε άλλο μήνυμα αλυσίδα είναι όλα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030

Μην ανησυχεις φιλε, η Λενα παντα θα σ αγαπαει!! Στειλε στο διαολο τα γουρουνια.......
:2funny: :2funny: :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδη ρε τύπε απεμπόλησε την μπύρα από το περίπτερο και το σουβλακι?
Τυχοδιωκτρια.

Καλο τρολλινγκ, keep on.

Νομιζεις οτι τρολαρω ρε μαγκα επειδη προτιμω να ειμαι ελευθερος εξω παρα να καθομαι σε ενα κωλοτραπεζο και να ξελαρυγγιαζομαι πληρονοντας παραλληλα και τη μπυρα τριπλασια τιμη απο το ελληνικο fair price?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom