Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ξεκινα γυμναστηριο....θα εκτονωνεσαι ασχημα στα βαρη και μετα δεν θα εχεις αντοχη οχι για γκομενες αλλα ουτε για καμακι ...αν γινεις και φετες δεν θα χρειαζεται και δουλεια....μονες τους θα ερχονται στην παραλια

αλλο αμεα απο δω 

[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Προσπαθησα εξει που βγαζαμε φωτογραφιες της εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο με μαλωσε (ισως γ να μη χαλασει το μεικ απ) κ συνεχισαμε τη βολτα κ μετα οταν εφευγε να προλαβει το μετρο κ χερετιομασταν της λεω να σ δωσω ενα φιλι? οχι οχι κανει χαριτωμενα κ γυρισε κ της τοδωσα στο λαιμο μαζι με ενα σκαμπιλι στον κωλο αλλα συνεχισαμε να μιλαμε μετα απο αυτο... Ισως να μη χωθηκα γερα ισως την καταλληλη στιγμη τι να πω... Σημασια εχει οτι στα.  Δια ειμαι και οι ιδιοι που της γαμανε ολες θα γαμησουν κ αυτη

ισως να αυτοκτονησεις θα ταν μια καλη λυση  :2on1: :2on1: :2on1:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
τι απαντας στον καθυστερημενο ρε?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

καλα ρε τυπε ειναι δυνατον να σκας επειδη τρως πιτες απο γυναικες :headbang: :helpplea:
ειναι σα να λεμε οτι χαλιεσαι επειδη σημερα βρεχει αντι ναχει ηλιο :2funny: :2funny:
ελεος μαυτα που διαβαζω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλα ρε τυπε ειναι δυνατον να σκας επειδη τρως πιτες απο γυναικες :headbang: :helpplea:
ειναι σα να λεμε οτι χαλιεσαι επειδη σημερα βρεχει αντι ναχει ηλιο :2funny: :2funny:
ελεος μαυτα που διαβαζω

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

URL]]

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστω για τα σχολια σας ρε μάγκες αλλά για μισό... Κ με όσες έχω κάνει κατι αυτό τους λέω κ το δίνω χωρίς να περιμένω ναι φυσικά... Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω να της κρατάω τη μάπα ισια για να της το δοσω στο στόμα?? Με το να σχολιαζετε ειρωνικά δε με βοηθάτε... Και δε ξερω ίσως φταίει ότι μεγάλωσα πρακτικά χωρίς πατρικό πρότυπο δε μου τα έμαθε κανένας αυτά. Απλά τα εβεπα να γίνονται κ απορρουσα πως στον ππυτσο δε μπορω να τα κάνω εγώ.

Οι πουτανες πλάκα έχουν για να κανεις σεξ αλλά δεν είναι λύση στο θέμα της αποδοχής που όλοι μας θέλουμε (ελπίζω) να αισθανόμαστε.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Αλλά όπως κ να έχει έγραψα ήδη ότι αν καταφέρω να βγω ραντευου η στατιστική μέχρι τώρα είναι με το μέρος μου... Το θέμα είναι ότι δεν καταφερνω να βγω

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
Ίσως να ήταν μια καλή λύση ρε φίλε.. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που το έχω σκεφτεί όπως λένε κ οι αμερικανοι....

φιλαρακι χαλαρωσε καταρχην
δε χαλιομαστε για μλιες στη ζωη
δλδ να στο αντιστρεψω : πιστευεις οτι μια γκομενα στην οποια θα ριξεις πιτα θα το σκεφτει πανω απο 1 ωρα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ευχαριστω για τα σχολια σας ρε μάγκες αλλά για μισό... Κ με όσες έχω κάνει κατι αυτό τους λέω κ το δίνω χωρίς να περιμένω ναι φυσικά... Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω να της κρατάω τη μάπα ισια για να της το δοσω στο στόμα?? Με το να σχολιαζετε ειρωνικά δε με βοηθάτε... Και δε ξερω ίσως φταίει ότι μεγάλωσα πρακτικά χωρίς πατρικό πρότυπο δε μου τα έμαθε κανένας αυτά. Απλά τα εβεπα να γίνονται κ απορρουσα πως στον ππυτσο δε μπορω να τα κάνω εγώ.

Οι πουτανες πλάκα έχουν για να κανεις σεξ αλλά δεν είναι λύση στο θέμα της αποδοχής που όλοι μας θέλουμε (ελπίζω) να αισθανόμαστε.

τυπε μας τρολλαρεις δεν εξηγειται αλλιως  :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
δλδ να στο αντιστρεψω : πιστευεις οτι μια γκομενα στην οποια θα ριξεις πιτα θα το σκεφτει πανω απο 1 ωρα

εγω σου λεω θα το θυμαται για παντα οπως κ αν την παρατησεις κερατωσεις κλπ

ειναι μνησικακες οι γυναικες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εγω σου λεω θα το θυμαται για παντα οπως κ αν την παρατησεις κερατωσεις κλπ

ειναι μνησικακες οι γυναικες

+100000

τυπε οι ελλεηνιδες συνεχιζουν το ψυχολογικο τραμπουκισμα μεσω fb  :S :S :S :S :S

Συνημμένα

• απαξιωση.jpg
    απαξιωση.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 13

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πραγματικα η μονη αλλη λυση που εχω σκεφτει εκτως της πορνομεταναστευσης ειναι να πληρωσω μια μαλακω που της την πεφτουν απο τα 14 κ ξερει τι να λεει ωστε να αναλαβει το φεις μου κ να μου κανονιζει ραντευου απο το φεις.... Αν καταφερω να βγω εχω σχετικα καλες πιθανοτητες βασει των μεχρι τωρα στατιστικων....

Αλλα το οτι πιστευω πως δεν ειμαι εμφανως ασχημος επιδεινωνει την κατασταση μου, αφου σημαινει οτι ειμαι εντελως βλακας που δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα απο το πως λειτουργει η γαμημενη ελληνικη κοινωνια

τυπε γιατι σκεφτεσαι κ αλλα πραγματα?δεν σαρεσει να γαμας πεπονακια?  :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τυπε εδω οι ελλεηνιδες το δηλωνουν ευθεως οτι δεν παν καλα  :S :S :S :S :S :S

Συνημμένα

• ελλεηνιδες.jpg
    ελλεηνιδες.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Φιλική συμβουλή:

Οποιος κάνει εκπτώσεις στην αντρική του αξιοπρέπεια έναντι η χάριν μιας γκόμενας, δυο πράγματα θα πετύχει σίγουρα:

Πρώτον, τελικά θα καταρακωθεί ψυχολογικά,
Δεύτερον, θα μείνει εγγυημμένα με το πουλί στο χέρι.

Το πρώτο πράγμα που συνηδειτοποιεί, κάποιος που δουλεύει στοιχειωδώς το κεφάλι του, μετά τις πρώτες 5-10 πίτες που αναμφίβολα θα φάει ( διότι ουδείς μας ανευ πίτας ) είναι ότι:

''Δεν θα ξανακάνει ποτέ τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπήσει καμμιά καριόλα τα παπούτσια της όσο όμορφη και αν είναι''

Δεν φταίνε ούτε οι γονείς σου ούτε τα πρότυπα που σου έδωσαν η δεν σου έδωσαν.

Δούλεψε το κεφάλι σου.
θα δείς ότι είναι αναζωογονητικό !!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε μου σε ευχαριστω αλλα τοσα χρονια ετσι σκεφτομαι και παιρνω ταρχιδια μ.... Πιτες εχω φαει οχι 10 αλλα μπορει και 10000... Πολλες φορες βγαινω εξω μονος μ κ πλησιαζω 10 γκομενες τη μερα στο ακυρο... Τι στον πουτσο πρεπει να παω μπαλετο για να ειμαι σε μια ομαδα με μουνια? παγκοσμιως οι γκομενες βγαινουν το βραδυ η για να χορεψουν η για να γαμηθουν... ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ τη χωρα βγαινουν "για να δουν τις φιλες τους"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom