Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Κ τελικα με το να μη γινομαι χαλακι η κλοουν η οτι αλλο χρειαζεται να γινω για να εχω μερικες γκομενες ν ασχολουνται μαζι μ μενω εκτως κοινωνιας.. ΕΙμαι αναμεσα της αλλα δεν ειμαι μεσα της κ αυτο ειναι τοσο πικρο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φιλική συμβουλή:

Οποιος κάνει εκπτώσεις στην αντρική του αξιοπρέπεια έναντι η χάριν μιας γκόμενας, δυο πράγματα θα πετύχει σίγουρα:

Πρώτον, τελικά θα καταρακωθεί ψυχολογικά,
Δεύτερον, θα μείνει εγγυημμένα με το πουλί στο χέρι.

Το πρώτο πράγμα που συνηδειτοποιεί, κάποιος που δουλεύει στοιχειωδώς το κεφάλι του, μετά τις πρώτες 5-10 πίτες που αναμφίβολα θα φάει ( διότι ουδείς μας ανευ πίτας ) είναι ότι:

''Δεν θα ξανακάνει ποτέ τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπήσει καμμιά καριόλα τα παπούτσια της όσο όμορφη και αν είναι''

Δεν φταίνε ούτε οι γονείς σου ούτε τα πρότυπα που σου έδωσαν η δεν σου έδωσαν.

Δούλεψε το κεφάλι σου.
θα δείς ότι είναι αναζωογονητικό !!!

ποια ομορφη ρε τυπε μας δουλευεις?αυτες εχουν ολοκληρο ταγμα απο πιρφορους  :2funny:

για μετριες και κανονικες ελλεηνιδες μιλαμε  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ευχαριστω για τα σχολια σας ρε μάγκες αλλά για μισό... Κ με όσες έχω κάνει κατι αυτό τους λέω κ το δίνω χωρίς να περιμένω ναι φυσικά... Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω να της κρατάω τη μάπα ισια για να της το δοσω στο στόμα?? Με το να σχολιαζετε ειρωνικά δε με βοηθάτε... Και δε ξερω ίσως φταίει ότι μεγάλωσα πρακτικά χωρίς πατρικό πρότυπο δε μου τα έμαθε κανένας αυτά. Απλά τα εβεπα να γίνονται κ απορρουσα πως στον ππυτσο δε μπορω να τα κάνω εγώ.

Οι πουτανες πλάκα έχουν για να κανεις σεξ αλλά δεν είναι λύση στο θέμα της αποδοχής που όλοι μας θέλουμε (ελπίζω) να αισθανόμαστε.
φιλε μου θα στο μια φορα και βαλτο καλα στο μυαλό σου. Οι γυναίκες δεν πολυγουσταρουν το σεξ.το κανουν απλα για να αποσπάσουν διάφορους πόρους από εμας.ολοι οι πιτσιρικαδες στην ελλαδα τον παίζουν.αυτοι που γαμανε είναι αυτοί που τα σκανε :orchestra: .Αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες. Φιλανδες.νορβηγες. γερμανιδες.κτλπ.ολη η Γερμανία γαμαει στα μπουρδελα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
για χαμηκωλες,χοντρες,τριχωτες,ανεραστες,ξινομουνες Ελλεινιδες μιλαμε  :sunglasses:

τυπε χθες η μπαργουμαν φορουσε σηκωμενη μπλουζα φαινοταν ο αφαλος της και οι τριχες  :S :S :S

μιλαμε οι αντρες πιο πολυ ξυριζονται πλεον  :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay:  :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αυτην την στιγμη η απεναντι Ελλεινιδα γαμιεται,εχει ανοιχτο το παραθυρο κ βελαζει σαν προβατινα...Δεν κανω πλακα. :grin:
ακουει ολη η γειτονια.
θα βαλω τερμα ντεθ μεταλ να τους το κοψω στο καλυτερο  :grin:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αυτην την στιγμη η απεναντι Ελλεινιδα γαμιεται,εχει ανοιχτο το παραθυρο κ βελαζει σαν προβατινα...Δεν κανω πλακα. :grin:
ακουει ολη η γειτονια.

Καλό μουνί? Ηλικία? :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
ακουει ολη η γειτονια.

τυπε αμα βελαζει σαν προβατινα βαλε κανενα βιντεο απο youtube με κουδουνες   :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
φιλαρακι χαλαρωσε καταρχην
δε χαλιομαστε για μλιες στη ζωη
δλδ να στο αντιστρεψω : πιστευεις οτι μια γκομενα στην οποια θα ριξεις πιτα θα το σκεφτει πανω απο 1 ωρα

γιατι τυπε πιστευεις οτι οι ελλεϊνιδες σκεφτονται γενικα;   :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
τυποι οταν πατε για καμακι στα μπαρακια τι φορατε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ακουει ολη η γειτονια.

γραψτο με το κινητο κ ανεβασε το

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Φιλε μου σε ευχαριστω αλλα τοσα χρονια ετσι σκεφτομαι και παιρνω ταρχιδια μ.... Πιτες εχω φαει οχι 10 αλλα μπορει και 10000... Πολλες φορες βγαινω εξω μονος μ κ πλησιαζω 10 γκομενες τη μερα στο ακυρο... Τι στον πουτσο πρεπει να παω μπαλετο για να ειμαι σε μια ομαδα με μουνια? παγκοσμιως οι γκομενες βγαινουν το βραδυ η για να χορεψουν η για να γαμηθουν... ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ τη χωρα βγαινουν "για να δουν τις φιλες τους"

Θυμάμαι στα 18 που είχα πάει για μερικές βδομάδες Ολλανδία και κάποια άλλη στιγμή Κοπενχάγη. Στις βραδυνές εξόδους που έκανα με φοιτητοπαρέες ειδικά στην Ολλανδία νόμιζα ότι αν δε συνοδευόσουν από κοπέλα δε θα έμπαινες σε κλαμπάκι (είχα υπόψη μου τους πορτιέριδες των ελληνικών κλαμπ). Και όμως εκεί δε συνηθίζουν να βγαίνουν ζευγαράκια. Έβγαιναν παρέες με 5-6 κοπέλες και αντίστοιχες παρέες με αγόρια. Το τι "παιχνίδι" (σε ευγενικά πλαίσια) έπεφτε μέσα στα κλαμπάκια δε φαντάζεστε. Άσε που το ποτήρι μπύρας (κοντά λίτρο) είχε 1 ευρώ και έπινες τις μπύρες λες και ήταν νερό, με αποτέλεσμα όλοι και όλες να είναι σε τρελή φάση. Φοβερές εμπειρίες... Καμία σχέση με τις ανέραστες Ελληνίδες.. Καμία όμως..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
+100000

τυπε οι ελλεηνιδες συνεχιζουν το ψυχολογικο τραμπουκισμα μεσω fb  :S :S :S :S :S

τυπε η απαντηση του σκληροπυρινικου γνησιου χυστη ειναι οτι και οι ωραιοι,και οι αντρες απαξιωνουν τις ελλεϊνιδες,και γαμουν σοβιετικα μουνετα   :zfuck:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Γειτόνισσα και δεν την ξέρεις?
ακουγεται απο τον δευτερο οροφο...εαν ειναι η παντρεμενη του 2ου μπαζο...δεν λεει...την εχω δει πολλακις
μπορει ομως να ειναι απο την διπλανη γκαρσονιερα που εχει φοιτητες... :zfuck:

γραψτο με το κινητο κ ανεβασε το
δεν τα κανουμε αυτα μαν.ειμαστε σοβαρα ατομα εδω στο μπου κ επιστημονικα καταρτισμενα. :grin: :sunglasses:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
τυπε εδω οι ελλεηνιδες το δηλωνουν ευθεως οτι δεν παν καλα  :S :S :S :S :S :S

τυπε οσο απαξιωνουμε τις ελλεϊνιδες ενισχυεται η ελληνικη βιομηχανικη παραγωγη,αφου το ριχνουν στις σοκολατες   :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom