Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τόσο καιρό σε αυτό το site δεν έχεις καταλάβει κάτι, άλλο η πραγματικότητα άλλο το internet... Μην τα μπερδεύεις γιατι είναι 2 διαφορετικά πράγματα, ποτέ δεν ξέρεις πως είναι ο κάθε άνθρωπος στην πραγματικότητα... και προπάντως, πως σκέφτεται ;)

Φίλε μου ο λόγος είναι η ψυχή του ανθρώπου. Ο λόγος αυτής της γυναίκας είναι κακομοίρικος, πρόστυχος και μίζερος και άρα και η ψυχή της είναι έτσι...

Τι μου λες τώρα πώς είναι στην πραγματικότητα....

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
παιδια μην ασχολειστε επιτελους με αυτες τις ελληνιδες,ειναι σαπιες ολες τους.προφανως υπαρχουν ωραιες κοπελες,ωστοσο δε θα κατσει καν να ασχοληθει η γκομενα μαζι σου για ενα σωρο λογους.στη μεση θρησκευτικοι πουριτανισμοι,ανασφαλειες εσωτερικες κομπλεξ,που δεν της επιτρεπουν να χαρει το σεξ με εναν αγνωστο,με εναν τυπου που απλα γουσταρει και επιθυμει να γαμηθει,να κανει κατι,να φασωθει τελος παντων.μην το ψαχνετε,ειναι μαυρη και σαπια οπως ειπα και πριν,η κατασταση στην ελλαδα.
δεν ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο τα φτιαχνουν πλουσιες,γιατρινες κτλ,με φτωχους,νταξει οχι φτωχους,
αλλα μπορει μια γιατρινα να κανει σχεση ανετα με εναν μαραγκο,ενα εργατη,απλως επειδη της φερεται καλα,η την πηδαει καλα η μποριε να χει μεγαλο πουτσο.
αυτα τα κομπλεξ,οι εμμονες που κυριαρχουν στην ελλαδαρα,στο ελλαδισταν μαλλον...,αυτες οι μαλακιες που θελουν παντα να φερνουν τη γυναικα κατω απ τον αντρα,π.χ. στο μισθο,στο υψος κτλ,
αποτελουν απορροιες της πολιτικοθρησκευτικης καταστασης που κυριαρχει στην ελλαδα.
κυνηγηστε ξενες και μη χαλιεστε.περαστε καλα.

άλλος ένας κλώνος του παληού!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παιδια μην ασχολειστε επιτελους με αυτες τις ελληνιδες,ειναι σαπιες ολες τους.προφανως υπαρχουν ωραιες κοπελες,ωστοσο δε θα κατσει καν να ασχοληθει η γκομενα μαζι σου για ενα σωρο λογους.στη μεση θρησκευτικοι πουριτανισμοι,ανασφαλειες εσωτερικες κομπλεξ,που δεν της επιτρεπουν να χαρει το σεξ με εναν αγνωστο,με εναν τυπου που απλα γουσταρει και επιθυμει να γαμηθει,να κανει κατι,να φασωθει τελος παντων.μην το ψαχνετε,ειναι μαυρη και σαπια οπως ειπα και πριν,η κατασταση στην ελλαδα.
δεν ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο τα φτιαχνουν πλουσιες,γιατρινες κτλ,με φτωχους,νταξει οχι φτωχους,
αλλα μπορει μια γιατρινα να κανει σχεση ανετα με εναν μαραγκο,ενα εργατη,απλως επειδη της φερεται καλα,η την πηδαει καλα η μποριε να χει μεγαλο πουτσο.
αυτα τα κομπλεξ,οι εμμονες που κυριαρχουν στην ελλαδαρα,στο ελλαδισταν μαλλον...,αυτες οι μαλακιες που θελουν παντα να φερνουν τη γυναικα κατω απ τον αντρα,π.χ. στο μισθο,στο υψος κτλ,
αποτελουν απορροιες της πολιτικοθρησκευτικης καταστασης που κυριαρχει στην ελλαδα.
κυνηγηστε ξενες και μη χαλιεστε.περαστε καλα.

με τέτοια αυτοπεποίθηση που εχουν μερικοί άντρες που πάνε για πες μου...;;; όταν ακούς ότι η άλλη τον θέλει νταγλαρα, λεφτά και τα λοιπά λογικό είναι να πέφτεις, όμως φίλε μου δεν πρέπει, γιατι η λύση είναι μια και είναι γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια, Για να έχεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να έχεις το μυαλό της, όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους....Οσοι το έχουν καταλάβει αυτό πιστεψέ με δεν κολλάνε πουθενά, ούτε στο αν η αλλη τον θελει λεφτα, γυμνασμένο, κτλ.... και περνάνε πολυ καλά  ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Φίλε μου ο λόγος είναι η ψυχή του ανθρώπου. Ο λόγος αυτής της γυναίκας είναι κακομοίρικος, πρόστυχος και μίζερος και άρα και η ψυχή της είναι έτσι...

Τι μου λες τώρα πώς είναι στην πραγματικότητα....

για να το λες εσυ ετσι θα ναι...
οι αλλοι δεν ξερουν τι τους γινεται που μπορει κ να με συμπαθουν..
εσυ εισαι ο σωστος
ο τελειος
κ κυριως..  ο λογικοτατος... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
με τέτοια αυτοπεποίθηση που εχουν μερικοί άντρες που πάνε για πες μου...;;; όταν ακούς ότι η άλλη τον θέλει νταγλαρα, λεφτά και τα λοιπά λογικό είναι να πέφτεις, όμως φίλε μου δεν πρέπει, γιατι η λύση είναι μια και είναι γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια, Για να έχεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να έχεις το μυαλό της, όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους....Οσοι το έχουν καταλάβει αυτό πιστεψέ με δεν κολλάνε πουθενά, ούτε στο αν η αλλη τον θελει λεφτα, γυμνασμένο, κτλ.... και περνάνε πολυ καλά  ;)

Γεια σου ρε παθος παικταρα,καλα τα λες.

Πριν καποιος ειπε οτι φταιει το οτι "αντροποιουνται" οι γυναικες.
Μηπως στην πραγματικοτητα φταιει το αναποδο? :rolleyes:

Επισκέπτης
ασε μας ρε μαχατμα να γελασουμε
πωωω
εσυ που μας διαβαζεις κ χτυπιεσαι σαββατο βραδυ σου φαινεσαι λιγοτερο παθετικ?

αγαπητη bite το νικναμε μου γραφετε με " y "  o μαχατμα γραφεται ετσι "Mahatma Gandhi"
ακομα κ για σενα που εισαι πανασχετη κ κουτοπονηρη κ θελησες να με προσβαλεις κ να με ειρωνευτεις μπορουσες να αφιερωσεις 5 sec τσεκαροντας στο google για να μην γινεις ρομπα με την μπουρδα που αμολυσες :)

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
με τέτοια αυτοπεποίθηση που εχουν μερικοί άντρες που πάνε για πες μου...;;; όταν ακούς ότι η άλλη τον θέλει νταγλαρα, λεφτά και τα λοιπά λογικό είναι να πέφτεις, όμως φίλε μου δεν πρέπει, γιατι η λύση είναι μια και είναι γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια, Για να έχεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να έχεις το μυαλό της, όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους....Οσοι το έχουν καταλάβει αυτό πιστεψέ με δεν κολλάνε πουθενά, ούτε στο αν η αλλη τον θελει λεφτα, γυμνασμένο, κτλ.... και περνάνε πολυ καλά  ;)
Λυπάμαι φίλτατε, αλλά το μυαλό μιας γυναίκας δεν μπορείς να το έχεις παρά μόνον περιστασιακά...
Κατά τα άλλα, αυτές κατέχουν το μυαλό μας (ή προσπαθούν τουλάχιστον) με σκοπό να μας το γαμήσουν (αντίποινα γιατί τις γαμούμε μάλλον).  :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αγαπητη bite το νικναμε μου γραφετε με " y "  o μαχατμα γραφεται ετσι "Mahatma Gandhi"
ακομα κ για σενα που εισαι πανασχετη κ κουτοπονηρη κ θελησες να με προσβαλεις κ να με ειρωνευτεις μπορουσες να αφιερωσεις 5 sec τσεκαροντας στο google για να μην γινεις ρομπα με την μπουρδα που αμολυσες :)
εχεις δικιο ρε παιδι μου
δεν ηξερα δεν ρωταγα?
τι καλα που εχουμε κ σενα να μας ανοιγεις τα ματια για την ορθογραφια των ονοματων γνωστων κ μη
διοτι οχιιιι μην πιστεψεις σε καμια περιπτωση οτι απλα μεταλλασσουμε  ΟΛΑ τα νικνεημς για πλακιτσα.. οχιιι να πιστεψεις οτι ειμαστε πανασχετες κουτοπονηρες προσβλητικες κ αλλα ομορφα...

δεν αντεχω αλλο... ειναι του ματς.. απ τον εναν :idiot: στον αλλο :idiot: χαχαχα

υς: τι ειναι γκουγκλ? φαγητο? πες κ σε μας τις ασχετες.. μοιρασου την γνωση σου...

Επισκέπτης
Λυπάμαι φίλτατε, αλλά το μυαλό μιας γυναίκας δεν μπορείς να το έχεις παρά μόνον περιστασιακά...
Κατά τα άλλα, αυτές κατέχουν το μυαλό μας (ή προσπαθούν τουλάχιστον) με σκοπό να μας το γαμήσουν (αντίποινα γιατί τις γαμούμε μάλλον).  :rolleyes:

διορθωσέ το καλύτερα, κατέχουν την καύλα μας και όχι το μυαλό μας ;)
Μόνο όταν ερωτευθείς κάποια μπορείς να πεις ότι κατέχει το μυαλό σου....

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

Επισκέπτης
εχεις δικιο ρε παιδι μου
δεν ηξερα δεν ρωταγα?
τι καλα που εχουμε κ σενα να μας ανοιγεις τα ματια για την ορθογραφια των ονοματων γνωστων κ μη
διοτι οχιιιι μην πιστεψεις σε καμια περιπτωση οτι απλα μεταλλασσουμε  ΟΛΑ τα νικνεημς για πλακιτσα.. οχιιι να πιστεψεις οτι ειμαστε πανασχετες κουτοπονηρες προσβλητικες κ αλλα ομορφα...

δεν αντεχω αλλο... ειναι του ματς.. απ τον εναν :idiot: στον αλλο :idiot: χαχαχα

υς: τι ειναι γκουγκλ? φαγητο? πες κ σε μας τις ασχετες.. μοιρασου την γνωση σου...

για ποιο λογο χρησιμοποιεις πληθυντικο?κουτοπονηρες ασχετες κλπ
πιστευεις οτι εσυ αντιπροσωπευεις τις "ελεεινιδες " στο φορουμ η εισαι κατι σαν "αρχηγος" στα γυναικεια μελη του σαιτ κ εχεις παρει πολυ σοβαρα το ρολο σου μαλλον?μαλλον :cool2:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...Και πάνω από όλα, τι δουλειά έχει μια γυναίκα σε μπουρδελοsite :police: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η bite ειναι επιτημη αρχηγος ολων των ελλεινηδων του σαιτ σε παρακαλω πολυ λιγο ρισκεκτ

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
για ποιο λογο χρησιμοποιεις πληθυντικο?κουτοπονηρες ασχετες κλπ
πιστευεις οτι εσυ αντιπροσωπευεις τις "ελεεινιδες " στο φορουμ η εισαι κατι σαν "αρχηγος" στα γυναικεια μελη του σαιτ κ εχεις παρει πολυ σοβαρα το ρολο σου μαλλον?μαλλον :cool2:
:cum:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
έλα και σε αποπήραμε ακόμα δε γύρισες από τους ξενέρες Βέλγους. Εδώ είναι οι άντρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom