Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα ευκωλε μην θυμωνεις
απλα οποιος διαφωνησει μαζι του ειναι μελος της υποτιθεμενης κλικας μου
ντοντ φαιτ ιτ
εντζου ιτ χαχα
Μην με μπερδεύεις εμένα με άλλους...

Και συνεχίζεις πρόστυχα να προσπαθείς να με μειώσεις και να με προσβάλεις (βρήκες τον άνθρωπο να το κάνεις)...

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις το μήκος του μέλους μου μπορείς να του κάνεις μία απλή "βυθομέτρηση". Εκεί θα διαπιστώσεις "ιδίοις τοιχώμασι" αν είναι 4 πόντους.....

αφου ειμαι παλιοκοριτσο
ελλεηνιδα απ τις λιγες
θες να παω κοντρα στη φυση μου? τσκ..

διαπιστωσαμε ολοι νομιζω το μεγεθος.. δεν χρειαζεται να κανω καμια τετοια υπερβολικη ακατανομαστη πραξη... μην ελπιζεις αδικα χααααααααααχα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ελα ευκωλε μην θυμωνεις
απλα οποιος διαφωνησει μαζι του ειναι μελος της υποτιθεμενης κλικας μου
ντοντ φαιτ ιτ
εντζου ιτ χαχα
αφου ειμαι παλιοκοριτσο
ελλεηνιδα απ τις λιγες
θες να παω κοντρα στη φυση μου? τσκ..

διαπιστωσαμε ολοι νομιζω το μεγεθος.. δεν χρειαζεται να κανω καμια τετοια υπερβολικη ακατανομαστη πραξη... μην ελπιζεις αδικα χααααααααααχα

Κορίτσι μου δεν την έχεις δει σηκωμένη...

Όσο για το άλλο που γράφεις, ακόμα και αν είχες μείνει η τελευταία γυναίκα στη Γη καλύτερα να τον έκοβα φέτες παρά να στον έδινα, τόση μιζέρια και κακομοιριά που κουβαλάς...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άμα σου τον χώσω θα σου βγει απ' τ' αυτιά αρχίδι!  :hammer:

Είδες που είσαι τελικά ρουφιανό-τσατσος; Βρίζεις χοντρά και κανείς δεν σε μπανάρει...

Κι αν θέλεις τσαμπουκά έξω από δω. Απλά πιστεύω να ξέρεις πολεμική τέχνη για να μην έχω προβλήματα μετά....

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Όσο για το άλλο που γράφεις, ακόμα και αν είχες μείνει η τελευταία γυναίκα στη Γη καλύτερα να τον έκοβα φέτες παρά να στον έδινα, τόση μιζέρια και κακομοιριά που κουβαλάς...
Άμα την κόψεις φέτες δώσ' την να την κάνουμε σούπα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λολ ελεος ρε σεις Σαββατο βραδυ τετοιοι διαλογοι :headbang:  its pathetic :jerking:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Είδες που είσαι τελικά ρουφιανό-τσατσος; Βρίζεις χοντρά και κανείς δεν σε μπανάρει...

Κι αν θέλεις τσαμπουκά έξω από δω. Απλά πιστεύω να ξέρεις πολεμική τέχνη για να μην έχω προβλήματα μετά....
Ξέρω gamate (το κωλαράκι σου!) :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ασε μας ρε μαχατμα να γελασουμε
πωωω
εσυ που μας διαβαζεις κ χτυπιεσαι σαββατο βραδυ σου φαινεσαι λιγοτερο παθετικ?
Κορίτσι μου δεν την έχεις δει σηκωμένη...

ειμαι σιγουρη
φαινεται αλλωστε απ αυτα που λες

κ δεν κανω κ ψυχικα οποτε κριμα... καποια θα βρουμε ομως...  υπαρχουν γυναικες με μεγαλη ψυχη... που γινονται θυσιες..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ξέρω gamate (το κωλαράκι σου!) :2funny:

μην λες τετοια κ του προκαλεσεις χαρουλες
την αλλη φορα κατι εγραφε για την γκομενα που του ζητησε να τον παρει ματι με τον κολλητο του..
δινε ιδεες  κ συ... δεν θελει κ πολυ ο ανθρωπος να παρασυρθει...

*P

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
μην λες τετοια κ του προκαλεσεις χαρουλες
την αλλη φορα κατι εγραφε για την γκομενα που του ζητησε να τον παρει ματι με τον κολλητο του..
δινε ιδεες  κ συ... δεν θελει κ πολυ ο ανθρωπος να παρασυρθει...

*P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μην λες μεγάλες κουβέντες για άτομα που δεν ξέρεις....

Άσε με ρε πάθος...

Η γυναίκα με φτιάχνει με το μυαλό της και η συγκεκριμένη κουβαλάει πολύ μιζέρια και κακομοιριά στο μυαλό της. Δεν πα να είναι η μεγαλύτερη νουνάρα, ένα μίζερο σαρκίο είναι....

Επισκέπτης
Άσε με ρε πάθος...

Η γυναίκα με φτιάχνει με το μυαλό της και η συγκεκριμένη κουβαλάει πολύ μιζέρια και κακομοιριά στο μυαλό της. Δεν πα μα είναι η μεγαλύτερη νουνάρα, ένα μίζερο σαρκίο είναι....

Τόσο καιρό σε αυτό το site δεν έχεις καταλάβει κάτι, άλλο η πραγματικότητα άλλο το internet... Μην τα μπερδεύεις γιατι είναι 2 διαφορετικά πράγματα, ποτέ δεν ξέρεις πως είναι ο κάθε άνθρωπος στην πραγματικότητα... και προπάντως, πως σκέφτεται ;)

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Άσε με ρε πάθος...

Η γυναίκα με φτιάχνει με το μυαλό της και η συγκεκριμένη κουβαλάει πολύ μιζέρια και κακομοιριά στο μυαλό της. Δεν πα μα είναι η μεγαλύτερη νουνάρα, ένα μίζερο σαρκίο είναι....
Το σαρκίον σου και περιπάτει τέκνον μου...  :priest: :priest: :priest:

werner

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μην ασχολειστε επιτελους με αυτες τις ελληνιδες,ειναι σαπιες ολες τους.προφανως υπαρχουν ωραιες κοπελες,ωστοσο δε θα κατσει καν να ασχοληθει η γκομενα μαζι σου για ενα σωρο λογους.στη μεση θρησκευτικοι πουριτανισμοι,ανασφαλειες εσωτερικες κομπλεξ,που δεν της επιτρεπουν να χαρει το σεξ με εναν αγνωστο,με εναν τυπου που απλα γουσταρει και επιθυμει να γαμηθει,να κανει κατι,να φασωθει τελος παντων.μην το ψαχνετε,ειναι μαυρη και σαπια οπως ειπα και πριν,η κατασταση στην ελλαδα.
δεν ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο τα φτιαχνουν πλουσιες,γιατρινες κτλ,με φτωχους,νταξει οχι φτωχους,
αλλα μπορει μια γιατρινα να κανει σχεση ανετα με εναν μαραγκο,ενα εργατη,απλως επειδη της φερεται καλα,η την πηδαει καλα η μποριε να χει μεγαλο πουτσο.
αυτα τα κομπλεξ,οι εμμονες που κυριαρχουν στην ελλαδαρα,στο ελλαδισταν μαλλον...,αυτες οι μαλακιες που θελουν παντα να φερνουν τη γυναικα κατω απ τον αντρα,π.χ. στο μισθο,στο υψος κτλ,
αποτελουν απορροιες της πολιτικοθρησκευτικης καταστασης που κυριαρχει στην ελλαδα.
κυνηγηστε ξενες και μη χαλιεστε.περαστε καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom