boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παλιε θελουμε το συμπληρωματικο ρεπορταζ γιατι ειχαμε μια αμφιβολια εδω μεσα για αυτο που σου ειπε ' τι δουλεια κανεις'. Και η Βιτε ειχε τρομερη αγωνια ειπε
Καλώς το Ευάκι!
Είχα πεί ότι δεν θα ξαν' ακούσω από σένα...
Μας έλειψες
με επιασε νοσταλγια ειδες;
Βρε, κα(υ)λώς τηνε. Πώς πάει η πούτσα που τρων οι Ελεηνίδες στο Βέλγιο??
Δεν θα το 'λεγα νοσταλγία...με επιασε νοσταλγια ειδες;
εγω ευχομαι να μεινεις.. αφου αμα δεν γραφεις μου λειπεις κιολας... δεν ξερεις ποσο με διασκεδαζεις..
πριν ενα τεταρτοτελεια. ποτε εγινε ρε παιδια ο νουρασελ μοντ;
Τς τς τς... επίπεδο...Να δεις πόσο θα σε διασκεδάσουνε τα αρπίδια μου!
Και μην μου πεις ότι είμαι εγώ ο πρόστυχος, γιατί εσύ γράφεις πρόστυχα και με σκοπό να μειώσεις, να προσβάλεις και να πληγώσεις τον άλλο. Α ρε κακομοίρα που είσαι.....
Να δεις πόσο θα σε διασκεδάσουνε τα αρπίδια μου!
Και μην μου πεις ότι είμαι εγώ ο πρόστυχος, γιατί εσύ γράφεις πρόστυχα και με σκοπό να μειώσεις, να προσβάλεις και να πληγώσεις τον άλλο. Α ρε κακομοίρα που είσαι.....
Κουράγιο...δεν με βλεπω να μενω και πολυ ειχα ξεχασει πως ειναι.
Κουράγιο...
Είναι απλά μεσ' τη
τι να κάνουμε...εντελως ομως
τι να κάνουμε...
η υγεία πάνω απ' όλα!τπτ απλα ειδα τα θεματα στην υγεια και παλι ελιωσα στο γελιο.
ειμαι πραγματι
τον βοιδουλη ξερεις ποσο τον εχω πληγωσει? ολη την ωρα τον κοροιδευω για τα προσοντα του...
αμα δεν ειναι τοσοδουλης ο αλλος δνε λεει... αληθεια ρωτα κ τον ταλος που τον εχει ισα με 4 ποντους... θα βρειτε κοινα στοιχεια μεταξυ σας
ρε φίλε, μια απορία:Μην με μπερδεύεις εμένα με άλλους...
Και συνεχίζεις πρόστυχα να προσπαθείς να με μειώσεις και να με προσβάλεις (βρήκες τον άνθρωπο να το κάνεις)...
Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις το μήκος του μέλους μου μπορείς να του κάνεις μία απλή "βυθομέτρηση". Εκεί θα διαπιστώσεις "ιδίοις τοιχώμασι" αν είναι 4 πόντους.....
ρε φίλε, μια απορία:
ντουβάρια γαμάς???
Τι λες ρε ρουφιανόκλωνε???Ρε φίλε μία απορία: βγήκες εδώ να το παίξεις δικηγόρος της bite; Ρουφιανο-κλώνος ποιανού, του γνωστού;