Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπορεί δλδ να μας βγει σε καλό όλη αυτή η μετανάστευση

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρεπορτάζ χθεσινού ελλεηνιδισμού από Παλιό:

Σε προχωρημένο μπαράκι με Ελληνίδες, με φιλαράκι, ψηλό,εντυπωσιακό, σημαντικό κοινωνικά (αν και μόνο 20 φεύγα). Του κωλοτρίβονταν διάφορες αλλά τελικά του την πέφτει μία (ο ίδιος βαριέται και να κάνει κίνηση). Τα λένε μεταξύ τους, οπότε ο φίλος σε φάση κάνει ότι θέλει να μου δείξει κάτι στο κινητό και μου γράφει "φάτηνα εσύ". Φεύγει για λίγο αυτή, λέω στο φιλαράκι "τι έπαθες ρε μαλάκα, η γκόμενα χύνει για πάρτι σου". 'Άσε ρε μαλάκα, ξέρεις τι με ρώτησε στο 1 λεπτό που μιλάγαμε; Τι επάγγελμα κάνω! Ακούς τη μαλακισμένη; Τι επάγγελμα κάνω"!

Αργότερα, είμαι κατά τις 4:30 τα χαράματα με παρέα σε after, έξω σε πεζοδρόμιο και μου έκανε εντύπωση ότι περάσανε ανεξάρτητα 2 ωραίες γυναίκες, προφανώς Ελληνίδες, ψηλές, καλοντυμένες, τελείως μόνες τους και παραμιλώντας! Ειδικά η πρώτη ήταν πολύ κομψή και είχε γλυκό μουτράκι. Κράταγε ένα πράσινο μπουκάλι μπύρας και προχωρούσε σχεδόν με ζίκ-ζακ παραμιλώντας! Μάλλον η άσχημη πλευρά του γεγονότος ότι οι γυναίκες  στην εποχή μας γίνανε άντρες! 

Αφού τα έχουμε πει...Σε μπαράκια, μόνο αν είσαι πολύ μούρη είσαι αποδεκτός...Αλλιώς είσαι λιγούρης, αγαμητος κλπ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αρκεί να υπάρχει δυναμική ισορροπία με την αθρόα είσοδο στη χωρα, από βορειευρωπαίες και λατίνες :boobies:

Γιατί ρε flesh; Kαι μόνο που θα αποκατασταθούν τόσο καλλίγραμμα :cheesy:, εργατικά και σοβαρά κορίτσια δεν είναι θετικό;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Έτσι έκαναν πάντα, φίλε μου. 5 χρόνια στην Αγγλία τις έμαθα καλά. Μέχρι μπούργκα φόρεσε μία ξεφτιλισμένη για χάρη άφραγκου, μέθυσου άραβα. Τα χάλια των Ελεηνίδων...
Ανατολγκαμι αν δεν κοιταζε ομως τον αφραγκο αραβα θα ελεγες 'τη μαλακισμενη την εχει δει κυρια των σαλονιων. Ουστ ελεηνιδες' , ναι ή οχι  :think:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Σε προχωρημένο μπαράκι με Ελληνίδες, με φιλαράκι, ψηλό,εντυπωσιακό, σημαντικό κοινωνικά (αν και μόνο 20 φεύγα). Του κωλοτρίβονταν διάφορες αλλά τελικά του την πέφτει μία (ο ίδιος βαριέται και να κάνει κίνηση). Τα λένε μεταξύ τους, οπότε ο φίλος σε φάση κάνει ότι θέλει να μου δείξει κάτι στο κινητό και μου γράφει "φάτηνα εσύ". Φεύγει για λίγο αυτή, λέω στο φιλαράκι "τι έπαθες ρε μαλάκα, η γκόμενα χύνει για πάρτι σου". 'Άσε ρε μαλάκα, ξέρεις τι με ρώτησε στο 1 λεπτό που μιλάγαμε; Τι επάγγελμα κάνω! Ακούς τη μαλακισμένη; Τι επάγγελμα κάνω"!
Ρεπορταζ απο τη δικη μου ζωη. Μετα απο πολλα ενσημα στο πανεπιστημιο καποτε αποφασισα να παρω το πτυχιο μου επιτελους
Μια ρωσιδα ξαδερφη μου ειπε , 'μπραβο, εγω στο ειχα πει οτι με το μυαλο που εχεις απλα ηθελε να παρεις αποφαση να διαβασεις για να παρεις πτυχιο'
Η ελληνιδα ξαδερφη μου , 'τωρα θα βγαζεις περισσοτερα , ε ;'  :S
Σημειωτεον , η ρωσιδα ειναι 2η ξαδερφη μου ενω η ελληνιδα 1η

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

Αργότερα, είμαι κατά τις 4:30 τα χαράματα με παρέα σε after, έξω σε πεζοδρόμιο και μου έκανε εντύπωση ότι περάσανε ανεξάρτητα 2 ωραίες γυναίκες, προφανώς Ελληνίδες, ψηλές, καλοντυμένες, τελείως μόνες τους και παραμιλώντας! Ειδικά η πρώτη ήταν πολύ κομψή και είχε γλυκό μουτράκι. Κράταγε ένα πράσινο μπουκάλι μπύρας και προχωρούσε σχεδόν με ζίκ-ζακ παραμιλώντας! Μάλλον η άσχημη πλευρά του γεγονότος ότι οι γυναίκες  στην εποχή μας γίνανε άντρες! 
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
:rockon:  :rockon:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Ρεπορτάζ χθεσινού ελλεηνιδισμού; Μήπως αυτό είναι ρεπορτάζ ελληνικής αντρικής μαλακίας;Να τον χαίρεσαι τον φιλαράκο σου, παλιέ!
20 χρονών, εντυπωσιακός, βαριέται να κάνει κίνηση, κάνει πάσα την γκόμενα λες και την ρώτησε, τον πειράζει να τον ρωτήσουν τι δουλειά κάνει, φυσικά και θα τον πειράξει οτιδήποτε άλλο τον ρωτήσουν όπως "που σπούδασες", "πού μένεις", "πού αράζεις", θα τον πειράξει όμως αν δεν τον ρωτήσει τίποτα η γκόμενα γιατί "δε μιλάει καθόλου" , θα τον πειράξει βέβαια αν η γκόμενα είναι φτωχή γιατί θα θέλει τα λεφτά του, θα τον πειράξει και αν είναι πλούσια γιατί θα νομίζει ότι κάνει επίδειξη αφού δεν τον ρωτάει αλλά του λέει τι δουλειά κάνει κλπ. κλπ.
Ρε, δεν πάτε να κάνετε βουτιά στη θάλασσα να ξεθολώσετε, λέω εγώ; 20 χρονών παιδιά, σας έχουν φορτώσει με τις υποψίες για τις ελεεινές γκόμενες που έρχονται "να σας φάνε", σας έχουν γεμίσει με στερεότυπα ότι εσείς θα τις φάτε όλες για "γαμείτε και δέρνετε" και αφού τα έχετε κάνει όλα σαλάτα στο μυαλό σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να σκάτε κάτι 200άρια και 400άρια σε όμορφες γκόμενες που έρχονται για βίζιτες από το εξωτερικό με μόνο σκοπό να σας τα "φάνε" φυσικά και να βρίζετε εδώ ΄μέσα εκτός από τις πραγματικές πατσαβούρες και γκομενάκια που αν ήσασταν χαλαροί και όχι τόσο "δήθεν" και "υποψιασμένοι", θα περνούσατε μια χαρά πιθανότατα.Αλλά βέβαια. Εσείς πάτε σε "προχωρημένα" μπαράκια, γιατί την έχετε "προχωρήσει" τη φιλοσοφία ζωής. Μας τα τρώει το "προχωρημένο" μπαράκι, μας τα τρώει η "προχωρημένη" πουτάνα αλλά δεν είναι δυνατόν να πιαστούμε μαλάκες και να μας τα "φάει" ίσως και η γκομενίτσα που ΤΟΛΜΗΣΕ να ρωτήσει τι δουλειά κάνω! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει σκοπό να μας τα φάει, πράγμα απαράδεκτο!

Ουστ, ρε!!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ρεπορτάζ χθεσινού ελλεηνιδισμού; Μήπως αυτό είναι ρεπορτάζ ελληνικής αντρικής μαλακίας;Να τον χαίρεσαι τον φιλαράκο σου, παλιέ!
20 χρονών, εντυπωσιακός, βαριέται να κάνει κίνηση, κάνει πάσα την γκόμενα λες και την ρώτησε, τον πειράζει να τον ρωτήσουν τι δουλειά κάνει, φυσικά και θα τον πειράξει οτιδήποτε άλλο τον ρωτήσουν όπως "που σπούδασες", "πού μένεις", "πού αράζεις", θα τον πειράξει όμως αν δεν τον ρωτήσει τίποτα η γκόμενα γιατί "δε μιλάει καθόλου" , θα τον πειράξει βέβαια αν η γκόμενα είναι φτωχή γιατί θα θέλει τα λεφτά του, θα τον πειράξει και αν είναι πλούσια γιατί θα νομίζει ότι κάνει επίδειξη αφού δεν τον ρωτάει αλλά του λέει τι δουλειά κάνει κλπ. κλπ.
Ρε, δεν πάτε να κάνετε βουτιά στη θάλασσα να ξεθολώσετε, λέω εγώ; 20 χρονών παιδιά, σας έχουν φορτώσει με τις υποψίες για τις ελεεινές γκόμενες που έρχονται "να σας φάνε", σας έχουν γεμίσει με στερεότυπα ότι εσείς θα τις φάτε όλες για "γαμείτε και δέρνετε" και αφού τα έχετε κάνει όλα σαλάτα στο μυαλό σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να σκάτε κάτι 200άρια και 400άρια σε όμορφες γκόμενες που έρχονται για βίζιτες από το εξωτερικό με μόνο σκοπό να σας τα "φάνε" φυσικά και να βρίζετε εδώ ΄μέσα εκτός από τις πραγματικές πατσαβούρες και γκομενάκια που αν ήσασταν χαλαροί και όχι τόσο "δήθεν" και "υποψιασμένοι", θα περνούσατε μια χαρά πιθανότατα.Αλλά βέβαια. Εσείς πάτε σε "προχωρημένα" μπαράκια, γιατί την έχετε "προχωρήσει" τη φιλοσοφία ζωής. Μας τα τρώει το "προχωρημένο" μπαράκι, μας τα τρώει η "προχωρημένη" πουτάνα αλλά δεν είναι δυνατόν να πιαστούμε μαλάκες και να μας τα "φάει" ίσως και η γκομενίτσα που ΤΟΛΜΗΣΕ να ρωτήσει τι δουλειά κάνω! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει σκοπό να μας τα φάει, πράγμα απαράδεκτο!

Ουστ, ρε!!!!
σωστός.  :rockon:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Ουστ, ρε!!!!
οχ οχ , στοχευσατε - πυρ !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χαρα σωστος ο μνκςτζιαρ....
στην υποθετικη περιπτωση δλδ που πιστευουμε ως αληθειες.. τους δρακους κ τις πριγκιπεσσες των ιστοριων του παλαιου
Δε μπορώ να αντιληφθώ πώς το παραπάνω case ανταποκρίνεται στην ελλεηνιδική πραγματικότητα.
Σήμερα είχα μποτιλιαριστεί με το αμάξι και κοιτάω μπροστά, χοντρή. Πίσω τετράπαχη, δίπλα βόνασος :cheesy:. Αυτό είναι κάτι που βιώνεται :cheesy:

μα τι υπερβολας... σταματαααααααααα βρουτε... αγαπησε τις ομοεθνεις σου :P :P :P :P :P :P

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ο μουνακιας μπορει να ειναι σωστος , μπορει και λαθος. Το οτι τον ρωτησε 'τι δουλεια κανει' μπορει να το εννουσε οπος το ειπε ο παλιος , αλλα μπορει και να το ειπε με την εννοια του να σπασει ο παγος. Εξαρταται απο το υφος που ειχε η κοπελα το τι υπεκρυπτε η ερωτηση. Παλιε πρεπει να μας διευκρινησεις. Θελουμε συμπληρωματικο ρεπορταζ

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
για τις ελλεηνιδες που δαγκώνουν και καίνε  :2funny:  :2funny:  :2funny:
χθες έγινε χαμός με αυτό το κομμάτι!..  :rockon:  :rockon:
[youtube=425,350]5AIsNJlrP6k&feature=related[/youtube]
:2funny:  :2funny:  :2funny: 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ο μουνακιας μπορει να ειναι σωστος , μπορει και λαθος. Το οτι τον ρωτησε 'τι δουλεια κανει' μπορει να το εννουσε οπος το ειπε ο παλιος , αλλα μπορει και να το ειπε με την εννοια του να σπασει ο παγος. Εξαρταται απο το υφος που ειχε η κοπελα το τι υπεκρυπτε η ερωτηση. Παλιε πρεπει να μας διευκρινησεις. Θελουμε συμπληρωματικο ρεπορταζ
σωστός.  :sunglasses:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
νικολακη θες να σε περιλαβω κ σενα??? :P :P :P

ε ναι μην χασουμε... κ εγω εχω αγωνια.. τελικα ποιος την εφαγε τη γκονενιτσα την ποταπη που τολμησε να ρωτησει τι επαγγελμα κανει ο ψηλος ωραιος γαμαουα γκομενος...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδη στη δικη μου περιπτωση η ξαδερφη μου το ειπε με την κακη εννοια το ποσα θα βγαζεις. Απο μικρο ηταν απιστευτα κακομαθημενο και πλεον κοιταει το πορτοφολι χαλαρα. Μπροστα της η Τζουλια Αλεξανδρατου ειναι κοριτσι του πνευματος  :cheesy:
Για αυτο πρεπει να μας το διευκρινισει . Προφανως για να ξενερωσε ομως , το εννοουσε με την κακη εννοια πιστευω . Αυτο φαινεται. Τα ματια τα λενε ολα. Τα ματια ειναι ο καφρεφτης της ψυχης

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μια χαρα σωστος ο μνκςτζιαρ....
στην υποθετικη περιπτωση δλδ που πιστευουμε ως αληθειες.. τους δρακους κ τις πριγκιπεσσες των ιστοριων του παλαιου
μα τι υπερβολας... σταματαααααααααα βρουτε... αγαπησε τις ομοεθνεις σου :P :P :P :P :P :P

Γιατί τι είναι; Φέτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom