Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ειρήνη υμίν λέμε. Ρε συ ... λαπάς  :P οι γυναίκες εδώ τα βρίσκουν μεταξύ τους, δεν είναι σαν κι εσάς που τσακώνεστε ποιος τον έχει μεγαλύτερο  :uglystupid:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ξαναγίναμε πάλι μια ωραία παρέα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
Πάψτε, βρε. Αφού σας το λέει η ΕΛΕΗΝΙΔΑ: Έχετε το δικαίωμα να το βουλώσετε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σου αρέσουν τα αγόρια της ηλικίας σου ή προτιμάς μεγαλύτερους άντρες;

Κοίτα, τα αγόρια της ηλικίας μου είναι μια χαρά παιδιά, αλλά, δυστυχώς, δεν συντονιζόμαστε. Εγώ τον άντρα τον θέλω λίγο μαλάκα και πολύ αλητοκατάσταση. Θέλω να φέρεται καλά σΆ εμένα αλλά να είναι απλησίαστος για τους άλλους. Έχω αδυναμία στον καλλιτεχνικό χώρο, θέλω να είναι πετυχημένος και να κρατάει μικρόφωνο. Όταν γουστάρω κάποιον, το δείχνω με κινήσεις και ναζάκια, είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν έχω κολλήματα. Να ξέρεις ότι όποιος πέφτει στα νυχάκια μου ή δεινοπαθεί ή περνάει τέλεια. Γενικά, μου αρέσει να περιποιούμαι τους άντρες, αλλά τα κακά παιδιά τα τιμωρώ σκληρά.

Παραθετω το link

και επισυναπτω φοτο ....

Υπουργέ, ποιο είναι το προβλημα σου; Ό,τι θέλει -η- κοπέλα.
Συγχαρητήρια για το avatar

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρεπορτάζ χθεσινού ελλεηνιδισμού από Παλιό:

Σε προχωρημένο μπαράκι με Ελληνίδες, με φιλαράκι, ψηλό,εντυπωσιακό, σημαντικό κοινωνικά (αν και μόνο 20 φεύγα). Του κωλοτρίβονταν διάφορες αλλά τελικά του την πέφτει μία (ο ίδιος βαριέται και να κάνει κίνηση). Τα λένε μεταξύ τους, οπότε ο φίλος σε φάση κάνει ότι θέλει να μου δείξει κάτι στο κινητό και μου γράφει "φάτηνα εσύ". Φεύγει για λίγο αυτή, λέω στο φιλαράκι "τι έπαθες ρε μαλάκα, η γκόμενα χύνει για πάρτι σου". 'Άσε ρε μαλάκα, ξέρεις τι με ρώτησε στο 1 λεπτό που μιλάγαμε; Τι επάγγελμα κάνω! Ακούς τη μαλακισμένη; Τι επάγγελμα κάνω"!

Αργότερα, είμαι κατά τις 4:30 τα χαράματα με παρέα σε after, έξω σε πεζοδρόμιο και μου έκανε εντύπωση ότι περάσανε ανεξάρτητα 2 ωραίες γυναίκες, προφανώς Ελληνίδες, ψηλές, καλοντυμένες, τελείως μόνες τους και παραμιλώντας! Ειδικά η πρώτη ήταν πολύ κομψή και είχε γλυκό μουτράκι. Κράταγε ένα πράσινο μπουκάλι μπύρας και προχωρούσε σχεδόν με ζίκ-ζακ παραμιλώντας! Μάλλον η άσχημη πλευρά του γεγονότος ότι οι γυναίκες  στην εποχή μας γίνανε άντρες! 

Επισκέπτης
Σε ποιο μπαρακι ησασταν που σας την επεφταν τοσες γκομενες? :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή ρε παλιέ :cheesy: σε μια κοινωνική συζήτηση, τι περίεργο έχει η ερώτηση τι επάγγελμα κάνω; Τι ακριβώς έπρεπε να τον ρωτήσει;

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρεπορτάζ χθεσινού ελλεηνιδισμού από Παλιό:

Σε προχωρημένο μπαράκι με Ελληνίδες, με φιλαράκι, ψηλό,εντυπωσιακό, σημαντικό κοινωνικά (αν και μόνο 20 φεύγα). Του κωλοτρίβονταν διάφορες αλλά τελικά του την πέφτει μία (ο ίδιος βαριέται και να κάνει κίνηση). Τα λένε μεταξύ τους, οπότε ο φίλος σε φάση κάνει ότι θέλει να μου δείξει κάτι στο κινητό και μου γράφει "φάτηνα εσύ". Φεύγει για λίγο αυτή, λέω στο φιλαράκι "τι έπαθες ρε μαλάκα, η γκόμενα χύνει για πάρτι σου". 'Άσε ρε μαλάκα, ξέρεις τι με ρώτησε στο 1 λεπτό που μιλάγαμε; Τι επάγγελμα κάνω! Ακούς τη μαλακισμένη; Τι επάγγελμα κάνω"!

Αργότερα, είμαι κατά τις 4:30 τα χαράματα με παρέα σε after, έξω σε πεζοδρόμιο και μου έκανε εντύπωση ότι περάσανε ανεξάρτητα 2 ωραίες γυναίκες, προφανώς Ελληνίδες, ψηλές, καλοντυμένες, τελείως μόνες τους και παραμιλώντας! Ειδικά η πρώτη ήταν πολύ κομψή και είχε γλυκό μουτράκι. Κράταγε ένα πράσινο μπουκάλι μπύρας και προχωρούσε σχεδόν με ζίκ-ζακ παραμιλώντας! Μάλλον η άσχημη πλευρά του γεγονότος ότι οι γυναίκες  στην εποχή μας γίνανε άντρες! 
Παλιε μου,εισαι υπερβολικος...η ερωτηση 'τι επαγγελμα κανεις' ειναι μεσα στα πλαισια κοινωνικης γνωριμιας...την κανω κι εγω σε μια κοπελα με την οποια συνομιλω,αφου εχει ηδη σπασει καπως ο παγος πχ 'με τι ασχολεισαι?'Μου κανει εντυπωση πως καποιος 'σημαντικος κοινωνικα' θιχτηκε τοσο ευκολα με μια τετοια ερωτηση...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιε μου,εισαι υπερβολικος...η ερωτηση 'τι επαγγελμα κανεις' ειναι μεσα στα πλαισια κοινωνικης γνωριμιας...την κανω κι εγω σε μια κοπελα με την οποια συνομιλω,αφου εχει ηδη σπασει καπως ο παγος πχ 'με τι ασχολεισαι?'Μου κανει εντυπωση πως καποιος 'σημαντικος κοινωνικα' θιχτηκε τοσο ευκολα με μια τετοια ερωτηση...

Τσακ-μπαμ στο πρώτο κιόλας λεπτό; Είναι ψιλοαναγνωρίσιμος και καχύποπτος στο γιατί τον πλησιάζει μία γυναίκα

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Είναι ψιλοαναγνωρίσιμος και καχύποπτος στο γιατί τον πλησιάζει μία γυναίκα
Εχει το γνωστο διλλημα 'θελει εμενα,την κοινωνικη μου θεση η τα λεφτα μου?'

Εδω να σου πω φιλε μου:Ειναι αποριας αξιον πως ενα παιδι γυρω στα 20 εχει αποκτησει μια υψηλη κοινωνικα θεση...πολυ πιθανον να την εχει εξαιτιας της οικογενειας του...οπως επισης και τα παραπανω φραγκα να τα διαθετει απο την τσεπη του μπαμπα του...

Εχει τυχει να μιλησω με ανθρωπους που δεν ξεκινησαν να ειναι πλουσιοι και κοινωνικα στην 'ελιτ' απο μικροι...με ανθρωπους που δουλεψαν σκληρα για να ανελθουν τοσο κοινωνικα οσο και οικονομικα...και διαπιστωσα οτι τα διλληματα αυτου του ειδους δεν τους πολυαπασχολουν,ισως γιατι οι μαχες που κερδισαν ηταν πολυ πιο σημαντικες απο το ριξιμο μαις γκομενας,η ακομη γιατι περιελαμαβαναν και το ριξιμο μιας γκομενας...

Αντιθετα καποιος πιτσιρικας που ειναι ο 'υιος Βαρδινογιαννη' και που εχει κοινωνικη αναγνωρισιμοτητα και χρημα απλοχερα απο τη φαμελια του,εχει τετοια ζητηματα...διοτι δεν εχει χρεαιστει να ιδρωσει για τιποτα...ποσο μαλλον για να ριξει μια γκομενα...θα την προτιμουσε ενδομυχα κι αυτη 'ετοιμη'...

Επισκέπτης
Εχει το γνωστο διλλημα 'θελει εμενα,την κοινωνικη μου θεση η τα λεφτα μου?'

Εδω να σου πω φιλε μου:Ειναι αποριας αξιον πως ενα παιδι γυρω στα 20 εχει αποκτησει μια υψηλη κοινωνικα θεση...πολυ πιθανον να την εχει εξαιτιας της οικογενειας του...οπως επισης και τα παραπανω φραγκα να τα διαθετει απο την τσεπη του μπαμπα του...

Εχει τυχει να μιλησω με ανθρωπους που δεν ξεκινησαν να ειναι πλουσιοι και κοινωνικα στην 'ελιτ' απο μικροι...με ανθρωπους που δουλεψαν σκληρα για να ανελθουν τοσο κοινωνικα οσο και οικονομικα...και διαπιστωσα οτι τα διλληματα αυτου του ειδους δεν τους πολυαπασχολουν,ισως γιατι οι μαχες που κερδισαν ηταν πολυ πιο σημαντικες απο το ριξιμο μαις γκομενας,η ακομη γιατι περιελαμαβαναν και το ριξιμο μιας γκομενας...

Αντιθετα καποιος πιτσιρικας που ειναι ο 'υιος Βαρδινογιαννη' και που εχει κοινωνικη αναγνωρισιμοτητα και χρημα απλοχερα απο τη φαμελια του,εχει τετοια ζητηματα...διοτι δεν εχει χρεαιστει να ιδρωσει για τιποτα...ποσο μαλλον για να ριξει μια γκομενα...θα την προτιμουσε ενδομυχα κι αυτη 'ετοιμη'...
:thumbsup:...γιατι χτυπησες μια ΠΟΛΥ ευαισθητη και σημαντικη χορδη!Ενιοτε...ουτοι πρεπουν ημων και υμων αρχιερεις!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε μπορώ να αντιληφθώ πώς το παραπάνω case ανταποκρίνεται στην ελλεηνιδική πραγματικότητα.
Σήμερα είχα μποτιλιαριστεί με το αμάξι και κοιτάω μπροστά, χοντρή. Πίσω τετράπαχη, δίπλα βόνασος :cheesy:. Αυτό είναι κάτι που βιώνεται :cheesy:

Επισκέπτης
...χωρις να εξαιρουνται και αι<<κοραι Βαρδιννογιαννη>>... η αι κοραι ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ <<κορης Βαρδινογιαννη>>

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506

Έτσι έκαναν πάντα, φίλε μου. 5 χρόνια στην Αγγλία τις έμαθα καλά. Μέχρι μπούργκα φόρεσε μία ξεφτιλισμένη για χάρη άφραγκου, μέθυσου άραβα. Τα χάλια των Ελεηνίδων...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Έτσι έκαναν πάντα, φίλε μου. 5 χρόνια στην Αγγλία τις έμαθα καλά. Μέχρι μπούργκα φόρεσε μία ξεφτιλισμένη για χάρη άφραγκου, μέθυσου άραβα. Τα χάλια των Ελεηνίδων...

κ φυσικα το χοιρινο κομμενο ε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom