και την ειχε ψιλοπηδηξει κιολας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
armed ναι κ ειχε βαλει κ φωτο στο αβαταρ του αν θυμαμαι καλα(εκτος αν κ εγω δεν θυμαμαι καλα,οποτε σορρυ)
κ εγω δεν θυμαμαι ακριβως ποιος ειναι
αλλα δεν εχει σημασια αυτο,εμενα δεν με πειραξε αυτο
με πειραζει που ειρωνευεται οποιον δεν συμφωνει με τις αποψεις της κ το παιζει τσαμπουκας(εκτος απο τα αλλα που τα εγραψα πριν)
μην τρελενεσε φιλε μου...ενα κοριτσακι ειναι και αυτο, γεματο ανασφαλειες...που της αρεσουν τα παιχνιδακια..μην την συνεριζεσε..θα μεγαλωσει και θα ειναι μια χαρα!!
μετα συγχωρησεως , ετσι?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
με τα συγχωρησεωςμην τρελενεσε φιλε μου...ενα κοριτσακι ειναι και αυτο, γεματο ανασφαλειες...που της αρεσουν τα παιχνιδακια..μην την συνεριζεσε..θα μεγαλωσει και θα ειναι μια χαρα!!
μετα συγχωρησεως , ετσι?
οταν προκειται να κατηγορειτε καποιον/α
τουλαχιστον καντε το γι αυτα που εχει κανει εδω μεσα εκει εξω γουοτεβερ
κ οχι γι αυτα που φανταζεστε οτι εχει κανει
επειδη μπερδεψατε τα νικνεημς...
ενα συγγνωμη επισης δεν θα εβλαπτε να της ζητουσατε..
Ε, μη το χοντρενουμε τωρα >Δεν το κλειδώνει κάποιος αυτό το μπουρδελοθρέντ να ησυχάσουμε;
Χοντρό είναι από μόνο του!!! Πόσες σελίδες έχει φτάσει;Ε, μη το χοντρενουμε τωρα >
Χοντρό είναι από μόνο του!!! Πόσες σελίδες έχει φτάσει;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
καλα...πως τα παιρνετε ολα τοις μετροιτης ρε παιδια?
λες και ειμασταν φιλοι απο μικρα....χαλαρωστε λιγακι.... :-*
ε ναι οχι....κολληταρια δεν ειμαστε...αλλα γαμοσταυριδια εχουμε δικαιωμα να ριχνουμε ε? ετσι για την πλακα μας....επειδη νομιζουμε οτι ειμαι η καυλιτσα ας πουμε....(δεν το λεω για σενα....απλα δραττομαι της ευκαιριας)
και στην τελικη ακομα και η καυλιτσα να ημουνα ακομα και αν διαφωνω προσωπικα με ο,τι ειχε γινει τοτε με τον ντουρ (βασικα με τη δημοσιοποιηση του γεγονοτος) δεν καταλαβα για ποιο λογο πρεπει ο καθε κομπλεξας να βγαινει και να την κραζει για τις επιλογες της??? γουσταρε να πηδηχτει να φωτογραφηθει και να δημοσιοποιηθει....ηξερε οτι θα σχολιασθει και σχολιασθηκε....αλλα αλλο το να σχολιαζεις το αποτελεσμα μιας πραξης και αλλο να κρινεις το ατομο που το εκανε δημοσιως....θες να τα πεις με τα φιλαρακια σου? να τα πεις.....
οσα κιλα μαγκας και να το παιξεις εδω μεσα λαπλασακο δυστυχως η κουτοπονηρια σου θα σε κυνηγαει μια ζωη....και το οτι εγραψες κομπαζοντας τα οσα εγραψες στο διπλανο φορουμ ειναι η αποδειξη του ποσο μικροψυχος και κομπλεξικος εισαι....περιμενω με ανυπομονησια το ποσο πιο χαμηλα εισαι ικανος να πεσεις
α και που σαι? την επομενη φορα που θα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι βγαζω στη φορα τη σεξουαλικη μου ζωη εδω μεσα και θα αρχισεις να με στολιζεις με ο,τι κοσμητικο επιθετο σου ερθει στο κεφαλι καλο θα ηταν να εχεις τα παπαρια να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος....το να ζητησεις συγγνωμη θα ηταν αστειο για μενα και δεν υπαρχει λογος ουτε καν να το ζητησω.....ειναι τραγελαφικο απο τετοια ανθρωπιδια εστω και να ζητω τη συγγνωμη τους....ο δημοσιος εξεφτελισμος τους ειναι για μενα η μεγαλυτερη ικανοποιηση αλλωστε και αυτο το πετυχα
αντε καλο βολι....rombe de chambre
υ.γ. να προσθεσω οτι ΕΓΩ προσωπικα δεν εχω προβλημα με οσους βγαζουν στη φορα οσα εχουν και δεν εχουν....ειτε αυτο ειναι το πουλι τους ειτε η αγαπημενη τους σταση στο σεξ ειτε αναμνηστικες φωτογραφιες τοτε στο μοναχο μια βραδια με την παρεα....απλα ειναι κατι το οποιο ΕΓΩ δε θα εκανα ποτε και δεν γουσταρω να με πιεζουν για αυτο....απο κει και περα οι επιλογες του καθενος ειναι σεβαστες και δε μου πεφτει λογος...αυτο δε σημαινει οτι εκτιμω λιγοτερο ή περισσοτερο τα ατομα αναλογα με το αν αποφασιζουν να δημοσιοποιηθουν ή οχι....προφανως μια μεριδα ατομων το θεωρει καταπτυστο αυτο και επισης ειναι δικαιωμα τους
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
[youtube=425,350]Ey2ORRo_mc4[/youtube]
αφιερωμένο..
[youtube=425,350]Ey2ORRo_mc4[/youtube]
να υποθεσω οτι ενα τραγουδι το οποιο αναφερεται σε μια πουτσοπνιχτρα που τον παιρνει απο τα ρουθουνια ειναι αφιερωμενο σε μενα επειδη ειρωνευομαι οποιον διαφωνει με τις αποψεις μου ε? οχι στο οτι πιστευες οτι πηδιεμαι με ατομα του φορουμ τα οποια με φωτογραφιζουν κι ολας και μετεπειτα δηλωνω σε ολο το φορουμ πως γουσταρω να γαμιεμαι και κατα ταλλα το παιζω "κιουρια με ειρωνια και χαβαλε" ε?
αστο δε σωζεται ;)
εκτος αν εισαι οντως τοσο ηλιθιος και στελνεις ενα τραγουδι με τιτλο τσολι σε μια που απλως χρησιμοποιει τον γραπτο λογο για να ειρωνευτει και να σε παιξει....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 506
ξεφτιλιστε τες με την πρωτη μαλακια που θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να πουν..
Δε χρειάζεται, ρε παληκάρι. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ είναι από μόνες τους. Έτσι κι αλλιώς όλο ΜΑΛΑΚΙΕΣ λένε...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 506
Αλλοι τις λενε αλλοι τις κανουν.....ετσι ειναι η ζωη ευτυχως ανηκω στους πρωτους....φιουυυυυ
Ναι, ναι. Φαίνεται κι απ'το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ μόττο σου.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μουνιτσα εχω παρει ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ πμ κ ολοι μου λενε μπραβο που στα εχωσα..
δεν φανταζεσαι ποσα ατομα γελανε με τα οσα γραφεις τωρα που λες οτι δεν εγραψες για τις εμπειριες σου..
χαχαχα να σαι καλα..
Εσυ παντως απεκτησες και συνδρομο το λεγομενο συνδρομο λαπλας.....λεγαμε να ανοιξουμε και θρεντ
επαθα λαπλας, μου ρθε λαπλας, τι κανεις ρε! θα παθω λαπλας! κτλ κτλ κτλ
τα αποθεωτικα πμ βασικα τα γραφω εκει που δεν πιανει η μελανη ;)
ειδικα αν ερχονται απο ατομα του συναφιου σου ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μουνιτσα εχω παρει ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ πμ κ ολοι μου λενε μπραβο που στα εχωσα..
δεν φανταζεσαι ποσα ατομα γελανε με τα οσα γραφεις τωρα που λες οτι δεν εγραψες για τις εμπειριες σου..
χαχαχα να σαι καλα..
τοσο ανασφαλης για τις πιπες που τσαμπουνισες εισαι που χρειαζεσαι υποστηρικτικα πμ για να παρεις τα πανω σου ε?
δεν πειραζει και ετσι σαγαπαμε εμεις....χαχαχαχαχα
αντε παιξτο μαγκακι τωρα στα φιλαρακια ;) κοτουλα ;)
οχι απλα στο εγραψα για να δεις οτι εχεις 'φανς΄..τοσο ανασφαλης για τις πιπες που τσαμπουνισες εισαι που χρειαζεσαι υποστηρικτικα πμ για να παρεις τα πανω σου ε?
δεν πειραζει και ετσι σαγαπαμε εμεις....χαχαχαχαχα
αντε παιξτο μαγκακι τωρα στα φιλαρακια ;) κοτουλα ;)
μην εισαι αχαριστη..
μεχρι κ ειδικο θεμα σου εχω ανοιξει ελλεεινιδα μου
;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
οχι απλα στο εγραψα για να δεις οτι εχεις 'φανς΄..
μην εισαι αχαριστη..
μεχρι κ ειδικο θεμα σου εχω ανοιξει ελλεεινιδα μου
;)
δεν αμφεβαλλα χρυσε μου τα ορια της κατινιας ειναι αεναα αλλωστε ;)
σιγα μη σου ανοιξω και θρεντ....υπερεκτιμημενο σε εχεις νομιζω και που χαλω το εγκεφαλικό φλουί για να σου απανταω πολυ ειναι
χαιρομαι παντως για τη σημασια που μου δινεις μου ανοιξες και θρεντ να σε καλα! βαριεμαι να σου βρω το λινκ του "Μουνοδουλου".....του ιδιου συγκροτηματος της "Τσουλας" ;)
τελικα η τσουλα την εκανε τη δουλεια της ε?
προσεξε μη σε φωναζουν ο καριολης....γιατι εμενα με λενε καριολα αλλα δε με ενοχλει
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τικ σας έχει πιάσει και κλείνετε το μάτι ο ένας στον άλλο; ;) ;) ;)
απο το εγκεφαλικο ειναι